Nadal se na výhru s Nišikorim nadřel, Federer neztratil set ani s Tsongou

20. 1. 2014, 14:20
Aktuality 125
Rafael Nadal a Roger Federer postoupili bez ztráty setu do čtvrtfinále Australian Open. Španělský tenista ale dnes musel proti Japonci Nišikorimu bojovat o zisk každé sady více než hodinu, naopak Švýcar si až nečekaně rychle poradil s nebezpečným Francouzem Tsongou.
Rafael Nadal (© Tennis Australia)

Rafael Nadal má za sebou první velký test. Cestou do osmifinále Australian Open ztratil jen 16 gamů, a i když i dnes proti Japonci Kei Nišikorimu neprohrál set, o postup musel bojovat tři hodiny a sedmnáct minut.

První hráč světa v každém setu ztratil minimálně jeden servis a zisk každé sady musel bojovat více než hodinu. Ve třetím dějství Nadal přišel o podání dokonce dvakrát a jedou byl napomínán hlavní rozhodčí Evanthií Asderakiovou za příliš dlouhé pauzy mezi výměnami. Během utkání dokonce i spadl, měl přetrženou tkaničku a musel si doběhnout do šatny vyměnit boty. Ale přestože Nišikori vedl 5-4 a podával, prodložit zápas do dalšího setu nedokázal.

"Myslím, že Nišikori dnes odehrál fantastický zápas. Udělal jen pár chyb, ve zbytku zápasu hrál velmi agresivně a tlačil se úderů. Na kurt přišel s odhodláním hrát vítězné údery," chválil Nadal svého vzdorujícího soupeře. Sedmadvacetiletý Španěl na Australian Open, kde v roce 2009 triumfoval, si připsal 39. vítězství, kterým se vyrovnal sedmému Waynu Ferreirovi.



Dalším soupeřem Nadala bude nejmladší z osmičku čtvrtfinalistů Grigor Dimitrov, kterého porazil ve všech třech vzájemných duelech, pokaždé ale až po třísetovém boji. Dvaadvacetiletý Bulhar si dnes ve svém prvním osmifinále na grandslamovém turnaji poradil se Robertem Bautistou-Agutem.

Dimitrov o tři roky staršího Španěla, který hrál i díky skalpu Del Potra rovněž životní grandslam, porazil 6-3 3-6 6-2 6-4.

"Jsem opravdu moc šťastný, že jsem tu ve čtvrtfinále. V minulém roce jsem pracoval opravdu tvrdě, zejména pauze po sezoně. Teď je to moc příjemné vidět takový výsledek," pochvaloval si Dimitrov a do souboje se světovou jedničkou jde s čistou hlavou. "Na ten zápas s Nadalem se moc těším. Můžu jen získat," dodal přítel Marie Šarapovové, která se dnes s turnajem rozloučila.

Federerovi nesebral set ani Tsonga, Murray po prohrané sadě zničil raketu
Set na turnaji zatím neztratil ani čtyřnásobný vítěz Australian Open Roger Federer. Švýcar se do třetího kola nemusel utkat s nikým z nejlepší světové padesátky; ve čtvrtfinále ho čekal nebezpečný Jo-Wilfried Tsonga, ale ani ten nenašel na Švýcara recept.

Francouzský tenista, který letos vyhrál sedm zápasů v řadě, tentokrát nezačal vůbec dobře a ztratil hned svůj první servis. Víc Federer k zisku setu nepotřeboval - sám totiž podával suverénně a sadu tak vyhrál 6-3.

Federer letos přiletěl do Melbourne s cílem dokázat, že loňské problémy, které mu měla způsobit bolavá záda, už jsou minulostí. A že ještě nepatří do starého železa, předváděl i po zbytek dnešního zápasu. Ani ve druhém setu Tsonga nevyzrál na jeho servis, sám za stavu 5-6 znovu přišel o podání a vzápětí prohrával už 0:2.

K prvnímu brejkbolu se Francouz dostal až po téměř dvou hodinách, kdy už prohrával 3-4 ve třetí sadě. Federer ojedinělé nebezpečí zažehnal a o několik minut později zápas bez problémů dopodával.

"Už o sobě vůbec nepochybuju," pochvaloval si Federer, který i díky 43 vítězným míčům zůstal ve hře o svůj už 18. grandslamový titul. "Vím, že jsem na správné cestě. Měl jsem výbornou přípravu před sezonou, měl jsem silný závěr roku. Tohle je přesně ta výhra, kterou jsem potřeboval," uvedl Švýcar.

Jeho čtvrtfinálovým soupeřem bude podle očekávání Andy Murray, který o něco komplikovaněji vybojoval postup přes Stéphana Roberta.

Murray, jenž hraje svůj druhý turnaj od zářijové operace zad, měl přitom nakročeno k bezproblémové výhře. Francouze, který je jedním z největších překvapení v Melbourne, v prvních dvou setech jasně přehrál a za stavu 5-4 ve třetím setu měl při svém podání dvakrát možnost zápas ukončit. Robert ale oba mečboly odvrátil, vynutil si tie-break, v něm smazal další dva mečboly a jako první sebral na turnaji Murraymu set.

Další drama už se ale nekonalo. Murray prolomil soupeři v následujícím dějství dvakrát podání a po necelých třech hodinách se radoval z výhry 6-1 6-2 6-7 a 6-2.

"Na začátku turnaje jsem řekl, že od sebe nemůžu čekat tolik, jako kdybych během posledních čtyř měsíců hrál. Na to, že to není tak dlouho od operace, si tu zatím vedu dobře," řekl před čtvrtfinálovým soubojem s Federerem britský tenista, který dnes po nepovedeném závěru třetího setu zničil raketu.

"Někdy je to nutné. Člověka naštve, když prohraje set, protože to samozřejmě znamená, že vás čeká dalších aspoň třicet nebo čtyřicet minut, zatímco už jsem mohl být v šatně. Raketa to má za sebou. Škoda, ale potěšilo mě, že jsem ve čtvrtém setu odstartoval dobře."

 

- AUSTRALIAN OPEN 2014 -
(Austrálie - Melbourne, tv. povrch, 33.000.000 austr. dolarů)
pondělní výsledky mužů (20. 1. 2014)
Dvouhra - osmifinále:
Nadal (1-Šp.) - Nišikori (16-Jap.) 7-6(3) 7-5 7-6(3)
Murray (4-Brit.) - Robert (Fr.) 6-1 6-2 6-7(6) 6-2
Federer (6-Švýc.) - Tsonga (10-Fr.) 6-3 7-5 6-4
Dimitrov (22-Bul.) - Bautista (Šp.) 6-3 3-6 6-2 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

125
Přidat komentář
nitrotaj
http://tin yurl.com/ochshes
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju :)
Reagovat
ptpc
Keď si dám odkaz na stránku tak mi nefunguje. Nevieš prečo?
Reagovat
Denis92
v linku je medzera
Reagovat
ptpc
Ďakujem.
Reagovat
nitrotaj
http://tin yurl.com/ncbjway
http://tin yurl.com/nsqgcel
http://tin yurl.com/ptw5ysk

Není zač

Odkazy na Federera s Tsongou jsem dával někam dolu.
Reagovat
a.magerova
Dík.

Federer vs Tsonga je teď na Eurosportu
Reagovat
Denis92
zapasy mas len z tejto sezony?
Reagovat
nitrotaj
Záleží co sháníš. Velký mám zpět tak do roku 2009. Ale zápasy typu Fognini Volandri Belehrad nemám. :D
Reagovat
nitrotaj
Řekni co bys chtěl já se ti podívám. Já většinou stahuju, zkouknu a hned mažu, ale tady jsou zápasy, který uchovám nadosmrti.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1017396_675872285797867_447382412_n.jpg
Reagovat
Denis92
Velmi dlho zhanam zapas Federer - Simon z RG 2012..bohuzial som nikde nic nenasiel..ani len highlighty su nikde neni.
Alebo aj za zapas Federer - DelPotro z RG 09 by som bol rad.
Reagovat
Denis92
*Fedex - Simon z RG 2013 samozrejme..
Reagovat
a.magerova
Federer se Simonem v roce 2012 nehrál asi myslíš RG 2013 :-)
Reagovat
a.magerova
No ovšem teď jsem si vzpomněla na ty nervy z 2K AO 2011 Federer vs Simon
Reagovat
nitrotaj
Už ti stahuju highlights toho Simona s Rogerem. Ale bude to tu až tak v jednu ráno. Tahám to od nějakýho američana co má upload 30kb/s
Reagovat
Denis92
a.magerova-hej,potom som nato prisiel ze som sa pomylil v case :D
Mas pravdu, boli to riadne nervy..Este teraz si pamatam ako som trpol v 5.sete a spoteny som bol viac ako Roger :) Vtedy by to bolo velke prekvapenie ak by to nezvladol..
Ale aj minuly rok na RG to bolo zvlastne. Prvy set pohodicka a zrazu ani neviem ako a prehraval 2-1 na sety..vtedy este stale tahal snuru GS stvrtfinale v rade a urcite by bola skoda ju pretrhnut,hoci sa skoncila hned nasledne vo Wimbledone.

Nitrotaj-wow,Ďakujem. To ma cas,nemusi to byt dnes :)
Reagovat
a.magerova
Taky si pamatuju, jak jsem pobíhala po bytě bo sedět na jednom místě se prostě nedalo :-/
Je zvláštní, že si více a detailněji pamatuji FO 2009 zápas s Haasem a AO 2009 s Berdychem než ten, který z loňska uvádíš :-(
Asi budu muset začít trénovat krátkodobou paměť na úkor dlouhodobé :-))
Reagovat
Denis92
tak zapas s Tommym na RG 09 bol jeden z najdolezitejsich Rogerovej kariery a urcite kazdy fanusik si ho velmi dobre pamata. Ten tlak na vitazstvo RG po vyradeni Nadala bol obrovsky a dolahol aj na Rogera. 0-2 na sety..3-4 podaval Roger a Tommy mal BB..druhe podanie..von z kurtu a inside out forehand presne na ciaru..ten moment budem mat navzdy pred ocami. To je jedna z najdolezitejsich vymien v Rogerovej kariere. To bol velky zlom zapasu a nastartoval cestu za vytuzenym titulom.
Obrat z 0-2 na sety proti Berdychovi bol tiez skvely.
Reagovat
tommr
koukal jsem, že k dnešnímu dni poměrně suverénně vede zakladatel TenisPortal ligy Denis92 (FedererStars) ... :)
Stejně suverénní je - i když na opačným konci - Vlk ... :)
Reagovat
Fandina
Gratulka Denisovi a koukám tommr třetí, také gratulace!
Reagovat
a.magerova
To už mám odkoukáno z minulých několika Fantysy, že zakladatel je vždy na bedně, další Fantasy zorganizuju já :-P
Reagovat
Denis92
Dakujem.V hre je vsak stale vela bodov a dopadnut to moze vselijako. Ako skvela volba sa ukazali Bouchard a Cibulkova :)
tommr - ty si vybral skvely muzsky tim. Mayer a Dimitrov boli takisto skvele volby.
Reagovat
tommr
no muže jsem si vybral poměrně dobře až na to, že to hraju od začátku jen se sedmi, protože Kohlschreiber na AO vůbec nenastoupil. Zato ženský jsem totálně pokonil - tam jsem udělal chybu, že jsem vybíral víc podle sympatií než podle výkonnosti ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano vysledky nejsou dobre:)
"Jiz probehlo rychle setkani zastupcu naseho provincniho klubu."

Je videt ze na takovou ligu proste nemame:DDD))) Vypada to na sestup:)

Myslim, ze na pristim GS podporime zalozeni tzv. TenisPortal II.liga.
Jednoduche pravidlo, hraje se bez prvnich 4 top hracu WTA a ATP. Ale myslim, ze do toho by sel jen snad janekda...no a to mozna ani ten ne.

Vetsinou hraji s temi oblibenymi, a to se tezko hraje:)
Nemel jsem nejake ty ambice na top 20, ale posledni misto je opravdu hodne spatne:D))))

V tehle hre to muzou jeste zachranit tipy, ale v minulem kole jsme zariskovali na full, uz nebylo co ztratit...stejne jsme smrdeli na konci:)

Jeste je jedna moznost, vymenit ty oblibence...ale do toho se mne fakt nejak nechce... to uz radeji ten sestup:)
Reagovat
BooOoo
uz me pomalu dohanis, tak uvidime jak to dopadne :D
Reagovat
tommr
já mám lepší výběr mužů, ta máš zase lepší výběr žen. Nejspíš mezi námi rozhodnou tipovačky zápasů. A nebo se přes nás ještě přežene někdo úplně jinej zezadu, protože do konce AO je ještě spousta času a může dojít k dalším senzacím ... :)
Reagovat
tommr
tak mi to nedalo a kouknul jsem se na ty tvoje výběry abych zjistil proč jsi tak beznadějně poslední a příčina je poměrně jasná. Když vynecháš první 4 muže a první 3 ženy tak snad ani jinde než na chvostu skončit nemůžeš. Zvlášt u mužu je to z tvý strany naprosto nepochopitelnej hazard, protože tam ti ze špice nikoho jinýho k lizu nepustili už hodně dlouho ... :)
A vybrat si Zvonarevovou bylo taky dost riskantní. I když u ní bych to ještě chápal - kdyby se jí zadařilo tak ti mohla nahrát spoustu bodů. A jak na tom bude nemoh před AO s určitostí vědět asi nikdo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt jsem Ti to psal...ze vzdy klikam do oblibenych:)
Jsem to cele napsal...vyse

A ty mne ted napises, ze hazarduji:) Ti to tam vse melduji:)
Krom toho i tak mam jeste problem koho vybrat...mam rad par hracu, kteri sli i z kvaldy...
tak, to by potom byl uz fakt hazard...:) to bych na tom dne byl od zacatku az do konce...
Reagovat
tito
pokud budeš příště zakládat II. ligu ( tzn mimo prvních 4-5 ), písni, přidám se. V téhle formě mne to nebaví, v honbě za body je sestavování týmů dost monotonní a účelové. Už vím jak se bude jmenovat můj tým :-)
Reagovat
tommr
to je pak s tebou těžký. Štěstí pro tebe, že se nehraje o prachy. Já měl dřív podobnej problém - měl jsem velký nutkání nacpat si tam všechny český hráče a hráčky. Nakonec jsem to ale dokázal do určitý míry omezit - jen tu Petru a Lucku si nemůžu odpustit i když předem vím, že zase pohoří ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne napisi,:) Ted je to pomalu uz jistota, ze to zalozim:D) protoze jak se chces pridat Ty, tak to proste musim:)
Reagovat
smazaný uživatel
zítřejších čtvrtfinále (v závorce komu fandím)

Li > Pennetta (Li)
Ivanovic < Bouchard (spíš Bouchard)
Ferrer > Berdych (Berdych)
Wawrinka < Djokovic (nevím, fandím oběma)
Reagovat
smazaný uživatel
Li, Ivanovič, Djokovič, Berdych.
Reagovat
smazaný uživatel
vidim to podobne... jen s Rebelem si nejsem az tak jisty...
David ho muze utahat, a ne ze ne:)

Noleho dokonce vidim ve trech, v suchym! Moc neverim na ty zapasove opakovacky... (s Vikou a Sloane se to jen potvrdilo):(
Reagovat
smazaný uživatel
Taky myslím, že Stan více jak set neuhraje, ale kdo ví, třeba jo. Já mám Ferrera rád, ale on je herně z té špičky nejnudnější hráč a s Nolem by to byla nuda, navíc jejich semifinále už tu bylo loni. Pro dobro tenisu teda Berdych.
Reagovat
smazaný uživatel
No... mam pocit, ze Nole je opravdu v neskutecne dispozici. Mozna se nam to vice potvrdi jak na tom je, v zapase se Stanem...ale zda se mne, ze pocvicil pekne prechody na sako... zeby zapracoval Becker??? Ale oni nejak jeste spolu dlouho nejsou...

Musim priznat, ze se mne tady na AO Djoker tenisove fakt velmi libi.

Takze to citim asi tak, aby bylo SF s Rebelem a Djokem zajimave, bude muset mit Valach opravdu jeste lepsi plan nez Eli Valach - Calvera, jak prevezt tech sedm machru a jeste poradny kus stesti...ktere tomu banditovi chybelo:)

Ale poporadku, nejprve jsem zvedavy na jeho plan proti Davidovi:)
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo to tu řešil, že co je s Berdych army. Dočetl jsem se, že se před časem rozpadli. Asi to není nic jednoduchého shánět jim lístky na dva hlavní kurty, to není jak dřív, když hrál výhradně na Margaret Court. Jinak, zítra mu fandím a doufám, že si podá Davidam dokonce tomu pevně věřím.
Reagovat
smazaný uživatel
??? čtu dobře? Ty fandíš Tomášovi? Odkdy? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš teda opravdu sloní paměť! :D Ano, dřív jsem ho nemusel, ale nikdy jsem vyloženě nefandil proti němu. Za poslední období jsem si uvědomil, že už není proč ho nemít rád. Zkrátka dospěl, jeho vystupování je příjemné a incident s Allmagrem už je promlčený a nic nového kontroverzního nepředvedl. Například se mi líbilo, že se fotil v našem kroji, i když si za to samozřejmě nechal zaplatit nemalé peníze. :) No a konec konců, není nic horšího než Ferrer v semifinále s Nolem, navíc případné vypadnutí pomůže i mému druhému nejoblíbenějšímu tenistovi JM Del Potrovi. David by totiž odečítal za neobhájení semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
To teda na tebe paměť mám, jak jste si tu ještě vloni před DC notovali s Milasem, jak je Berdych nafoukaný, nepříjemný, nikdo ho nemá rád, má málo fanoušků... :) Proto koukám jak zjara, co tady od tebe čtu, co se stalo za ty cca 2 měsíce, že jsi změnil názor? Nebo spíš i ty jsi vyspěl :D:D:D
Reagovat
Fandina
Důležité je, že jste prokoukli a uvědomili jste si, že je Berda super. Lepší někdy než nikdy!
Reagovat
Mayo
wow ten Roger ma prekvapil, že vyhral 3-0, ide mu dobre...vamos Rafa dosť ťažký zápas ale aspoňže to uhral v troch
Reagovat
smazaný uživatel
Snad konečně uvidíme souboj našich pánesů po více než dvou letech :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Já bych raději viděl Nadala s Fedexem... !
Reagovat
smazaný uživatel
Nechte si zajít chuť, no jestli budou semifinále Nadal-Murray a Ferer-Djokovič, tak to abych odhlásil Eurosport. :D Doufám v Dimitrov-Federer, Wawrinka-Berdych, panečku to by byl sen, reálně: Federer-Nadal, Djokovič-Berdych (taky to není špatný)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal-Murray by byl super tenis, spolu hráli vždycky dobré zápasy a Andy proti nikomu jinému neútočil tak, jak proti Rafovi. Nebylo by jak s Nole, kdy si pinkají sem tam. Reálně ale Federer-Nadal a Berdych-Djokovič. Ferrera mám rád, ale nechci pro něj další výprask, Nole potřebuej trošku prohnat.
Reagovat
Mayo
no ten zápas by som chcel veru ...ale ja hlavne chcem ich GS finále, ale ostávam trpezlivý :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nejdříve ve Wimbledonu, na RG Andy finále nedá.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak snad zítra nad ránem konečně vypadne z tohoto krásného turnaje ten Rumun Berdych.
Reagovat
svetova.dvojka
Berdych švihal raketou s okouzlující lehkostí. Byl pružný, pohyblivý, vyladěný. V Melbourne postupuje bez ztráty jediného setu i podání. "Ušetřil jsem dost energie. Bude se mi hodit," řekl bezmála dvoumetrový Valach.
Zdroj: http://sport.idnes.cz/berdych-pred-ctvrtfinale-australian-open-f1o-/tenis.aspx?c=A140120_144035_tenis_par
Reagovat
svetova.dvojka
Valaši přišli z Rumunska, to přece každý ví, jedno z oblastí Rumunska se nazývá Valašsko a právě z tama Berdych přišel, bohužel Valaši během mnoha let putování zapoměli rumunský jazyk a teď si hrajou na Čechy. Je možno dohledat na wikipedii. Berdych je Rumun a mělby hrát reprezentovat Rumunsko.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi zase Srb, tak proč chodíš na český portál?
Reagovat
svetova.dvojka
Berdych za námi přišel z Rumunska respektive jeho předci.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je Valach, protože pochází z Valmezu (viz "Významní rodáci")...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Vala%C5%A1sk%C3%A9_Mezi%C5%99%C3%AD%C4%8D%C3%AD

Ale ať koukám, jak koukám, tak mezi partnerskými městy tam žádné rumunské nemají... :D
Reagovat
svetova.dvojka
To nevadí, já jsem se taky narodil ve Valmezu, já a Berdych jsme přišli z Rumunska a spolu s náma mnoho dalších.
Reagovat
smazaný uživatel
Tobe ze jsi rumun verim...
Reagovat
svetova.dvojka
Jinak koukám, že rumunský tenis stoupá, Berdych a Halepová jsou ve čtvrtfinále a zdaleka nemusí končit. Ale Nastase byl nejlepší ze všech...
Reagovat
Jan
svetova.dvojko. Nejsi ty náhodou polach16 či jak se jmenoval ten nick, který Berdycha neměl rád ? A ještě jsi ze stejného města. To bys mu měl teprve fandit.
Reagovat
Mayo
no ja dúfam, že Berdych poletí tiež :D verím španielovi
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným čtvrtým kole na AO.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha.
Hvězdička znamená, že hráč na AO postoupil do čtvrtfinále a může ještě získat další body (až 1640 bodů za titul):

1. Nadal 13490 (+9310) *
2. Djokovic 10620 (+6440) *
3. Del Potro 5370 (+1190)
4. Ferrer 5280 (+1100) *
5. Murray 4720 (+540) *
----------------------------------
6. Berdych 4180 *
----------------------------------
7. Wawrinka 4070 (-110) *
8. Federer 3995 (-185) *
9. Gasquet 3050 (-1130)
10. Tsonga 2885 (-1295)
11. Raonic 2770 (-1410)
12. Haas 2435 (-1745)
13. Isner 2320 (-1860)
14. Youzhny 2145 (-2035)
15. Fognini 2100 (-2080)
16. Robredo 1980 (-2200)
17. Almagro 1930 (-2250)
18. Nishikori 1915 (-2265)
19. Dimitrov 1810 (-2170) *
20. Simon 1700 (-2480)
...

Tomáš Berdych se zatím v průběžným žebříčku posunul na šestý místo. O tom jestli se tam udrží rozhodnou výsledky ve čtvrtfinále. Wawrinka a Federer na něho mají jen minimální ztrátu a stačí jim udělat o kolo víc, aby se před Tomáše dostali ...

Zajímavý je, že Del Potro se i přes nečekaný vyřazení ve druhým kole posunul v průběžným žebříčku na třetí místo. Musí ale čekat na výsledky ostatních a o to třetí místo nejspíš zase příjde ...
Naopak Federer, kterej se průběžně propad na osmý místo si může ještě polepšit ...
Do první dvacítky se dostal Dimitrov, kterej by se v případě zisku titulu dokonce moh posunout až na devátý místo ...

Za zmínku stojí i to, že mezi první osmičkou a ?zbytkem světa? se začíná rýsovat slušná propast ...
Reagovat
Jan
Stejná propast je i mezi top 4 a 5. - 8. hráčem a úplně největší mezi top 2 a zbytkem světa. Tam je taky markatní rozdíl i ve výkonu, nejen bodově. A že si Nadal tolik polepšil na Djokoviče je také zajímavé, když s ním od podzimu všechno prohrál (a nepoučujte mě o odečítání bodů :))
Reagovat
tommr
jj máš pravdu, že ti první dva jsou ve zvláštní kategorii a ostatní za nima zaostávají nejen bodově, ale i výkonostně ...
Silná čtyřka jak jí známe z nedávný doby už ale momentálně není a myslím si, že ani v dohledný době nebude. Federer stárne a Murray není o moc lepší než ostatní hráči z elitní osmičky ...
Reagovat
Jan
Jo, je to možné, že teď bude top 2 a zbytek světa. Aspoň nějaká změna. Všechno se vyvíjí. Už to byla nuda. Takhle to bude mnohem zajímavější.
Reagovat
nitrotaj
Hodim kdyžtak link, federera zatim nemám
Reagovat
a.magerova
Tak až bude Roger, tak moc prosím a psí oči posílám, dík :-)))
Reagovat
a.magerova
http://www.ireceptar.cz/res/data/077/009503.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou Jelenu vs Simča nemáš? zvítězil sladký spánek :)
Reagovat
carolyn
Tak proč to sem rovnou nedáš?
Reagovat
nitrotaj
http://tin yurl.com/pfqosbb
Reagovat
nitrotaj
První uploaduju Federera s Tsongou, budou to ještě dvě části, jelikož tp povoluje link max 60 znaků tak jsem to zkrátil přes tinyurl - tu stránku je potřeba spojit
Reagovat
nitrotaj
http://tin yurl.com/krbf7fd
Reagovat
nitrotaj
http://tin yurl.com/lv7sxc9

Nadala přidám až tak v deset, teď se musim učit kurde.
Reagovat
Tominoo
mate prosim niekto link na celi zapas? dakujem
Reagovat
gigin
Zagůgli si a nespamuj tu, tvl...
Reagovat
Tominoo
to telefon , to telefon
Reagovat
Tominoo
mate prosim niekto link na celi zapas? dakujem
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt mě přijemně překvapilo, že roger porazil až takhle lehce takového hráče jako Tsongu, ale jen tak dál!!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
Viděl jsem první set. Z Rožérka jde hrůza. Ta větší hlava (pro Fandinu - hlava rakety) mu fakt sedí. BH z říše snů... No Můrovci, fakt nevím, nevím...
Reagovat
smazaný uživatel
Raketu zkoušel už v létě, tenkrát mu nesedla. Teď ano. Andy je po operaci. Bude to tězký, ale hezký zápas pro oba.

:D
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: těžký zápas
Reagovat
gigin
Já vím, že ju zkúšal už v létě. Nedělaj ze mne hňupa.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenkrát výjimečně hrál antukový turnaj v Německu. Pak se vrátil ke staré, menší raketě.

:DDDDD
Reagovat
a.magerova
Na Andyho má nachystánu tuto ;-)
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/01/11/article-2537656-1A8FBBE200000578-739_634x398.jpg
Reagovat
carolyn
ale z té ho zas budou bolet záda, jako loni :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To je raketa z exhibice. Ostatně je to vidět podle mikrofonu u pusy.

:DDD
Reagovat
gigin
já su pořád ve stavu:

http://24.media.tumblr.com/f7440ccf3a4a4d5d0f89afdcd39d8f02/tumblr_mzid4vVjX11qcqoy8o2_1280.jpg
Reagovat
a.magerova
No však jo, někde si ji "zajet" musel, tak ta exhibice byla jasná volba :-P
Reagovat
carolyn
že jsme konečně s Magerkou přišly na to, proč to Rogerovi loni moc nešlo, ten tenis :-D
Reagovat
a.magerova
Nebudou, četla jsem, že je dělana ze speciálního odlehčeného materiálu, který používá NASA ;-)
Reagovat
carolyn
vsadím se že bys tady byla ráda na místě Viky :-)

http://www.youtube.com/watch?v=0GXaRkvy-jo
Reagovat
smazaný uživatel
Na zkoušení je trenink. Exhibice jsou individuálním zápasem. Diváci chtějí vidět tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
ps:že se se mnou bavíš :DDD
Reagovat
gigin
Exhibice - přesně tak! A už vůbec tam nepatří nějaká legrace nebo tak.
Reagovat
a.magerova
No však jo, na trénincích si ji odzkoušel, ale potřeboval ještě veřejnou produkci na to, aby dal soupeřům šanci na protest, z Andyho týmu nikdo námitku nevznesl, takže je to jasné, Tsonga měl připomínky, proto dnes Roger nastoupil s tím čím nastoupil :-P
Reagovat
smazaný uživatel
už chápu proč musel Andy na operaci a proč teď nemá žádné námitky
Reagovat
a.magerova
Super :-)
Reagovat
Roger_Federer
mate uz strach po dnesku co?..do finale by starec nebyl moc fajn..
Reagovat
dadaft
jak řekl po zápase Mats Wilander, byl to takový výlet do časů, kdy byl tenis méně silový, zato pestrý a kreativní, do časů, kdy se po kurtech v plné síle proháněli "Nalbandian a Roddick" (ale dodejme i jiná jména - zralý Agassi, Hewitt, Safin, Davydenko, Kafelnikov a další a další), a kdy se zjevil mladý Roger Federer, který ve svém dokonalém stylu shrnul celý dosavadní vývoj tenisu a stal se velmistrem řádu tenisových rytířů...
Reagovat
smazaný uživatel
Som rád, že Rafa vyhral zápas, v ktorom hral zle, resp. nehral podľa vlastných predstáv. Takáto turnajová skúsenosť nikdy nie je na zahodenie. V predošlom stretnutí s Monfilsom ukázal omnoho pozitívnejšiu tvár, čo je prísľubom aj do budúcich stretnutí. Verím, že s Dimitrovom uspeje, prinajhoršom ho snáď uťahá, neverím, že by Grigor vydržal 4hodinový pobyt na kurte. Možno ma však prekvapí.
Reagovat
smazaný uživatel
Dúfam, že ho Rasheed cez zimu dobre pripravil, ak sa Grisha nabudí, vidím to na 5 setové víťazstvo Rafu.
Reagovat
smazaný uživatel
Měl jsem Tsongu ve Fantasy a taky jsem v tomto zápase tipnul jeho vítězství. Díval jsem se tak nějak průběžně na první dva sety a řeknu vám, že proti Rogerovi neměl skoro žádnou šanci... Takže to vypadá, že po nadějném včerejšku zase budu mít ve Fantasy útlum (o vyřazení Mashy ani nemluvě). Dneska mi v tipovačce nevyšly tři zápasy z osmi (Masha, Jelena, Tsonga), což tak není nic moc. Nezbývá mi nic jiného než doufat, že všichni tipujou stejně blbě jako já. :D

Jinak ve čtvrtfinále zkusím tipnout výhru Rogera. Třeba to tentokrát nevyjde, ovšem dneska hrál fakt parádně a to je pro mě důvod. Sice teď není v Top 5, ale je to prostě pořád borec... Takže bych mu přál postup do semifinále (už jenom kvůli nezdvořákovi tomasinhovi :D).
Reagovat
smazaný uživatel
:D No jo, já bych taky chtěl domů co nejdřív, kdybych musel v šatech alá Dorota Máchalová :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jako že Caro hrála podle tebe v šatech "alá Dorota Máchalová"?

No nevím, podle mě to jsou normální (a docela hezké) tenisové šaty...
http://www.gotceleb.com/wp-content/uploads/celebrities/caroline-wozniacki/2014-australian-open/Caroline-Wozniacki-Photos:-2014-Australian-Open---19.jpg

Ještě řekni, že Rory je správce ze zámku a dostanu záchvat smíchu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, ta sukně je jako kdyby si odskočila o pečení koláčků někdy v 19. století :D

Rory mi nevadí, toho moc neznám. Jestli jako správce neposoudím, ale pokud má rád penízky, tak by mohl :-))

Ale pozor, peklo se nikdy nemýlí!
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, Rory ti nevadí a přitom fandí Manchesteru United. :D

Ale to je vedlejší... Prostě bys mohl mít ke Caro jako k ženě aspoň trošku úcty, jak se na gentlemana sluší a patří. Sympatická ti být nemusí, ale urážky jako ty sobotní by sis snad mohl odpustit... Krom toho, je to docela kámoška s Laurou. :)
http://metrouk2.files.wordpress.com/2013/09/woz.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Si to neber tak osobně proboha :D Však jen vyjadřuju svůj názor a to, jak ji vidím. Nechci ji vědomě nadávat :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vyjádřit svůj názor je v pořádku, ale jedině slušně. Říct o někom, že je "kráva, blbá a nehezká" mi tedy moc slušné nepřipadá a neomlouvá tě ani to, žes to třeba tak nemyslel... Osobně si to neberu, ale trochu mě to mrzí, protože až na tohle mám o tobě celkem dobré mínění. Toto je ovšem velká kaňka. Za to bych tě svázal a nakrmil koprovkou, co by se do tebe vešlo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Že se mi to ale daří tě popichovat co? Takže je blbá a nehezká, to mi nepřijde jako nějaká ukrutná urážka. Ael jak myslší no ty kaňko (No Hujere, v tvojem věku).

To by se ti povedlo, jen co bys mi ji strčil pod čumák, tak bych do talíře přidal něco navíc :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak že je podle tebe nehezká, to bych ještě bral. Ale ten zbytek... Jestli to myslíš jenom jako popichování, tak se holt nedá nic dělat. Každopádně je to trochu škoda, protože jinak mi připadáš jako fajn člověk s velkým přehledem o sportu. Jenom tímhle si to kazíš...

Nevím, co se ti nezdá... Vždyť ten kopr docela voní, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však já rád reju, do Srbů a tak, takže v pohodě. Za ostatní komplimenty díky :-))

A ne nevoní, smrdí a zvedá se mi po něm kufr :D
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač, protože negativa i komplimenty jsou oprávněné. :)

A co třeba kyselé okurky, když jsou v nálevu s koprem? Z toho se ti taky zvedá kufr? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, z jakéhokoliv závanu kopru :D Fakt jediná věc, kterou jsem v životě npozřel, i když jsou jídla (pár ale), které nemám rád a vyhýbám se jim, snědl bych je. Tohle fakt až v době ohrožení života.
Reagovat
Jan
Viděl jsem 1. set Nadala a říkal jsem si: Co tam ten Nadal dělá ? Pak jsem viděl závěr a bylo to podobné. Buď je Nišikori tak dobrý nebo se Nadal zhoršil a jestli se potká s Djokovičem, ten by ho při takové hře lehce smáznul.

U Federera jsem viděl začátek a také mě překvapil. Buď se zlepšil Federer nebo zhoršil Tsonga.
Reagovat
smazaný uživatel
No napsat větu, že se Nadal zhoršil, to sis teda dovolil moc :D
Reagovat
Jan
Však to potvrď taky :)
Reagovat
Jan
Měl jsem za to, že Tsonga Federera hladce vyřídí a ono ne. Říkal jsem si, starouš už nebude stačit, ale dravé "mládí" dostalo na pr.el. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu potvrdit, já Nadala skoro vůbec nesleduju.
Reagovat
Mrkev05
Jan - ty jsi opravdu zaostalý, anebo máš 8 let.
Reagovat
Jan
7
Reagovat
Rafaeoli25
Rafovi skoro na každym grandslamu jeden nebo dva zápasy více nebo méně nevyjdou, na RG loni s Brandsem a Kližanem, ve Wimblu s Darcisem, na USO s Kohlschreiberem a Gasquetem, teď s Nishim, takže dělat z toho jakýkoli závěry je nesmysl, o kolo dřív naopak zářil s Gaelem. Každopádně Kei podal svůj top výkon, přesto neuhrál ani set..
Reagovat
smazaný uživatel
Ak bol toto Nishikoriho top výkon, tak to sme už v "péčku" :)
Reagovat
Mayo
a prečo by mal takto hrať proti Djokkovičovi ? :D však každý zápas je iný...Rafa asi nikdy nehrá na GS všetky zápasy dokonale...to vôbec nevadí...skôr bude hrať proti ťažším súperom lepšie a lepšie, nemám obavy
Reagovat
smazaný uživatel
Federer i Tsonga mne opravdu prekvapili:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist