Nadal z Miami odstoupil, Murray je ve finále bez boje

30. 3. 2012, 19:38
Aktuality 88
Z očekávané semifinálové bitvy mezi Rafaelem Nadalem a Andym Murraym na Masters 1000 v Miami sešlo. Španělský tenista se zhruba 90 minut před plánovaným začátkem utkání omluvil kvůli zranění kolena a z turnaje odstoupil. Brita tak postoupil bez boje do finále a jediná výhra ho dělí od zopakování titulu z roku 2009.
Profily hráčů
Rafael Nadal

V Miami mělo dojít na první letošní celkově jubilejní 20. vzájemný zápas Rafaela Nadala s Andym Murraym. Zhruba hodinu a půl před plánovaným startem semifinálového souboje se však španělský tenista pořadatelům omluvil. Do boje o postup do finále nenastoupí kvůli zranění levého kolena.

"Je mi líto mých fanoušků, tady v Miami i po celém světě. Dnes se ale necítím schopný nastoupit kvůli svému koleni," napsal Nadal na svém profilu na Twitteru. 

Pětadvacetiletý Nadal se o obnovených problémech s kolenem zmínil již po čtvrtfinálovém duelu (s Tsongou), během něhož si na kurt přivolal lékaře, a přiznal, že to pro něj bude v dalším zápase komplikace.  "Bude to komplikované. Levé koleno není úplně v pořádku," obával se. A jak se dnes ukázalo, strach byl oprávněný.

"Potíže s kolenem jsem začal mít, když jsem trénoval na Mallorce, než jsem odletěl do Ameriky. Léčili jsme to, ale v Indian Wells mě znovu rozbolelo a teď to bolí zase. Možná je to důsledek toho, jak intenzivně jsem hrál v Austrálii," vysvětloval Nadal, který přišel o možnost získat první titul od loňského French Open. 

"Zkouším ze sebe vydat to nejlepší, s bolestí i bez. Ale když vidím, že prostě nemůžu, tak nemůžu," uvedl na tiskové konferenci Nadal, který se kolenům snažil ulevit i tím, že v únoru nehrál žádný turnaj.

"Vůbec z toho nemám radost. Je mi líto, že musím odejít před pro mě krásným zápasem - semifinále s Andym," zalitoval trojnásobný místní finalista Nadal. Novináře však ujistil, že by mu zranění nemělo zabránit zahájit 16. dubna antukovou část roku v Monte Carlu.



Murraymu, který v Miami před třemi lety triumfoval, ale v dalších dvou ročnících nezvládl hned úvodní zápas, tak k postupu do finále stačily pouhé tři výhry. Už ve 3. kole proti němu nenastoupil vinou zranění kotníku Kanaďan Raonic.

Druhým finalistou bude vítěz souboje Novaka Djokovíce s Juanem Mónakem, kteří se střetnou v noci z pátku na sobotu od 1:00 hodiny SELČ.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

88
Přidat komentář
kranyz
takze hazard si neopustil :-) tak hlavne ze to jde, vsechno zabira cas i me sazky. pravda je ze fotbal nedavam prakticky uz vubec. a co Funky? jestli jste v kontaktu tak ho pozdravuj a cauky u nejakeho zapasu Rogera kde urcite nebudes chybet :-)
Reagovat
kranyz
jejej jsem to nedal jako reakci :-) je videt ze uz jsem prakticky nepisu jen si prectu casto nazory na jednotliva utkani ale ted uz ani to se prakticky neda ptz. to je same urazeni, osocovani dvou taboru :-(
Reagovat
spaniel
Funky je asi tyden otcem :) Net, sazky nebo tenisportal nevidel uz pekne dlouho, ted jen pleny :D
Jasne ze nebudu, a at ti to vychazi!
Reagovat
Pe3k
Roger Federer vypadnul z turnaje a vyrojila se zde řada fanoušků Nadala všemožně oslavující jeho prohru - načež dostali spoustu banů...(jako obvykle).

Rafael Nadal vypadnul z turnaje. Ani jeden fanoušek Federera či jiného tenisty nic neslaví, naopak všichni jsou zklamaní...Nikdo z řad RF fanoušků nedostal ban (jako obvykle).
Reagovat
kranyz
Uz jsi vylozene trapnej nemyslis? nevypadnul, odstoupil v tom je rozdil, co tady je na slaveni? vubec nechapu proc by to meli fanousci RF slavit?? spis je to skoda mohli jsme videt peknej zapas v podani dvou vybornych hracu. Ty a par dalsich Franz, Armstrong, Kleberson neumite nic jineho nez urazet priznivce druheho tabora potazmo samotne hrace. jste uz ubohy!!
Reagovat
Pe3k
Čtení ti vyloženě nejde. Psal jsem, že Rafa fans slavili prohru Federera a když Rafa z turnaje vypadnul (odstoupil) nikdo nic neslaví, naopak všichni jsou zklamaní. Jistě, že není co slavit a právě na to jsem chtěl poukázat... Pokud by to bylo naopak slavilo by se i tak...

Snad jsem nikoho neurazil. Házet mě do stejného pytle s Frantzem je velká potupa, ale chápu to. Bwt. dělám i jiné věci než urážím opačný tábor, úsměv :)
Reagovat
spaniel
Cau, uz je to nejaky ten patek. Jak jde tipovani?
Reagovat
kranyz
cus, ale tak jo celkem se letos dari, na konci minuleho roku to bylo vyborny ale predtim velka bida takze jsem ted tak nejak nahnal co jsem predtim prodelal :-) a co ty? tipujes jeste? nebo jen fandis Rogerovi :-)
Reagovat
spaniel
Už ne :) Vrátil jsem se k jinému hazardu, pokru :)
Udělal jsem si totiž po roce přehled a zjistil, že to co jsem vydělal na pokru, jsem projel na sázkách. Takže jsem převedl poeníze z BWIN, kde mně lákaly sázky a hrál už jen na čistě pokrových servrech. A celkem to jde, jen je to žrout času.

To tys na to šel fikaně, přes sporty, v kterých se vyznáš líp než bookmejkři...bohužel v těch se nevyznám já :) A na fotbal, hokej a tenis mají nasazených tolik lidí, že chybu v kurzu asi neudělaj...
Reagovat
smazaný uživatel
Pe3ku!! Kde si? :D ...Myslel sis, že se Rafa vymlouvá to tady ale bylo příspěvků jak se vymlouvá .... :DDD aspon vidíš,že i (namyšlenej) mistr tesař se někdy utne :D
Reagovat
steve79
No snad se dá Nadal do Monte Carla dohromady. Když už vzdal před zápasem, tak to musí bejt opravdu dost vážný. Vítězství přeji Djokovičovi. Přiznám se, že mám rád když Nadal prohraje, ale né takto.
Reagovat
duhove_hovinko
Rodiče s tebe musí být smutní. Já bych na jejich místě byl.
Reagovat
smazaný uživatel
Píše někdo kdo si dá přezdívku hovínko!! Good try man! :))) Z tebe musí být smutní učitelé češtiny já bych na jejich místě byl! :)))
Reagovat
duhove_hovinko
Ty už mám dánvo za sebou :-). Užívej interpunkci mistře.
Reagovat
smazaný uživatel
Interpunkci?! :DDD Ty ani nevíš v čem jsi udělal chybu anebo jak ji nazvat! :DDD A budeš kritizovat lord Klebersona?! Tak to je odvaha!
Reagovat
duhove_hovinko
Vím. Ale ty nemáš zdání, co je interpunkce mistře. V tom si zase udělal chybu ty. Takže tak :-), Mistře.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nemáš zdání, co je interpunkce, hovínko! :))) Jinak bys totiž před "mistře" napsal čárku! :))) Je to oslovení, hovínko, víš?! :))) To ti ovšem nic neříká, když dokážeš napsat: "s tebe"! :DDD
Reagovat
duhove_hovinko
Máš to popletené. Mistře s velkým M je oslovení. Mistře s malým m není, tudíž tam být nemusí. S tebe je hrubka, to ano. Mně stačí jeden nick, Mistře. Nemusím vymýšlet stále nové :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky to zahráváš do autu, aby nebylo patrné, že jsi prostě negramota! :))) Mistře s malým m je také oslovení, jen jsi tupan, tak jsi tam z nejrůznějších, jak jinak než iracionálních, důvodů tam tu čárku neudělal a nenapsal jsi to s velkým písmenem! :))) Stačí ti jeden nick, protože nevystupuješ ze své konformní zóny! Bojíš se, chceš být navždy jen průměrným nezajímavým nickem! :))) Tvá volba§ :))) My revolucionáři nenecháme věci tak, jak běží! :))) Něco se nám nelíbí, nebojíme se pokusit se o změnu, projevit nesouhlas! :))) Jestliže nevystoupíš ze zóny pohodlí, nemůžeš nikdy nic velkého dokázat, hovínko! :)))
Reagovat
duhove_hovinko
O tobě je, ale slyšet pouze v negativním slova smyslu. Buřičství s tebou nemá, co dělat. U tebe je to jen obyčejná póza. Hňup, který si hraje na ještě většího hňupa.
Reagovat
Heather_Fedex
proc tady porad cmudis???? jsi obycejna nula!! urazet lidi, kt. neco dokazali! ta drzost! byt tvou mamou, tak si podrezu zili. copak ti neni jasne, ocem tady vsichni mluvime???
Reagovat
smazaný uživatel
Ten fekalni nik - to je opravdu "uroven ( duhove.... ) ty musis bejt ale idioot
Reagovat
smazaný uživatel
Seš si vědoma toho že se tímto snižuješ na úroveň těch které kritizuješ?! :))) Kde máš nadhled?! Kdyby jsi byla mou mamkou tak bych prchl z domů jen co bych se naučil chodit! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc jen trdlo zapojuje do konfrontace rodinu! :))) Chybí argumenty?! Marně hledáš slova?! :)))
Reagovat
duhove_hovinko
Nereaguj...ty seš tu stejně pro většinu za nutnou negativní výplň těchto diskusí.
Reagovat
Heather_Fedex
nejmin 3-krat dostanes ban a pres to budes porad psat ty sve zvasty typu "ja jsem tady nejvetsi lord" atd. proste porad dokola a dokola misto toho, aby sis vstoupil do svedomi. uz davno jsi mel byt na psychiatricky lecebni. ale no co, magor zustane navzdy magorem. coz je dost smutne. a zdaleka nejsem jedina, kdo si to tady mysli, to se vsad.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že by mamce spadl kámen ze srdce, kdyby takový pošuk jako ty vzal kramle.
Reagovat
duhove_hovinko
Tak v tvém posledním příspěvku už jen urážíš....
Reagovat
smazaný uživatel
ale ty prece si pachnouci střevní výplň
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD To si ze mě děláš prdel?! Heather začala! :))) Akce a reakce! Navíc trdlo není žádná velká urážka! Mnohem více pohoršující je tahat do výměny názorů rodinu! :))) No co čekat od elegoš bláznů! Držíte pospolu a vždy vylítnete jako roj sršňů kvůli každému drobnému rýpnutí! Jste takový zaslepený gang! Nepřiznáte si vadu!
Reagovat
duhove_hovinko
Vzpomeň si na mě, až budeš sedět na míse :-))).
Reagovat
duhove_hovinko
Heather_Fedex neznám. Z ostatních reakcí je vidět, že si tady taková nepříjemná osina v pr..li.
Reagovat
Heather_Fedex
copak mas tak kratkou pamet?? ty jsi snad ani nevzpominas kdy to zacalo?? zkus si projit diskusii clanku, kde se pise, ze andy porazil rogera. jsem zvedava, co budes tvrdit pak...
Reagovat
duhove_hovinko
Reaguješ na mě?
Reagovat
Heather_Fedex
ovsem ze ne. reaguju na "lorda lorenza z matterhornu"
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt vtipálek,ty snaď i věříš těm nesmyslům co tady píšeš.
Tobě pomůže opravdu pouze lobotomie.
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že když cítil problémy již doma,(na Malorce), tak tam měl zůstat doma a neměl dělat problémy sobě i jiným!
Reagovat
smazaný uživatel
Jelikož mě na 101% ráno opět velký nestranný administrátor zabanuje smaže mi příspěvky a mě už nebaví znova a znova vymýšlet nové přezdívky, existovat na tomhle portále s nespravedlivým vedením a elegoš blby tak je tento nick dost možná mým na delší dobu posledním! :)))) Vím že vám budu chybět pravděpodobně i klesne návštěvnost! Budu to pečlivě z povzdálí pozorovat a jakmile ucítím že je nutná má existence vrátím se! :))) Jsem si ovšem jist že se o hádky postarají rybář armstrong s alter egem a loutkou Pe3k! :)))) Elegošové sledujte hajlajty z Rotterdamu, Dubaje a Indian Wells protože následujícího půl roku si Federror ani neškrtne! :))) A zvažujte zda nemá Kleberson pravdu a není lepší fandit skutečnému šampionovi s charakterem nezkaženým! VAMOS RAFA navždy! :)))
Reagovat
Heather_Fedex
a nemusis se ani vracet,troubo- nikomu tady chybet nebudes, ubozaku. jo a jeste hodne stesti pri operaci mozku!!
Reagovat
smazaný uživatel
zustan ! treba uz admin prehodnoti situaci....a z duvodu litosti k Rafeaelovi a jeho a nasim problemum nas necha bojovat s postizenym armstrong/Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
Skutecnej sampion je jen jeden, celej znamej vesmir vi, kdo to je, jen par jedincu si to nechce priznat...
Reagovat
tito
Mně tedy rozhodně chybět budeš :-). Je až neuvěřitelné, jak stále musíš měnit nicky jen pro to, že fandíš Rafaelovi. Je až neuvěřitelné, jak jiní mají stále stejný nick. Zkus fandit Rogerovi, prodělej lobotomii,zapiš se do fanatklubu Petříka a evidentně můžeš psát rasistické poznámky, můžeš osočovat nejen muže ale i ženy, můžeš být hrubý a jednoduchý.Velmi jednoduchý.......Můžeš být vše. Jen je potřeba fandit tomu JEDINÉMU. V rámci svého příspěvku se omlouvám všem soudným fandům R.Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak...vcera sem to zminoval. To Kleberson je na tom jeste dobre....me vzdy banuje komplet adresu
Reagovat
tito
Jo fandit Rafovi zdá se být nepatřičné. Kde to jsme?????
Reagovat
smazaný uživatel
Proč píšeš i za ostatní?! Vidíš že někomu bych chyběl! :))) A víš co?! Podle mě jsi jen neobjevila mé kouzlo! :)))
Reagovat
Stan_Borowitz
A tebe někdy zabanovali? Ne, že? A nefandíš náhodou Nadalovi? Tak čím to asi bude? Jakkoli s Pe3kovým přístupem nesouhlasím, jeho problém je v tom, že se nechává strhout k oplácení. Ale ty spory vždy vyvolává pár psychopatů, kteří snad ani tak nefandí Nadalovi, jako spíše nenávidí Federera.
Reagovat
Matti
máš v hodně věcech pravdu, ale třeba Petřík se nenechává jen strhnout. Častokráte právě on začíná provokace a nadávky.
Reagovat
Matti
máš v hodně věcech pravdu, ale třeba Petřík se nenechává jen strhnout. Častokráte právě on začíná provokace a nadávky.
Reagovat
tito
No vidíš jak píšeš. V diskusi, kde se probíraly bany, bylo napsáno od nás, že s banováním provokatérů z naší strany souhlasíme- jen bychom si přáli měřit stejným metrem na obou stranách. A klidně jen houšť! Vy jen tak elegantně přehlížíte, že provokatéři nejsou jen fandové Rafy. Petřík se nenechal strhnout, ten to bere jako poslání :-). Tož tak.
Reagovat
Matti
to je házení hrachu na stěnu. Provokater Petřik v jednom článku vynadá několika lidem, plivne několik odporných slin na Rafu, je opravdu nechutný a v dalším članku pokrytecky začne s tím, že jsou tady jen slušní fandové Federera, kdežto Nadalovci jen provokuji a vše je v naprostém pořádku. No nic, Rafo hodně zdraví a na French open v plné formě! Vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
Monako kazdopadne v teto zivotni formre bude i nadale nebezpecnej....
Reagovat
hatatytla
nevim proč neodstoupil dřív, úplně pokazil vyvrcholení turnaje.
Murray-Tsonga by mohl nádhernej zápas a ještě se odhlásí chvilku před startem. Zkazil mi celej večer, tímhle mě Rafa trochu zklamal.
Reagovat
Matti
Tak ho měl Tsonga porazit. Neměl na něj, takže ani neměl co dělat v semifinále proti Andymu. Tečka.
Reagovat
Heather_Fedex
ja jsem se na zapas taky tesila. tak letosni miami nic moc, semi monaca a djokovica urcite nebude tak zajimave, jako melo byt semi nadala murraya. o semi federer vs djokovic ani nemluvim.
rafovi preju skore uzdraveni
Reagovat
Labi
raději přádně čti...ja jsem psal že hraje čtyř hry ne že nehraje!! a to s tím zdravím měl by byt v Monte Carlu, Barceloně,Madridu,Římě, Halle,Roland Garos,Wimbledon, Olympiáda....tak nejdřív přemýšlej než začneš kvákat blbosti...myslím že jestli se zúčastni všech těchto turnajů tak je bez kolen
Reagovat
a.magerova
Hele bratia Slováci už jste četli tu jeho knihu, jaká je? U nás má vyjít v češtině v dubnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Doporučuji, mám ji v angličtině, takže i dobré procvičení jazyka.
Reagovat
a.magerova
Dík angličtina není moje silná stránka, počkám si na češtinu, i když ani slovenština by mi nedělala problémy :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Rafi je mi lito a preji brzke uzdraveni. Skoda ze neuvidim, jak s nim Andy vytre kurt:(((
Reagovat
smazaný uživatel
Miami hore dole, takých ešte bude. Zároveń som rád, že sa ukázalo, že tie správy o zranení neboli planý poplach a ukázalo sa, že Rafa je proste charakter. Finále Andy vs. Djokovič si určite nenechám usť.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDD Vtipálku! Murray může vytřít kurt maximálně se sukní své mámy! :))))) Zase by musel po prohře líbat Ivanovi nohy!
Reagovat
smazaný uživatel
Dzis, prečo som reagoval na teba, keď sú to samé žvásty?..myslím to ako nový príspevok samozrejme..
Reagovat
Heather_Fedex
proc mi pripominas svym projevem pripominas noslebeka aneb klebersona?? jsi trapak! jdi na psychinu driv nez ti rupne v hlave, chudaku!!!!
Reagovat
Matti
donedávna sis držel, ikdyž s vypětím všech sil, jakous takous úroveň, teď už je to dávno pryč. Teď už jsi shodil i parohy.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože jsem Nosrebelk a Kleberson! :))) Jsem rád že jsi mě poznala! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Odhlásit se hodinu a půl před zápasem, musí být pro soupeře "překvapivé"!
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší než ti šašci co vzdají po čtyřech fiftýnech kvůli střevním potížím! Absolutně neprofesionální přístup! Je mi líto Rafy jinak by si s ním samozřejmě vytřel kurt! Nedá se nic dělat! Jde o to připravit se dobře na antuku kde nebude mít soupeře! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
"Je mi líto Rafy jinak by si s ním samozřejmě vytřel kurt!"

Asi tak jako v Tokiu že jo? :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak jako ve dvanácti zápasech kdy ho potupil! :)))) Ale co čekat od elegoš blba vybere si zrovna zápas který Rafa prohrál! :))) Je zajímavé že všechny zápasy vyhrál Andy ve druhé polovině až konci sezony kdy je Rafa poloviční! :))) Jindy nemá šanci zrzavec! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Až na náhodnou výhru v Rotterdamu 2009! :))) Ostatně v hale se to dá čekat! Jinde nemá šanci! Australian Open 2010 se nepočítá! Rafa byl zraněný!
Reagovat
smazaný uživatel
Mutademus je elegoš blb, relevantni je jenom prvni polovinu roku, vsechny vyhry/prohry v druhe poloviny jsou naprosto nedulezite a hala neni soucast kalendare ATP :))mas sice krasny nick, ale podrezal sis vetev Lorenzo:))
Reagovat
smazaný uživatel
Je elegoš blb! Ty dost pravděpodobně taky! i když cítím že máš ještě šanci na tenisportálovou resocializaci! :))) Hala je bohužel součástí ATP okruhu! Neříkám že ne! Jedině v hale má Murray vyšší šanci že bude vítězem zápasu s Rafou než že odejde potupen! Druhá polovina kalendáře a Rafa nejsou přáteli! To ví každé malé dítě! :))) Každé malé dítě ví také proč! :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem Elegoš blb? Tak to mě rozsekalo. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak vidíš, jak snadno se člověk dostane na druhou stranu barikády. Nemáš dost revolučního zápalu...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi máš pravdu, budu s tim muset něco udělat. Blb asi sem ale Elegoš blb fakt ne.
Reagovat
smazaný uživatel
A hle! Vyskočil mi tenhle patvar i s vykřičníkem z nabídky! Tudíž jsme spolu již v minulosti museli vést debatu! Určitě jsi byl stejný blb jako dnes! :))) V tom případě jsi zřejmě albánský extrémista fanoušek Noleho! Pokud jsi fanoušek Rafy tak to mi ani nepiš! V tom případě jsi ostudou nás Rafanů! :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne Nadalovi fakt nefandim a Nolemu taky ne ty šašku.
Reagovat
Padme
A je po programu na dnešní večer :(
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš ??? jak každý turnaj ?? vždit měsíc nehrál narozdíl od Federera a spol . To chceš aby hrál jeden turnaj v roce ?? boože ty si Jouda a co je na tom že hraje čtyř hry ?? kdyby nehrál čtyř hru tak letos nemá titul ze čtyř hry ach boože ty si JOUDA .
Reagovat
smazaný uživatel
Nevšímej si ho! On pro zášť k Rafovi už neví co píše! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to velká škoda tak jsem se těšil ... a přál jsem to Rafovi že to konečně zlomí a získá svůj titul z Miami.Doufám že se dá dopořádku do French Open Přeji brzké uzdravení Vamos Rafa.
Reagovat
Labi
ví že hraje tenis který je pro tělo devastující, ví že je těch turnajů spousta a přesto se přihlašuje kam to jenom jde plus hraje čtyřhry....co čekal?
Reagovat
smazaný uživatel
No, kam to jenom jde. Vždyť od AO nikde nehrál.
Reagovat
Labi
tak se koukni kde všude je přihlášen od barcelony přes monaco snad uplně všude od turnaju atp500
Reagovat
Matti
Nekomentuj to, čemu nerozumíš.
Reagovat
Labi
jo a čemu nerozumím? chceš jako vyvrátit to, že katastrofální stav Nadalových kolen nemá co dělat s jeho stylem hry?
Reagovat
smazaný uživatel
Dúfam že sa mu nevracajú tie potiaže z kolenami :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem zklamaná, na zápas jsme se moc těšila.I když Nadal není můj favorit, přeji brzké uzdravení.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist