Murray se za dva týdny vrátí na kurty. V Queensu bude hrát čtyřhru s Lópezem

3. 6. 2019, 20:37
Aktuality 5
Bývalá světová jednička Andy Murray se po lednové operaci kyčle vrátí k tenisu na domácím travnatém turnaji v londýnském Queen's Clubu, kde bude hrát od 17. června čtyřhru. O dva týdny později by se Brit opět v deblu mohl představit ve Wimbledonu.
Profily hráčů
Andy Murray

"Jsem nadšený, že se poprvé od operace postavím v zápase na kurt. Queen's pro mě bylo vždycky mimořádné místo a je to i skvělé místo na návrat," uvedl Murray, jenž je s pěti tituly ve dvouhře rekordmanem tradiční wimbledonské generálky.

Do čtyřhry dostal dvaatřicetiletý Skot divokou kartu od pořadatelů a vytvoří pár se španělským veteránem Felicianem Lópezem, který vyhrál dvouhru v Queen's CLubu v roce 2017.

Už před časem Murray uvedl, že na návrat ve dvouhře se zatím necítí. "Už jsem ale pár měsíců bez bolesti a dělám pokroky v tréninku," uvedl trojnásobný grandslamový vítěz a dvojnásobný olympijský šampion.

Murray hrál naposledy na začátku roku na Australian Open, kde vypadl v prvním kole. Krátce poté podstoupil už druhou operaci kyčle, během níž dostal povrchovou náhradu kyčelního kloubu. V dubnu oznámil, že bude pokračovat v kariéře.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
paprikovygulas1
Ľudia ak si chcete spríjemniť vecer, tak si pozrite záverečný set medzi Sarkissianom a Holtom od stavu 2:3. Chýbal mi tam už iba moment kedy im tam donesú invalidné vozíky a dohrajú to tam. Riadna groteska :)
Reagovat
horska.kraslice
Ať si kdo chce co chce říká, Andy mi na kurtu chybí. Svého času mi dlouho trvalo, než jsem přišla jeho hře na chuť, ale teď ho fakt postrádám.
Reagovat
jackiec
ten nejnudnější odpinkávač chce ještě hrát?starý fotr a furt bude běhat zleva doprava, ale co mu zbývá jak jiný styl pinkání neumí.
Reagovat
Fransoas
Nevim odkud jste se dostal k této informaci,která je trochu nepřesná.
Reagovat
Nola
Judy bude v satni varena, pecena :DDDDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist