Na Španělku Sorribesovou v Bogotě nestačila ani Siniaková

12. 4. 2017, 19:19
Aktuality 13
WTA BOGOTÁ - Dvacetiletá Španělka Sara Sorribesová se na antukovém turnaji WTA v kolumbijské Bogotě postarala o vyřazení obou českých tenistek. Den po Allertové si poradila i s druhou nasazenou Kateřinou Siniakovou, kterou porazila hladce ve dvou setech.
Kateřina Siniaková

Dvacetiletá Siniaková, jíž patří v pořadí WTA 38. místo, začala zápas se soupeřkou z konce první stovky žebříčku lépe a ujala se vedení 2:0. Pak ale ztratila šest her v řadě a Sorribesová získala za 45 minut úvodní set.

Siniaková, která hrála s obvázaným levým stehnem, přišla třikrát o podání i ve druhé sadě a první vzájemný duel se stejně starou Španělkou prohrála. Sorribesová proměnila po hodině a 35 minutách první mečbol.

• WTA INTERNATIONAL BOGOTÁ •
Kolumbie, antuka, 250.000 dolarů
středeční výsledky (12. 04. 2017)
• Dvouhra - 2. kolo •
Sorribesová (Šp.) - Siniaková (2-ČR) 6-2 6-3
Larssonová (3-Švéd.) - Cepedeová (Parag.) 6-4 6-4
Arruabarrenaová (4-Šp.) - Chromačevová (Rus.) 7-6(3) 6-0
Linetteová (5-Pol.) - Kostovová (Bulh.) 6-4 6-4
Kruničová (Srb.) - Solerová (Šp.) 6-0 7-5
Erraniová (It.) - Vickeryová (USA) 6-2 6-3
Schiavoneová (It.) - Jakupovičová (Slovin.) 6-1 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

13
Přidat komentář
Fandina
Sorribes Tormo a Magda Linette zahrály mač, ve kterém bylo dohromady 103 UE, 70 z nich měla Linette. Zápas byl dlouhý, třísetový a vyhrála ho Sorribes Tormo.

http://www.imagehosting.cz/images/linettesor.jpg
Reagovat
Frick
Musela vědět, že není fit. A tak co? To mělo smysl tam odehrát dva zápasy za blbejch 30 bodů.

Katka je v situaci, kdy pro ná má smysl až bodový zisk o třech cifrách. A že tam těžko bude schopna odehrát v plnym nasazení tři zápasy, asi vědět už musela.

Nemluvě o tom velenáročnym prostředí.
Reagovat
VlS
No, a v deblu myslím pokračuje. Asi to vidí jinak
Reagovat
VlS
No, tak už nepokračuje, v QF prohrály. Ale pár dolarů je na účtu.
Reagovat
Frick
Jde strach :-D
Reagovat
horska.kraslice
viděl to někdo? Já jsem měla nějaké úřední povinnosti, tak jsem to neviděla. Ta stejná Sorribes, která včera s Denisou dávala jednu dvojchybu za druhou že porazila Katku? To se tak zlepšila? Nebo Katka byla už myšlenkami na Fed Cupu?
Reagovat
Fandina
Ano, to je ona, dneska udělala tři DF s Denčou jich bylo nespočetně víc.

Ale já si teď na ní vzpomněla, že jsem ji viděla hrát v Ostravě při FEDu, hrála debla s Martinez-Sancez a já tam byla v hale a pamatuji se, že hrála dobře, je celkem vysoká a tam se mi herně líbila.
Reagovat
horska.kraslice
Mezitím jsem narazila na komenty uvedené na jiném místě. Podle nich to vypadá, že Katka se asi taky šetřila před FC, nechtěla si pohoršit zranění.....:-( No ale i v hlavě se jí to muselo mlít, z ničeho nic najednou jednička fedcupového womančaftu. :-)
Reagovat
tommr
pokud chceš tak se na to můžeš podívat ted ze záznamu na O2TV Tenis. Ale varuju tě - není to hezká podívaná zvlášt pokud fandíš Katce ...
Reagovat
horska.kraslice
Díky za tip. Katka nepatří k mým nějak moc oblíbeným, je pro mě tak nějak neutrální. Ke zhlédnutí by mě vedla pouze zvědavost, jak moc to byl špatný výkon. O2TV nemám, ale to neva, najdu si něco na you tube, to bude stačit :-)
Reagovat
Fandina
Reagovat
VlS
Já si myslím, že holky a jejich týmy hrubě podcenili nutnost aklimatizace na velkou nadmořskou výšku. Známej horolozec, kterej jezdí do Himaláje a Hindukůše tvrdí, že je potřeba minimálně 2-3 týdny, jinak tělo nefunguje.
Reagovat
Fandina
Tak sorry, dívám se na záznam a správně je to tak, že dneska měla Sorribes Tormo 7 DF a včera s Denčou 14.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist