Nadal, Čilič a Gulbis se odhlásili z turnaje Masters v Paříži

24. 10. 2014, 13:28
Aktuality 143
Zatímco Novak Djokovič před pár dny svou účast na turnaji v Paříži potvrdil, další dva letošní grandslamoví šampioni se z podniku Masters 1000 odhlásili. Rafael Nadal bojující se zánětem slepého střeva se omluvil z osobních důvodů, Chorvat Marin Čilič chce před Turnajem mistrů doléčit zranění ruky.
Rafael Nadal

Třetí hráč světa Rafael Nadal, který po letošním Wimbledonu nehrál tři měsíce kvůli zranění pravého zápěstí, už několik týdnů laboruje se zánětem slepého střeva, nevyhnutelnou operaci se však snaží oddálit pomocí antibiotik. Zda léčba zabrala a jak na ni zareagovalo tělo testuje tento týden v Basileji, kde zatím smetl dva kvalifikanty a dnes ho čeká sedmnáctiletý chorvatský talent Borna Čorič.

"Cítím se lépe, ale jsem trochu unavený. Několik měsíců jsem nehrál a antibiotika mé tělo oslabila," řekl Nadal před dvěma dny.

Zda bude osmadvacetiletý Španěl schopen hrát na Turnaj mistrů, který začíná 9. listopadu, je zatím nejisté, v každém případě ale před odletem do Londýna už nebude hrát na žádném jiném turnaji. Příští týden bude chybět na turnaji Masters 1000 v Paříži, odkud se odhlásil. Podle pořadatelů se omluvil z osobních důvodů.

Kvůli zranění pravé paže se z turnaje v Paříži odhlásil také osmý hráč světa Marin Čilič. Jeho důvody jsou ale hlavně preventivní, neboť má již jistou premiérovou účast na Turnaji mistrů a chce si před ním dostatečně odpočinout.

"Tahle sezona je opravdu náročná a já potřebuji trochu odpočinku na doléčení zranění ruky, abych byl připraven na Turnaj mistrů,“ oznámil šestadvacetiletý Chorvat, jenž minulý měsíc na US Open vybojoval svůj první grandslamový titul. Před pěti dny v Moskvě získal už čtvrtý letošní titul.

V Paříži se neobjeví ani 13. hráč světa Ernests Gulbis, pro kterého životní sezona definitivně skončila. Šestadvacetiletý Lotyš si letos zahrál v semifinále French Open a na chvíli nakouknul do Top 10, v létě ho však začaly trápit problémy se zády, kvůli nimž pořádně netrénoval a na turnajích končil v úvodních kolech. Naposledy prohrál před dvěma dny se sedmnáctiletým Čoričem. Z francouzské metropole se omluvil kvůli zranění pravého ramena.

Trojici odhlášených tenistů v hlavní soutěži nahradí Polák Jerzy Janowicz, Španěl Pablo Andújar a Kanaďan Vasek Pospisil. Los turnaje proběhne během dnešního odpoledne.

Pořadatelům posledního letošního turnaje z devítidílné série podniků Masters 1000 udělal radost alespoň Novak Djokovič. Ten se stal v úterý poprvé otcem, svou účast na BNP Paribas Masters však potvrdil. Srb totiž v závěru sezony musí bránit postsvětové jedničky před Rogerem Federerem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

143
Přidat komentář
smazaný uživatel
Rosol má v Paříži v prvním kole Goffina a ve druhém kdyžtak Ferrera. Myslím, že je hotovo. Když nějakým zázrakem přejde přes první kolo, přes druhé těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
mas link na zreb?..dik
Reagovat
tommr
je to v Expres zprávách ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, dík :)
Reagovat
pockerface
pěkný zápas.Je dobře,že začínají vystrkovat růžky mladíci jako Čorič,Thiem,Kirgios,Veselý? akorát mi nesmí začít porážet Rogera :-)
Ne fakt ze strany Čoriče dobrý turnaj,zítra to možná s Goffinem bude mít ještě těžší než dnes s Rafou.Goffin je poslední dobou ve formě.Myslím,že to bude pěkný SF.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokial sa Rafa rozhodoval, ci ist ma TM, tak Coric to rozhodol za neho..Ozaj to nemá cenu silit, Nadal akurát hazarduje so svojim menom..Klizan, Lopez, Coric, to uz nemoze byt náhoda, Rafa myslim, ze má celkom dobrý obraz o svojej sucasnej tabletkovej vykonnosti.

A Coric?..Mozno nemá servis ako Kyrgios alebo údery ako Thiem, ale vážení, on hlavne vobec nekazí..To je ovela vacsia devíza ako nejaký FH..Samozrejme v spojení s bezchybnou devízou, ktorú dnes podla mna ani nemusel na 100% ukazat..
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli má špetku zdravého rozumu, tak do Londýna nepojede, Jinak tam na Nadala bude čekat velice nehezký debakl.
Reagovat
Davor1
asi si myslel defenzívu namiesto tej devízy, ale nevadí...
Rafovi by v prvom rade mal niekto vysvetliť, že liezť na kurt v takomto stave je demencia prvého stupňa, nemá z toho nič on, ani diváci. Snáď sa rozhodne na ten TM ísť a dostane 3 debakle, možno to by mu pomohlo...
Corič hrá životný turnaj, ale také mali aj Zverev, Kyrgios a Thiem, ale aj Tomič 3 roky dozadu. Do budúcnosti mu verím, ale zajtra už bude končiť, Goffin je ako rozbehnutý kamión...
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
No, na můj vkus tedy hodně chladná gratulace od Nadala na to, že spolu trénují a že k němu Čorič vzhlíží. Jde vidět, že Nadalovi na tomhle turnaji záleželo. Tuhle výhru bych nijak nepřeceňoval. Je pěkná, ale v současnosti je to jakoby Čorič porazil hráče někde za TOP 20, Nadala prostě limituje apendix. Co je pro Bornu nejdůležitější je to, že dokázal, že má dobrou psychiku a nezalekne se velkých zápasů.
Semifinále Čorič: Goffin - paráda. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafo a honem k doktorovi, tyhle kluky bys měl vyučovat a po zápase jim jako zkušený pán prorokovat skvělou budoucnost. Ne tam ze sebe vyždímat vanu potu a být na práškách.
Reagovat
Kozoroh
Další hráč, co má pozitivní H2H s Rafou :-)
Reagovat
Padme
a jestli skončí zítra kariéru, tak to tak i zůstane... :) Co má Rafa za ty osobní trable?
Reagovat
smazaný uživatel
osobní trable? možná už věděl, že je to čím dál horší a že se tohle dneska může stát, tak už počítá s dřívějším termínem operace a pokud mám pravdu, tak potom je on (jeho tým) blbej, že kvůli tomu přijde o TM ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tam, to je slávy, lidi mu fandili víc :DD Zajímalo by mě, co na to říká Roger, jestli kouká ze šatny, a co nám na to poví sám Rafa, doufám, že kluka ocení a uzná, že už měl dávno ležet na stole.
Reagovat
Kozoroh
Ohledně analogie k zápasu Fedex-Sampras ve Wimbledonu 2001 - podobnost by tu byla jen za předpokladu, kdyby Coric porazil Nadala na French Open v příštím roce (Sampras do zápasu proti Federerovi nastupoval jako čtyřnásobný obhájce titulu a sedminásobný šampion; Nadal by do hypotetického utkání mířil jako pětinásobný obhájce titulu a devítinásobný vítěz). Byl by to thriller na pět setů s vítězným koncem pro Chorvata.. :-)
Reagovat
vojmut
hezky jsi to naplánoval :D
Reagovat
smazaný uživatel
to si zapíšu do kalendáře ;) jen aby to nedopadlo jako letos Dominic :D
Reagovat
gigin
s ním budou taky trable. Jako samo herně, ale i s umpirem a tak. Jeví se mi jako ještě větší porucha, než Gulba.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád se mi herně z U21 nejvíc líbí Kyrgios, když mu to tam padá, tak je úžasné to sledovat. Ale Corič vypadá taky nadějně, BH a servis jsou už teď hodně dobré. A stejně jako Nick je na tom dobře psychicky, umí tam poslat eso za stavu 30:30 nebo na shodě, to se mi moc líbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se ukáže, jestli mladej chce skutečně vyhrát nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafo, asi takovej pocit...už víš, nepřipomíná ti to něco? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi, aby to nebylo něco na způsob Federera, když porazil Samprase ve Wimbledonu 2001, co myslíte? S tím rozdílem, že Pete tenkrát nelaboroval se zdravím, ale s věkem na svou dobu. Co říkáte, máme si tenhle zápas vrýt do paměti? :)
Reagovat
spaniel
To se nedá porovnávat.
Sampras už byl na ústupu...
Trava byla jeho nejlepší povrch...
Byl fit...
Sampras hrál ten den dobře...

Ani jedno dnes neplatí... Každopádně Coric je velice slibny, hraje dobře a až v tomto setu se to poradně ukazuje, když už Nadal trochu zlepšil hru.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim on to jen pinka zpet a ceka na chybu rafy, ze by sel po winneru, to ne
Reagovat
smazaný uživatel
Má 17rokov, je jasné, že tá ofenzíva ešte nie je vyhratá, to sa zlepší, on zosilnie, zagresívni...Koniec koncov aj mladý Rafa viac behal ako útočil.
Reagovat
spaniel
Rafa ještě pořad víc běhá nez útočí...Tímto tempem bude mít Rafa 50 nez se to otočí :)
Ale popravdě neznám hráče, který by byl schopny útočit z tak defenzivní pozice jak on. Není snadné dat winner, když jsi tolik metru za základní čarou. On to taky dokáže jen forhendem po lajne nebo inside-out forhendem.
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli povazujes Rafu jen za obranare, tak pak uz je kazdy. Naopak je to velice agresivni hrac, ktery ma brilantni obranu. Jak mu posles zpet pomaly mic, hned utoci. ... To neni murray
Reagovat
spaniel
Tak Murray je extrém, to ale neznamená ze Nadal je útočný hráč. O tom nejlépe vypovídá počet winneru a těch teda moc nemívá. Kdyz se cítí dobře a je na to vhodny soupeř, tak útočí, ale většinou ne, třeba minuly rok vyhrál set s 1 winnerem. Jeho hra je donutit soupeře k chybě a sám jich dělat minimum, což je samozřejmě přijatelná taktika. Obrana skvělá, bez pochyb.
Reagovat
tito
Mlaďas ho mydlí, ale u Rafy ani nevím, jestli chce vyhrát anebo už v Basileji skončit. Kolikrát jen nastřeluje na Bornu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jasně, rozdíly tam jsou ale i podobnosti, myslela jsem to jako takový střídání stráží, příslib lídra další generace (na jeho věk úžasná hra), že si na to třeba za pár let vzpomeneme, až tenhle kluk částečně zastoupí Nadala a bude ho svou hrou ještě víc připomínat, samozřejmě asi těžko někdo překoná takovou legendu, ale co víš, může bejt takovým nadalovským bojovníkem příští generace a konečně se tam objevuje někdo novej mezi staroušema žejo :)
Reagovat
Davor1
ten zápas si pamätám, ako hovorí spaniel, ťažko to porovnávať...Roger už vtedy patril k špičke a Pete bol za zenitom...v rebríčku medzi nimi bol rozdiel len pár miest...
Reagovat
smazaný uživatel
no dobrá, zabíháte do podrobností, mě to jen napadlo nadnést něco na ten způsob, teď na sebe Borna upozorní ještě víc a do budoucna se uvidí :)
Reagovat
vojmut
Rafa ještě vyklízet pozice nebude
Reagovat
smazaný uživatel
nebude, ale Borna by mu časem mohl začít konkurovat, až se dostane mnohem výš :)
Reagovat
spaniel
Na to už je tu samuraj.
Reagovat
smazaný uživatel
samuraj je z té prostřední generace, která se prosazuje až letos dá se říct, tihle mladíci se pořádně ozvou, až Fed, Rafa a Djoko se pomalu ale jistě budou chystat do důchodu, což se dá právě přirovnat k výše zmíněnému Wimbledonu 2001 :)
Reagovat
spaniel
Nedá. To porovnání je mimo. Jak psal kozoroh, musely by byt úplně jiné podmínky, aby to sedelo. Coric je rozhodne slibny, ale tento zapas nemá s tím ve Wimbledonu 2001 společného nic.
Reagovat
vojmut
má každopádně obrovskej potenciál, dneska se mi herně moc líbí :)
Reagovat
smazaný uživatel
já se přiznám, že jsem o něm zatím jen četla, takže hrát ho vidím poprvý a udělal na měj víc než dobrej dojem :) nedivila bych se, kdyby jeho výkon dnes byl daleko před výkonem Dimitrova ;)
Reagovat
vojmut
taky jsem ho viděl hrát poprvé a nestačil se divit :D
Reagovat
smazaný uživatel
At ho ten coric uz rarizne, na to se neda divat a nadtoupi fedex proti babyfedexovi
Reagovat
vojmut
dneska jsou v Basileji zápasy mlaďochů s jejich vzory :D , tak uvidíme jestli legendy uspějí
Reagovat
vojmut
Příjde mi to jako kdyby Nadal hrál sám proti sobě, jen je na druhé straně jeho verze z roku 2004 :D :D , ale taky mě překvapilo že má Corič docela slušnej servis. Jinak Rafa opravdu očividně není ve své kůži :p , je mi ho až líto, ale zároveň bych to Coričovi moc přál, byl by to pro něj neskutečný impulz do další kariéry :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zlepsuje se, ja myslim ze to jeste vyhraje, pokud vydrzi 3 sety
Reagovat
vojmut
já si taky myslím že to nakonec Rafa zvládne, pro Coriče to bude těžký ustát v hlavě. Třeba já se většínou o mistrákách v zápase káknu, když hraju proti papírově silnějšímu a vedu :D
Reagovat
Padme
"káknu" super termín :)
Reagovat
smazaný uživatel
S jakym nacinim hrajes? Raketa a vyplet?
Reagovat
vojmut
Mám už starší model :D, od Wilsonu, Lopézovka myslím z před čtyř sezón, černo zelená. Kupoval jsem si je tenkrát dvě i s bagem a jsem spokojenej. No a výplet ti konkrétně neřeknu :p , mám tam nějakou topspinářskou trampošku :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Potkat Rafu a spravit si sebevedomi
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně to musí bejt mazec v tomto věku sotva vylezl z juniorů čelit takové legendě a zároveň svému vzoru, pěknej záznam do portfolia na začátku kariéry, pokud mu nedovolí nějakým způsob otočit výsledek :) Beru v potaz, že vidět hrát Rafu takhle se jen tak nevidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby nesestrelil nejakeho predniho divaka. Nenasypal mu neco strejda Tony do piti, aby homdostal pod kudlu. On ma problem vubec trefit mic a dostatbho do kurtu
Reagovat
smazaný uživatel
W/UE
Nadal 1/19
Coric 2/13
Rafa zahrál asi nejhorší set v kariéře, dokonce trefil několik míčků baseballově. :D Tolik chyb z forehandu, z bh hodně často slicuje, snad nemá nic se zápěstím. Stejně si myslím, že to otočí, s Goffinem by to mohl být hezký zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa dokonca 3-4krát trafil úder do siete takým sposobom, že lopta najprv padla na jeho polku..:)
Reagovat
smazaný uživatel
i kdyby otočil, tak Goffin ho smázne z kurtu prosimtě :D
Reagovat
Davor1
Corič má neskutočné šťastie, na jednom turnaji naraziť na dvoch lazárov, ktorí mali dávno zabaliť sezónu a namiesto toho zo seba robia šašov na kurte, a už má 2 obrovské skalpy. Ako Gulbis, tak Nadal by mu zdraví nedali ani čuchnúť. Zajtra ale už bude Goffin konečná...
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, líp bych to neřekla, má štěstí kluk jeden a líbí se mi jeho odhodlání a nebojácnost, určitě z něj něco bude :)
Reagovat
Davor1
je to supertalent, verím mu, snáď nedopadne ako Tomič...
Reagovat
smazaný uživatel
snad nevyhasne jak rychle vyletěl, a to samý Thiem, to spíš Zverev mi přijde slabší, ale to uvidíme až za pár let, když si vezmu, kde jsou dneska naši osmnáctiletý, tak to jednak dokládá, že Borna je vážně supertalent a zadruhý, my asi ty talenty špatně vychováváme neboco
Reagovat
Davor1
u nás je zlá celková práca s deťmi a mládežou aj v ostatných športoch, keď si zoberiem, akú sme dokázali (Slovensko aj Česko) vychovať pred 15-20 rokmi generáciu hokejistov, či futbalistov, a kde sme teraz, tak je to na zaplakanie...v tenise máme aspoň tie šikovné baby, neviem čím to je, že sa u nás v poslednej dobe tak presadzujú dievčatá na úkor chlapcov...
On aj ten Zverev vystrelil v lete podobne, ako teraz Corič, sú si dosť podobní, oboch ich vidím ako budúce hviezdy...
Reagovat
smazaný uživatel
V zenskom tenise je o dost nizsia konkurencia..

Proste ak sa dostaneš tenisovo na nejakú vyššiu úroven, tak si u zien v TOP 50 trebars..Kdežto tá istá úroveň ti pri mužoch nestačí ani na TOP 100..Proste keď sleduješ zápasy zien, tak tie od 60miesta robia niekedy také školácke, zaciatočnícke chyby a dost casto..A chlapovi 80. v rebricku castokrát "nič" nechýba..
Reagovat
spaniel
Přesně. Ženam k velkému posunu kolikrát stačí mít 2,3 měsíce, kdy hraje trochu stabilně od BL. V poslední době se z ženského tenisu úplně vytratila pestrost, všechny do toho rezou od BL jak smyslu zbavené. Typicky příklad je Bouchard. Možná je to důsledek dominace Sereny a jejího stylu. Věřím tomu, ze kdyby se objevila hračka se skutečně dobrým slajsem, byla by to obrovská zbraň, stejně jako dobre voleje. Aspoň ze je tam Simona, nemá sice takovou ránu, ale přemýšlí na kurtu jak chlap.
Reagovat
Davor1
Mne vždy viac imponovali hráčky, ktoré hrali pestrý tenis na úkor sily, fandil som Steffi Graf, potom Martine Hingis, po nej Justine Henin a teraz práve Simone, takže viem, o čom hovoríš, ale takýchto hráčok bude čím ďalej menej a ja mám pocit, že o pár rokov už WTA ani nebudem sledovať, keď bude celá špička mať nad meter osemdesiat a trieskať do toho ako hluchý do vrát...
Reagovat
spaniel
Vyjmenoval si všechny me favoritky :) Nejraději jsem měl hru Justine. Smrtící forehand i backhand (ten navíc krásný), k tomu nábehy na sít, skvěle voleje a hlavně herní plán.
Reagovat
Davor1
Justine bola dokonalá, bol som strašne sklamaný po tom prvom ukončení kariéry, koľko GS ešte mohla vyhrať, predovšetkým ten Wimbledon, ktorý jej utekal, fandil som jej už v prvom Wimbledonskom finále niekedy na prelome tisícročia, keď vtedy mladučká prehrala s Venus...pochybujem, že ešte niekedy bude svetová jednotka s tak fantastickým jednoručným BH, tak krásnou ofenzívnou hrou, a to nemala ani 1,7m...
Reagovat
tito
Steffi Graf???
Reagovat
spaniel
No, dal jsem 2 tipy, už je jistě, ze jeden z nich vyjde.
Borna za 8 nebo Nadal 2-1 za 5...
Reagovat
Padme
ještě by to mohl Borna skrečovat ne? :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Múdro a výhodne..Ja som dal počet gemov 19 a viac za omnoho nevýhodnejší kurz..
Reagovat
Davor1
Ja som skúšal proti Nadalovi už Bolleliho, a s tým pozametal kurt rovnako ako aj s Herbertom. Nechápem, či mu dnes dali konskú dávku alebo čo...
Reagovat
smazaný uživatel
V oboch zápasoch hrali súperi slabo..Rafa podľa mňa nehral lepšie jak s Klizanom, či Lopezom podla mňa..

Spaniel..Dobrý systém..Za kolko to hráš, stále za rovnako, či podľa zápasu?..
Reagovat
spaniel
Podle tusaka. Když hodně věřím, ze to bude vyrovnané nebo jsou vyšší kurzy jako dnes, tak za víc. Obvykle stejna sazka na obě možnosti nekdy na výhru favorita 2-1 víc (tam bývá kurz nižší). Důležité je, aby to nebyl zapas kde je na oba stejný kurz třeba 1,8, jeden by měl byt favorit. Z poslední doby Dimitrov - Sock, Murray - Ferrer atd.
Reagovat
Davor1
neskúšaš dnes aj proti Rogerovi? ;)
Reagovat
spaniel
Proti Rogerovi nerad, toho vynechávám. Navíc jestli zahraje svůj lepší standard, tak musí vyhrát ve dvou...nevidím čím by ho mohl Grigor potrápit.
Reagovat
Davor1
To som si hovoril aj včera s Istominom, a predsa prišiel jeden z tých Rogerovych blackoutov...tiež ale neverím, že mu Dimitrov nejako uškodí...
Reagovat
spaniel
No, díky tomuto systému jsem čtvrtý měsíc v plusu. A je to v podstatě stejný proces vyberu. Zapas kde čekám 3 sety (over), favorizovanejsi hráč výhra 2-1, outsider výhra, kurzy obvykle nad 4, ale na rozdíl od klasického over, mas pokrytou i překvapivou výhru outsidera ve 2.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl docela fofr, a to jsem si myslela, že Rafa nepustí Rogera na stage minimálně hodku a půl :D
Reagovat
jackiec
je to hňup s iq koně, jen ať dostane na el prdel
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, el amigo, neurazej, nadal je ikona.... Treba chce jako 1 hrac vyhrat turnaj se zanetem v tele
Reagovat
spaniel
Antibiotika nejsou sranda, nedávno jsem hrál turnaj s AB, a taky jsem se potil jak pes. Ale je to asi kombinace AB a den blbec, jelikož doteď hrál určitě lépe nez dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsadil sebs nekym, vydira ho mafie, strejda Tony byho serezal, fakt nevim co za timto napadem rafy je....?
Reagovat
Padme
asi ta mafie drží strýčka Tonyho...
Reagovat
jackiec
borno spláchni toho el řiťuála a šupem ho pošli do špitálu aspoň na půl roku, ten simulant začíná bejt pěkně trapný
Reagovat
kranyz
Tak trapný tady je někdo jiný, ale vyvětlovat ti to asi nemá cenu...
Reagovat
smazaný uživatel
kašli na troll-i :)
Reagovat
smazaný uživatel
*trolly
Reagovat
smazaný uživatel
On to myslel dobrym, aby mu to jeste behem utkani neprasklo
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
smazaný uživatel
Chce proti svému idolu (díky za info RFtheGOAT) Coric vůbec vyhrát? Já být na jeho místě.. sakra by se mi to příčilo..
Reagovat
smazaný uživatel
řekla bych, že porazit ho se mu nepříčí, ale nadělit mu kanárka už je přece jen blbý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tak jsem to myslel, :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mladík znejistěl, nebo se spíš bojí znepřátelit si svého idola? :D
Reagovat
Mayo
tak dostať kanára , to je silná káva kks , no cemment
Reagovat
smazaný uživatel
Woooow, tak dneska to bude komedie nejtěžšího kalibru, Rafa se směje warningu a netrefí ani kulový :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Borna zatiaľ ani nemusí hrať nič svetoborné, čo je škoda..Čakal som, že ho bude Nadal naháňať, no zatiaľ sa Rafa na kurt nedostavil..Mať 12UE po treťom geme, to si dovolím tvrdiť nemal za celú kariéru ani raz..
Reagovat
Davor1
Nepozerám to, je na tom Nadal fyzicky zle? Je tam šanca, že to skrečuje?
Reagovat
pockerface
po 20 min.z něj leje,jako kdyby hrál už 3 hod.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle neni Rafa, ale nepovedena imitace Rafy ... Rafo vyse.r se na to a mazej v Basileji na chirurgii
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, tohle si troufám tvrdit, že nemá šanci zvrátit, bizarnost jako na AO, Rafo, z finále s Rogerem nic nebude, stejně by ti nakopal zadek, zabal to a běž se léčit!
Reagovat
kada.tom
Rafa zatím dostává od Borny těžkej direkt
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa ho dostává sám od sebe, od svého těla.
Reagovat
Nola
nechápem, čo to Rafa stvára, neoholený, vysmiaty, ako by mu nezáležalo na výsledku... aj tak verím, že to otočí, chcem si užiť finále s Fedexom...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, upřímně mu nerozumím.. A je mi ho líto.. Ale jak jsem psal níž, je to potřebná rána..
Reagovat
smazaný uživatel
Rekl bych, ze mu bude asi spatne tolik nevynucenych chyb ve 3 gamech, jsem od nej jeste nebidel. Navic to jen pinka zpet
Reagovat
pockerface
on to sám přiznal,že má tělo oslabený od antibiotik.Já tedy,když mám antibiotika,tak jsem vyřízený a nic nedělám :-) na tož Rafa,který se musí fyzicky vydat.Jsem na to zvědavý jestli to otočí.S Rafou vedení 4:0 ještě neznamená,že set protihráč získá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja pod antibiotikami, aj do práce...Nadal ako vidím, tiež :)
Reagovat
pockerface
no tak to já taky chodím s horečkou a pod antibiotiky .Je fakt,že hrají 20 min. a z Rafy leje jako,když hraje už 3 hod.
Reagovat
smazaný uživatel
myslíš, že v klidu otočí? )
Reagovat
smazaný uživatel
hrát vrcholový sport se zánětem v těle..to chce dávku odvahy.. ale tohle potřebuje, aby konečně odešel na operaci. A Coric zažije chvíli slávy, i když asi tuší, co se tu děje..
Reagovat
smazaný uživatel
kanárek od teenagera, kterej ho ke všemu považuje za svůj vzor, by ho už mohl konečně přesvědčit, že nemá cenu to oddalovat, u něj je okamžitě vidět, že je něco špatně, buďto mu tam spadne všechno anebo nic, že mu to za to stojí, ten kluk se ho nebojí, připadá mi jako mix Rafy a Noleho :))
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ho nakopl psychicky. Coric prostě ví, že teď to může jít.
Reagovat
pockerface
já to psal už dřív.Měl jít na operaci hned jak ho to chytlo v Asii,už mohl mít 3 týdny rekonvalescence za sebou a možná by stihl i ten TM.,ale určitě by se stačil připravit na AO,takhle fakt nevím,nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde pod kudlu nebo pojede na TM? Jeste ma letos odehrat pokrovy zapas s ronaldem, tak operaci bude muset zase odlozit...:-)
Reagovat
Roger_Federer
v klidu, nakonec to vyresi ala Pisarik...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsi z toho delam legraci .... Jinak jsem uplne v klidu
Reagovat
gigin
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10383107_637893022996030_5942385345899121725_n.jpg?oh=95ba6775e5410b66b6bf8c195ab34766&oe=54B1230E&__gda__=1421108068_ef3bbbcf42dfb1f7ecffbca453a41fc1
Reagovat
panzer.dragon
je někde highlight čoriče z předchozích zápasů?
Reagovat
Mayo
vamos , za chvíľu už Býk v akcii
Reagovat
Davor1
Goffin porazil aj Raoniča, ten chlap je v neskutočnej forme...predpokladal som jeho semifinále s Rafom, to bude zaujímavé ;)
Na Miloša sa tak v Race dotiahne Ferrer a ak zajtra vypadne s Andym, budú na tom úplne rovnako a rozdajú si to o posledné miesto na TM v Paríži...
Reagovat
smazaný uživatel
Rátaš, že TM bude bez Rafu?..

Nole, Roger, Rafa, Stan, Nishi, Cilic, Berdych, Andy...To je osem a Feru a Milos si to mozu rozdat tak o 9miesto..Celkovo je ale Milos dnesnou prehrou z hry vonku podla mna..Zaujímavé by to este bolo, ak by Dimitrov vyhral Bazilej a Ferrer Valenciu..To by bol boj v Paríži..
Reagovat
Davor1
hej, zatiaľ rátam s tým, že Rafa nepôjde...nemyslím, že bude operáciu toľko odkladať a po nej by to nemalo zmysel...
Podľa mňa ešte šancu má, David už bude fyzicky na dne, ak zajtra vypadne, rozhodne len to, kto dôjde ďalej v Paríži, a to bude veľmi záležať na lose...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja vidím Rafovu účasť tak na 49%.Čiže menšinová..Škoda, hoci obetovať TM v prospech AO je určite rozumná volba..

Inak, myslím si, že zajtra Ferrer vyhrá..Andy už melie z posledného zdá sa, David možno teoretiky tiez, no prakticky, on sa v týchto martýrskych súbojoch priam vyžíva, mám pocit..
Reagovat
Davor1
tiež verím viac Ferrerovi a keď bude pekný kurz, tak ho aj skúsim...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to taky tipuji, na TM nikdy nexceloval
Reagovat
gigin
Už teď mi je smutno :((
Reagovat
pockerface
Tak snad Tomáš v Paříži zase nevyfasuje do 1. nebo 2.kola Andujara,aby mu zase nevystavil stopku.Tomáš musí v Paříži dojít co nejdál,ale bude to moc těžký.
Reagovat
Davor1
Ale veď to je smiešne, Andujar je typický antukár, ktorý v hale nemá čo robiť, nikdy to v hale nevedel a je to len Berdychova nešikovnosť, že s ním prehral. Môže schytať do prvého kola oveľa ťažších hráčov, ktorí to v hale vedia...Becker, Golubev, Kukushkin, Nieminen...to sú hráči, ktorých by som sa bál viac...
Reagovat
pockerface
já vím,popravdě mám docela obavy z každého v prvním kole.Tomáš mi přijde taky jako když mele z posledního.Možná mu ta prohra v 1.kole ve Valencii před Paříží pomůže,snad nabera sílu a energii.
Reagovat
Davor1
určite bude mať výhodu oproti Ferrerovi a Andymu. Takže keď to pohnojí v prvom kole, nemá na TM čo robiť no...
Reagovat
kada.tom
jen ať Rafa s Marinem odpočívají a jsou ready na Londýn :-)
Reagovat
tito
Škoda. Jinak jsme nevěděl, že Bornovi říkají Baby Rafa. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=y9fF3kRx_tQ#t=192
O důvod více, proč mu fandit :-)
Jinak velmi pravděpodobně zaděláno na další rivalitu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež som to nevedel, keď som ho k Rafovi prirovnával..:))

Jj, aj u mňa má plus..Som zvedavý na vecer..
Reagovat
r.Fever
Mne skôr hrou pripomína mladého Djokovica, rok tak 2006.
Reagovat
spaniel
Taky to nechápu...čím jako připomíná Rafu? Taky se mně zdá spíš jako Nole.
Reagovat
Davor1
presne tak, oveľa viac mi pripomína Novaka...
Reagovat
tito
Nejen kvůli hře od BL, ale také proto, že spolu trénují na Mallorce a znají se, možná také proto, že je v 17 takový talent, jedno s druhým.
Reagovat
Davor1
S Novakom zas majú spoločne to, že su z jedného regiónu, vyzerajú celkom podobne a herne je tam tá podobnosť tiež väčšia...
Reagovat
tito
Prostě stejné analogie jako Grigor s Rogerem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne Nole rozhodne nemal v 17 taký pohyb a defenzívu ako má Borna..Preto Rafa..

Ale inak súhlas, má aj Noleho prvky, teda jemu podobné..Hlavne servis a BH..Forehandom je to naopak skor Nadal, hoci ten originál je fak tazko zopakovatelný..
Reagovat
Davor1
Corič má o 3 týždne 18, v tom veku bol Novak na rebríčku presne tam, kde je teraz Borna...takže by som sa neodvážil tvrdiť, že Corič je lepší ako Novak v jeho veku...a Nadal v 18-tke vyhral FO, takže k nemu má Borna veľmi, ale veľmi ďaleko...fakt mi viac pripomína Noleho ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ale nehovorím, ze je lepší ako Novak v tomto veku..Pisem o konkretnom aspekte hry..

Nole sa napríklad zacal lepšie hýbať až po bezlepkovej diéte, čím sa zákonite zlepšila jeho defenzíva..
Reagovat
Davor1
to áno, ale zlepšila sa z vysokej na absolútne špičkovú úroveň. Corič má vysokú úroveň už teraz, ale to mal podľa mňa aj Novak. Zlepšením dosiahol to, že sa stal jedným z najlepších hráčov histórie...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist