Murray si místo US Open zahraje Nadalův challenger na Mallorce

22. 8. 2019, 16:45
Aktuality 50
Někdejší první hráč světového žebříčku Andy Murray se příští týden představí poprvé po 14 letech na challengeru. Britský tenista, který se pokouší o návrat ke dvouhře po operaci kyčle, nastoupí na Mallorce do turnaje pořádaného jeho někdejším rivalem Rafaelem Nadalem.
Profily hráčů
Andy Murray a Rafael Nadal

Trojnásobný grandslamový šampion Murray odehrál před dvěma týdny v Cincinnati první dvouhru od lednového Australian Open a následné operace. Další test absolvoval tento týden ve Winston-Salemu, na obou turnajích ale své úvodní duely prohrál.

Na US Open, které v New Yorku začne v pondělí, a na případné pětisetové zápasy grandslamového turnaje se ale ještě necítil. Rozhodl se proto pro přípravu na podnicích nižší kategorie. Na challengeru naposledy nastoupil v roce 2005.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

50
Přidat komentář
Patik
a s kým tam bude hrať s deťmi a teenagermi ? :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jojo s malým Štefanem Djokovicem :)
Reagovat
Mayo
Ako inak. Sir Andy bude hrať na Rafa Open (:
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědav, kdy se hrdým vítězem Nadalova challengeru na Mallorce stane i Roger Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je neskutečné, jak ti každý náznak RF hejtu způsobí několika minutovou erekci.
Reagovat
Pe3k
Jen ho nech, on tu všem ukazuje svojí malost...
Reagovat
spaniel
Bylo jasne, ze forehand se bude nadsenim ze spojence tetelit blahem.
Reagovat
Pe3k
I když je ten spojenec mentálně narušený?
Reagovat
smazaný uživatel
Hůř než on na tom není. Vraná k vráně...
Reagovat
smazaný uživatel
Pro vás má ovšem FH neodolatelnou přitažlivost. Stačilo mu udělat dvojtečku, spojovník a závorku, a tvrdý toasťáček kamil, olezlý salátek pe3k a teplý střed mongiol bryskně vytvořili dokonalý sendvičový circle-jerk.
Reagovat
smazaný uživatel
Netesim sa zo spojenca.

Tesim sa, lebo to bolo vtipné. Tak to na svete funguje, ludia sa vtipom usmejú. Tak snád sa aj vśm čosi konečnepodarí. Máte priestor. Už roky.
Reagovat
spaniel
Vtipne to bylo pro jednodussi lidi. Nizka uroven, neco jako tva nadsazka.
Skutecnost je takova, ze rypl do Rogera a ty hykas blahem jak oslik. Uplne ucurkavas ze k tem obvyklym dvema chudakum pribudl treti.
Reagovat
smazaný uživatel
Skutečnost je taková, že kdyby měl Roger sebemenší ponětí o mindsetu některých svých nohsledů (a mongiolek jeho nožky sleduje tuze rád), byl by určitě potěšen, že má konečně humánní záminku pořídit si útočnou pušku.
Reagovat
spaniel
Zas podprumerne. Manie odchazi nebo te opustila muza?
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi jen příliš náročný na ostatní, mongiole. Což je typické pro lidi, kteří sami od sebe nemůžou nic čekat.
Reagovat
spaniel
Niuuda.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já se bavím. Zelená je totiž má oblíbená barva, a to dokonce, i když vybarvuje závistivý ksicht pitomců.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono sa to nevylučuje. Vtip je často na úkor niekoho, ze ano. A mimochodom práve ti jednoduchsi nedokázu zachovat nadhlad, ale urážajú sa a cítia sa dotknutí..

Bohuzial vasa fanatická precitlivelost z vas robi lahky ciel a táto skutočnost to celé "humorno" este podtrháva..

Opat ste sa predviedli vážené paničky.
Reagovat
spaniel
Neurazilo me to, i na to to bylo prilis mdle. Jen me pobavilo, jak vzdy za pohlazeni aportujes. Haf!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten pocit, kedy cvičená opička poukazuje na aport.

Isteže ťa to neurazilo, práve preto si "ako na zavolanie" okamžite rozšíril rady fanatičkov, aby si aj ty svojimi slzami mohol obohatiť vlákno, v ktorom si ktosi dovolil skloňovať Federove meno s iným podstatným menom, než Boh.

Smíšny spaniel. S malým s, pretože za veľa to nestojí.
Reagovat
spaniel
Uz kdyz mu poprve jeblo, napsal jsem ze budes jiste nadsene aportovat a tys to samozrejme pri kazde prilezitosti udelal :D Haf!
Reagovat
smazaný uživatel
Dáva ťa dole nekompromisne a to takým štýlom, ze ťa vym.rdá do zadočku a este si ho utrie do tvojho oblúbeného plyšáka :)...A ty len mávaš ručičkami, nožičkami, bezmocne ako ten chrobáčik, čo leží na chrbte a nevie sa otočiť na tie svoje mávajuce kriplavé labky...Nevies sa branit, nemas dovtip, slovná zásoba nula, ukazuje sa, ze si len ovca a vsetci to vidia..

Je to nerovný súboj, prebúdza sa vo mne súcit, ktorý som naposledy registroval onehdá 14.7, kedy sbrský kolega v Londýne pichol smrtiaci injekciu jednému starému trápiacemu sa kozlovi.
Reagovat
spaniel
Nene, toto ukazuje jen co jsi zac ty, nic jine. Je to totalni ujety magor, a ty jen proto, ze se to tyka me, tak jsi z toho nadseny. Nic jine za tim neni. A ze ses ted pridal s tema kecama o anale, roztomile. Muzete se sejit a splnit si sve fantazie, kdyz uz nemuzes mit skromneho kluka z Mallorky. V podstate v kazdem prispevku neco date, tak jen do toho. Nemusite si hledat cestu k sobe pres jine, milacci.
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, toto!

Toto ukazuje...

Toto ukazuje, že mongiol je mentálně na úrovni kojence, který se zrovna naučil ukájet mozkové centrum pro dětinské žvatlání.

A předpokládám, že když si ho neprotáhne u ÚDajů o ejakulační kadenci ostatních diskutéru z TýPíčka, začne horečně zjišťovat alespoň přibližnou zalesněnost jejich řitních půlek. Někde ty denní kvóty nahonit musí. Ostatně je patrné, že už se vzrušuje. Aby nakonec nezačal škemrat o přestup do nového sendviče, pracka ulepená.
Reagovat
spaniel
Ani ty zvasty nectu, zas urcite nejaky projev dusevni nemoce, ze jo, uchyle?
Reagovat
smazaný uživatel
Zase ses nechal odradit citací svých vlastních keců. Sebenenávistný krtečku.
Reagovat
spaniel
Blabla uchyle.
Reagovat
smazaný uživatel
Vesnický chlapec od rány :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale chronický fedišista má v hlavě černobílý tenisák. Navíc je zmítaný těžkou ikonofilií a stihomamem.

On nepochopí, že můžeš mít Rogera i rád a přesto si s gustem dělat prdel z jeho vymaštěných fediš fans. Todle zrovna je trojka, že kdyby si Roger prdl, oni uvidí zelený obláček RF, přímo do držky si nainstalují axiální ventilátory a běží to vysát k epicentrální rýze. A ještě budou dychtivě polykat. A až pak sami začnou prdět, tak se mezi sebou pohádají, který z nich přeprděl nejvyšší podíl původního Rogerova bioplynu.

Původně jsem myslel, že mongiolek si v hlavě vygeneroval jen utkvělou představu, že to, že z něj mám prdel, je pro tebe ohromně povzbudivá novinka. A teď se ti tu bábovičku, kterou ti sám uplácal ze svého lebečního výkalu, směle snaží rozdupat.

On je ale dál. Teď se naivním apelem na sebeprojektivní pýchu pokouší vrazit klín do kamarádšoftu, který si sám vysnil z nepřejícné připosranosti, zatímco dohlížel na pastvu svého přežvýkavého dobytka.
Reagovat
spaniel
Solidni prujem a exhibice uchylek. Tve komenty ukazuji neopisuji me, ukazuji tebe...a ze jsi teda solidni magor, to se musi uznat, z tebe musi mit doma radost.
Reagovat
smazaný uživatel
"Tve komenty ukazuji neopisuji me, ukazuji tebe..."

mongiolku, jsem rád, že po Pe3kovi jsi od nechytřejšího ze studia bratrů v triku nad pupík -- Kamilose -- i ty úspěšně přejal do své chatrné slovní zásoby pojem "solidní".

Faktem je, že když se pokoušíš sesmolit větu o více než třech slovech, celé se to rozpadá pod náporem podvědomí.

Každopádně děkuju, že jsi demonstroval, jaký tuhý boj v tobě plane mezi upřímností a sebeklamem. Ten Freudian slip (a jestli ti teď samým vzrušením poskočil, použij raději google, abys opět nic nepochopil, ale mohl se aspoň dělat důležitý něčím jiným než mnutím varlátek) naznačuje, že pokud sám nejsi schizofrenní magor, máš prostě mizernou krátkodobou paměť, což je typické pro blbce.

Aspoň vím, že na tebe nemám být tak zlý. From now on, I have you pegged down next to Peggy.
Reagovat
spaniel
A dalsi slovni prujem od uchyla, tentokrat s fantazii o varlatkach... klidne to rozvin, a popis vse co ti dela dobre.
Reagovat
smazaný uživatel
Nenasytný masochista a honič mongiol se pod rouškou morálního znechucení dožaduje dalších materiálů pro ruční práce :)
Reagovat
spaniel
Kolikrat ses udelal za posledni dny, uchyle? Mánie neni prdel, je mi te lito...hlavne te druhe faze, ktera te ceka. Pak si zas zmenis nick?
Reagovat
smazaný uživatel
Jakmile něco není prdel, ještě navíc huňatá, mongiola hned přepadá melancholická lítostivost :)
Reagovat
spaniel
Zas ty tve fantazie, uz o nich vim...zkus neco nove, uchyle.
Reagovat
smazaný uživatel
Radši nebudeme dál kazit tvůj mravní vývoj. Za poslední dny jsi beztak urazil mnohem delší cestu než běžně na oslovi mezi supermarketem coop a traktorem na kličku, který vychloubačně stojí u vjezdu ke tvé rezidenci. Aby ho viděli všichni Lukešové, Osůchové, Zemani, Řezníčci, Oráčovi, Chamrádi a jiné klany z nedaleké vsi, když se kodrcají okolo na sokolský slet nebo pro mléko a škvarky.
Reagovat
spaniel
Zvasty, samy zvasty. Fulnek 2, ale posahanejsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Potahej šulinka a spát. V pět ráno tě vzbudí kohout.
Reagovat
spaniel
Jiste uchylku. Tva moudra se smrskla na par uchylackych predstav, kouzlo je pryc. Uz jsi jen brutvan v manii...totalni magor.
Reagovat
smazaný uživatel
To je prostě lahoda, poslouchat tu hysterickou tóninu nářku rozdrceného egíčka chodících definic DK efektu. Šulinka tahej, ale ještě nechoď spát. Naříkej a lamentuj jak bába tutovka v slunci senu jahodách, vesničane :)
Reagovat
spaniel
Hysterickou? :) Jsi mne uplne u zadele. Ja napisu blabla a ty 20 minut smolis nejakou magorinu, kterou uz ani nectu. A zas dokola. Klidne pokracuj. Refresh parkrat za den a blabla mne zabere par minut. Ty se klidne vypis ze svych bludu. Treba ti poslouzim jak terapie na tvou schizu. Pak ti poslu fakturu.
Reagovat
smazaný uživatel
mongiole, když coby hysterická buznička někomu napíšeš, že je ti úplně u zádele, stavíš ho tím na špici žebříčku priorit. Což zcela odpovídá tomu, že zatímco já sladce spinkám, ty tady ještě o půl jedné zoufalecky vyřváváš, že nic nečteš a je ti to jedno -- a bůhvíproč potisící ujišťuješ zbytek světa, že jsi opravdu, ale opravdu, ale opravdu úplně blbej. Což potvrzují i tvé představy o tom, jak dlouho zabere retort retardovi.
Reagovat
spaniel
Ok ty retorte :D Doufam ze se ti zdalo neco hezke s forehandem, uchylacku.
Reagovat
peggy
Enzymů,přeji aby na tomto turnaji uspěl,někde se rozehrát musí.
Reagovat
peggy
Omlouvám se Andymu.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy vzkazuje, že rád pije šťávy plné vitaminů a enzymů. Takže mu to vůbec nevadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Čeho?
Reagovat
Krisboy
Enzymů.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist