Nalbandian se odhlásil z Aucklandu, návrat se odkládá

11. 1. 2010, 08:35
Aktuality 2
David Nalbandian tento týden v Aucklandu titul obhajovat nebude. Argentinský tenista měl odehrát svůj první turnaj od loňského května, přípravu na Australian Open však překazilo svalové zranění. Ohrožen je dokonce i start v Melbourne. Zdravotní problémy má před prvním grandslamem sezony také Francouz Monfils.
Profily hráčů
David Nalbandian

Tenisové Australian Open se možná bude muset obejít bez Argentince Nalbandiana a Francouze Monfilse. Oba trápí zranění a mají jen týden na to, aby se z nich zotavili.

David Nalbandian měl odehrát v Aucklandu první turnaj od května loňského roku, kdy se podrobil operaci kyčle. Nyní si při tréninku natáhl břišní sval. "Takové zranění se hojí zhruba deset až patnáct dnů," nedal Nalbandianovi týden před prvním grandslamem příliš šancí na start pořadatel novozélandského turnaje Richard Palmer.

Osmadvacetiletý Argentinec v prosinci na přípravných exhibicích potvrdi ldobrou formu, když vyhrál turnaje v San Juanu i Buenos Aires.

Gael Monfils už sezonu zahájil na turnaji v Brisbane, kde v semifinále hladce podlehl Radku Štěpánkovi. Kvůli zranění pravého ramena, které ho trápilo od prvního kola, se však musel odhlásit z klání v Sydney, kde se hraje tento týden.

"Myslím, že v něm mám zánět. Je to horší a horší. Kdybych s tím měl hrát dál, mohlo by to přerůst v chronický problém," povzdechl si třiadvacetiletý Francouz, jenž měl v Sydney pozici nejvýše nasazeného hráče.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Davide, ty se snad na těch kurtech vůbec neukážeš. Musíš shodit nějaké to kilčo a budeš po kurtu běhat jak srnka.Už mně fakt chybíš, tak s tím rychle něco dělej.
Reagovat
smazaný uživatel
Davide, ty se snad na těch kurtech vůbec neukážeš. Musíš shodit nějaké to kilčo a budeš po kurtu běhat jak srnka.Už mně fakt chybíš, tak s tím rychle něco dělej.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist