Nadal zdolal Federera a v Abú Dhabí obhájil titul. Berdych skončil čtvrtý

1. 1. 2011, 14:04
Aktuality 93
Třetí ročník exhibice v Abú Dhabí ovládl stejně jako před rokem Rafael Nadal. Nejlepší tenista současnosti ve finále porazil ve dvou tie-breacích svého největšího rivala Rogera Federera a ideálně vykročil do nové sezony. Čtvrté místo ve Spojených arabských emirátech obsadil Tomáš Berdych, který dnes nestačil na Söderlinga.
Rafael Nadal

Hned na Nový rok se fanoušci dočkali nejatrakivnějšího souboje, který současný tenis může nabídnout. Na exhibici v Abú Dhabí na sebe po semifinálých výhrách narazili největší rivalové posledních let Rafael Nadal a Roger Federer

Koncem minulého roku se střetli hned třikrát, po Švýcarově výhře ve finále Turnaje mistrů však šlo dvakrát o charitativní zápasy v Curychu a Madridu. Ve Spojených arabských emirátech se sice sešli znovu v rámci exhibice, turnaj je ovšem brán velmi prestižně a všichni tenisté již naostro dolaďují formu na novou sezonu. 

Dnešní finále nabídlo mnoho zajímavých a pohledných výměn. Žádný z hráčů nedokázal proměnit jediný brejkbol. Blíže k tomu měl Federer, v důležitých chvílích ale nedokázal vrátit Nadalův druhý servis, nebo selhal při voleji na síti. Mrzet ho mohli především dva neproměněné setboly v desáté hře úvodní sady a v tie-breaku ztracené vedení 3-0 při dvou vlastních podáních.

V druhém dějství měl více šancí k trháku Španěl, ale i Švýcar se ukázal jako hráč s pevnými nervy. Střetnutí tak rozhodly dvě zkrácené hry, ve kterých byl vždy úspěšnější Nadal.

Už o body do žebříčku ATP se aktuálně nejlepší tenisté světa mohou utkat na turnaji v Dauhá, kde budou od pondělí nejvýše nasazení. Oba loni vypadli s pozdějším vítězem Nikolajem Davyděnkem.

Jediné vítězství ze tří utkání si před startem nového tenisového ročníku odváží Tomáš Berdych. Vyhrál v úvodním duelu s Kypřanem Marcosem Baghdatisem, v semifinále už nestačil na Nadala. 

Dnes se tak utkal s Robinem Söderlingem o třetí místo, zdolat ale nedokázal ani švédského soupeře a po porážce 4-6 6-7 skončil čtvrtý. 

Český tenista mohl Söderlinovi oplatit vyřazení ze semifinále loňského French Open, ovšem Seveřan se dnes v kritických momentech mohl opřít o přímé body z podání a vyhrál osmé z dvanácti vzájemných utkání. 

"Chvílemi to nebylo ideální, ale s výkonem jsem spokojený. Porazil jsem tu dva elitní hráče a odehrál vyrovnaný zápas s Federerem. To mi před odletem do Austrálie dodá sebevědomí," řekl šestadvacetiletý Söderling, jenž si pochvaloval spolupráci koučem Pistolesim. S Italem spolupracuje teprve necelý měsíc.

Berdych se nyní přesune do indického Čennaí, kde bude plnit roli nasazené jedničky. Na úvod ho čeká Portugalec Gil. Söderling si od zítřka zahraje v australském Brisbane.

- EXHIBICE ABÚ DHABÍ (Spojené arabské emiráty, tv. povrch) -
sobotní výsledky (01. 01. 2011)

finále 
Nadal (Šp.) - Federer (Švýc.) 7-6(4) 7-6(3)

o 3. místo:

Söderling (Švéd.) - Berdych (ČR) 6-4 7-6(3)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

93
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hoši vy ste v hrozném napětí,měli by ste se pomilovat s nějakou paní či slečnou,řešíte trivální věci:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je asi nejlepší příspěvek, který tu kdy byl...
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, tak priste napisu jak bylo v praci, kolik me stala oprava blatniku po nehode do svodidel, a jakou znacku hodinek jsem zvolil na patecni vecer....cus
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze komentare o tvem vsednim dni by byly urcite lepsi, nez tve jedovate plivani na Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Neznám význam slova "trivální", ale já v žádném napětí nejsem :))
Reagovat
smazaný uživatel
Téda vy si tu dáváte:-)pánové nikdo nejsme komplet,oba sou tou výborní sportovci a co se týče Djokoviče tak to je zákeřnej srbskej magor..to sou zvířata a dokazuje to pořád..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych po Wimledonu ....zklamal me Federer a prekvapil Djokovic......
Reagovat
smazaný uživatel
Když tu vytahuješ Berdycha, nepamatuješ si, co mu řekl Nadal po zápase v Madridu 2006? Těsně po tom, co Tomáš si Tomáš dal ten prst k ústům....to byla taky skvělá ukázka sporotvního chování....když Berdych porazil Nadala v Madridu nebo Federera ve Wimbledonu, asi těžko měli ti dva náladu na to, aby mu skládali nějaké poklony...řekl bych, že kdyby Federer mohl,ani by na tu tiskovku nešel, byl tehdy dost zdrcenej...
A když už jsme u těch vymyšlených zranění, nějak rychle jsi zapomněl na pochybnou Djokovicovi zdravotní přestávku ve 2. setu v SF Davis Cupu...(shodou okolností taky zápas s Berdychem)....když si vzpomenu na ty holčičky, co tam plakaly, jak kdyby umíral, musel jsem se smát....potom vstal, běhal jako srnka a rozhozenej Berdych prohrál další 3 sety..
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Srb je kral simulantu, ale uz to neni tak caste.Davis cup byla pochopitelne estrada, kterou neni treba rozebirat.Co se tyce střetu Berdych-Nadal, tak Čech si tenkrat dovolil prilis...to obdobi platil za arogantniho,nesympatickeho drzouna (viz cena Citronu v Paris-hraci,fanousci,novinari).Mirumilovnej Nadal ho oznacil neco jako "zly člověk"
Reagovat
smazaný uživatel
pokud byste nereagovali na kazdou kolikrat i vtipnou jak vy rikate urazku od Barney-myslite ze by to bylo tak časte?!Chodim sem par tydnu a nadavek(osobnich) jsem se tady dockal od jinych...protoze si treba dovolim nazvat vasi švycarskou svatost treba nepřejicnym maniakem.
Reagovat
smazaný uživatel
A máš k tomu nějaký důvod, abys ho nazýval nepřejícím maniakem? Kolikrát jsi ho viděl osobně a kolikrát jsi se s ním bavil, když říkáš, že je to takovej křivák? K tomu, abys mohl tohle tvrdit, musíš mít nějaký důvod...a jestli zase narážíš na Wimbledon s Tomem, tak tě můžu ujistit, že nikdo opravdu neví, jestli byl Roger zraněný nebo ne...nemusel být, ale taky mohl...co ty víš....
Reagovat
smazaný uživatel
to vsechno jsou nadnesene prirovnani,sportovni diagnostika a jmenovani.Ze svycar je docela neprejicny jsem usoudil po prohranem final AO ... (predchozi me clanky). Par dnu na to se Fedr sam obhajoval prave na toto pochopitelne o nem mineni.Ja byl presvedcen okamzite !
Reagovat
smazaný uživatel
Po prohraném finále AO 2009? Co bylo na jeho reakci nepřejícného? No tak se rozbrečel, to je snad nedovolené? Jenom nechal volný průběh emocím, nic jiného....nechtěl bych tady někoho naštvat, neberte si to nějak špatně, ale mnohem víc nefér mi připadá vzít si medical time ve chvíli, kdy soupeř vede 2-1 na sety a je na vlně....co třeba zápas Nadal - Petzschner letos ve Wimbledonu?
Reagovat
smazaný uživatel
OK OK,ale je to tak trochu o Voze a Koze.nebavime se co je dovolene a neni. Zavidet,nenavidet,vymlouvat...se MUZEŠ
Reagovat
smazaný uživatel
Dovolené je oboje....a z těch 3 věcí cos vyjmenoval na druhém řádku, já nedělám ani jednu...
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste bys mel do svych komentaru zakomponovat, ze nepozval Wawrinku na svatbu, nebo ze odstrkuje deti.:-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
TomRF:
pisu o tenistech-ne o tobe
Reagovat
smazaný uživatel
Armstrong:
....to uz jsi mam dojem psal-o te svatbe
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz uz ses dal do analyzy Rogerovy osobnosti, abys na neco nezapomnel.:-)))) Jsi k smichu...
Reagovat
smazaný uživatel
No Roger to nedělá už vůbec....co myslíš, že může Nadalovi nebo komukoli závidět? Vždyt toho vyhrál nejvíc ze všech aktivních hráčů....nenávidět? Myslíš, že Roger Nadala nenávidí? V tom případě tě ujištuju, že se hodně pleteš....a vymlouvat se...no, když věříš seriozním deníkům a portálům jako Novinky nebo Blesk, kteří po Wimbledonu osočovaly Rogera ze simulantství, je to tvůj problém....věř si čemu chceš, ale jedno ti řeknu : Nevíš o Rogerovi vůbec nic
Reagovat
smazaný uživatel
A ja vam pisu, ze Svycar neni takovej frajer za co ho mate.Nadal je daleko pokornejsi a ferovejsi ( Djokovic totez ). Jeden z mnoha evidentnich dalsich momentu jeho neslusnosti byl v zapase se Soderling v Paris....
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, nebudeme se s tebou hádat, máš samozřejmě pravdu, všichni ostatní hráči jsou slušní, hodní a pokorní, jenom Roger je ta největší svině ze všech :)) jsi spokojenej??? Je zbytečný ti namlouvat něco jinýho, houby ho znáš a meleš tu hovadiny
Reagovat
smazaný uživatel
ale samozrejme se vekem lepsi, Sampras byl taky v mladsich letech tak trochu nekulturni a dnes je to sympaticky Borec.jednou bude treba dobrej... .
Reagovat
smazaný uživatel
Pomalu se blizi Australian Open, tedy prvni grandslam letosniho roku, tak dovolte, abych predlozil nejake tipy na viteze a favority. Dejte taky nejaky tip, at muzeme porovnavat.:-)

Takze nejdrive prani(RF fanatik:-)))
AO-Federer
FO-Federer
WIM-Federer
USO-Federer

A ted tipy:
AO-Federer(muze i Nadal, Djoker nebo Murray)
FO-Nadal(pripadne muze konkurovat Roger)
W-Jeden z dvojice Federer/Nadal
USO-Federer (prekvapit muze Soda, Murray, Roddick, Nadal)

*s Djokerem pocitam jedine na AO nebo USO, na wimbledonsky titul maji pouze Federer nebo Nadal, antuka taky neni jeho nejmilejsi povrch, navic na FO pocitam s Nadalovou nadvladou, kterou by mohl utnout jedine Roger
*Muraymu asi nejvetsi sance davam na USO, uz tam jednou hral finale a od te doby dospel a vyvinul svuj herni styl k jeste vetsi rozmanitosti, vse je v hlave, coz se ukazalo i ve finale lonskeho AO proti Rogerovi
*Soda bude jednim z cernych konu vsech ctyr grandslamu, i kdyz byl na FO dvakrat ve finale, potreti by z toho mohlo byt dalsi, protoze na FO v poslednich letech neni tak silna konkurence, jako na ostatnich GS
*A-Roda nemuzeme odepisovat, kdyz se chytne, je schopen prekvapit, bylo tomu tak treba predminuly rok, kdyz se po ne moc vydarenem FO dostal do finale Wimbledonu. Nejvetsi snace mu davam na WIM a USO, na tituly to nevidim, ale mohl by uhrat alespon dve pekne semifinalove ucasti.
*zalezi taky na tom, jak se vrati Del Potro, jakou cast sezony si jako "svou" vybere Davydenko, no a co na to Nalbandian, Tipsarevic, Monfils, Baghdatis a dalsi hraci s hernim potencialem dostat se na GS do zaverecnych kol.

Doufejme, ze nam rok 2011 prinese dost kvalitnich tenisovych zazitku a tesme se z vyher svych favoritu.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělé tipy,myslím,že to nějak tak podobně bude :)..noo těším se :D:)
Reagovat
smazaný uživatel
S Djokerem počítej jenom na US Open, na antuce je taky výborný, ale Nadal je Nadal a i Federer na antuce by měli být nad jeho síly. Na Australian Openje zase pro něj moc velké vedro, na trávě se neumí pohybovat, to semifinále vidím jako maximum.

Co se týče Murrayho, tady se mé názory liší. Já vidím jeho největší šance v Austrálii, nikoli v New Yorku, jelikož v Austrálii je beton pomalejší a víc mu sedí. Na UO je povrch poměrně rychlý, takže v zápasech, kdy je moc pasivní a soupeř útočí, je k poražení. A ve Wimbledonu má taky šanci podle mě, dvakrát po sobě byl v semifinále, v tom letošním dokonce Nadala přehrával. Zase na něj ale bude vyvíjen tlak. Každopádně je brzo na soudy, nevíme, jak do nové sezony kdo vstoupí a jak říkáš, jak se předvedou Del Potro s Davyděnkem. Snad se DelPo postupně bude vracet ke své bývalé formě. Vzhledem k jeho postavení na žebříčku by bylo zajímavé sledovat třeba jeho souboj v 1. kole AO s Federerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, ze Djoker ma vetsi sanci vyhrat v NY, protoze teploty nedosahujou takove vysky, jako v Australii, tim padem je vsechno hned o neco lehci, jsou lepsi podminky i pro petisetove zapasy, coz je (nejen) pro Djokera vyhodou. Ve Wimbledonu, jak jsem psal, maji sanci uspet jen Roger nebo Rafa.

Murrayho problem je v hlave, v dulezitych momentech selhava a podleha tlaku, ktery je na nej vyvijen, ale pokud chce byt jednou nekolikanasobnym grandslamovym sampionem a svetovou jednickou, musi tohle nejak prekonat a s tlakem se vyporadat. Jeste potrebuje zkusenosti, i kdyz uz jich ma vzhledem ke svemu veku mnoho.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, ze Djoker ma vetsi sanci vyhrat v NY, protoze teploty nedosahujou takove vysky, jako v Australii, tim padem je vsechno hned o neco lehci, jsou lepsi podminky i pro petisetove zapasy, coz je (nejen) pro Djokera vyhodou. Ve Wimbledonu, jak jsem psal, maji sanci uspet jen Roger nebo Rafa.

Murrayho problem je v hlave, v dulezitych momentech selhava a podleha tlaku, ktery je na nej vyvijen, ale pokud chce byt jednou nekolikanasobnym grandslamovym sampionem a svetovou jednickou, musi tohle nejak prekonat a s tlakem se vyporadat. Jeste potrebuje zkusenosti, i kdyz uz jich ma vzhledem ke svemu veku mnoho.
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, nejak mi to blbne.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
V celku docela "zbabele tipy. Jmenovat stale jednicku,pripadne dvojku a zase jednicku a kdyz ne dvojku, tak trojku a čtyřku a nakonec petku-to povazuju za nezajimave i pro tenis.Ja pevne verim, ze Era tech dvou uz pomalu konci ( ale precejenom Nadal je nekompromisni zvire).Ocekavam vzestup Djokovic ! a co takhle treba Cilic,Gulbis a koncem roku snad Potro.
Reagovat
smazaný uživatel
tak po dlhej dobe sa ozvem lebo mi to neda a strasne sa tesim na novu sezonu a trosku si zatipovat ako by mohla vyzerat si ujst nenecham,2roky sa caka kedy pride sezona A.murrayho a ked to vyzeralo ze sa tak stane v minulej sezone tak sa nestalo a asi sa tak ani nestane tento rok lebo roger s rafom su v neskutocnej forme aspon z mojho pohladu rafa hra strasne agresivne skracuje zapasy jediny s kym sa taha je andy murray a ak sa tito dvaja hraci nebudu stretavat v semi ale bude murrayho chytat federer moze rafa zase urobit aj 2,3GS z murrayho ma rafa urcite najvacsie obavy lebo ak ho aj da na GS nebude schopny vyhrat finale s velkou pravdepodobnostou a k AO myslim si a prajem ze ho vyhra rafa tak tiez ak si zorganizuje dobre kalendar a pri naznakoch problemov si da prestavku nema ho kto zastavit ani na FO vo wimbledone nepochybujem o vytazstve rogera aj ked titul z W by som doprial konecne roddickovi a us open verim rogerovi a roddickovi
Reagovat
UnrealTom
omg ať mu dá někdo IP ban a je to :) kůli němu jsou tady ty hádky:) on tady neustále píše o RF fanaticích, sám si ale neuvědomuje že jo totální maniak do toho když Roger prohraje zápas a nebo když Rafa vyhraje turnaj...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim. A kdyby to slo, podepsal bych to plnym rozsahem.
Reagovat
smazaný uživatel
Hádáte se tu jak malý...vím,stejně to tak vždycky bude,že Federerovci ani Nadalovci neuznají klady a pěknou hru toho druhého. Ale aspoň neurážejte toho,koho máte míň rádi (nebo třeba vůbec :D) tím,že je podle vašich slov "namyšlenec" a podobné kraviny. Nikdy jste s němi nemluvili,tak neříkejte jaký kdo je. Já taky nějak bůh ví jak nefandím Federerovi,ale uznávám to,že je prostě skvělý tenista a právem se zapsal do historie tenisu. Ale taky vy,Federerovci musíte uznat,že Rafa hraje prostě dobře a zaslouží si být svět.1 .(a nehraje jak vy říkáte,jen přes svaly) Nejlepší by bylo,kdyby mohli být oba první,aby zkončili tyto nesmmyslné hádky. Už je čest být na vrcholu,jako jsou oba.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted jsi to vystihla....nikdy jsem proti Nadalovi neřekl křivý slovo, dobře, nemám ho rád, to uznávám, ale rozhodně bych nikdy o něm nenapsal, že je "arogantní dobytek", "namyšlený elegoš" nebo "nenažrané lakomé prase", jako jsem se to tady párkrát dočetl o Federerovi. Mimo kurt jsou Nadal s Federerem nejlepší přátelé, a určitě se po zápasech jeden druhému neposmívají....jenom mě štve, že takoví jako Barney se do něj (potažmo nás fanoušků) neustále naváží a mají jaksi problém uznat kvality nejlepšího hráče posledních 10 let....
Reagovat
smazaný uživatel
No přesně. Nevím proč tu pořád řeší kdo je lepší a takové kraviny. Oba jsou extra třída a taky nejlepší kámoši. Já si myslím,že oba by neradi slyšeli taková slova na toho druhého.Nikdy se Barney s Federerem neviděl,tak nemá právo ho takhle nazívat.Jasně,má radši Rafu (tak jako já),ale může to dokázat nějak jinak,něž urážkami na jiné tenisty.
Reagovat
smazaný uživatel
Obavam se, ze Barney to jinak neumi.:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Áha. Tímpádem je nejvyšší čas,aby se to naučil :D
Reagovat
smazaný uživatel
"proti blbosti tohohle formátu se prostě musí bojovat" Tome, proč jako? Proč se už na ty jeho provokace všichni nevyprdnete? Ztráta času.
A že nemám rád Rožéra? To je omyl, jen mu nefandím. Jinak ho ale uznávám jako bezkonkurenčně nejlepšího tenistu minulého desetiletí a ikonu tohoto sportu. Jestliže v atletice jsou rozhodující medaile z MS a OH, pak v tenise jde jenom o grandslamové tituly a TM. Kolik toho za 10 let uhráli ti ostatní? Nadal mimo antuku má jen 4 tituly, další aktivní tenisti ještě míň.
Reagovat
smazaný uživatel
Po delší době jeden dobrý koment.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý názor....ale pochop, že na to se prostě vykašlat nedá...když někdo takovým způsobem uráží tvého oblíbeného hráče, vždycky to vzbudí nějakou reakci...ruku na srdce fandové Nadala, kdyby byl Barney proti Nadalovi a tyhle komentáře psal na jeho adresu, líbilo by se vám to? Nechali byste to bez odpovědi?
Druhá část tvého příspěvku je 100% pravda, pod to se můžu podepsat....
Reagovat
smazaný uživatel
ne nejde se na to vykaslat, je to zm.rd
Reagovat
Matti
na straně druhé proti komu Rafa vyhrál wimbledon? Porazil krále Wimbledonu Federera, proti komu vyhrál Australian open? zase proti králi Rogerovi - dokázal vyhrát proti nejlepšímu, takže zhazovat jeho tituly tím, že krom antuky má jen čtyři? Koho Roger už 4 roky neporazil, tam kde údajně kraluje ?
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se vykašlat. Příklad, jednu dobu tady proti Nadalovi prudil nějaký potěšitel. Bylo zřejmé, že nejde o blba a že chce jenom provokovat. Ani mě nenapadlo na ty urážky reagovat. Nakonec se k tomu i přiznal.
Reagovat
smazaný uživatel
dobře ty... :-) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele je pravda, že Nadal už dostal Rogera na "jeho wimbledonské trávě", ale taky se nesmí zapomenout, že tam neporazil mladíka Rogera, ale starouše Federera... na věk se nesmí zapomínat! Jsem zvědavý, jak bude Nadal úspěšný až mu bude tolik co Fedexovi
...Jinak Brozi ten potesitel spis reagoval na Barneyho a nechtěl si to nechat líbit a tak rejpal do Nadala.
Reagovat
Matti
27let a starouš? no dobře dobře :-)
Reagovat
l00bor
Koukam jako fanoušek Rodgera to tady nebudu mít lehký,ale věřím že letos budeme mít navrch nad Nadalovcema.V dnešním finále jsem se utvrdil v tom ,že když Fedex nebude zbytečně kazit tak Rafu dá v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď bych prosil tu o perníkové chaloupce...

Jinak vítej v klubu RF fanatic fans, Rodgere!
Reagovat
l00bor
Koukám ,že máš problém uznat kvality nejlepšího tenisty historie myslým tím Rodgera.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor Pozor ! Španel je zatim daleko ale daleko za urovni treba USopen, takze neaky v pohode nevim nevim. Kodeš nedavno ve studiu popsal finale z Londyna-Federer hral svych neuveritelnych 90procent, ktere je mozne prodat tak jednou za rok !
Reagovat
Matti
hodně legrační
Reagovat
Vojtiik
tady by to snad vystihl jeden koment:
Hádaní se na internetových diskuzích je jako závodění na paralympiádě, i když vyhrajete, pořád jste retardovaní...
Reagovat
Matti
viz tvoje příspěvky v diskuzi na foru.
Reagovat
smazaný uživatel
kazdy novinar by rad titulni strany,sledovanost a reakce...
Reagovat
smazaný uživatel
vim, ze si poštvu i objektivni/seriozni fanousky tenisu, ale pravdepodobne-Barney je na tomto portalu snad nejvetsi hvezda. Jeho komentare jsou jasne nejsledovanejsi a nediskutovanejsi ....
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel je to tak...protože proti blbosti tohohle formátu se prostě musí bojovat....můžeš být fanoušek Nadala, ale musíš uznat, že čeho je moc, toho je příliš
Reagovat
majjkaa
Barney! Uz sa preber, ja Tvoje sukromne spravy neotvaram, ani otvarat nikdy nebudem, ak si si to este nevsimol! Tak Ti poradim...prestan uz s tym plytvanim casu ked mi plnis schranku. To naozaj nemas nic ine a hlavne lepsie na praci?? Ja sa nad tym len pousmejem, ale Ty stracas cas :) no pokial Ta to akymkolvek sposobom uspokojuje, pochopim :)))
Reagovat
a.magerova
Mně to náladu nekazí ani letos ani loni !!!
Reagovat
smazaný uživatel
JEDEN Z NEJHORSICH JEJICH ZAPASU....TO KAZDOPADNE ! myslim, ze o vysledek tentokrat šlo.
Reagovat
Frantz
Pekne Rafa,zaslouzeny win! Uz bylo potreba tem pomatencum v RF ksiltovkach zase zavrit hubu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
moje řeč .)))
Reagovat
smazaný uživatel
jsi de*il ty jeden jako nesnáším Nadala, ale nedávám to najevo ale vy všeichni hned hnu*i v kšiltovkách kre*éne
Reagovat
smazaný uživatel
revival.Barney
jsi ten největší barbar a, de*il, fakt jsi neinteligentní idi*t
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný zápas,finále snů :). Myslím,že ale Rafa vyhrál oprávněně :)
Reagovat
smazaný uživatel
co to kecas o tom, ze roger ma to nejlepsi za sebou, ty to proste jednom nemuzes prenyst pres srdicko, ze porad patri mezi nejlepsi tenisty sveta a jeste hooodne dlouho bude:), jeste by jsi nam tady moh napsat neco o tom jak se bude propadat zebrickem stejne jako vloni:D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle Barneyho uz se ma Roger propadat zebrickem od brezna 2009 a mozna jeste driv.:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi deb*l fakt k*t nadal hraju silově ptž má svaly z posilovny za chvíli ten namyšlený frajírek odpadne a Roger je tak v třičtvrtě kariéry ty jeden blbče jeden.... tym áš za sebou svoji největší IQ -150 :D :D :D
Reagovat
Matti
jsi dacan.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím,kdo tu má takové IQ. Mluvil jsi snad někdy s Rafou,že říkáš že je namyšlenec?...a že má svaly je jeho věc,kdyby Federer chtěl,taky může přes svaly. Jenomže každý má jinou hru a každému taky jiná vyhovuje..tak tady nepodcenuj Rafovu hru a nemluv že skončí. Skončit může jeden i druhý,nevíš co se může stát.
Reagovat
smazaný uživatel
proč? :-O to nebylo na tebe
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím,že to na mě nebylo. Ale prostě nemáš právo ho takhle nazývat,když ho vůbec neznáš.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak samosebou že tuhle exhibici vůbec nemá smysl přeceňovat, elegoš ani nechtěl vyhrát, hrál jen tak pro zábavu, vůbec se nehonil, když přece o nic nešlo, příští týden v Dauhá si třeba vezme raketu už i s výpletem :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný finálový zápas, škoda jen, že se nešlo do tří setů.
Reagovat
smazaný uživatel
"Nejlepší tenista současnosti ve finále porazil ve dvou tie-breacích svého největšího rivala Rogera Federera"

Jak na Nový rok, tak po celý rok .))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, čekal jsem že se brzo ozveš :)) už jsem tě viděl online před 15 minutama, takže se celkem divím, žes něco vyplodil až ted....nebudu se tady jako někteří ohánět "nepodstatnou exhibicí", sice nešlo o oficiální turnaj ATP, ale bylo to prestižní a oba to chtěli vyhrát...
Očekávám tu zase milion komentářů Barneyovského typu, jako "Rafa zase vypráskal elegoše" atd., ale sezona začíná až příští týden v Dauhá, takže pozor Barney, abys pak nebyl za blbce (ne že bys o tom někoho potřeboval přesvědčovat, protože už to všichni vědí)...Nadal hrál zase svůj standard, dřel jako blázen, Roger se tím rozhodně víc bavil, ale taky dělal hromadu chyb....Roger měl šance, ale Nadal ho přehrál v důležitých míčcích....příští týden bude odveta :)
Reagovat
smazaný uživatel
noooo aby ses neprepocital:)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, a osobní vzkazy si nech od cesty, nemám se s tebou o čem bavit, a otravovat mě fakt nemusíš....píšu ti to radši 2x abys to vůbec pochopil :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj a tvoje zoufalé přání, že se karta jednou obrátí, se musí napsat i sem do diskuze :D
Elegoun už má svoje nejlepší bohužel pro tebe a x dalších fanatiků za sebou, takže o té obrácené kartě si budeš muset nechat jen zdát :DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, tu tvou zprávu sem za týden přepošlu, aby bylo vidět, jaká seš troska a nula :D no jo, máš asi těžkej život :D ale já ti rozumím, mindrák z vlastní neschopnosti není nic, zač by ses musel stydět :D
Reagovat
smazaný uživatel
jasný, elegoš letos jede na kalendářní GS a ty s ním budeš vidím ve finále :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Táhni do nory odpade :)) s tebou je jakákoli rozumná dikuze nemožná, když se tě normálně zeptám, proč urážíš někoho, komu nejseš hoden ani otřít špínu z bot, natož urážíš jeho rodinu a fanoušky, napíšeš mi bud :DDDD a nebo "elegoš už padá ke dnu, tak se s tím smiř, ty nulo", v tom případě s tebou vážně nebudu ztrácet čas :))
Reagovat
smazaný uživatel
"Táhni do nory odpade"

Myslíš, že bych tam s čepičkou RF mezi vás zapadnul? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Sranda musí být co? :)) co si myslíš, že mě tímhle naštveš? :) a pro píšeš "mezi vás"? Otravuješ snad ještě někoho jiného než mě? Odpovídá ti někdo jinej než já, že zase musíš pozurážet všechny RF fanoušky? Jak jsi tehdy psal, že ho nemáš rád od doby, kdy ti jeden RF fanda rozbil hubu za to, že jsi mu odmítl fandit, napsal jsem ti něco v tom smyslu, že nemůžeš podle jednoho vymaštěnce soudit všechny, natož samotného Federera....jsi ještě větší ubožák, než jsem si myslel :)
Reagovat
smazaný uživatel
zajímavý, když jseš tak prudce inteligentní, žes nepochopil, že ty stupidní plky o rozbité hubě a elegošové rodině, byl převlečený pomatenec pan armstrong... Ale tady je ostatně každý z elegoš fanatic fans chytrolín až na půdu :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
jestli jsi dostal na drzku tak je to naprosto v poradku, a podle tech tvech komentaru by sis zaslouzil vic:)
Reagovat
smazaný uživatel
No jasne, ty blazne, jeste to na nekoho svadej. Ty uz vlastne ani nevis, co pises...

No jasne, vsichni fanousci jsou tupci a pomatenci, jenom ty jsi ten slusny.:-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem fakt teda nepochopil...jo a ještě něco, armstrong není žádnej pomatenec, je 10000x chytřejší a rozumnější než ty, a jenom proto, že fandí Rogerovi ho nemusíš urážet....jasně, kecy o Rogerovvě rodině psal armstrong, můžu ti jich sem 20 zkopírovat a pod každým jseš podepsanej ty, ty hroudo slizu :)) a konec už, nemám náladu se tady s tebou dohadovat, ty to stejně nepochopíš...Gratulace Nadalovi, hrál dobře, ale někteří jeho "fans" jsopu asi retardi (pro štouraly říkám FANS, a ne Nadal....Nadal je výborný hráč a kdyby viděl, jak se vyjadřujete o jednom z jeho nejlepších přátel, asi by skočil z mostu
Reagovat
smazaný uživatel
a myslíš, že někdo, kdo je schopen se tady převlíkat za cizí nicky a nadávat na svoji milovanou modlu jako ty, je normální? A že ses tady neprozradil jen jednou, psychouši...
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, vůbec mě nepřekvapuje že s ním sympatizuješ, nakonec vrána (RF fanatik) k vráně (RF fanatikovi) sedá, ne? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, a kdo sedá k tobě?? :) možná tak ta pomatená Saskie, co tu psal ty šlichty při letošním AO....

nedávno jsem tě ještě srovnával s Brozem, který se taky někdy těmi svými komenty přiblížil na tvou úroven, ale oproti tobě je Brozem suprová řeč....sice se taky extra nemusíme, ale jeho názory mají hlavu a patu a i když Rogera nemá rád, rozhodně neuráží všechny jeho příznivce....

jasně že s armstrongem sympatizuju, nemá totiž zapotřebí všechny okolo vulgárně urážet...
Reagovat
smazaný uživatel
Uz se vazne prober, ty magore. Mel by ses jit lecit, kdyz uz ani nevis, co vlastne pises.

Jinak na nikoho nesvadej sve plody hruzy, uz tady jednou po diskuzi lital tvuj vzkaz, ve kterem se priznavas, zes tady mel vice nicku, tak se z toho nesnaz nejak vyvleknout.
Reagovat
smazaný uživatel
jsi k*t
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist