Na Li: Možná mi pomohlo, že manžel odešel

30. 5. 2011, 16:44
Aktuality 1
Sedmá hráčka světa Na Li zastavila Petru Kvitovou v cestě do čtvrtfinále French Open i díky manželovi, který už se nevydržel v hledišti na svou choť dívat. Čínská tenistka už v rozhodující třetí sadě prohrávala 0-3, ale ziskem šesti her v řadě vývoj otočila a osmifinálový zápas na pařížské antuce vyhrála 2-6 6-1 a 6-3.
Profily hráčů
Na Li (© rolandgarros.com)

"Už jsem nevěřila, že to dokážu zvrátit," přiznala na tiskové konferenci devětadvacetiletá Na Li, první Číňanka ve čtvrtfinále Roland Garros. "Na druhou stranu to byl jen jeden brejk, a když ho získám zpět, tak jsem pořád ve hře a mám šanci."

Co jí tedy pomohlo k obratu? "Nevím, co se stalo. Možná to bylo tím, že manžel odešel z hlediště a já mohla vyhrát šest her za sebou," smála se.

Po finále lednového Australian Open se Na Li moc nedařilo, proto se rozhodla, že už nebude trénovat pod vedením svého manžela Ťiang Šana. "Tři roky jsme spolu trávili čtyřiadvacet hodin a už to bylo únavné," vysvětlila Číňanka, proč angažovala na zkoušku Dána Michaela Mortensena.

Manžela ale podle svých slov z týmu nevyhodila, jen ho nahradila. "Nikdy bych mu neřekla, že má padáka," culila se Na Li.

účet manžela bavila Na Li fanoušky v Melbourne při Australian Open. Po postupu do finále v rozhovoru na kurtu prozradila, proč měla pomalejší začátek souboje s Dánkou Caroline Wozniackou. "Neměla jsem dobrou noc, manžel chrápal a já se budila každou hodinu," řekla a její choť Ťiang Šan v hledišti zčervenal.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist