Murray sušil páchnoucí tenisky pod autem. Přišel o boty i snubní prsten

7. 10. 2021, 13:14
Aktuality 15
Snaha vysušit páchnoucí tenisky připravila Andyho Murrayho na turnaji v Indian Wells o snubní prsten, který k nim měl přišněrovaný. Trojnásobný grandslamový vítěz se ve videu na sociálních sítích o poněkud bizarní příhodu podělil a požádal veřejnost o pomoc.
Profily hráčů
Andy Murray

Murray si od svatby s Kim Searsovou v roce 2015 šněruje do tenisek snubní prsten na tréninky i zápasy. Nejinak tomu bylo i v Indian Wells, kde ho v prvním kole čeká Francouz Adrian Mannarino.

"Včera večer jsme byli v Indian Wells na večeři, a když jsem se vrátil do pokoje, nevonělo to tam moc vábně. Nechal jsem tam svoje tenisky. Venku je 38-39 stupňů, takže ty boty byly vlhké, zapocené a smradlavé," popsal Murray.

A protože nemá na pokoji balkon, rozhodl se dát boty vyschnout ven přes noc pod auto, které se svým týmem v Kalifornii využívá. "Když jsem ráno přišel k autu, boty byly pryč. Musel jsem si jít koupit nové, jiné, než normálně nosím, což není konec světa, ale ani to není ideální. A když jsem se připravoval na trénink, zeptal se mě můj fyzioterapeut, 'kde máš snubák?'" popsal Murray okamžik, kdy mu došlo, že má problém.

"Takže ano, ukradli mi taky prsten. Nemusím snad říkat, že kvůli tomu mám doma pořádný průšvih, tak se ho snažím najít," dodala bývalá světová jednička.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
RF46
Takze je zase svobodnej a muze lumpacit ? smilesmile
Reagovat
jackiec
jestli tenista multimilionář má na turnaji jeden pár bot tak je to hňup, v případě květáku double hňup.
Reagovat
annah
Jde mu o snubní prsten, ne o boty. A ten má jen jeden.
Reagovat
Pe3k
už nemá smile
Reagovat
Alien
Cože?
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
paddy
není normální nechávat boty venku smile
není normální na boty věšet snubák smile

už není singl
už nemá na singl

double idi.ot smile (a ještě se tím chlubí)

https://www.youtube.com/watch?v=qz6nWi17Fpk&t=21s
Reagovat
Nola
neber to tak vazne, pravda je niekde uprostred, ATP potrebuje zaujat a Andy je vhodny objekt - byvaly clen B4, pochybujem, ze ma na tak velkom turnaji jeden par tenisiek, kedze si musel ist kupit nove smile
Reagovat
Patik
suchý anglický humor..bolo vidieť že si z toho robí prdel.
Reagovat
Krisboy
No já nevím jak ty, ale já svoje boty po tenise taky nenechávám v obýváku nebo snad v ložnici. Ale proti Andymu mám výhodu, že mám balkon a nemám auto, takže tohle se mi stát nemůže smile
Reagovat
Patik
ani jemu sa to stať nemôže lebo tam má viac topánok jak v ženskom šatníku..jedny vyhodí a má ich ďalších sto..a vôbec ho to nemusí mrzieť.
Reagovat
Krisboy
Však mu taky nejde o boty, ale o ten prsten.
Reagovat
Nenela
Ja jsem se pri tehle historce dobre pobavila smile Andyho moc v lasce nemam, jak si porad stezuje, ale ztratu snubaku mu vazne nezavidim
Reagovat
Pe3k
Ještě nás čeká pár zajímavých turnajů, takže tuhle okurkovou zprávu ať si vyřeší sýr Můra sám. Více hrát a méně do všeho kecat Andy a neřešit pořád nějaké sra čky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ztratil sem prstynek, pi co, nevim, kde je...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist