Nastase dostal podmínku za řízení pod vlivem a bez řidičáku

9. 7. 2019, 20:58
Aktuality 2
Bývalý slavný rumunský tenista Ilie Nastase byl v Bukurešti odsouzen k podmínečnému trestu na devět měsíců a 10 dnů vězení za řízení vozidla pod vlivem alkoholu a bez řidičského průkazu. Pokud se někdejší světová jednička v příštích dvou letech dopustí podobného přestupku, půjde za mříže.
Ilie Nastase

Dvaasedmdesátiletý Nastase pyká za prohřešky z loňského května. Tehdy musela policie zablokovat jízdu jeho auta, aby ho donutila zastavit a legitimovat se. Dvojnásobný grandslamový vítěz ze 70. let se choval k policistům agresivně a musel být v poutech převezen do institutu soudního lékařství k provedení testu na alkohol, jenž byl pozitivní.

Nastasemu následně odebrali policisté řidičský průkaz, ale jen o několik hodin později ho znovu zastavili, když na mopedu přejel plnou čáru.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Fransoas
Možná spoléhal na to,že byl slavný a chtěl to k tomu směrovat.Spíše to je neuvěřitelný.
Reagovat
FulnekUltras
Takový rumunský... Jirka Kodet... ;-)))

https://www.youtube.com/watch?v=sVtAJ2JFD7k
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist