Nadal vynechá turnaj v Paříži

3. 11. 2011, 12:45
Aktuality 9
Bez světové dvojky Rafaela Nadala začne příští týden turnaj Masters v Paříži. Jak Španěl oznámil, chce se soustředit na Turnaj mistrů a finále Davis Cupu, v němž jeho země přivítá na začátku prosince Argentinu.
Profily hráčů
Rafael Nadal

"V nadcházejícím týdnu nebudu v pařížské Bercy hrát," napsal Nadal na své facebookové stránce. "Bylo to těžké rozhodnutí, ale musí to tak být, abych se mohl dobře připravit na konec této sezony a taky na rok 2012," uvedl Španěl, kterého v hlavní soutěži nahradí Dmitrij Tursunov.

Druhý hráč žebříčku ATP je jedním z pěti tenistů, kteří mají jistotu účasti na Turnaji mistrů, jenž začíná 20. listopadu v Londýně. Jen několik dnů nato ho čeká finále Davis Cupu v Seville, kde se Španělé utkají s Argentinou o třetí titul v posledních čtyřech letech.

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
preco si myslite, ze je to zbabele? ked federer nenastupil pred Wimbledonom do Halle, kam sa dozivotne upisal, to nebolo zbabele? lebo sa chcel pripravit na Wimbledon... tak nehovorte co je zbabele a co nie. uz to urobil aj djokovic.... nic svetaborne!
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě ho stršně mrzí. Spíš ví že je to absolutně nejrychlejší povrch, kde kraluje Mišel Ludra a nemá cenu jezdit vypadnout s prvnim solidně podávajícím hráčem.
Reagovat
MAFRA
Já Rafu chápu,že dává přednost masters a finále davis cupu.A nemyslím si,že by to neuměl na nejrychlejším povrchu navíc v bercy hrál už finále i semifinále.Loni se taky říkalo,že v Londýně na masters bude mít problémy s rychlím povrchem a dostal se do finále!!
Reagovat
a.magerova
"Bylo to těžké rozhodnutí, ale musí to tak být, abych se mohl dobře připravit na konec této sezony a taky na rok 2010," uvedl Španěl, kterého v hlavní soutěži nahradí Dmitrij Tursunov.
Reagovat
hatatytla
no aspon, že nesimuluje nějakou namoženou ruku jako minulej rok. Ale stejně je to divný, nevyhovuje mi povrch, tak tam prostě nepojedu. Divák příjde o pár pěkných zápasů kdy halovej specialista tlačí Rafu. Příjde mi to jako zbabělost.
Reagovat
spaniel
Myslím, že komentovala spíš překlad v článku...
Reagovat
hatatytla
já vim, jsem se překlep, chtěl jsem to napsat nad to
Reagovat
Administrator
Díky za upozornění, opraveno.
Reagovat
Matti
evidentně neumíš číst.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist