Murrayho pořád bolí kyčel. Napoví mi hraní zápasů, řekl Brit

28. 12. 2018, 09:28
Aktuality 26
Andy Murray, který po čtvrtroční přestávce chystá další návrat na kurty, stále cítí bolavou kyčel. Kvůli ní nehrál bývalý první tenista světa téměř rok, v žebříčku klesl až do třetí stovky. Vítěz tří grandslamů a dvojnásobný olympijský šampion nicméně doufá, že s přibývajícími zápasy bude bolest ustupovat. První test ho čeká příští týden v Brisbane.
Profily hráčů
Andy Murray

Andy Murray se měl letos v lednu v Brisbane vrátit na kurty po půlroční pauze zaviněné zhoršenými bolestmi kyčle, ale nakonec se odhlásil a nedlouho poté se podrobil operaci.

První turnaj po téměř roční pauze tak odehrál až v červnu, ale bolesti ho při zátěži trápily dál a po šesti akcích v září předčasně ukončil sezonu.


Nyní ani po dalších třech měsících odpočinku, rehabilitací a příprav není trojnásobný grandslamový šampion stoprocentně fit, přesto doufá, že během turnajů se jeho stav bude zlepšovat.

"Kyčel mě stále bolí, ale potřebuju hrát pár zápasů v kuse, abych zjistil, jak na tom jsem. Od toho se odrazím," řekl Murray novinářům po příletu do Brisbane, kde příští týden zahájí jako nenasazený hráč sezonu.

"Když jsem sem přijel loni, bylo to těžké, celkem jsem se trápil. Teď je to rozhodně o něco lepší," dodal jednatřicetiletý Brit s nadějí v lepší zítřky.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

26
Přidat komentář
Kozoroh
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/8256--kyrgios-znovu-setren-stejnym-hracem-po-kousnuti-pavouka-si-jeste-vetsi-silenec
Reagovat
Nola
ano :D obaja sa potrebuju zviditelnit, to je za mna vrchol trapnosti....
feministka Murray to nacisto prehana, pardon Mutademus, ak, by bol Andy Srb, Chorvat, Cech, Slovak, nikoho by tieto kraviny nezaujimali....
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
FulnekUltras
Tohle už hochu nerozběháš.
Reagovat
SwissMaestro
Pořád bolest? Navíc to přizná? Tohle je konečná. Po takové době s tím mít pořád stejnou bolest prakticky - to je hotovo. Na poslední chvíli dokázal v roce 2016 dosáhnout prakticky všeho čeho lze v tenise dosáhnout. Ty první dva GS už nikdy nedá :( Přijde mi, že Andy by ríd vydržel do olympiády v 2020, ale bude to těžké takhle dlouho hrát s bolestí :(
Reagovat
FulnekUltras
naprostý souhlas
Reagovat
Nola
tak moment, odpisany bol Fedex... odpisany bol Rafa.... tento rok bol odpisany aj Nole, v ziadnom pripade si nedovolim odpisat Andyho.... radsej si pockam... medicina pokrocila a ktovie...
nikdy neodpisovat clena B4, moj nazor
Reagovat
SwissMaestro
Tady je spíše problém/rozdíl v tom, že zde hráč prakticky odepisuje sám sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
aky je ten nazov stranky, kde je presunuty ten ukrajinsky stream pls
Reagovat
Nola
ja mam zinstalovane v PC SportZone, pamatam si, ze mi to poradil jeden z uzivatelov TP, dakujem, nepamatam si zial postup, ale funguje to
Reagovat
smazaný uživatel
jj, dakujem, uz mi to vedla niekto poradil, ale neviem to najst pre mac :(
Reagovat
smazaný uživatel
uz mam! :)
Reagovat
mahycek
Jaký je stream na Abu Dhabí exh ? A ještě na Brisbane ?
Hopman Cup bude na Eurosportu. Díky.
Reagovat
Patik
živé prenosy cz
Reagovat
Patik
Nezvyk vidieť Rafu bez všetkých tých rituálov..pekný pokrok len tak ďalej. :)
Reagovat
Mayo
Na podarených turnajoch netreba.
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládám, že nadcházející sezona bude rozlučková. Snad zdraví dovolí odehrát nějaký ten pěkný zápas.
Reagovat
Kozoroh
Snad se cesty našich favoritů ještě zkříží na kurtu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyzerá to dobre, mrzí ma to.

Snád Andy nebude limitovaný, ak nebude zdravy, navrat medzi elitu nebude mozny..
Reagovat
Kozoroh
U Andyho očekávám opakování Hewittovy kariéry. Lleyton po roce 2008, kdy podstoupil svou první operaci kyčle, vyhrál 4 turnaje ATP a odehrál jedno ČF na GS (Wimbledon 2009), už ale byl pochopitelně stínem toho skvělého tenisty z počátku tisíciletí. Andy, pokud nebude limitovaný, může ještě vyhrát menší turnaje, ale faktorem na GS už prav. nebude.
Reagovat
Patik
No Andy už asi dohral..po tak dlhej pauze neni stále v poriadku..navyše čoskoro grandslam a s jeho štýlom hry dlhé a náročné zápasy..skončí ako Nadal ak nie horšie..škoda..
Reagovat
Pe3k
S Nadalem bych to moc nesrovnaval, Andy má skutečné zdravotní problémy, Nadal je jen ufňukaná plačka.
Reagovat
mahycek
Kde najdu složení dvojic na Hopman Cup ? Nebo odkaz, adresu?
Vím, že hraje zase Roger s Belindou. Dík.
Reagovat
Lenka...
https://hopmancup.com/
Reagovat
smazaný uživatel
Faktor Lendl :)
Reagovat
FulnekUltras
hroznýš už ho jen dorazil
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist