Nadal se před vstupem do turnaje v Indian Wells odhlásil z Masters v Miami

12. 3. 2022, 18:48
Aktuality 123
Rafael Nadal se podle původních předpokladů odhlásil z turnaje Masters 1000 v Miami, který nikdy nevyhrál. Dnes 35letého Španěla čeká vstup do podniku stejné kategorie v Indian Wells, kde ho v prvním zápase prověří domácí Sebastian Korda. Akce na Floridě startuje za dva týdny.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Rafael Nadal se na začátku roku vrátil na kurty po vleklých problémech s nohou, kvůli kterým pět měsíců nehrál. Hned však našel skvělou formu - v roce 2022 ještě neprohrál a prožívá nejlepší vstup do sezony.

Připsal si 15 vítězných zápasů a 3 trofeje. Triumfoval na podniku ATP 250 v Melbourne, na Australian Open získal rekordní 21. grandslamový titul a před necelými dvěma týdny ovládl i akci ATP 500 v Acapulcu. 

"Je to pro mě nečekané být teď v téhle pozici. Užívám si každý den a fakt, že hraju dobře. Letos jsem vyhrál už tři turnaje, což je úžasné," řekl Nadal na včerejší tiskové konferenci v Indian Wells, kde ho dnes čeká úvodní zápas proti domácímu Sebastianu Kordovi. 

Pár hodin předtím se ale odhlásil z následujícího turnaje Masters 1000 v Miami, který začíná za necelé dva týdny. 35letý rodák z Mallorcy chce další síly šetřit na oblíbené antukové jaro. 

"Vždycky jsem dokázal najít způsob, jak přizpůsobit svou hru, abych se zlepšil. Některé dny jsme hrál agresivně, jindy jsem zvolnil a hrál více takticky. Funguje mi servis, což je v této fázi kariéry důležité. Tvrdě pracuju na tom, abych se dál zlepšoval, s úrovní a intenzitou svého tenisu jsem teď spokojený," uvedl Nadal.

Miami Nadal jako jediný z devíti podniků Masters nikdy neovládl, byť byl pětkrát ve finále (2005, 2008, 2011, 2014 a 2017). Naposledy na Floridě startoval již před pěti lety, kdy prohrál souboj o titul s Rogerem Federerem.

Miami Open se bude konat druhý rok po sobě bez členů Big 3. Švýcar Federer stále léčí operované pravé koleno, Srb Novak Djokovič v Americe nesmí hrát kvůli chybějícímu očkování proti Covidu-19.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

123
Přidat komentář
panzer.dragon
Napínavi to bylo. Rafa dobře útek z lopaty. Od půlky třetího setu Korda netrefil snad zadny první podání do kurtu.
Reagovat
turista
Korda je talentovaný, ale je matlak. Nadala měl na lopatě. Stačilo nezmatkovat a dotáhnout to do konce.
Reagovat
blixa
Tobě se to kecá, patologu. Když fikneš moc, nikdo neumře ... smile
Reagovat
Amputace
A zkus se na to podívat z druhé strany - spousta, dokonce bych se nezdráhal říct značná většina hráčů by to za stavu 5:2 se dvěma breaky soupeře už zabalila, takže by vyhrávající hráč zápas v klidu dotáhl. Jenže Nadal nebo i Djokovič nepatří mezi tuto většinu. Nevzdávají se a nutí soupeře k maximálnímu výkonu a koncentraci až do posledního míčku; do jisté míry ani nemusí, mají už zkrátka takovou pověst. Nikdy se nerozhodnou zápas odchodit, i když prohrávají. Ale odborníci od TV pak stejně napíšou: stačilo to dotáhnout do konce. Zrovna ty bys mohl chápat, že tak jednoduché to není, protože sám fandíš hráči, který takových zápasů vyhrál plno a dokonce dost důležitých zápasů, včetně finále GS - třeba.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, navyše všetci píšu, že Kordova hra išla v posledných gemoch dole, avšak nikto nenapíše, že Nadalova išla hore. Zahral tam pár skvelých prehodov a vyvaroval sa konečne UE.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Bohužel opět píšeš nesmysly, asi díky přílišné zaujatostismile
Jako, jestli většina hráčů a snad jedno jestli z top 10 100 nebo 1000 zápas za stavu 2:5 zabalí, tak by měli jít radši cvrnkat kuličky do parku. Nicméně, podle mě jde jen o tvoji velmi ujetou domněnku, jakože jenom Rafa hraje do konce zápasusmile. Ti nejlepší jsou prostě jen nejodolnější a mají auru vítězů, to je tak vše.
Reagovat
Amputace
Nevím, jestli zaujatý nebo spíš trošku naivní nejsi ty, když se tvoje představa tenisu zuzuje na to, že jeden tenista se vyhaze, zatímco druhý jen stojí a čeká na chybu. Jak správně poznamenal FH - tenis není fotbal, kde dá tým v desáté minutě gól a zbytek zápasu betonuje. Nadal s mentalitou třeba takového Zvereva by to v životě neotocil.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nevím, třeba jsi zápas neviděl, já ano. Možná ti pomůžou otevřít oči statistiky třetího setusmile Bude stačit první servis a UE, to adi Rafa neměl moc šanci ovlivnit, ledaže by použil voodoosmile Že se v koncovce Rafa zlepšil a zahrál několik winnetů (většinou při zběsilém výletu Seba na síť) rozhodně nebylo zásadní momentum zápasu. Seb prostě zaplatil nováčkovskou daň. V 1. si na Rafovu hru zvykal, od 2. do 5:2 ve 3. ho tlačil a jasně přehrával a pak mu v hlavě přeplo, začal panikařit a nesmyslně běhat na síť. Je mu 21 a moc takových zápasů ještě neodehrál, to jediné jeho prohru omlouvá. Stačilo standardně odservírovat jeden ze dvou gemů a Rafa se mohl stavět na hlavu.
Ano, tohle je můj střízlivý a objektivní pohled.
Reagovat
Rafaeoli25
Je fakt, že Rafa řekl, že už si myslel, že prohrál. 90 že 100% takových zápasů se nedá otočit poznamenal, nastalo těch 10%.
Reagovat
Mac
martincova se pomalu rozjizdi...!
Reagovat
Mac
a kde je jyrka? setri se na RG?
Reagovat
Rafaeoli25
Určitě, Nadal musí mít aspoň nějakého soupeře ne smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ale vážně, fakt bych mu přál, aby ta Dubaj nebyla jen momentálním vzepětím smilesmilesmile
Reagovat
Mac
to urcite, snad se na starsi kolena uvolni a da nam trochu radosti, jako treba wawrinka...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak výborný tenis v něm je, jak ukázal, ale jestli to udrží těžko říct. Totéž platí i o Lehečkovi.
Reagovat
gocii
Hraje v Rosetu challenger. Uz je to antuka tak asi pak bude az na antukovych masters. Na tyhle v dobe prihlaseni nemel zebricek
Reagovat
Rafaeoli25
Teď bych si dal jako polévku napínavý tříseťák s Šapem, pak hlavní chod v podobě dalšího nerváku s Daniilem, no a jako dezert umravnění BabyRamba Zvereva ve finále smile
Reagovat
Rafaeoli25
Je to dobrý outfit ještě abych se vrátil i k tomu, oranžovo-modrá proč ne. Na evropskou antuku bude mít takovou zvláštní kombinaci žluté se zeleným trojúhelníkem na prsou, ale to se mi tolik nezamlouvá. Na FO bude zase v modré, což mě netěší, chtělo by to tam po dlouhé době zase červenou smile
Reagovat
mahycek
Teď, vážněji, zaráží mě, jak to SEB odevzdal ?? To není štěpcův přístup,
prestože často navštěvoval Kordovu rodinu
na Floridě. Chtělo by to Ivana a jeho
dril. Má, ale Andyho....
Reagovat
Rafaeoli25
Nebo by to chtělo Toniho, toho ale zase má Felix smile
Reagovat
Patik
Chalan nepotrebuje trénera potrebuje iba psychiatra a mental kouča nič viac.
Reagovat
Rafaeoli25
Už jsem to psal jinde, je spousta hráčů, co ho potřebují, jedno, kde na žebříčku jsou, potřeboval by ho nejen Korda, ale i Zverev, možná i Tsip a další a další. Každý holt není Alcaraz, proto je také Alcaraz úplně jiná kategorie a může být rovnocenným následníkem Big3.
Reagovat
Patik
Pff..že každý neni Alcaraz..smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak mi ukaž z mladých hráčů někoho kdo měl v osmnácti takovou psychickou odolnost jako on.
Reagovat
Berny
Ja premyslim
Kolikrat v kariere jsem rafu videl hrat tak spatne. 8 dvojchyb, 0 voleju, servis horsi bez muj a i presto vsechno nejak vyhral - klobouk dolu.
Reagovat
Rafaeoli25
Všechny jobovky co se mu v minulosti přihodily jakoby mu osud letos v dobrém vracel a ne přestat, kéžby to neskončilo ještě hodně dlouho smile
Reagovat
smazaný uživatel
IW povazujem za Rafovu oblubenu hardovu tisicku.

Neviem ci tu menil povrch, ale dnes mi to prislo extremne rychle a Nadal nevedel načasovať úder. Mozno potrebuje čas, mozno mu nesedela superova hra. Dnes velmi kuriozne vitazstvo v zapase, kde by prehra nemrzela.
Reagovat
Rafaeoli25
Nebyl ve své kůži, to bylo evidentní, o to cennější je, že to přežil. I to je dobré znamení, i když je nejhorší možný den, přesto to i tak může stačit. Další bod pro ještě větší sebevědomí.
Reagovat
Rafaeoli25
Tyhle výhry jsou stejně nej, ty nějaké snadné rychlovky bez špetky dramatu nevynahradí. Tohle je prostě sezóna, která nemá tu nejmenší chybu, to není medium, to je propečený až na kost smile
Reagovat
expert69
4:1 letos, příjemná změnasmile
Reagovat
Rafaeoli25
Ale ten jeden boli. Zase bez něho by ale nebyl ten úžasný otočkový maraton, takže vlastně dobře, že ho projel smile
Reagovat
mahycek
Ano, 3 metry pod vodousmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Možná i deset smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jenže Těžko ho zabít, jak zní název jednoho filmu smile
Reagovat
mahycek
Já nejsem hater Nadala, pozorsmilesmile
Reagovat
mahycek
Tři týdny bych mu nedal jíst, zavřel
do sklepa, že neporazil slaboučkého
Nadala. Ivana Lendla na Kordu, to by
mělo efekt. A komentátor na EU 2
katastrofa, byl úplně bez emocí.Kam
tenis spěje..... Toreador není příklad
k lepším zítřkům v tenise.
Reagovat
Frantz
Pe3k, Patik, mahycek, a další dmnti...být hater Nadala musí být hotové peklo na zemi smile
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutočné, Nadal z nich robí úplnych hlupákov :)

Hoci Mahycek je v pohode, recesista.
Reagovat
Rafaeoli25
To jsou neskutečné otočky, s Medvědem v Austrálii, teď tahle. Být doslova tři metry pod vodou a už být takřka jistě utopený a přesto se z toho dvakrát dostat, to je neskutečná věc, uf. Každopádně Nadal dnes od druhého setu hodně zranitelný na podání a mnoho zbytečných UE. Z hlediska kvality to mohlo být lepší, ale vše vynahradila dokonalá napínavost až do konce. Takže dík za další výživný zážitek maestro smile
Reagovat
Mac
nic neobratil, korda mu to daroval...
ty penalty pri brejkbolech a jinych dulezitych situacich jak zmrvil... berdych by mu mohl zavidet...smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Nadal se především dostal ale do téhle situace sám, kdyby hrál to co v Acapulcu, tak to takhle nevypadalo že. Nejslabší výkon v sezóně, přesto se z toho dokázal dostat a to je sladké. Další zápas už snad bude ve větší pohodě a zase to bude šlapat smile
Reagovat
Mac
o to vic to bude kordu bolet...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak bolet, zase porazit soupeře, který hraje jen polovinu toho co obvykle není ta pravá slast ne? Jo kdyby ho metal, když by Nadal hrál svůj top tak pak by ho to mělo bolet. Alespoň já bych to tak měl.
Reagovat
Mac
tak kdyz neni schopen dorazit polovicniho nadala, tak to sebevedomi moc nedoda... navic takova prilezitost... a za par let uz nikdo nebude vedet, ze ten nadal vlastne hral prd...
Reagovat
Rafaeoli25
No asi ne, spíš ho to potopí. Na druhou stranu ale k čemu tyhle výhry jsou? Často k ničemu bohužel, porazí se hvězda, ale progres dál z toho není. On nepotřebuje porazit jednou Nadala a pak nic, potřebuje pravidelně porážet hráče první dvacítky, to je cennější. Každopádně letos je to zatím velké trápení, takže tahle výhra by byla dost nezasloužená v celkovém kontextu téhle sezóny.
Reagovat
Rafaeoli25
Každopádně by se z toho měl poučit, jsem zvědav co předvede na dalších turnajích, zatím to v téhle sezóně až na tenhle zápas moc dobré není.
Reagovat
Mac
mozna se zhroutil proto, ze letos zadna slava a s tim souvisi i sebevedomi...
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pardon, ale tady Rafa uhrál za stavu 5:2 ve 3.setu tak 6 balonů, zatímco Seb de facto všechny odevzdal. Ruplo mu v kouli, změnil do té doby vítěznou taktiku a sázel jednu UE za druhou. Na tomhle vítězství má Rafa zásluhu hlavně tím, že zůstal na kurtu až do konce zápasusmile
S Norriem to minulý měsíc zazdil úplně stejně. Hlava potřebuje opravu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tenis nie je futbal, ze das nahodny gol a ubranis 1:0.

Vsetko si musis uhrat sam a je prirodzené, ze underdog znervoznie, kdezto favorit sa zocelí aspon do takej podoby, ze sa vyhne UE. Hoci doublebreak v muzskom tenise na rychlom povrchu by sa mal uhajit, to bez debaty.
Reagovat
Rafaeoli25
Občas ale neznervózní, viz. Rosol v roce 12, ten ale hrál ten den prostě skvěle, i když také měl v zápase vlny, ale klíčové momenty zvládl. Je pravda, že pak měl Nadala na lopatě i v jednom z dalších ročníků a pak v Basileji, tam ho ale nervy v obou případech přemohly. Je to těžké, tohle mi připomnělo i Novotnou se Steffi ve finále Wimblu 93.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Stačilo, kdyby to standardně odservíroval.
Reagovat
Rafaeoli25
Angličanům to taky stačilo dokopat v penaltovém rozstřelu, pamatuješ smile. Ale vážně, není to snadné, vždyť i sám Nadal nebo Federer to zažili. A Roger by mohl vyprávět, viz. finále Wimblu 19 a sf USO 11. Ano, stál proti němu Djoker, přesto stačilo dát o eso navíc a měl to v kapse. Tak snadné to ale často není.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak víme kolikrát už v minulosti někdo vedl nad Big3 i o dva brejky a kolikrát to dotyční nakonec projeli. V tom je jejich zranitelnost, nechci říkat malost a velikost Big3 no smile
Reagovat
Ela-fon-isi
No, tak tedy smile Zápas to, ale byl parádní.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
no, na konci se na to nedalo koukatsmile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak jak komu smile
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, ja odpadnem.

Pe3k musel od nervov zlámať posledný rybarský prút o koleno a Patik vyhodiť invalidný vozík z balkóna.

Už tak hlboká frustrácia sa dnes dokázala ešte prehĺbiť. Ono to fakt ešte ide :)

Vy ste chlapci takí tragédi, ze keby je v klobuku 99/100 zrebov výherných, vy si vytiahnete ten jeden nevýherný :)

Rafa herne katastrofálny, je vidieť, ze v IW roky nehral a celý zápas si na kurt nevedel zvyknúť. Navyše Korda hral rychlo po odskoku, gambling tenis bez dlhých výmien a teda bez moznosti najst rytmus, ktorý Nadal nájsť potreboval. No hladá zrejme doteraz.

Tak či onak, zapas kedy hras dobre dokaze vyhrat kazdy. Zapas, kedy hráš totálne podpriemer dokáze vyhrat Nadal a Djokovic.
Reagovat
HolyMotors
A Noro Gomboš ještě
Reagovat
Mac
na rozdil od smilesve sestry je nas, je to cech...
Reagovat
EllNino
To je dobře smile
Reagovat
Fandina
Od které ze dvou sester?
Reagovat
Mac
aspon te co vyhrala OH...
Reagovat
Fandina
Naděje pro Seba ještě žije, ale to by musel nenabíhat na síť. Ve dvou servisech, kdy podával na vítězství tomu tak bylo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nechápu, když vedl 5:2, tak zničehonic změní taktiku, která od druhého setu fungovalasmile
Reagovat
EllNino
Ty se furt tak divíš, já myslel, že tenis hraješ, ono proti Nadalovi to prostě není lehké docvaknout ... tím spíš pro jednadvacetiletý ucho smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tím spíš, když je ucho, tak to má mít na salámu. No, nemyslel jsem, že bude zápasu vládnout SEb, ale stalo se a bohužel se mu stalo to samé, co s Norriemsmile Bez mentálního kouče to nepůjde.
Nesnáším, když vyhraje ten momentálně horší na kurtu. Rafa se jen klepal, jestli mu to Seb odevzdá, ten asi myslel, že má Rafa narozeniny, tak mu teda zápas nechalsmile
Kvalitou úderů Seb na 1-2
servis tak 3
taktika 1,a2,set 1
taktika 3.set (od stavu 5.2) 5
hlava 1.set 3
hlava 2.set 1-2
hlava 3.set (od stavu 5.2) 5
Reagovat
Rafaeoli25
Nehledej v tom kdovíco, prostě tohle odděluje velikány od normálních hráčů. Ano, mají občas skvělé dny, jsou blízko, ale i tak to nedotáhnou.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale Seb chce být tím lepším hráčem, takže má na čem pracovat. Dvě podobné prohry, když měl jasně našlápnuto k vítězství, to už varuje.
Na druhou stranu pravda, že s tou absolutní špičkou toho moc neodehrál - to je jeho asi jediná omluva, i když, kdy by je chtěl porazit, když ne teď? Pak už jedině na PSsmile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak očividně psychicky žádný king nebude, což tak nějak předurčuje jeho budoucnost, velký šampión to asi nebude. Jak říkám, Alcarazové se nerodí každý den, proto jsou tak vzácní smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale Seb chce být tím lepším hráčem, takže má na čem pracovat. Dvě podobné prohry, když měl jasně našlápnuto k vítězství, to už varuje.
Na druhou stranu pravda, že s tou absolutní špičkou toho moc neodehrál - to je jeho asi jediná omluva, i když, kdy by je chtěl porazit, když ne teď? Pak už jedině na PSsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nehledě na to, že hraje de facto bez prvního servisusmile
Reagovat
mahycek
Petr by si měl vzít syna k psychiatrovi.
Reagovat
Patik
smilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
K němu by muselo daleko víc tenistů, co tohle nezvládli v soubojích s Big3 smile
Reagovat
Patik
Aj Nadalovi by sa jeden šikol dneska sa skoro potkol o čiaru smile
Reagovat
mahycek
Jestli Korda neporazí Nadala, tak je
Matlák, matláků....
Reagovat
Frantz
Matlák matláků seš ty a neporazils nikdy nikoho .]
Reagovat
Tomas_Smid_fan
je vůl jak andělsmile Dva vlastní servy totálně zkravilsmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Úplně stejně jako s Cameronem. Skporo celý zápas hraje jak z partesu, Rafu si vodí a při vedení 5:2 ve třetím mu rupne v kouli. Už chápu, proč si vzal ty trenclesmile
Reagovat
Patik
smilesmile
Reagovat
mahycek
Korda, Korda, Korda, vzbuďte se!!!!
Né, berte mě z rezervou, máme
večírek a občas jsem to tam přepnulsmilesmile
Reagovat
mahycek
Tvl, Korda a Nadal je na zemi...
Reagovat
Patik
smilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
smilesmilesmile
Reagovat
mahycek
Zírám na výsledek, já usmilesnulsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
prosím o vyjádření, co je pěkného na trenkách, který buď někdo zapomněl na kamnech anebo tama prošla zápasová tréma?smile
Reagovat
Fandina
Nejsem modní policie, v každém případě to člověka zaujme se na to víc podívat, co to má znamenat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
mně nevadí nápady, inovace a mám hodně rád design, ale tohle se zrovna nepovedlo, jakkoli se to dá považovat za nápad.
Reagovat
Ela-fon-isi
smile Ty trenky mu to prohrály!smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, měl si vzít trenky Victorysmile
Reagovat
Frantz
Ty taky nejseš hezkej a seš tady..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Kordove shortky su trapas.

Ale tu sa riesi Nadalov outfit na počesť "Oranjes" aka Majstrov Europy z roku 1988.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak Rafa má 80ś, ale co má Seb má kdekdo a žádnou krásu nebo nápaditost na tom nevidím.
Reagovat
Fandina
Mně se spíš vůbec nelíbí ty Nadala trencle, triko dobré, ale kraťasy jsou děs. To se Nike extra nepovedlo tedy.
Reagovat
Rafaeoli25
Stejné lemy jako u minulého outfitu, další barevná kombinace ze série, jinak všechno stejné jako minule. Na antuce bude mít taky zajímavou kombinaci, ale ta mě zase tolik nebere, na FO pak bude bohužel zase znova v modrém.
Reagovat
Newcombe
Hard odloží na podzim, teď hlavně dobít Paříž. Co se týče Federera, tak to vypadá, že budeme i za 10 let číst, že Roger odkládá návrat (nechce nic uspěchat). Prostě NIKDY neskončí, jen odkládá. Jestli někde bude hrát tak jenom ve Wimbledonu, kde ho vymete Lehečka a půjde se zase léčit.
Reagovat
Newcombe
Ta fialová nebo růžová co nosí je strašná. Ještě strašnější jsou ty reklamy na Eurosportu mezi gemy. Pořád střídají nějaké staré černošky jak si pinkají nebo toho magora v cyklistice co jen řve a řve a řve a řve.
Reagovat
mahycek
Ten outfit, je hrůza děs, fuj.Nadal
nemá čuch na elegantní oblečení.
Korda je trapnej, ať tam hodí ručníksmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty by si ho neocenil ani keby má sandále s ponožkami :)

Je to holt iná kultúra obliekania, a tie farby Nadalovi naopak celkom idú, po tých rokoch sa nič iné nedá ani čakať.
Reagovat
Pe3k
Tragický outfit, skoro jako jeho fans smile
Reagovat
Patik
smile
Reagovat
Frantz
Co má arogant od Japončíka v IW?? smile
Reagovat
smazaný uživatel
Kung Pao s opekanými rezancami jedine. Ak sa Mirka nezlakla sporáku :)
Reagovat
Rafaeoli25
Jasně, měl mraky dokonalých outfitů v minulosti, přímo dokonalých. Tento nepatří mezi nejlepší, ale co je špatné na kombinaci oranž - modrá, řekni mi?
Reagovat
Rafaeoli25
Každopádně škoda outfitu, nový oranžový použije jen v IW a nikde dále.
Reagovat
Patik
Pozrel som asi jeden fiftin kuknem na Nadala a pozerám ze k jeho outfitu chýbajú už len štucne a kopačky smile
Reagovat
Patik
To je škoda..šance by mal vysoké..jeho rivali tam nestartuju celkovo top hráči hľadajú formu..tento rok by tam nebol na smiech.
Reagovat
Rafaeoli25
Hahaha, ty jsi vtipný.
Reagovat
Rafaeoli25
Byl tam pětkrát ve finále, to znamená být na smích, jasně smile
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko, 15ho nadohlad. Prídu nemocenské a tvoj zivot dostane opat zmysel. Bude zmrzka, limča, langoš. Všetko na poradku, dobre bude. Uvidis.
Reagovat
Rafaeoli25
Kdyby pro každého hráče byl jedním z nejhorších turnajů ve statistikách kariéry ten, kde byl pětkrát ve finále, tak by si mohli gratulovat tři dny v kuse, asi tak kamaráde smile
Reagovat
Rafaeoli25
Co je na tom překvapivého, když Miami neměl v žádném svém schedule pro tuhle sezonu? Jen teď potvrdil, že tam stopro nepojede. To už je jak bulvár ach jo..
Reagovat
turista
Rozumné rozhodnutí. Ve 36 letech nemůže hrát 80 zápasů za sezónu.
Reagovat
Rafaeoli25
Mohl by, ale dojel by na to.
Reagovat
turista
smile
Reagovat
Alien
Tak to je velice ohromná a hlavně bolestivá ztráta! Rafo brzy se vrať!
Reagovat
smazaný uživatel
Vsetko podla plánu. Finále v Miami sa hrá len tyzden pred zaciatkom antukovej sezóny. Aklimatizácia, jetlag, priprava na novom povrchu + oddych, to by bolo proste velke susto.

Dobry krok.
Reagovat
FandimRF
co to je jetlag? Piš, prosím, česky.
Reagovat
smazaný uživatel
Pre fans RF.

Džedleg. Je to niečo ako Džeger, ale iné.
Reagovat
annah
Je to pásmova nemoc.
Reagovat
blixa
Pásmová nemoc česky, Džedleg slovensky. To zase budu chytrej .. smilesmile
Reagovat
cesc444444
ne, je to blbost
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist