Nalbandian závodí v rallye. Cíl: přijet zdravý do cíle

9. 5. 2014, 14:29
Aktuality 2
David Nalbandian vyměnil čelenku a šortky za motoristickou přilbu a kombinézu a závodí v rodné Argentině v národním rallyeovém šampionátu. Po březnové premiéře, kde skončil desátý, se v těchto dnech prohání po stejných tratích jako špičkoví jezdci ze seriálu mistrovství světa.
Profily hráčů
David Nalbandian

Nalbandian ukončil kariéru loni v říjnu v 31 letech. Měl dost problémů s bolavým ramenem, na kontě mu zůstalo 11 turnajových titulů a třetí místo ve světovém žebříčku z března 2006. Bez sportu nevydržel a adrenalin hledá za volantem.

"Teď už nejsou hlavním cílem vítězství. Hlavně chci ve zdraví přijet do cíle," řekl populární Nalbandian, jenž se před čtvrtečním startem Argentinské rallye v Córdobě těšil obrovské pozornosti. S navigátorem Danielem Stillem jezdí v Chevroletu Agile.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
gigin
Tak Fandina by mu mohla dělat mitfáru.
Reagovat
r.Fever
Ja už som myslel, že WRC, lebo akurát tento víkend je Rally Argentíny :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist