Nadal se chystá na první turnaj po 7 měsících, potvrdil start na Masters v Římě

9. 9. 2020, 10:17
Aktuality 87
Po vynechání dvou turnajů v New Yorku včetně grandslamu US Open potvrdil Rafael Nadal start na antuce v Římě, kde bude obhajovat titul. Hvězdný španělský tenista se na dvorci představí poprvé po sedmi měsících a po koronavirové pauze. V italské metropoli zahájí herní přípravu na oblíbené French Open.
Profily hráčů
Rafael Nadal (© AFP)

"Foro Italico je pro mě speciální místo a letos bude o to víc, že je to pro mě první turnaj po hodně dlouhé době bez zápasů," řekl Nadal v úterý při prezentaci pořadatelů. V Římě vybojoval druhý hráč světového žebříčku trofej již devětkrát, což je rekord. Na jubilejní desátou zaútočí v příštím týdnu.

Startovat by v Římě měla i světová jednička Novak Djokovič, pro něhož US Open skončilo diskvalifikací po náhodném zásahu čárové rozhodčí míčkem. Z první dvacítky žebříčku bude podle pořadatelů chybět pouze Roger Federer, zotavující se po operaci kolena. Diváci na stadion nebudou mít přístup.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

87
Přidat komentář
Madrileno
Držím palce, Rafa je můj šampion a oblíbenec smilesmile
Reagovat
gigin
Tato informace nám všem tady otočila život o 180 stupňů.
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
tito
Nono!!! Pro spoustu seriózních uživatelů je to přínosná informace ....
Reagovat
gigin
To psal tvůj ogara? Je to podobný rukopis jako ty...
Reagovat
paddy
"mého srdce šampión"
i když na srdíčka máme jiného specialistu smile

https://www.youtube.com/watch?v=tf--BzkuiXQ&feature=youtu.be&t=10
Reagovat
peggy
Věřím Nadalovi,ale dlouho nehrál na ostro.Ma výhodu,protoze on nevnímá diváky,když hraje a tak mu nemusí vadit prázdno.Uvidime,stary není.smile
Reagovat
turista
Už přesluhuje. Ale stále je vynikající.
Reagovat
Nola
co prosim? ved je iba o rok starsi ako Novak a o dost mladsi ako Fedex
Reagovat
Patik
a telesná schránka ?
Reagovat
Nola
si jeho lekar, alebo manzelka?
Reagovat
Patik
Nemusím byť lekár ani manželka aby som videl tie skreče..a zranenia..ak sú teda skutočné a nefilmuje..
Reagovat
paddy
pár nových reakcí

Štěpánek - Nikdo nemohl Djoka porazit jen on sám sebe
čerpali z článku na ipost.cz, který je zamčený
https://www.sportskeeda.com/tennis/news-sensitive-novak-djokovic-lot-pain-right-now-says-radek-stepanek

Becker - Bál jsem se, že se Novakovi něco podobného může stát
https://www.lidovky.cz/sport/ostatni-sporty/becker-bal-jsem-se-ze-se-novakovi-neco-podobneho-muze-stat-stepanek-se-djokovice-zastava.A200909_124507_ln-sport-ostatni_ele

Pilič se Djoka zastává

Navrátilová - Neměl odvahu jít před novináře
https://sport.aktualne.cz/tenis/jako-rozchod-po-mailu-navratilova-sepsula-djokovice-za-zbabe/r~9afba560f27f11eaa7deac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_content=ATBA1&utm_term=position-0&utm_campaign=Sport

============
už před turnajem bylo jasné, že největší soupeř bude diskvalifikace. primárně kvůli covid, ale v záloze číhal ještě větší protivník - sám Djokovič

zbytečné polemizovat o DQ u Djoka, který byl dost frustrovaný, protože prohrál 8 míčů v řadě a stihl i tvrdě napálit mantinel

spíš bychom se měli ptát, proč nebyla DQ Serena na USO 2009 nebo Ostapenko 2016 Auckland a určitě další
https://www.nzherald.co.nz/sport/news/article.cfm?c_id=4&objectid=11570070
https://www.youtube.com/watch?v=vPhiBazkhMU
Reagovat
paddy
isport.cz
Reagovat
FulnekUltras
trestný gem bohatě stačil - ale globalističtí pokrytci jsou ve veřejném prostoru mnohem víc slyšet smile
Reagovat
spaniel
Par novych reakci, ale jen od ritolezu smile
Reagovat
spaniel
Situace s koronou poskodila vsechny, nekoho vice nekoho mene.
Novak - zruseny Wimbledon, rozhozene turnaje. Na druhou stranu byl zvyhodnen neucasti Fedal na USO a zazdil si to sam. Plus uz ji prodelal, muze byt klidnejsi. Vekove porad ok, kdyz se to nebude tahnout dlouho.
Nadal - prisel o W, taky USO, na RG pujde bez zahrati v divnem terminu. Byl docela dobre rozjety, vek zatim dobry.
Roger - nikdo nevi jak dlouho jeste ve svem veku vydrzi ve forme, kazda ztracena prilezitost je spatne. Na druhou stranu prodelal operaci, takze to vyuzil.

Rekl bych ze nejvic na to doplatil Nadal, pak Roger a nejmene Novak.
Reagovat
Patik
najviac asi Roger..roky nezastavíš..môže to byť posledná sezóna..takto mohol hre dve sezóny..u Nadala človek nikdy nevie na jednu stranu si myslím že už klesli jeho šance na všetko a jeho telo už presluhuje ale on zase zmizne a potom zaháji comeback aký tu ešte nikdy nebol..Djokovič môže byť relatívne kľudný..
Reagovat
spaniel
To ano...Otazka ale je, zda by Roger nesel na operaci i tak, pokud ne, treba by ho to limitovalo...
Reagovat
Patik
ťažko povedať pred Australian Open ešte nikto nevedel a ani si nevšimol že má nejaké problémy s kolenom..
Reagovat
turista
Djoker to v USA pohnojil. Tady bude mít možnost si spravit chuť ta to brutálně přísné vyloučení a nedovolit přesluhujícímu Nadalovi další titul z Říma. Jak s tím naloží je na něm.
Reagovat
spaniel
smile To jsou ale kecy...to si nekomu v marnici vytahl ze zadku, ne?
Reagovat
Vlk-v-trave
To mu pise jeho pohunek Fulnek...on to jenom preklepe do kompu.
Reagovat
paddy
Prý Nadal přišel o W smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasim. Novak mal navyse stastie, ze stihol Aussie open...

Rafa odohral posledne dva W v dobrej forme a vypadaval len s big3, prisiel o obhajobu v NY a antukova sezona bude pozostavat len z 2 turnajov a na jesen. To ako mu corona ublizila ukaze RG. Ak sa ho podari vyhrat, straty budu vnimane znesitelnejsie.

Federer bol v Australii herne velmi zly, prisiel vsak o W. navyse pre neho je rok "naldhsia doba"..
Reagovat
Vlk-v-trave
Novak mal navyse stastie, ze stihol Aussie open...

To stesti meli snad vsichni, ne?:) Krom Federera kdyz jsou podle Tebe Nadal a Djok vic komplexni hraci nez Svycar:) ktery se nehodi uz ani na klepani kobercu:D

Pochopitelne Nadal ziskal tim, ze se pohodlne muze pripravit na utok na RG. Vsadil na jistotu. Paddy si tu sice muze opakovat ty sve mantry s Pegulou (u te uz vime jak to dopadlo) a Nadalem, ale jasne, ze je v teto situaci je jeste vetsim favoritem...situace je velmi prizniva na to, aby vyrovnal rekord RF a ziskal dalsi titul. Priznivejsi nez na jare... a jeste mu Djoker mentalne v NY zkolaboval:D
Reagovat
smazaný uživatel
Isto, Nadal, ktory prisiel o dva GS v roku v čase kedy na striedačku pravidelne vyhrával GS, coronou niečo ziskal :)..A dokonca, ked bude RG bez štandardnej antukovej pripravy, to mu tiež isto dodá na sebavedomí :)

Sorry, Vlčku, tu dostala logika dýku do chrbta.

Novak mal stastie v tom, ze AO je v januári a tým pádom mal moznost pridat GS, tam kde je to pre neho najviac dolezité.

Nadal by bol na W. 2-3 najvacsi favorit a teda logicky, v kontexte tohto statusu ho zrusenie W. musi mrziet.

Pozri sa na Thiema, Medvedeva na USO. 2-3 najvacsi favoriti, staci, aby ten prvy vypadol a okamzite idú na titul. W. by bol otvorený.
Reagovat
Vlk-v-trave
Nevim proc se ohanis s logikou:) Staci rict, ze to vidis jinak... to bylo zbytecne...

Nikde nepisu, ze Nadala neco nemrzi, mrzi, to snad ani do logiky nepatri:) Nebo vymyslet ruzne scenare...jak by bylo, kdyby bylo...se bavime o tom, kdo si co mysli:)

Mezi favoritami je snad vsude, a evidentne v RG kraluje!!! Nebo jsem neco prehledl?:) Kdyz si vezmu kdy naposledy ziskal Wimbledon, tak klidne mohu rict, ze az tolik neztratil...to mame i podepreno jeho vysledky za nekolik let. Stejne tam rupl i v primem souboji s Fedexem...a to je uz co rict...:)

Mozna bychom se mohli bavit o USO, ale to sam odmitl jet...

Takze az tak se asi rozehrat v turnajich nepotrebuje:) Staci mu asi Rim...z toho vychazim...

Pokud se chces bavit, o tom, ze jsou vsichni v plne sile a dispozici, stale me vychazi, ze se nehraje pouze Wimbledon, kde naposledy vyhral v minule dekade...nebo kdy to bylo.
RG se hraje jako posledni GS v sezone, hned po USO, jasne ze tim ziskal...preci uz vime, ze na hardu je Djokovic vzdy favoritem:) Tazke urco Djok ziskal tim, ze se hraje AO, USO (diskvalifikace)...a ztraci pouze na tom W. Ale to jsou jen predpoklady, nikdo trebas necekal, ze Ultronovi svihne a vyhraje nekdo jiny...
Reagovat
Vlk-v-trave
Nadal?
Na wimbledonu nevim teda. Nechci tu sermovat jak paddy vsemi stats, ale posledni souboj ve W. i s Fedexem ukazal, ze by se musel hodne snazit, RG se hrat bude, ziskal covidovou pohodlnou situaci a moznost neucastnit se USO a zautocit ihned po jednom GS na dalsim antukovym na dalsi titul a na rekord RF (plno hracu se bude muset presouvat, rychly prechod na cihlu atd.). Bych spis rekl, ze dost tim ziskal;) Zalezi jak toho vyuzije.
U Fedexe si nedovlim rict. Jak to bylo vazne atd. Na kolik by ho to omezovalo...nevim...Nadal se pripravuje uz nevim jak dlouho vklidu na antuce na RG. Kdy jeho hlavni rivalove Thiem, stale v turnaji, Djokovic, ten si muze za to sam, ze letel na letiste drive,...plno hracu behalo po ruznych turnajich...z tech tri mi prijde prave Fedex, pokud by tam nebyla ta operace. Takze asi take nic... Nadal luxusni priprava.

Za mne... spich bych rekl, ze to poskodilo obecne tenisovy rok a nejmene se to asi dotklo prave Nadala...zatim:) Uvidime, jak se pripravil:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pockaj, pockaj...

Takze 6mes nerozohraty Nadal bude vlastne vo výhode oproti hráčom co hraju 2 mesiaci v plnej zatazi, len preto lebo pojdu lietadlom 6-7hod do Europy?
Reagovat
Vlk-v-trave
Ano, myslim si, ze je nejen favoritem, ale ma luxusni situaci ten rekord v rijnu vyrovnat. Podelat si to muze jen sam...jasne dale potom zraneni, jine problemy...ale to si nikdo trochu normalni nepreje.
Staci mu na "rozehrani" Rim... podcenovat pripravu Nadala na RG...toz nevim:)
V ramci normalni sezony, ty turnaje sice hraje, je to ultimatne soutezivy typ, ale tady jde o rekord v poctu GS, a ne jestli pojede pred RG na nejake Monte Carlo.:)

Vzdyt o tom Toni plka uz nevim kolik tydnu...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nejvíc na to doplatil Joker - šel si pro titul a místo toho má vostudy kabát...
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
Nola
tak, hracom vybavil, aby nemuseli absolvovat karantenu po navrate do Europy, nechcel na USO startovat za podmienok 1 + 1, na jeho adresu same hajty, Collins, amici z dolnych poschodi, Evans... jeho start bol tak dolezity, ze nakoniec mu zobrali za jeho snahu PM a body do rankingu,+ pokuta....
tetelit sa blahom je ludske, tak si to uzivaj pane Smide
Reagovat
turista
Ať si to užijí ti Djokohateři. Novak není z cukru. Oklepe se z toho rychle a bude nebezpečný.
Reagovat
Nola
tak o tom zrovna nie som presvedcena, aj na kona by bolo toho uz privela.... mal sa vy.rat na hracov z dolnych poschodi a brat si priklad z Fedal, ktori ich maju totalne v pazi a bol by klud
Reagovat
Marduch
Prostě Novak je osobnost nastavená jinak než takřka ryze tenisový Fedal, podle mě vnímá věci kolem sebe výrazněji a očividně má tendenci se v dění okolo aktivně angažovat. Nedovolenkuje si, když má tenis větší pauzu. Adria tour, kompenzační fond bohatých hráčů pro nízko postavené, hráčská rada, založení hráčských odborů.

Své k tomu řekl Zverev:
He?s a World No. 1. He has made enough money, he doesn?t need to worry about that. He doesn?t need to worry about anything. But he does. He does worry about the well-being of other players, he does worry about the wealth of our sport and stuff like that.
So I think I have to give a lot of credit to him for taking the time and doing these things, because in his position, to be honest, he doesn?t need to."
Reagovat
Nola
jj, vyrastal v inych pomeroch, tak nevidi iba vlastny prospech, ma svoju vlastnu hlavu a az velmi casto dostava facky, ktore ho zrazaju dole...
ak by v case puberty podpisal Britom obcianstvo, dnes je oslavovany ako malokto.... mal by zadara trenera ako Andy Murray, WC, palcove titulky v mediach a p. ..... je hrdy na svoj povod aj ked niekto moze oponovat, ze byva v Monaku, ale on tam skutocne zije...., na rozdiel od niektorych hracov a hracok, zdrzuje sa aj v Spanielsku a do Belehradu chodi iba obcas....
mohol mat omnoho lahsi zivot, ale vybral si uplne inu cestu....
Reagovat
dappe
Daně v tom milovaném Srbsku ale teda neplatí?
Reagovat
Nola
? dane sa platia priamo na turnajoch, ci ma mat dvojite zdanenie? predstav si, ze par hracov ma trvaly pobyt prave vo Svajci, kazdy kanton ma totiz iny danovy system, over si to...... ale dappe, dupe ako maly Janko
Reagovat
dappe
Peníze z reklam se daní kde?
Reagovat
Nola
spytaj sa Fedexa, ako dani tie svoje, ver mi, ma to zmaknute ako nikto, a to sa nebavime o omrvinkach, ktore dostava Nole a Rafa....
Reagovat
dappe
Ale já mám zjištěné, kolik daní Federer :) Na to, kde daní Djokovič své desítky milionů eur ročně si mi odpověď nedala. Nadala do toho netahej, ten se v tomhle chová ukázkově.
Reagovat
Nola
si jeho uctovnik? o tom silne pochybujem.... iba silne reci a Rafu som do debaty nezatiahla, iba som uvidiedla, ze su chudobni pribuzni oproti Fedexovi, ked nemas kam, tak si vypomozes Rafom
Reagovat
dappe
Já si nikým nevypomáhám, to ty jsi do toho zatáhla překvapivě Federera, který sice daní za velmi příznivých podmínek, ale ano a ve své zemi. A jak správně a nesmírně často zdůrazňuješ, má to z hodně velké částky.

Odpověď na mojí otázku jsem ale nedostal.
Reagovat
Nola
takze si videl jeho danove priznanie? a odpovedala som ti ohladne dani v tomto istom vlakne nizsie...
Reagovat
Nola
nezabudaj, ze Srbsko investovalo do Novaka v zaciatkoch kariery velku nulu, na rozdiel od bohatych federacii v Spanielsku, Britanii a nakoniec aj vo Svajci, on im nie je dlzny absolutne nic....
Murraymu dokonca platili este aj trenera a to toho najdrahsieho, ma im co vracat.... dostal najviac WC z celej B4, Novak najmenej ako inak
Reagovat
Marduch
O danovych takrka rajich ve Svajcu se poptej u Fedexe, mozna budes prekvapen, jak to peRFektne znaknul..
Reagovat
dappe
Takřka :) Pod 8% z ročního výdělku se nedostane, což je v jeho případě spousta peněz. Co by za to v Srbsku dali, že?
Reagovat
Marduch
Krasna zeme, spolecnost i sluzby na vysoke urovni, do Evropy vsude blizko, za tech 8% ja myslim, ze to Fedex tim prestehovanim vychytal.
Reagovat
turista
Žije v Monaku. Ale Srbsko sponzoruje jak může.
Reagovat
smazaný uživatel
Vybavil hráčom?..:)

No v prvom rade vybavil sebe, či?..:
Reagovat
Nola
samozrejme aj sebe, ale tazili z toho vsetci, ci?
Reagovat
smazaný uživatel
To mi pride ako?..

Dobry den slečna, mozem sa s vami vyspat?..

Bude sa to pácit aj vám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě by ho měli prohlásit za svatého.
Reagovat
Nola
ved ho aj prehlasia, tomu ver smile
Reagovat
smazaný uživatel
No já vidím ty Srby, tak mi je na blití.

Mrkneš na facebook, je tam preview QF zápasů na USO.

A pod tím 50 komentů Noleho fans, který už není týden v turnaji.

Ten národ, to jsou pomatenci a nacionalisti, já být tou rozhodčí, tak se nechám preventivně zavřít do ochranné vazby. Jí může přiletět molotov oknem.
Reagovat
Nola
omg, fans Fedexa su snad ini? fyi na twitteri je iba 400.000 Srbov a Novak tam ma 8,7 mil. fanusikov, na instagrame detto.....
Reagovat
smazaný uživatel
Jiní?

Když Federer s Djokovičem prohraje, tak se určitě ve Švajcu nepíše v novinách, že okradli Federera o výhru, že rozhodčí simuluje atd.

Prober se, ti jeho fans jsou prostě na hlavu.

Je to banda nacionalistů, kteří jsou schopní tě za pomluvu Djokoviče pobodat.
Reagovat
Nola
ano? Srbka Monica Seles bola bodnuta priamo na kurte fanusikom Steffi Graf, novinari viedli proti nej kampan presne ako voci Novakovi, ty si to asi nepamatas, lebo si tenis zacal sledovat v case, ked mal Fedex 14 GS
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě.

Já jsem tady jeden z mála, který se třeba od rána dívá na turnaj v Kitzbuhelu a zápas Sinnera, mám odkoukané zápasy ženských, chlapů, čtyřhry.

Teď se dívám na Lopez - Herbert

Ale jo, začal jsem, když měl Fedex 14gs

Marná diskuze, jako vždy.
Reagovat
Nola
omg
Reagovat
Nola
zaujima ma, ako bude prebiehat ubytovanie na FO, ci sa bude Rafa nejak angazovat, aby nebol v bubline iba spolu s trenerom, je to momentalne na nom
Reagovat
George_Renel
To mně zní jako ty německé řeči k znásilňovačům: Sousedy zdravil......
Reagovat
Nola
3 uz dobehli, ale ja som cakala odpoved od p.Smida :D
Reagovat
Krisboy
Nadal? Toho si pamatuju! To byl dobrej hráč, hlavně na antuce docela válel.
Reagovat
Cico93
A na Federera si ešte pamätáš? Ten bol tiež dobrý, občas vyhral Wimbledon.
Reagovat
Krisboy
Jasně, taky!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ntvl, to bude jedna velká lotéria s Nadalovou výkonnosťou.

Minulý rok trvalo mesiac, kým sa dostal na antuke do formy, kedy bol schopný vyhrávať turnaje.

Dnes je o rok starší a luxus v podobe mesiaca bez výkonnosti si dovolit nemoze.
Reagovat
Mantra
právě že může, on už totiž nemusí nic dokaovat a vyhrávat, jemu to může(!) být jednosmile
Reagovat
smazaný uživatel
Bude záležet na losu.

Výhoda je, že Thiem pravděpodobně hráč nebude, to by musel dneska vypadnout, případně v SF. Navíc se nestihne na antuku připravit za 3 vč. jet lagu.

Djokovič bude problém, přiletí Tstisipas.

Rafa má výhodu v tom, že trénuje na antuce od března, takže bude mít něco v nohách
Reagovat
Patik
už sa mu to ale kráti takmer 35 rokov na krku ..jeho kariéra sa orezáva čo si to chce niekto pripustiť alebo nie..nezáleží natom čo hovorím ja alebo čo si myslím..stráca šance..Australian Open dlhodobo nič pár vyšších kôl kde ho niekto vyškolí to je nič..alebo Sunshine Double ? to kde to už nehrozí..Shanghaj nič Cinci neštartuje Paríž nič Londýn tam ho školia nextgen hráči..zachvíľu bude hrať len tri štyri antukové turnaje a to je všetko..ak tento rok neuhrá French Open o rok bude zase starší šance sa znížia..ak ho nevyhrá ani nabudúci rok je vymalované..môže to zabaliť..a spoliehať sa na žreby..ako niekde v Toronte alebo US Open..
Reagovat
dako
A to je vlastne ktorý koniec? Ten, čo mal prísť, keď mal 28, či ten, keď mal Rafa 30? Už sa mi tie jeho konce strašne miešajú. Toľkokrát už mal skončiť a on stále vyhráva tituly, nemôžem tomu pochopiť...
Reagovat
soloo
hej tak mal koncit ked mal 28 potom ked mal 29 potom 30, 31, 32,33,34,35,36,....smile
Reagovat
Patik
vy asi nevidíte jeho kalendár posledné roky..pozrite si koľko turnajov napríklad poslednú sezónu odohral a koľko skrečol alebo nenastúpil..narýchlo tresnem..IW,Paríž Masters skreč..Miami Cinci Shanghaj nenastúpil..
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhral 2/4 poslednych Grandslamov. Zobuď sa, si za blbca.
Reagovat
Patik
Tak budiš no..keď to vnímaš takto potom je to v poriadku..tvoj hráč skrečuje každý druhý hardový turnaj ten ktorý neskrečne tam dostane na prdel..alebo tam pre istotu neštartuje..túto sezónu má koľko 3-4 porážky ? z dvoch turnajov..a vyhráva turnaje kde je možno jeden hráč top 10 aj toho stretne možno tak vo finále..ak si ako jeho fanúšik s týmto spokojný..nieje čo riešiť..
Reagovat
smazaný uživatel
Jde o tituly a je jedno, jak se k nim dostaneš.

Na USO startovali všichni, všichni vypadli a Rafa to upinkal. Jejich problém. To nemůžeš tak brát.

Každý z BIG3 má tituly, kde nepotkal žádné konkurenty.

Jenže Nadal je prostě ten, kdo tu roli favorita potvrdí. Roger se nechá vyřadit Dimitrovem, Djokovič porušuje pravidla protože je labil a Rafa pinká a funguje to.
Reagovat
Patik
Tak a to je postačujúce pre hráča ktorému hovoria najlepší na svete a ktorý si chce hovoriť GOAT keď ho zapne na tri štyri turnaje v roku..z toho na jednom turnaji musí nosiť ruženec aby nestretol najväčšieho rivala alebo niekoho kto by s ním vymietol kurt..ale ako hovorím v poriadku..keď toto jeho fanúšikom pripadá ako vrchol kariéry..nehádam sa..
Reagovat
Berny
mě fascinuje jak někdo napr. US OPEN 2019 může nazvat ,,Rafa pinká".. s Mědvedem to byla neskutečná řežba, brutal tenis a někdo to popisuje jak kdyby hrali bedec v Chorvatsku na pláži :). On to neupinkal ale totalne vydřel proti hracovi, který v té době loni byl v absolutní TOP formě.
Reagovat
turista
Souhlasím. Byla to opravdu řežba jako hrom a žádné pinkání.
Reagovat
turista
Djokovič i Nadal zdržují na podání. Ale rozhodčí jsou v tomhle celkem benevolentní.
Reagovat
Patik
No veď toto že u neho nevieš u neho sa mimo kurt dejú záhady a zázraky..možno niekde pomimo s Fuentesom..ale i tak sú isté znaky ktoré naznačujú že už je nakonci..on nebude ako Federer že bude ešte v 39 niekde v semifinále..
Reagovat
turista
Bůh ví. Ale Covidová pauza mu mohla pomoci s regenerací opotřebované tělesné schránky.
Reagovat
Patik
Neviem či sa neliečil kmeňovými bunkami..ale pozri vidíš napríklad aj tie ženy..vrátili sa po pauze takmer každá má obviazanú nohu..Rafove zdravie je záhada..na antuke pôjde zase ako drak a potom ho zas pol roka nikto neuvidí..alebo všade bude behať polovičný..
Reagovat
soloo
tak to potom smrdí dopingom
Reagovat
turista
No jo. Sype kdekdo. Ale nikdo mu nikdy nic nedokázal.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist