Nadějnému juniorovi Mousleymu hrozí dvouletý trest za extázi

6. 8. 2014, 17:51
Aktuality 2
Dvojnásobný vítěz juniorské čtyřhry na Australian Open Bradley Mousley má problémy s dopingem. V březnu po zápase měl v těle drogu extázi, za což mu hrozí dvouletý zákaz činnosti. Právníci osmnáctiletého australského tenisty však budou požadovat maximálně tříměsíční distanc, protože droga nezlepšila jeho výkon.
Profily hráčů
Bradley Mousley

Za užití extáze mohou tenisté dostat dvouletý trest, pokud je test pozitivní v den zápasu. To je případ Mousleyho, který se provinil v březnu při kvalifikaci na turnaj ITF v Melbourne. Přišel proto o juniorské soutěže na dalších grandslamech French Open a Wimbledonu.

Krátké video s Bradleym Mousleym z kvalifikace na letošní Australian Open:

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Debílek nechápe že si zničí kariéru. To se nedá pochopit
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, co se nedá mnohem víc pochopit? Tvůj zbytečný komentář! Jsi očividně jenom dost upjatý a zamindrákovaný imbecil, nic víc.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist