Nadal definitivně odřekl i Turnaj mistrů

25. 10. 2012, 18:56
Aktuality 79
Rafael Nadal stále odkládá návrat na kurty po zranění kolena. Dnes se ze zdravotních důvodů odhlásil z turnaje série Masters v Paříži, který začne v pondělí, i z následného Turnaje mistrů v Londýně. Účast ve finále Davisova poháru proti českým tenistům zatím výslovně nevyloučil, šance na jeho start v Praze se ale znovu snížily.
Profily hráčů
Rafael Nadal

"Je to velké zklamání, že přijdu o poslední dva turnaje sezony v Paříži a Londýně, ale není to žádné překvapení," uvedl čtvrtý hráč světového žebříčku, jenž se zotavuje po zranění levého kolena, na internetových stránkách ATP s tím, že doufá v brzký návrat k tréninku. "Na tyto dva podniky nebudu připraven včas, tak se budu raději na Mallorce věnovat léčbě a budu pracovat, abych se mohl vrátit co nejdříve," dodal. 

Nadal naposledy hrál na konci června ve Wimbledonu, kde ve druhém kole nestačil na Lukáše Rosola. Zda bude připraven nastoupit ve finále Davisova poháru, v němž se španělští obhájci utkají s českými reprezentanty o slavnou Salátovou mísu v pražské O2 areně od 16. listopadu, zůstává nejisté. 

Po Nadalově odhlášení z Turnaje mistrů jsou ve hře ještě tři volná místa. Jedno už zřejmě s jistotou obsadí Juan Martín Del Potro a druhé pravděpodobně
Jo-Wilfried Tsonga. K poslední volné vstupence má nejblíže Srb Janko Tipsarevič, ve hře jsou ale také Nicolás Almagro a Richard Gasquet.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

79
Přidat komentář
smazaný uživatel
Přitroublý fanklub simulanta a ubrečence z Mallorky neunesl pravdu, kterou napsal RF a začal křepčit. Vyšlo na povrch dost zajímavých faktů jejich povahách, které jsem zde tvrdil už dlouho, ale pomatení fandové Mallorčana mě vždycky někam poslali, že to nemám jak podložit. :-)))) Tady je to černé na bílem, volové, ted´ můžete přesvědčovat ostatní, že jste to tak nemysleli.
Reagovat
Amputace
Nepřeháněj. Nikdo křepčit nezačal. Zeptal jsem se Rogera_Federera na původ jeho zdrojů, které jsou na jednu stranu 100% ověřené, na druhou stranu přiznal, že tímto zdrojem není nikdo z Nadalova týmu (předpokládám, že to bude nějaký sportovní novinář, ale to je pouze můj tip), což mi nedávalo smysl. A když jsme u křepčení, už začátek tvého příspěvku "Přitroublý fanklub simulanta a ubrečence z Mallorky" natolik devalvuje sám sebe a křičí nedozírnou intelektuální omezeností, že tebe, jako přispěvatele, pak těžko brát vážně.

A ještě by mě zajímalo, Rogere_Federere (ten nick doslova evokuje nadhled), v čem podle tebe tkví ono Nadalovo komedianství, respektive manipulace s fanoušky? Že jim dává falešné iluze? Proč by to dělal? Ty máš přesné informace o tom, jak probíhá léčba jeho zranění? Třebaže by se již od Wimbledonu předpokládalo, že sezónu nedohraje, nikde není napsáno, že nebude usilovat o urychlení léčby a případně o předčasný návrat. Nějak na mě to jeho "komedianství" nedopadá.
Reagovat
Roger_Federer
Diky..aspon nekdo kdo ma pamet..
Reagovat
a.magerova
Paměť mám jako slon, někdy je mi to i na obtíž, což ovšem v tomto konkrétním případě neplatí... :-)))
Reagovat
Sonja
jediný komediant jsi tu ty:-D...prý ryze soukromé zdroje:-D...se z tebe jednou víš co!
Reagovat
Roger_Federer
Nejak mi nedochazi myšlenka teto amputovane vety..:).Hele ve Španelsku se vedelo hned po Wimbledonu, že Rafovo koleno je zraneni a lečeni na delši dobu a trat..Nikdo z tim nevyšel ven, nikde si to nečetl a Nadal a jeho tym se už pul roku snaži mlžit, proč?? Nevim, ale vydava prohlašeni a poskytuje rozhovory co 14 dni a poposunuje nejake jasne prohlašeni o zdravotnim stavu a navratu na kurty...pokud ti to přijde v pohode, me ne..A nema to co delat z tim že jsem fffans :), kdyby tohle delal Federer, nazval bych ho komediatem taky.
Reagovat
Amputace
Chápu to tedy správně, že máš co do činění přímo s někým z Nadalova týmu?..
Reagovat
Roger_Federer
Ne, to nemam..
Reagovat
Amputace
V tom případě nechápu, jak můžeš tvrdit, že tvé zdroje jsou stoprocentně důvěryhodné.
Reagovat
tito
To Amputace- brachu tebe to štve že to odložil? Mne ne. A divil bych se, kdyby kohokoliv ze zdejších fanoušků Rafy. Jediného, kdo s tím na zdejším portálu prudí je FFF. Kdyby se tohle stalo Federerovi, tak by jsi byl rád milý Rožére, že se uzdravil či uzdravuje a přechodná neúčast na turnajích by ti byla vcelku ukradená.A to že že píšeš, jak by jsi své modle spílal do komediantů ve stejně vykonstruované představě je hloupé pokrytectví. A vysvětlovat, že při zranění vazů či šlach nemůže na týdny odhadnout možnost plné zátěže ani jeho osobní lékař, mi připadá zbytečné. To bych možná dělal v případě analfabeta netknutého sportem a to ty Rožére předpokládám nejsi. :-)))
Reagovat
a.magerova
Je ale pravda, že Roger_Federer tady už od července tvrdil, že Rafa do konce roku 2012 k soutěžnímu zápasu nenastoupí. A teda v tom měl stoprocentní pravdu, takže ať má zdroje jakékoli, zatím je má spolehlivé.
Reagovat
tito
No nevím, co tady psal (a je mi to v podstatě jedno), každopádně jsem nečetl jediný příspěvek od fandů Rafy, který by zaváněl překvapením z jeho zranění či údivu z jeho neúčasti na dalších turnajích. To, že se odhlásí z USO bylo mediálně propíráno záhy po W. a v daném případě mohl být negativním prognostikem každý. Šlo jen o motivaci dalších příspěvků. Realitu tady chápala většina. Nebo ne? Tebe to překvapuje? To by mne překvapilo! :-)
Reagovat
Sonja
naprostý souhlas. Mě by spíš překvapil opak. A doopravdy to není kvůli nějakým tvrzením Dominika:-D...Člověk nemusí mít ryze soukromé zdroje, aby něco takového předpovídal.
Jinak jsem ráda, že jsi tu, tito. Sice nepřispíváš pod nejveselejší článek, ale chybíš tady jak Rafa na kurtu!:-)
Reagovat
Sonja
mě by spíš překvapil opak = překvapilo by mne, kdyby Rafa na TM nebo na Paříž nastoupil...
Reagovat
tito
Asi tak.
Myslíš ten, kde je gigin vyhlášen královnou TP?
Raketová kariéra našeho oblíbeného přispěvatele :-)
Každopádně děkuji. -D
Reagovat
smazaný uživatel
Ako píše tito, človek nemusí byť Sibyla, aby niečo velmi pravdepodobné vedel predvídat..To, že si niekto so slávnym menom, no menej slávnym charakterom opatovne musí dokazovat svoju pravdu, hm to je proste detinské..

Navyše sa nikto z nás s ním o tom nehádal, mohli sme dufat v skorší Rafov návrat, no mysliet si to urcite nie..Tieto jeho kvázi zdroje sú už evergreenom TP, navyše ich doveryhodnost sa Rafovou nečinnostou vobec nenaplnajú, skor ide o naplnenie suchej matematickej pravdepodobnosti..
Reagovat
Sonja
tito: třeba ten!:-D...naše královna giginka:-))):-D
Forehand: :-)))
Oba: MVR!:-):-D
Reagovat
Roger_Federer
:),Sonja jako skalni fanynka Srbska se do me pustila kvuli Nadalovi..:)
Forehende:
bla,bla, bla...viš tak akorad houby a neustale se trapne snažiš vnutit a nudit.
Tito:
Ani setinu sekundy jsem v živote nemel radost z urazu nebo zraneni Nadala, me osobne chybi na okruhu.!Nic vic. Tady ale přece jde o neco jineho..O to, že Rafa vedel, že nebude hrat min 6 mesice..spiše vice.
Reagovat
smazaný uživatel
A to si vymyslel sám alebo tvoje sukromné zdroje?..

Ty chlapče ozaj nemáš žiadnu hanbu, čo tu ty predvádzas :)
Reagovat
Sonja
netrapči s tou "skalní fanynkou Srbska", potažmo "srbskou fanatičkou" už:-)...o tom není řeč, nebo snad je?
Reagovat
Roger_Federer
Neni, špatne sis to přebrala
Myšlenka byla, Sonja jako fanynka Novaka, využila přiležitosti se do me pustit i kvuli Nadalovi a pravde kterou jsem zdelil.
Reagovat
Roger_Federer
Prosim, už se neztrapnuj...Pokud mi nabidneš dostatečne množstvi penez, seznamim te osobne se svymi znamosti, zdroji....
Reagovat
smazaný uživatel
Jediné, čo ti mozem ponúknut je licencovaný vzdelávací program, ktorý som ochotný sám uhradit..To je to prvé, čo potrebuješ kamarát..

Neviem kolko mas rokov, ale pravdepodobne si este neprekrocil prah dospelosti..Nijak inak si neviem vysvetlit tie tvoje nezrelé prejavy, bez stipky sebareflexie..Naozaj si to skus po sebe sem tam precitat, kludne aj s odstupom casu..Ja sa ozaj červenám aj za teba..
Reagovat
gigin
Počkej, počkej, brzdi. Co se týče gramatiky, to jsme to už s Dominikem probírali. Tady za toto nemůže. Co se týče obsahu, to už je něco jiného ;))
Reagovat
a.magerova
Ve chvíli, kdy jsem psala svůj příspěvek, jsem reagovala jen na Amputaci, jak říká sojka "prostě jsem se zasnila" a mezitím jsi tam šoupl příspěvek Ty. Jen jsem napsala, co tady tehdy napsal Roger_Federer, napsal to tehdy bez zášti a jen jako informaci, kterou získal z dobře informovaného zdroje - takže mu nemůžeme upřít, že ty zdroje má!
Reagovat
Roger_Federer
špatne chlapče, 18 mi už bylo, předpokladam v dobe kdys ješte ho.nu řikal koko...
gigine
Obsah nechejme obsahem...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Obsah nechejme obsahem..Tak, tým si ma prevalcoval..Veď koho dnes už len obsah môže zaujímať, že áno :)

Bohužiaľ pre teba mám pocit, že v diskusiách je obsah až na prvom mieste...Takže ak budeš môcť prispieť aj po tejto stránke, tak sa ozvi. Zatiaľ môžem popriať pekný víkend, koko ;)
Reagovat
Sonja
napsal si "skalní fanynka Srbska", ne "Novaka"...
Ne, nevyužila jsem příležitosti se do tebe obout...až tak vysazená na tebe nejsem- občas mi nevadíš...ale občas jsi fakt k smíchu.
Reagovat
tito
"Ani setinu sekundy jsem v živote neměl radost z urazu nebo zraneni Nadala"- milý Rožére, tvou trapnou servilitou neponižuješ jen sebe ale bohužel!! i důstojné fandy RF. Nebudu rozebírat nic a do dalších témat se ani nechci, pokud mi k tomu nezavdáš dalším podnětem, pouštět. Prosím nedělej to.
Reagovat
Roger_Federer
Prosim te tebe a gigina považuji za inteligentni přispivatele(Nadala a Djokovice) a mam k Vam respekt...Nepouštej se do osobnich pocitu, pokud nečteš mezi řadky mych nebdy infaltilnich přispevku...
Reagovat
tito
Na někoho, kdo vnímá ostatní jako " inteligentní přispěvatele", jsem velmi alergický. Znamená to "já jsem inteligentní?" Opravdu? Jseš o tom přesvědčen???
Reagovat
Roger_Federer
Veta "obsah nechejme obsahem" patřila pokud sis nevšiml nicku gigin.Jsem rad, že sis ji přečetl, z analizoval a vydedukoval jsi opet svuj nudny nazor a teorii o obsahu přizpevku...Připominaš mi svym vyjadřovanim a "řvanim",vulgarytou ty cikany, se kterymi bojuje v Malackach(to je na Slovensku) pan Dobrovodsky..Jestli nejsi jejich přibuzny :):)??
Reagovat
Roger_Federer
slovičkařit chceš?Ok, vnimam Vas jako nekonfliktni, zdrženlive vetšinou vaše přizpevky davaji smysl k dane veci...Jestli jsi inteligentni (IQ) je mi šumak..
Reagovat
tito
Tebe za jako inteligentního soupeře nepokládám.
Reagovat
Roger_Federer
soupeře?
Ani se tady nesnažim vystupovat jako ty nebo gigin..Takže nečekam, že by me nekdo považoval za "inteligentniho"..přispivatele..
Reagovat
gigin
Já su drn z Valašska!! Bez vš vzdělání!!
Reagovat
Sonja
ale máš titul Královny TP, to jen tak někdo nemá!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je v poriadku, že patrila Giginovi..Ak si si ešte nevšimol, ľudia reagujú na rôzne príspevky. Je to tu úplne bežné a prirodzené. Pre všetkých normálnych ľudí.

Tú druhú polovicu príspevku si zrejme písal v afekte. Je dosť z cesty, zrejme ťa nezastihla v dobrom psychickom rozpoložení.
Reagovat
Roger_Federer
ted jsi mi to teda drsne nandal...Zcela jsi me tady znemožnil a zesmešnil, ovladl jsi zcela toto vlakno teto diskuze pod timto člankem...Ano toto je tvoje kralovstvi tvuj uspech.. Život maš?, přitelkyni, praci nebo školu?Už ti nekdo řekl že tady nejsi v Matrixu??..V realnem živote te nikdo neposloucha a vladneš tak akorad ve svem pokoji u počitače na tenisportalu.CZ..:)??
Reagovat
smazaný uživatel
My nie sme v Matrixe?..a kde sme?..hm, počkaj vidím tu niekoho rozdvojeného, samotného RF..my musíme byť predsa v cvokárni :))

Ale inak, ďakujem za lichôtku..Chcel som z teba spraviť vola, no nikto to nedokáže lepšie, než ty sám..Prácu, priateľku mám..Všetko jak má byť..Zajtra mám dokonca školské povinnosti..

A čo ty?..Práca, priateľka?..+ na školu sa pýtať radšej nebudem..;)
Reagovat
Amputace
V tom případě se nelze divit tomu, že máš vždy ve všem jasno.
Reagovat
Amputace
Jaké máš zdroje, mohu-li se zeptat?
Reagovat
Roger_Federer
Rize soukrome, pohybujici se kolem evropskemu tenisu a 100% oveřene..
Reagovat
Mayo
už sa teším kedy zase sa vráti na kurty najlepší hráč histórie :D vamos Raphael !
Reagovat
wfcollapse
Vsiml jsem si ze hraje levou rukou. Vsimli jste si taky ?
Reagovat
Heather_Fedex
kdo by to byl byval rekl
Reagovat
a.magerova
Levou rukou se přece tenis hrát nedá!!!
Reagovat
Heather_Fedex
jak to?
Reagovat
a.magerova
Teď když Rafa nehraje, tak si TO ani nemůžeme ověřit, tu pomluvu!!! :-)))
Reagovat
Heather_Fedex
kolaps si to zjevne u raphaela celkem dukladne overil ;)
Reagovat
a.magerova
přece píše pravou rukou (to jsem si zase důkladně ověřila já), tak proč by hrál levou, to nedává smysl, přece... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Máš link?
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry ale velkej fanda tenisu asi nejsi co?!?Znáš Petru Kvitovou??Jesti jo,tak sis mohl všimnout že hraje právě LEVOU RUKOU!!!Díky tomu vyhrála Wimbledon atd. Rafael Nadal taky a mnoho dalších uspěšních též ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A co třeba na profilu?!!!
Reagovat
gigin
hraje oběma :DD A podle FH bych to moc neposuzoval. Stejně ho má marný :DDDDD
Reagovat
tito
- a ty giginiči neprovokuj!
Reagovat
gigin
:DDDD Jo a levou je TO jako od cizího :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak DelPo jistý, Tsonga si to doma v Paříži pohlídá. Bych se nasmál, kdyby ještě Gasquet vypálil Almagrovi s Tipsarevičem rybník :-)
Reagovat
Mayo
myslím, že Česko vyhrá DC ... je to smutné ale čo už :D
Reagovat
Heather_Fedex
smutne je to, ze ti v psychiatricke lecebni dovoli pouzivat pc, mayko
Reagovat
Mayo
ale si mi naložil :D šak pohoda :)
Reagovat
Mayo
asi naložilA :)
Reagovat
steve79
Bojim se, aby rafa stihnul australien open. Navrat porad odklada. Musim rict, ze mi jeho hra zacina chybet. Snad se na kurtu jeste objevi!
Reagovat
smazaný uživatel
Takže ještě Del Potro, Tsonga a asi i Tipsarevič no, který si vydvěstěpadesátkoval, bohužel.
Reagovat
nitrotaj
Hod na to led a bylinky,stahni to satkem a koukej prijet, uz mam na tebe listky ! :D
Reagovat
a.magerova
Nemůžeš mít vše...
Sehnals jako jediný ve své lokalitě lístky, tak co bys jako chtěl víc, že?! :-))
Reagovat
Roger_Federer
Komedie stara..
Reagovat
seshitec
takže máme šanci vyhrát DC :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger ty víš vždycky víc, tak jak to tedy je s tim Nadalem??
Reagovat
smazaný uživatel
Cool. Máš to bez chyby.
Reagovat
Roger_Federer
Nadal je komediant, už mesice je jasne, že nebude fit dřive jak na novou sezonu, pokud vubec, stale mlži, odhlašuje se z turnaju postupne a mistifikuje a udržuje tak svoje fanoušky v nadeji..Davis capem vyhrožuje, zcela zbytecne..
Reagovat
Roger_Federer
narozdil od přechytřeleho slovenskeho přitele Forehenda, mam svoje zdroje, ktere toto tvrdili od konce července...
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle se chovat ke svým fanouškům, to od svatouška Nadala není hezké :-D
Reagovat
Roger_Federer
dyt řikam, komedie stara...
Reagovat
Mayo
ty si komediantka akurvát tak :)
Reagovat
Mayo
teda komediant...och ale si vás mýlim :D
Reagovat
gigin
Jo je to dřina !! Heather je takové chlapské a Roger ženské jméno.
Reagovat
Mayo
šak som sa pomýlil no :D ... ale opravil sa..:P
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist