Nadal zaváhal, znovu prohrál se Söderlingem

23. 11. 2009, 17:39
Aktuality 90
Původně na Turnaji mistrů vůbec neměl hrát a teď má blízko k postupu do jeho semifinále. Švédský tenista Robin Söderling dnes ve svém úvodním zápase porazil Rafaela Nadala 6-4 6-4. Druhý hráč světa si tak výrazně zkomplikoval situaci a jeho postup ze skupiny je v ohrožení. Naopak první bod si připsal obhájce titulu Djokovič.
Rafael Nadal

Měla to být odveta za letošní French Open, kde Švéd Robin Söderling jako první tenista v historii dokázal porazit "neporazitelného" Rafaela Nadala. Místo toho se ale zrodila další porážka světové dvojky na důležitém podniku.

Pětadvacetiletý Söderling, který v Londýně startuje jen díky odstoupení Američana Andyho Roddicka, do dnešního zápasu s Nadalem vstoupil lépe, když svému protivníkovi dokázal sebrat hned první podání. Nadal se rebrejkem ještě dokázal udržet v boji o úvodní set, za stavu 5-4 ale Švéd udeřil podruhé.

Nadal, který v případě vítězství na Turnaji mistrů může rok zakončit jako světová jednička, se ve druhé sadě nadechl k náporu a tentokrát to byl on, kdo jako první prolomil soupeřovo podání. Z vedení se ale dlouho neradoval. Söderling, který se favorizovanému Španělovi vyrovnal trpělivou hrou, znovu srovnal a v desáté hře druhého setu rozhodl. Nadal ještě při svém podání první mečbol odvrátil, Švéd si ale vítězným úderem připravil druhý a ten už - díky Nadalově 24. nevynucené chybě v zápase - využil.

"Na začátku jsem byl hodně nervózní, ale pak jsem odstartoval skvěle, a to mi dneska hodně pomohlo," řekl po utkání šťastný Söderling. "Dokonce jsem ani neplánoval dovolenou. Věděl jsem, že bych se tady mohl objevit. Nemyslím si, že jsem to dostal zadarmo, protože kvůli téhle šanci jsem tvrdě dřel celý rok," uvedl Söderling.

"Na tomhle povrchu je to velký hráč. Nehrál jsem špatně, ale v rozhodujících chvílích jsem nedokázal zůstat v klidu," citovala agentura AP Nadala, který se za určitých okolností může v Londýně vrátit na první místo světového žebříčku. "Můžeme se o tom bavit, ale tohle není na programu dne. Moje forma ještě není na úrovni světové jedničky. Ale jsem na dobré cestě," dodal rodák z Mallorky, jenž letos přišel o značnou část sezony kvůli zdravotním problémům.

V druhém zápase skupiny B se střetli Novak Djokovič a Nikolaj Davyděnko. Zopakovali si tak loňský Turnaj mistrů, na kterém se nakonec potkali i ve finále. Tehdy pokaždé uspěl srbský tenista, který tak letos obhajuje titul.

Naposledy si své kvality navzájem ověřili letos v říjnu a Davyděnko ve třech setech vyhrál. Pak už ale Djokovič neprohrál s Federerem ani Nadalem a připsal si dva tituly. Se sérií deseti vítězství se vydal do Londýnu, kde o svou neporazitelnost zatím nepřišel.

Přitom duel s Davyděnkem nezačal nejlépe. V prvním setu dělal více chyb a po dvou ztracených servisech prohrál 3-6. Druhé dějství rozhodl rodák z Bělehradu jediným brejkem. A když za stavu 5-4 odvrátil brejkbol, vyrovnal. Hned v úvodu třetí sadysebral Rusovi servis, o náskok ale přišel a o výhře rozhodl až v samém závěru téměř tříhodinové bitvy, jež skončila pár minut před půlnocí.

Prohráli Dlouhý s Paesem i bratři Bryanovi
Překvapení se dnes zrodila i ve čtyřhře. Ke svému úvodnímu zápasu v Londýně nastoupili také američtí bratři Bob a Mike Bryanovi. Proti páru Mirnyj/Ram sice využili v prvním setu jeden ze dvou brejkbolů, jejich soupeři ale druhé nasazené dvojici sebrali podání dvakrát. Třetí brejkbol přidali hned v úvodu druhého setu a bylo rozhodnuto. Ve druhé sadě uhráli bratři Bryanovi na příjmu pouhé tři body a prohráli dvakrát 4-6.

Také druhý český zástupce na tenisovém Turnaji mistrů Lukáš Dlouhý začal v Londýně porážkou. Spolu s Indem Leandrem Paesem dnes podlehl ve čtyřhře polsko-rakouskému páru Lukasz Kubot/Oliver Marach 4-6 6-7.

Dlouhý s Paesem vzdorovali přes hodinu a půl. Dalšími soupeři česko-indické dvojice ve skupině B budou druzí nasazení Američané Bob a Mike Bryanové a duo Max Mirnyj z Běloruska a Andy Ram z Izraele.

Už v neděli zasáhl do posledního turnaje sezony František Čermák. Spolu se Slovákem Michalem Mertiňákem podlehli dvojici Maheš Bhúpathí, Mark Knowles dvakrát 3-6.

Výsledky - Turnaj mistrů (tvrdý povrch, dotace 3,35 milionu eur):

Dvouhra - skupina B:
Söderling (8-Švéd.) - Nadal (2-Šp.) 6:4, 6:4
Djokovič (3-Srb.) - Davyděnko (6-Rus.) 3:6, 6:4, 7:5

Čtyřhra - skupina B:
Kubot, Marach (6-Pol./Rak.) - Dlouhý, Paes (4-ČR/Ind.) 6:4, 7:6 (3)
Mirnyj, A. Ram (7-Rus./Izr.) - B. Bryan, M. Bryan (2-USA) 6:4, 6:4

Komentáře

90
Přidat komentář
smazaný uživatel
AJDE NOLE! To zas bylo drama, Kolja hrál skvěle, byl věršinu času lepším hráčem, ale zbytečné chyby ho potopily, krásné ukončení dne, ještě aby zítra, vlastně dneska Andy skolil Defexe a budu spokojený.
Reagovat
a.magerova
Hele hleď si vlastní skupiny a neřeš naši, prosím :-))
Jo a Novakovi ta červená moooc slušela.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, tomasinho, nepsal si ještě před nedávnem, že Kolja je tenisově nezajímavý hráč? :-D. On není zajímavej mediálně, i když byl světovou trojkou, tak hrál na GS na odlehlejch kurtech, ale tenisově nabízí dost, je skvělej hlavně tím, jak se snaží hrát rychle, tluče míče brzy po odskoku a tím strojovym tempem dostává ostatní pod tlak. Ale jak píšeš, chyby ve rozhodujících chvílích ho potápěly, potápí a potápět budou asi až do konce jeho kariéry.
Reagovat
Kox
Přesně, proto nikdy a nevyhrál a nevyhraje Grand Slam
Reagovat
smazaný uživatel
Kolja je černý kůň, s tím musí každý počítat a ač jsem fanda Novaka, tak neměl vůbec lehkou práci, s Koljou nebude mít lehkou práci ani Andy Murray, pokud na něj narazí. Hraje nepříjemnou hru, kterou zlepšil podstatně, hlavně tedy servis a také práci na síti, backhand několik variací-NAJS! Škoda těch chyb no, jinak by měl daleko více úspěchů. :)) Ale zaslouží respekt, i tou světovou trojkou nemůže být každý. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo Kolja je nezajímavý jako osobnist, nečíší mi z něho žádné takové charisma, takový dšsně nezajímavý hráč, ale nutno dodat, že pokud má den, hraje úžasně a včera byl dlouhou dobu lepším hráčem, ale chyby v rozhodujícíhc momentech ho potopoly.
Reagovat
smazaný uživatel
A ta červená byla fakt úžasná, akorát boty mohly být míň lesklé, i když stále byly lepší než ty černé od Defexe z us open.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, tady na ten červený komplet jsem se nemohl dočkat celou tu dobu co o něm vím, o to víc ale mrzí, že se na Adidas vykašlal... A s těma trapnýma černo-červenýma "lakýrkama", který měl prostitut na US Open se to absolutně nedá rovnat :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Inferior: no jasně, že si zaslouží respekt ;-)

tomasinho: jj, von je takovej nenápadnej..chováním, ani to není ten pravej typ pro fanynky :-D a ještě ta trochu pošramocená pověst. Ale každopádně ať se mu daří, na jeho svižnej tenis je většinou fakt dobrej pohled.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrál lepší. Mína má pravdu, nač se pořád dohadovat.
Reagovat
a.magerova
No jo oni skvěle hrají.... a my se hádáme bo to co oni neumíme :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Roger Rafa nieje to jedno? každí z nnich je výnimočný v niečom inom.. Love tenis! :)
Reagovat
a.magerova
Teď se na Tebe sesypou ti co fandí současné světové trojce :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Mina jo máš pravdu Rafa je výnimočný leda tak škrábáni se na řiti ....
Reagovat
a.magerova
Rafa vyhrál French Open, Wimbledon a Olympiádu během pár měsíců v tom je mimo jiné vyjímečný, to bohužel "zatím" Roger nemá :-((
Reagovat
smazaný uživatel
v klidu, 2012 olympiada v Londyne, Roger vyseka Rafu ve finale, dostane zlatou placku, v klidu odejde do tenisovyho duchodu a Barneyho trefi slak:-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
on tu zlatou placku vyhrát ani nepotřebuje vždit si jí koupí a už je sám o sobě vyjímečný
Reagovat
a.magerova
Soob: dobrá vize, aaaale až na ten odchod do tenisového důchodu, to bych ještě odložila o pár let, co pár o hodně let :-))
Reagovat
smazaný uživatel
no von to rikal, ze by se timhle turnajem chtel rozloucit a samozrejme ho vyhrat:)
Reagovat
a.magerova
No ve své trilogii říká, že chce hrát do 35 let, a pak přece taky říkal, že chce aby ho viděl hrát jeho potomek (to byly ještě holky v bříšku) a ve třech letech to není to ono :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No, ja som citala, ze 2012 rozhodne neni konecna :)
http://osporte.sk/index.php?id_cat=52&news=42057
Reagovat
a.magerova
Kdo to říkal? On to říkal! :-))
Je v půli cesty... na matematiku jsem byla vždy dobrá, takže hraje profi-tenis od roku 98 tj. 11 let, takže dálších jedenáct let se tu budeme hádat o to kdo je nejlepší na světě... v historii... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
My dve (plus zopar dalsich zdejsich fanatics) sa urcite hadat nebudeme, my to vieme :)))
Reagovat
a.magerova
Už se na těch avizovaných 11 let mooooc těším, hele a nechci ani tak moc: jeden gold medal a Velký Grandslam nejlépe v jednom roce :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Joooo, a najidealnejsi by mohol byt buduci rok alebo ten 2012 :)
Reagovat
a.magerova
No to si tu zase zítra ráno počteme, jak nám tu budou "gratulovat" k tak skvělým vizím :-))
Reagovat
smazaný uživatel
nemyslim, že dnešní výhra Robina byla nějak překvapující..souhlasím se všemi co tvrdí, že rafa se po zranění vrací horko těžko a největší problém má s těmi udery co soupeře dostanou do defenzivy...ale tak je to jen začátek turnaje...uvidime jak se s tim večer pobije Novak, který má neskutečnou formu...na téma Radek a Turnaj Mistrů..můžeme se jen domnívat jak by to vypadalo. Rada ma ted sice skvělou formu, která poslední týdny gradovala viz. Paris...ale názory typu že je na tom lepe než Soderling nebo Verdasco moc nepřipadají v úvahu..se Soderlingem by možná uhrál vyrovnaný match ale Verdasco by ho podle mě porazil lehce...
Reagovat
smazaný uživatel
Inferior,stručněji chlapče,dost nudíš svým sáhodlouhým kázáním,piš raději Bibli,lobotomický Barney píše nesmysly hodné jeho intelektu,ale aspoň je strohý!
Reagovat
smazaný uživatel
Polib si! Dost strohé? :)) Když mám co psát a vím o čem, tak píšu, jelikož píšu tenisové články-nejde to jinak promiň. :´(
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jseš jeden z těch, kteří všechno znají, všude byli (někde dokonce i 2x!!) a od všeho mají klíče, ale ve skutečnosti jseš jen další kokůtek, který se tady marně snaží posílit svoje ego a připadá si děsně důležitej na tomto světě...
Reagovat
Mercury
to honění vlastního ega radoby silackyma kecama neuvěřitelně sedí zrovna na tebe Barníku :)
Reagovat
smazaný uživatel
jak ses poznal, že si ten první z "těch" ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Klídek hochu,klídek!Já tě naopak chci pochválit,že jsi dal dohromady alespoń souvětí,od maskota a hulváta tohoto portálu bych takovýto progres ani nečekal :-)-ale nyní již vyčistit zuby a zpět do svěrací kazajky,aby sis nedej bože ještě neublížil:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ackoli ja sam jsem velky fanda "elegana", musim uznat ze demence paru jeho fanousku tady fakt nezna mezi :D a vazne to neni jenom v barneym, to jsem uz poznal :) tak trosku zacnete premyslet nez neco napisete :)
Reagovat
Kox
Nápodobně
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj kluku, chtel jsem ti jenom poprat hezky vecer:-D, aby se ti lip usinalo tak ti tady posilam neco na dobrou noc http://www.youtube.com/watch?v=mZZ6QK52aic&feature=related a neboj Nole nema vubec zadnou formu, Rafa ho smazne:))))))))))))))))
Reagovat
Kox
Asi budeš odborník což? Rafu uznávám ale při jeho formě spíš smázne Djoker jeho. Všechno hraje pro Djkora. Statistika na tvrdym povrchu, forma, poslední vzájemný zápasy. Takže timhle tvrzením ses moc nevyznamenal
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to pisu ironicky, nejsem blbej a Nadala nesnasim. Vona to ta curaci hlava Barney urcite pochopi:)
Reagovat
Kox
Jo takhle to myslíš, víš co já sem nechodim tak často abych věděl jak ste na tom se vztahama :D
Reagovat
a.magerova
Soob: ještě tu s tou rozflákanou raketou, ať je to úplné :-))
Rafu mám ráda (sice míň než Rogera) a nedělá mi radost, že Rafa tak šel s formou dolů, doufám, že se zlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja hlavne dufam, ze sa zlepsi aj Roger! :)
Reagovat
smazaný uživatel
to radsi ne, kdyby videl tyhle 2 videa za sebou tak by nusnul:-DDD
Reagovat
a.magerova
yavanna: u Rogera jsem furt v očekávání, a věřím, že mě nezklame!!!
Soob: jo to mě nenapadlo, to by byla vražedná kombinace :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tady někdo dělá kvůli jednomu zápasu z hráče Boha, omg a nevidí, že je třeba alespoň dvou duelů, aby se mohlo usoudit, zda Robin opravdu v Londýně uspěl anebo ne, škoda slov. :)) Navíc předpoklady k tomuhle duelu byly na straně Robina a doufal jsem, že se s tím Rafael vypořádá lépe, bohužel. Vendeta za Paříž se nekonala a Robin zvítězil znova, ale mě nepřesvědčil, jelikož nastoupil proti hráči v herním úpadku, navíc Švéd psychicky nabuzený. :)) viktore měj se a nic ve zlém, ale i ty jsi mě pobavil. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je zaujímavé,ako je pre teba Soderlingova výhra úplne očakávaná,mňa len prekvapuje,že si to tu nepísal aj včera či 2 dni dozadu,keď si mu predpovedal 3 prehry a kritizoval ho zato,že tam vobec je:-)si písal,že celú sezónu okrem jedného turnaja nič neukázal,pričom každy kto si pozrel jeho zápasy na US Open a Wimbledone videl,že nemať dvakrát v svojej časti pavúka Federera,tak ide ďaleko aj na nich...ad českí hráči, priznám sa,že Štěpánka či Berdycha ozaj na stene na plagátoch nemám,ale s národnosťou to nemá nič spoločné,napr. takého Nováka som mal naopak veľmi rád...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to už vysvětloval, pro mě bylo překvapivé to, že se Rafa nepřipravil lépe na tento duel, když ví, že Robin proti němu bude hodně nabuzený a bude si věřit...ale jinak překvapivé nebylo to, že Robin ho porazil, jelikož jako na jediného z celé osmičky měl snad největší šance uspět. :)) Kapito? A to, že Robin neuspěje jsem psal tuším ještě před losováním skupin a jelikož pro mě neřeší jeden zápas nic, tak jestli uspěl nebo ne si nechám na později, ve čtvrtek Ti napíšu, zda uspěl Robin nebo ne. :)) Nemusíš je mít na plakátech, ale stačí když jako hodně lidí uznáš Radkovy kvality letošní sezonu v hale a předváděl je po celý rok v hale a kde se hraje turnaj? No v hale že jo :)) Robin měl letos na GS špatný nepříznivý los, ale na zbylých turnajích vypadl s kvalitativně horšími hráči, když nepočítám Delpa, Djoku teď v Paříži...psal jsem to tu už ale dříve.
Reagovat
smazaný uživatel
len jedno mi je ľúto, že v tejto sezóne boli len 2 zápasy Roger Rafa :(
Reagovat
smazaný uživatel
tomasinho ty nejsi dement ty za to nemůžeš já vím asi jak se cítíš v kleci asi to není nic příjemného máš pravdu lepší ustoupím a nechám tě v kleci asi jsi velmi chorý .....odpouštím ti .
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, psal jsem, že Radek by se na turnaji mistrů uplatnil více než Verdasco a Soderling a na tom trvám i nyní. Jestli jsi ten zápas viděl, tak Rafa hrál sice lépe než v Paříži proti Novakovi, ale stále to jak pohybem tak kvalitou úderů nebylo ono, snad jen když přidal na síle, tak se chytal. Soderling nepředvedl žádný extra výkon, občas kontroval výborným winnerem... co se týče Verdasca-ten hrál dva dobré sety proti Rogerovi, který stejně jak Rafa není zcela v pohodě a jak jsi viděl, tak psychicky je na tom špatně-to by se Radkovi jen tak nestalo, že se složí psychicky. Je mnohem větší bojovník a hecíř, v hlavě to má srovnáno, takže nevím co tu srovnáváš po první výhře Robina až výsledek zopakuje, tak teprve přijď a uznám, že je v Londýně správně. Rafu by s tímto výkonem porazil i Marin Čilič a tomu věřím. Viděl jsi jak to vypadalo v Paříži-kdy ho porazili málem ortodoxní antukáři ALmagro s Robredem (byť se stále více adaptují na halu, tak se cítí nejlépe na pomalém povrchu jako drtivá většina Španělů, kromě Lopeze a Verdasca). Jenže nevyhráli a víš proč? Protože nejsou v hale tak ostřílení jako Robin a vůbec mají psychiku spíše dole, to Robin si celý zápas jel svůj rytmus hry. Takže jestli bereš současného Rafu v hale jako měřítko formy Soderlinga a Radka-seš vedle celkem. S hodnocením Soderlinga počkej ještě. No ale abych ho jen nehanil, tak na to, že zápas s Rafaelem byl jeho premiérový na turnaji mistrů, tak velmi povedené vystoupení. :))
Reagovat
letityfanousek
Prostě Robin není v hale jen do počtu. Tvoje tvrzení by si tenisový expert neměl dovolit, cituji : "Soderling? Ten je úplně nejhorší náhradou, nemám ho rád a myslím, že v Londýně ani moc neukáže"... prostě ti to ulítlo, nikdo není dokonalý.
Reagovat
smazaný uživatel
Nuž popravde o tom,že by Štěpánek porazil dnes Nadala dosť pochybujem,jeho nábehy na sieť by naňho neplatili,jeho údery tiež presnosť a razanciu Soderlingových nemajú,takže by mu ani jeho psychika nepomohla,či už proti Federerovi alebo Nadalovi...takže aj kvoli doterajším výsledkom si proste stále stojím za tým,že sú tam tí dvaja zaslúžene..ale tak verím,že sú veci,na ktorých sa zhodnúť nemusíme...
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda je ta, že jsem nepočítal s porážkou Rafy, byť předtím jeho hra byla hodně podprůměrná, zlepšil se, ale ještě ne natolik, aby mohl v hale porazit hráče z top 10. Soderling dobrý zápas, ale neprokázal, že do Londýna patří, pro mě ještě ne, jelikož je hráč do haly a na Rafu si logicky věřil, pokud zopakuje výhru proti Koljovi, tak řeknu ano patří sem.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to si ozaj nenáročný,stačia ti 2 výhry a uznáš,že tam Soderling može byť:-) nič v zlom,ale toto ma pobavilo,myslím to v dobrom:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho hra dělá problém každému tenistovi, jelikož není v dnešním tenise prakticky aplikována. Takže věř, že i Rafovi by dělala problémy, víš kde by mu nedělala problémy a ani nebude? Na antuce, tam Radkovi nevěřím s jeho stylem hry proti Rafovi, ale v hale? Piš si, že ano. :)) Ale tak co se divím že jo, já se denně setkávám s negativními komentáři na české tenisty ze slovenských úst.Hrbatý vamos!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bereš vítězství nad Rafou v hale jako měřítko? :DDDDD Teď jsi zase pobavil ty mně, vidíš že Rafa na tom není vůbec dobře, navíc nastoupil proti Robinovi, který si na něj jako na jediného z celé osmičky bude věřit a ty to bereš jako důkaz, že do Londýna patří... už ne prosím, odborník žasne-lajk se diví :)) Přitom stačilo, aby se Andy uzdravil a pan Robin Soderling by leda tak koukal z hlediště :))
Reagovat
smazaný uživatel
Inferior: ty považuješ Robreda za ortodoxního antukáře? :-)) jako ortodoxního antukáře si představuju třeba Oskara Hernandeze, kterej se ostatním povrchům vyhejbá..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mňa by len zaujímalo,kedy sa tu zas zjaví Inferior,ešte pred pár dňami tu vypisoval ako by si na Turnaj Majstrov zaslúžil ísť Štěpánek,keďže Soderling a Verdasco si tam idú pre 3 prehry a nemajú vobec formu...Verdasco včera potrápil a skoro prekvapil Fedexa a Soderling dnes zas nakopal hemoroidy Nadalovi,což by myslím u Štěpánka nehrozilo...
Reagovat
smazaný uživatel
Být tebou tak mlčím, protože Inferior tady tomu rozumí dvakrát víc, než většina z vás chytráků tady. Štěpec má skvělou formu a turnaji by se neztratil, Verdasco potrápil včera, ale to je proto, že Defex hrál celkem bídu a Nando se zhroutil až v třetí sadě. Navíc říkal, že Rafa neprojde přes skupinu, takež nevím, o co ti jde, jenom se vysmívat někomu, kdo tomu rozumí víc jak ty.
Reagovat
smazaný uživatel
je čistokrevnej nefalšovanej slovenskej píčus
Reagovat
smazaný uživatel
Hej,to,že tomu rozmie viac než všetci okrem teba si už písal asi 3x,takže viackrát to ozaj opakovať nemusíš...o vysmievaní som nepísal ani slovo,len ma zaujíma,či sa tu objaví,keďže na Soderlinga a Verdasca toho napísal kopu a evidentne sa mýlil,tak čakaám na ďalší cca 850 znakový príspevok,kde nám vysvetlí prečo to tak dopadlo...
Reagovat
smazaný uživatel
len kvoli presnosti chcem doplniť,že som písal tebe,keďže na šulínove príspevky už dlhé mesiace nereagujem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tebe potkat, tak bych tě zkopal do čtverečku, ty slovenskej čuramedáne
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopil jsem, neboj. Jo možná jsem to psal víckrát, ale je fakt, má rozumné příspěvky, narozídl třeba od pána Vapeta :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci, nechcem sa Vám do toho miešať. Nadal zatiaľ prehral len jeden zápas, ak Sodo s niekým prehrá bude to 1:1. Tak ho už neposielajte domov. Ak si dobre pamätám, tak minulý rok v Djokovrj skupine každý prehral jeden zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
tak porovnávať ho s vapetom som rozhodne v úmysle nemal:-)
Reagovat
smazaný uživatel
tomasinho vždit ty mě neznáš víš úplný houby o mě lepši si breč doma u maminky na ramínku bo ufnukánky co si furt stěžují a žalují mamince že ten mu zrobil auuua a ten zas bu bu bu nemám moc rád brečí u každé prkotiny . tomasinho kámo musíš žít a užívat si života a ne být furt zavřený v kleci pamatuj stárneš každou vteřinu tak výhod compa nebo co to máš za starou šunku (pc) z okna a začni si užívat života bo ty tomasinho normálně hniješ za živa a ten smrad jde cítit až sem.Dej na radu vešmi tak milovaného starého kámoše VAPETA z netu !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapče, ty jsi ale pořádný dement. Měl bys popřemýšlet, jestli bys neměl jít na nějaké vyšetření. Kdo kde brečí a pláče na ramínku? :D A co tam kidáš o užívání a hnití? To jsi fakt takový velký dement, nebo chceš být zajímavý? Tvé myšlenkové pochody težce nechápu a myslím, že nejsem sám. Máš pravdu, neznám tě, ale tvoje příspěvky dost vypovídají a o tvé inteligenci.
Reagovat
smazaný uživatel
tomasinho já vím že v ústavě máš po večerce a hodinka na netu už je skoro pryč a Tety ....... je to správně ne? doufám bo tak jím asi říkáte těm vychovatelkám .. no tak tety asi budou na tebe hodně naštvaný že jím píšeš tak škaredá slova na netu to bude asi samotka v kleci vid? tomasinho.... no ne takhle to nemůžeme nechat dej my Tetu k netu já jí všechno vysvětlím at s toho nemáš zbytečně malér přece bys nechtěl jít do klece tak šup honem zavolej my tetu.
Reagovat
smazaný uživatel
Na nic lepšího se nezmůžeš? Odepsání s kupou pravopisných chyb svědčí spíš o tvé inteligenci. Nebudu ztrácet čas s dementy, na to se mám moc rád a vím, že moudřejší ustoupí.
Reagovat
majjkaa
Ja poviem len to....e Rafovi to v tej zelenej seklo, pekny bol :)) ci vyhral alebo prehral neriesim.
Reagovat
a.magerova
A já ho neviděla :-(( nevadí tak příště.
Reagovat
smazaný uživatel
Barney tak co tomu říkáš to je elegán co??????jo zlatá léta už jsou definitivně pryč , věřím že Nadal neuhraje ani jeden zápas tady na turnaji bo na Davyděnka rozhodně nemá a na Djokoviče už vůbec ne , pokad Djokovič prohraje dneska z Davyděnkem tak Nadal jede určitě domů bo jak boudou hrát Djokr z Nadalem tak ten zápas bude mít jasný průběh pro Djokra bo pojede na plno a Rafovy ani to škrábáni v řiti mu nepomůže !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem fanda ani elegána ani Rafy, ale jedno vím jistě a to, že ty jsi řádný magor.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty sa teda nedáš. Niekto ti vykole oko, Ty mu vykoleš dve a ešte zlomíš necht /chi/.
Reagovat
smazaný uživatel
Barney si tiež nedáva servítku na ústa !!!
Reagovat
Kox
Taky nefandim Rafovy ale strašně mě mrzí že ta jeho výknost šla dolu. Nejhorší na tom je že za to můžou zranění. Jinak bych řek že by byl světová jednička eště hodně dlouho. Ten jeho silovej styl prostě tělo nevydrží. Je to asi utopie ale doufám že se eště vrátí do svý starý formy.
Reagovat
a.magerova
Taky přeji Rafovi zdraví a návrat dřívější formy.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že ne, Barney ale aspoň dokáže přiznat, že hrál Rafa špatně, kdežto tenhle Vapet píše jen samé nic neříkající sračky a chválí toho svého oblíbence.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslím, že Vapet je nezaujatý, robí si tu z nás takých a onakých srandu. Je to tvrďas, ale nezdá sa mi až tak osobný.
Keď Barneymu dôjdu argumenty na Feda, začne zo zlosti urážať jeho manželku. To je na prášky !!!! Ale neriešme iných. Dnes som great. Mám skvelý deň, tak relaxujem na webe, hehehe. Take it easy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten môj skvelý dnešný deň nesúvisí s tenisom. Kurnik, aby si To zle nepochopil. Čisto pracovná a osobná záležitosť.
Reagovat
smazaný uživatel
neřikej, že ty jseš do ošklivky Mirky zalubený :DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Cauki, uz som myslel, že sa mi neozveš. Mirka má pekný úsmev,nič jej nechýba, naviac je Slovenka. Prvý raz som ju videl keď hrala s Hingiskou Fedcup. Sa mi celkom páčila. Ja som ale zaľubený do Feda, veď si ma o tom presvečil, zabudol si ? Hehehe.
No nechcem Ťa oberať o čas rozprávaním o môjom vkuse, čo sa týka žien. Iba ak by si na tom trval, vehementne.Hehe
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ta je len pre Teba!
http://glasspearl.co.za/blog/2009/04/13/congratulations-roger-federer/
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych by ho mel porazit. Nadal je snad horsi nez Verdasco. Soderling ma stejny styl jako Berdych, Berdychovi celkem svedci, kdyz na nej neni tlak, a na Rafu bude obrovskej doma.
2.35 bych dal kurz na Tomase.

Jediny, co Rafovi jde, jsou prohozy, to bude platit na Stepanka, Tomasko k siti chodit nebude. Kdyz dame v patek bod, tak v sobotu bysme ho taky meli dat, pak by se uvidelo.
Reagovat
smazaný uživatel
omg..pán je evidentně fundovaný tenisový odborník...
Reagovat
smazaný uživatel
Netráp sa zbytočne, Rafa hrať v DC, podľa mňa, nebude. Ak, tak v prípade najvyššieho ohrozenia. Pekné od Teba, že sa interesuješ o svojich hráčov. Prekvapuje ma,že ide o skvelú príležitosť pre českých hráčov - finále DC a diskusia k téme "takmer žádna". Tak dúfam, že motyka vystrelí a bratia prekvapia svet. A na Hanácku a Valašsku bude karneval a la Rio de Janeiro.
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí že má rád tenis. Nie?
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal postrádá vítězné údery, které měl před tím, než pauzíroval s koleny. Běhat běhá fantasticky, takže defenzívu, má vinikající... , ale ty razantní údery, kterými zatlačil soupeře do defenzívy mu hodně chybí!
Reagovat
smazaný uživatel
Veru, Rafovi chýba sila. Len uvažujem, ak by Nikolaj Nikolajevič nabil Djoka, ešte nie jenič stratené. Na 80% som si ale istý, že Sodo chytil "slinu a pôjde ďaleko. Djoko sa s ním zapotí. Sodo v hale hrať vie, to je jeho povrch.
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl jsi pravdu chybí mu jak síla tak výdrž.Jak sám Rafa řekl do konce sezóny se do formy už nedostane,ale příští sezóna bude jiná a na antuce v DC ožije a bude to zase o něco lepší.VAMOS RAFA!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist