Nejlepší české tenistky na semifinále Fed Cupu do USA nepojedou

12. 4. 2017, 11:22
Aktuality 408
Nejlepší české tenistky na semifinále Fed Cupu do USA nepojedou. Pro utkání, které se bude hrát 22. a 23. dubna na antuce na Floridě, jsou v nominaci Kateřina Siniaková, Kristýna Plíšková, Denisa Allertová a Markéta Vondroušová. Na dnešní tiskové konferenci to oznámil kapitán českého týmu Petr Pála. Bez svých hvězd se musí obejít i Američanky, které nastoupí bez sester Williamsových či Madison Keysové.

V termínu těsně před začátkem antukové sezony v Evropě nebudou semifinále týmové soutěže hrát vedle zraněné Petry Kvitové ani aktuálně třetí hráčka světa Karolína Plíšková, Barbora Strýcová a Lucie Šafářová. S jejich přispěním Češky Fed Cup vyhrály pětkrát za posledních šest let. Tentokrát se omluvily kvůli náročnému programu i kvůli doléčování drobných zdravotních problémů.

"Ty holky toho udělaly hrozně moc, o to víc jim člověk vyhoví. Už jsme to zažili, teď se jich jenom sešlo víc najednou," řekl Pála.

Z výběru, který bude v zámoří usilovat o postup do finále, mají fedcupové zkušenosti jen Kateřina Siniaková s Denisou Allertovou. Obě ale hrály pouze čtyřhry za rozhodnutého stavu. Kristýna Plíšková i sedmnáctiletá Markéta Vondroušová jsou v nominaci poprvé.

Dějištěm zápasu bude resort Saddlebrook. Na antuce hrály české tenistky ve Fed Cupu naposledy v 1. kole v roce 2014 ve Španělsku a po obratu zvítězily 3-2. O rok dříve prohrály na antuce v Itálii.

V tomto ročníku české tenistky zvítězily v 1. kole v Ostravě nad Španělskem 3-2 a mezi čtyři nejlepší celky Fed Cupu se probojovaly podeváté v řadě.

S Američankami si zopakují semifinále z roku 2009, kdy v Brně prohrály z mečbolu 2-3. Oba nejúspěšnější týmy soutěže se spolu utkaly jedenáctkrát a české resp. československé reprezentantky uspěly jen dvakrát v letech 1983 a 1985.

Ve druhém semifinále se utkají Bělorusko a Švýcarsko v Minsku.

Kapitán Pála věří, že opory ve Fed Cupu chybějí jen výjimečně
Kapitán Petr Pála je přesvědčen, že tradiční opory mu ve Fed Cupu chybějí jen výjimečně. Navzdory omluvenkám pro semifinále v USA nemá pocit, že by nejlepší české tenistky po pěti triumfech za posledních šest let už týmovou soutěž nechtěly hrát.

O postup do finále bude hrát nezkušený tým, v němž žádná tenistka ještě nehrála ve Fed Cupu zápas za nerozhodnutého stavu. Boj o postup Pála přesto nepovažuje za beznadějný.

V sestavě chybějí Karolína Plíšková, Barbora Strýcová i Lucie Šafářová. Nejvýše postavenou hráčkou českého týmu je Kateřina Siniaková, které patří 38. příčka v žebříčku. V první stovce je ještě aktuálně 58. Kristýna Plíšková.

"Jednou to vyšlo takhle na nás a je zbytečné se v tom babrat. Je dobré, že máme další holky. Co by za to jiné týmy daly," řekl Pála, který nominoval ještě Denisu Allertovou a talentovanou Markétu Vondroušovou.

Nepočítá s tím, že by se mu tolik omluvenek scházelo i pro další utkání. "Nemyslím si, že ty, co teď nehrají, tak už nechtějí hrát. Z těch rozhovorů nevyplynulo, že by to byl takový trend," poznamenal.

Jedničkou českého týmu na americké antuce bude dvacetiletá Siniaková, která na začátku roku vyhrála turnaj v čínském Shenzhenu. Úspěšně hraje i čtyřhry. "Věřím, že ji plně vytížím. Vzhledem k jejímu věku a k tomu, jak postupuje nahoru, si myslím, že je to dobrá věc. Na antuce umí hrát," řekl Pála.

Do dvouher by vzhledem k postavení na žebříčku měla nastoupit také Kristýna Plíšková. "Samozřejmě se to nabízí. Na antuce vyrostla, servírovat může na čemkoliv. Když bude dobře servírovat, tak to bude pro soupeřky nepříjemné," řekl kapitán. Dvojče zatím úspěšnější Karolíny chválil za výrazně zlepšený herní projev a stabilizaci výsledků.

Žolíkem může být sedmnáctiletá Vondroušová, která letos září zejména na turnajích ITF. Před podnikem WTA v Bielu, kde z kvalifikace postoupila zatím do druhého kola, měla bilanci 32 výher a čtyř porážek. "Má asi letos nejlepší skóre po Federerovi," poznamenal s úsměvem Pála.

Americkou jedničkou bude Vandewegheová
Nicméně i soupeřky českých tenistek se budou muset obejít bez svých největších hvězd. Americká kapitánka Kathy Rinaldiová bude postrádat světovou dvojku Serenu Williamsovou, její sestru Venus (12. v žebříčku WTA) i desítku Madison Keysovou.

Jedničkou výběru USA je Coco Vandewegheová (24.), kterou doplňují Lauren Davisová (36.), Shelby Rogersová (49.) a první deblistka světa Bethanie Matteková-Sandsová.

"Je to sestava, kterou jsem z velké části předpokládal. Jenom jsem čekal, jestli bude hrát Keysová. Teď už víme, že místo ní hraje Davisová, přesto stále platí, že po dlouhé době jsou favoritkami soupeři. Procentuálně si myslím, že to je z našeho pohledu pětatřicet ku pětašedesáti," komentoval Pála nominaci Američanek.

"Na utkání se těším. Je to výzva. Nevím, jak je to dlouho, co jsme nebyli favoriti. Uděláme všechno pro to, aby se holkám jednotlivá utkání povedla. A třeba na konci bude svítit ta trojka," dodal Pála.

Na Floridu, kde se bude 22. a 23. dubna hrát, odletí v neděli. Z Prahy s ním poletí Kristýna Plíšková a Vondroušová, pokud některá z nich nepostoupí v Bielu do finále. Siniaková s Allertovou se do USA přesunou z turnaje v kolumbijské Bogotě.

NOMINACE PRO SEMIFINÁLE FED CUPU 2017
22. - 23. dubna 2017
USA - Česko (Florida, USA, antuka)
USA
1. Coco Vandewegheová (24.) / (39.)
2. Lauren Davisová (36.) / (283.)
3. Shelby Rogersová (49.) / (118.)
4. Bethanie Matteková-Sandsová (123.) / (1.)
Česko
1. Kateřina Siniaková (38.) / (17.)
2. Kristýna Plíšková (58.) / (52.)
3. Denisa Allertová (107.) / (576.)
4. Markéta Vondroušová (233.) / (222.)
Bělorusko - Švýcarsko (Minsk, Bělorusko, tv. povrch / hala)
Bělorusko
1. Aliaksandra Sasnovičová (108.) / (-)
2. Aryna Sabalenková (129.) / (1254.)
3. Olga Govorcovová (190.) / (188.)
4. Věra Lapková (264.) / (170.)
Švýcarsko
1. Timea Bacsinszká (22.) / (153.)
2. Viktorija Golubicová (54.) / (92.)
3. Belinda Bencicová (131.) / (452.)
4. Martina Hingisová (-) / (8.)
* v závorce žebříčkové umístění v singlu / deblu
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

408
Přidat komentář
pumpier
Coje to za trenéra, který řekne, že Siniaková umí na antuce v Charlestonu 1. kolo v Bogotě ostudně se Španělkou a lepší než Vondroušová je Bouzková (vyrovnaný zápas se Strýcovou). Já si myslím kdyba ČS dobře zaplatila, tak tam jedou a na pražský turnaj se vykašlou. Myslím, že toto pořádá asi Kaderka a spol.
Reagovat
Frick
Promluvil znalec :-D
Reagovat
blixa
To je fakt koment na zlatého Bludišťáka :D :D
Reagovat
slacker
aaa koukam ze mezaliance zdejsich nejvetsich prorezimnich prostacku Fandiny a blixy opet radila.
Reagovat
Frick
https://twitter.com/luciesafarova/status/852354439033827329

Jo, asi určitě je to hodně. Navýšit to na devět už by mohlo být přes závit.

Tuhle dávku si bude muset vyžrat Katka. Ale mladý tělo to zvládne :o)

Tak asi spíše Kája to měla vzít na sebe. Vlsovy řeči o tom, že by se Fed Cupem připravila o šanci na post jedničky... Kája se o šanci na post no. 1 připravila hlavně třeba vcelku zbytečnejma prohrama v Melbourne, IW a Miami. Na fázi a velikost turnaje byl ten los vcelku přiznivý. Důkazem budiž i to, že Kájina přemožitelka další zápas nezvládla. Ve Stuttgartu se lámat chleba nebude. Tipuju to, že Kája skončí v ČF nebo SF, což bodově jí prakticky vůbec nepomůže. Chleba se snad ani na antuce lámat příliš nebude. Snad na Madrid by se chtělo více zaměřit. Ta skutečná výzva přijde až na turnaji nejslavnějším.
Reagovat
Frick
Jo a dost jí to sekne tam na tý fotce.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejspíš je Pála ani moc nepřemlouval, protože si byl vědom toho, že kdyby zlomil třeba jen jednu, tak by to stejně nemuselo pomoci k výhře a mohlo by to naopak narušit vztahy mezi holkama ("já kráva se táhnu zbytečně do Ameriky, pak jsem ve Stuttgartu hotová, a ty dvě se na to vys...."). Možná jim dal prostě volno s tím, že holky zas na oplátku nebudou dělat ofuky až se bude hrát v Evropě - a protože USA je (momentálně) jediná mimoevropská země ve Světové skupině, a příště je máme doma, tak myslím, že jde o další z Pálových prozíravých tahů...
Reagovat
Frick
No ona by účast aspoň jedný elitní hráčky asi silně pomohla. Trošku "balvan zklamání" nyní připoutávám ke Káje (Nj, Lucka na mne udělala ten svůj kukuč - "Fricku, sorry, jsem fakt mrtvá" :o) ). Už i kvůli tomu, že by tam byly spolu s Týnou.

Nevim, co se dělá s tim Stuttgartem. Copak se tak šílí kvůli Petrohradu? Kvůli Moskvě? Kvůli Birmu? Kvůli Stanfordu? Je to o stejnejch 470 bodů.
Reagovat
FulnekUltras
Souhlas - Stuttgart žádnou nijak zvlášť nevytrhne.
Reagovat
Frick
Máte ho rádi nejen jako člověka, ale i jako komunistu?

Já ho mám rád především jako komunistu! Jeho boj za prosazení komunistických myšlenek je nezdolný!
Reagovat
Fandina
Komunisty pro to, aby se udrželi u moci byli schopni dělat cokoli, střílet do lidí atd.. Zastánce takového učení nelze obdivovat. Ty lze maximálně litovat.
Reagovat
slacker
litovat lze jedine takove vypatlane jedince jako ty.
Reagovat
Fandina
zalez blbečku
Reagovat
Fandina
Reagovat
Jan
Škoda. Takhle zaříznout další možné finále v řadě. Pokud mají zranění, budiž, i když v minulosti se dokázaly kolikrát překonat. Jestli se potřebují doléčit, ať je jim to přáno, ale je to škoda.
Reagovat
Frick
Nemaj. Všechny ne.
Reagovat
bIbec
Já myslím, že nikdo není nějak zraněný. Ale ten antukový kalendář je prostě našlapaný. Ještě s tou Prahou. I když podle mě i bez Prahy by tam možná jela tak jedna hráčka navíc a šlus. Ani Petra by do Ameriky nejela, kdyby nebyla mimo.

Jinak neříkám, že sem byl přesvědčený, že ten tým bude takový jaký je, ale připouštěl jsem i slabší obsazení. Několikrát sem tady o tom psal a pár lidí mě mělo za "blbce". Ne moc. Protože většina tady není nadutá a uvědomuje si, že to je prostě komplikované tohle střetnutí za velkou louží.. z hlediska toho rozvržení programu.
Reagovat
Fandina
Vím, že si to tu psal a má to logiku. Ale vysvětluj to milovníkům spiknutí a nevím čeho ještě.
Reagovat
Frick
Njn, jenže v zásadě tenhle zápas byl takový prubířský kámen ve věci ukázat, jak moc holky chtějí reprezentovat. A teď ukázaly, že zas tak moc reprezentovat nechtěji. :-(
Reagovat
EllNino
ty jsi postavička Fricku ... při první příležitosti odsoudit věrné reprezentatky, to by ti šlo ... jak rychle se zapomíná
Reagovat
blixa
Typickej malej čecháček, kterej v podstatě všechny úspěšné nenávidí. Dokud se daří, tak se veze s davem na vlně úspěchu ale jak se přestane, využije první příležitosti jak to dát dotyčným sežrat. Alespoň v jeho očích "sežrat" :D
Reagovat
Fandina
Ty už jsi jako Fulnek s čecháčky. Ale jo, souhlas, tak nějak se chová. Neumí uznat výkon druhého, pořád jen reje a zpochybňuje druhé.

Já jsem ho ale viděla ve skutečnosti a on za to nemůže, že se takhle chová.
Reagovat
Frick
Já jen popisuju realitu. Měly holky štěstí, že se jim transkontinentální cestování vyhýbalo - až na Kanadu, kde se to "vyřešilo" samo jejich velice slabým kádrem. Chlapi pro porovnání museli od r. 2010 do Chile, Argentiny, Kazachstánu, Indie a Austrálie. Teď už na to došlo a rázem tři omluvenky, pravděpodobně všechny bez vážného zdr. důvodu. Tohle prostě nutí k zamyšlení, zda jejich ochota reprezentovat nebyla pouhá chiméra vzniklá tím, že se jim to vždy hodilo. A já prostě za SKUTEČNOU srdcařku chci považovat jen tu, co bude ochotná reprezentovat vždy, když to jen trochu půjde.
Reagovat
blixa
Co to meleš, jakou srdcařku ? Chápeš vůbec, co je tenis za sport ? Nějakej blbej FC je až na 10 koleji a to že se tomu naše holky tolik věnovaly je víceméně extrémní, neobvyklá záležitost. Normální to rozhodně není. Prostě české specifikum, diváci tenis berou především právě při FC, jinde si naše holky nějakou pěknou odezvu obvykle nevyslouží, Černoškova podpora ( a asi i určitá manipulace ), to že nemáme doma skutečně velký turnaj, prostě řada věcí tomu nahrává. Ale není to normální, FC je v podstatě poněkud obskurní záležitost která v současné podobě zcela jistě nepřežije. Tenis je ryze individuální sport kdy každá hráčka hraje sama ze sebe. A běž už s tou národoveckou srdcařinou do prdele !
Reagovat
Fandina
blixo, co to meleš, na FED se dívají všude, nejen v ČR a není to okrajová záležitost, je turnaj, kde hraje jedna skupina proti druhé a proto je to zajímavější, že prohra jednoho není prohrou celku. A soutěží se ve skupnách podle států. Má to logiku.

A samozřejmě, že Frickové a podobní blbové do toho budou rejt a otravovat s tím, jako otravují se vším ostatním.
Reagovat
blixa
Je to přežitý formát a jako takový jistě skončí. Tenis není fotbal.
Reagovat
Fandina
Nemyslím si, že někdy skončí. Hraje se tam za skupinu a je to něco jiného, než normální turnaj.
Reagovat
Fandina
Třeba se změní počet kol nebo se bude u DC hrát jen na dva vítězné a dva dny, ale určitě to neskončí. Právě tím, že to není normální turnaj, kde vypadneš a je konec, tak je to zajímavější i pro sledování a není důvod to rušit.
Reagovat
EllNino
který národnosti takhle ochotně reprezentují, když vynechám Holanďanky ?
Reagovat
Frick
Jenže pak je zase otázka, že když se omlouvají jedny, tak se musejí omlouvat i druhý.

A tady jede o to, že je omluvenek. Aspoň kdyby Lucka jela. Nakonec loni v létě byla za louží od Rogers Cupu až po US Open. Srovnatelná doba.
Reagovat
Frick
Resp. že když se omlouví cizinky, tak si nemyslím, že by to mělo znamenat, že se omluvěj i naše holky.
Reagovat
blixa
Radši nemysli vůbec, buď tak hodnej ;-)
Reagovat
Fandina
Jak si na to přišel, že to byl prubířský kámen? Jedině tak v tvé hloupé hlavě.
Reagovat
FulnekUltras
na turnajích budou doléčené přes noc
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
Frick
Taky mi přijde, že na tom něco bude.
Reagovat
Fandina
A co by za tím mělo být? Omluvily se, nepojedou a tím to končí. Není potřeba hledat za vším něco jiného.
Reagovat
FulnekUltras
A v dolní části Václavského náměstí byl opět nastolen klid a pořádek... ;)
Reagovat
blixa
Jo , to jste uměli. Tys tam byl jako tajnej ? To by tak odpovídalo ...
Reagovat
FulnekUltras
Zajištění příslušných opatření je vždy zcela v souladu se zájmy většiny společnosti. ;)))
Reagovat
blixa
Tušil jsem že seš zasranej STBák.
Reagovat
Fandina
Je to šmejd, navíc školenej.
Reagovat
FulnekUltras
Vytlačování zahájíme z pravé strany hned po příjezdu vodního děla. ;)))
Reagovat
Fandina
Zalez šmejde.
Reagovat
FulnekUltras
budeš vyvezena do polí za Prahu ;)))
Reagovat
Fandina
jistě blbečku
Reagovat
FulnekUltras
je to opatření vysoce humánní - docházková vzdálenost z místa výsadku k zastávce veřejné dopravy nikdy nepřesahuje 10 km... ;)))
Reagovat
Fandina
Nemusíš mi to vysvětlovat, můj soused to zažil a šel z práce kolem Václaváku a oni ho tam sebrali. Tak ho naštvali, že když se před tím o politiku vůbec nezajímal, tak potom začal a nemůže nechat na komouších nit suchou.
Reagovat
FulnekUltras
dneska za to mnozí vyznavači zdravého životního stylu ještě musejí platit... ;)))
Reagovat
Fandina
Já když je hezky, tak vyrazím ven, za dvě hodiny udělám sedm osm km a je hotovo. Nic mě to nestojí, protahnu si tělo a ještě mám zážitky z cesty přírodou.

Nehledě na to, že myslet si, že něco někoho nestojí je naivní, jde o to, kdo co platí a jestli na to má.
Reagovat
blixa
Asi jsme se tam párkrát potkali. Pravda, každej na jiný straně. Dobře vědět co seš za svini.
Reagovat
Fandina
Jestli to není stb tak má něco dočinění s vojskem, jinak si nedovedu jeho styl vyjadřování vysvětlit. A je to komouš jako kovaný a navíc školený k vymívání mozků.
Reagovat
Fandina
vymývání
Reagovat
blixa
STB nebo policajt, vojáci tam nechodili.
Reagovat
Fandina
Myslíš na Václavák? Ne, já myslím, že třeba je to bývalý politruk.
Reagovat
blixa
Způsob myšlení sice sedí, ale to by nevzpomněl ten Václavák. Ten chlapec tam byl, tím jsem si jist.
Reagovat
Fandina
On vzpomíná na všechno možné, zaplete všechno a všude. Ale třeba ses strefil.
Reagovat
FulnekUltras
od poloviny roku 1988 byli už připravováni jako záložní odřad za jednotkami SNB a LM
Reagovat
Fandina
Jsou to šmejdi, připravovat se na spoluobčany, komouši, hajzlové.
Reagovat
FulnekUltras
tak normální kluci v ČSLA se celkem klepali, aby pro ně "v případě potřeby" nepřijely autobusy - týkalo se preventivně nejen Prahy, ale i všech měst nad 5.000 obyvatel
Reagovat
Fandina
Komouši jsou hazlové a vždycky byli. Střílení na hranicích, zavírání lidí do vězení, pracovních táborů, váýstražné popravy. Kdo by se jich nebál.
Reagovat
FulnekUltras
sláma z mozečku režimního prosťáčka
Reagovat
Fandina
dobře ses popsal
Reagovat
Fandina
Někteří lidi neradi slyší pravdu. Nelíbí se jim to, že někdo ví, co dělal, tvrdí, že se to nědělo, že to nebylo a že ten, kdo to říká, je hlupák. Tak se chováš. Píšeš o něčem, co jsi nezažil a jen papouškuješ, co se ti hodí.
Reagovat
FulnekUltras
http://svobodnenoviny.eu/amerika-je-ve-valce-93-jeji-existence-222-z-239-let-od-roku-1776/
Reagovat
Fandina
a co s tím má společného moje zkušenost s komunisty v ČR?
Reagovat
FulnekUltras
pro tebe nic
Reagovat
Fandina
Já nemám ráda lidi, kteří lžou.
Reagovat
blixa
To asi jo, ale nikdy jsem tam vojáka neviděl. Jen poliše a tajný. Asi vám soudruhům přišli vojáci nějak nespolehliví, kdo ví po kom by nakonec začali střílet. Ale LM by z toho tehdy udělaly jatka, tím jsem si jist. Znal jsem pár chlapců z LM mimo Prahu a ti byli celí natěšení si jít zastřílet do těch "odpornejch kontrarevolucionářů". Naštěstí se vaši pohlaváři posrali a STB už to balilo a nechtělo si ušpinit ruce. Už se viděli jak kšeftují v novém režimu a neměli zájem na nějakém krveprolití.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Frick
Tohle se bude těžko vysvělovat :-D
Reagovat
Frick
Reagovat
FulnekUltras
Na takové pouliční blbosti mě nikdy neužilo. ;)
Reagovat
Fandina
Jj, po tom se ti stýská, všechno mít pod kontrolou, jo jo, to víš, lidi nejsou hloupí, nenechají sebou vorat někým, nad kým převyšují.
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/kapitan-pala-fed-cup-semifinale-usa-omluvenky-strycova-pliskova-safarova-1rd-/tenis.aspx?c=A170412_144836_tenis_elv

Celkem to na mne působí tak, že kdyby se přitlačilo, tak by minimálně jedna jela. JENŽE - by to samozřejmě mohlo být zcela k ničemu, protože by nemusela dát do toho všechno.

Ale zajímala by mne, co otázka nějaký astronomický finanční motivace. Tj., kdyby třeba Káje nabídl dva miliony hned a další za vyhrané singly a postup.

Nakonec - jaký mohou být přímý i nepřímý zisky z finále (+ případného triumfu) v O2 areně...?

Tj. že by se i třeba astrnomická odměna Káje nakonec vrátila.
Reagovat
blixa
Co to furt meleš ? K čemu, na co, proč ? Tak ať si zahraje zase někdo jinej, o co jako jde ? Tyhle holky už vyhrály, a ne jednou, o sestup nejde, tak co furt magoříš ? Měl by ses s tou obsesivní poruchou léčit ;-)
Reagovat
Frick
Dyť to Ćernošek furt tvrdí, jak jsou ty zápasy doma zdroj příjmů. A nyní vážně hrozí, že během dvou sezon bude doma všeho všudy jedno ČF. Finále v O2 areně je prostě blyštivá událost. Nemůže bejt i výše sponzoringu závislá na umístění či počtu (doma) odehraných zápasů? A nebo i nepřímý důsledek - (nejlépe vítězné) finále v O2 areně = mnohem lepší pozice při jednáních o nových sponzorských smlouvách.
Reagovat
blixa
No, on si to Černošek umí určitě lépe spočítat než ty. A pokud svolil k omluvenkám, tak asi ví, že na tom celkově neprodělá. On sedí na dvou židlích, musí dbát na zájmy FC který platí ale i na individuální zájmy holek, které jsou přeci jen důležitější. Taky by si děvčata mohly najít jiného manažera, že.
Reagovat
Fandina
Navíc FC se neboduje do žebříčku, když už nebudeme mluvit o penězích. A je to náročné i pro holky. Pamatuji se, že Kirilenko řekla, že to těžko snáší, hrát FED, protože chce uspět, nechce zklamat ostatní v týmu i v Rusku a nemůže kvůli tomu spát, jakou z toho cítí odpovědnost. Když hraje za sebe, tak je to fuk, ale tam to těžce snáší. Pro holky je to zátěž i z tohohle pohledu.
Reagovat
Frick
Tak já píšu o pozitivní motivaci. A kdyby byla Kája královsky zaplacena, tak snad je to dobré pro ni i jako hráčku, ne?
Reagovat
Frick
Resp. psal jsem, že při "zatlačení" by třeba hráčka jela, ale špatně by zahrála.

Kdežto při královském zaplacení by to mohlo být něco jiného.
Reagovat
blixa
A proč by ji měl někdo "královsky" platit ??? Fakt dement, nic jinýho. Navíc, prachy jsou sice fajn, ale musí být v souladu s cíly. Život sportovce je krátký. A bylo by hodně smutné skončit kariéru jako desetinásobná vítězka FC, ale bez jediného GS titulu. Kája prokázala cit pro uříznutí zbytečných aktivit (LOH, kde by stejně nic nevyhrála) a místo toho se připravit na důležitý cíle. Teď obětovala i debl a vůbec bych se nedivil, kdyby pár sezon obětovala i FC. Sportovec se musí umět správně rozhodnout, jinak roky utečou a cíl bude v hajzlu.
Reagovat
Fandina
Když ale vezmeš v úvahu, že OH vyhrála Monca, tak vůbec nebylo jisté, že by tam Kája něco neuhrála. Navíc OH jsou jednou za čtyři roky a je to normnální turnaj. Myslím, že tam mohla jet.
Reagovat
blixa
K čemu ? Před LOH neměla moc formu, potřebovala přípravu. Na čtyřhru ji dementi nominovali s Luckou místo s Bárou. Tím, že nejela, umožnila zisk medaile. LOH nedávaly žádný smysl. To, že Monča tam chytla zcela mimořádnou formu s tím má společného co ?
Reagovat
Fandina
V tenise je úplně fuk, jakou kdo má formu, to už bys měl sledováním holek vědět. Tady jde o to, že může vyhrát kterákoli kdykoli. Jeden den mají formu a druhý ne.
Reagovat
Frick
Jenže FC by jí připravil možná tak o Stuttgart. Turnaj stejné kategorie vyhrála letos už 2x...

Rio, tak je to jasné, že s účastí tam by Cinci nevyhrála.
Reagovat
Frick
resp. bylo by to hodně nepravděpodobné.
Reagovat
Frick
A vůbec, že by těm hlavnim hvězdám tam tak strašně lily prachy bokem? Je to "jen" o 470 bodů. Stejně jako Petrohrad, Moskva, Birmingham, Stanford...
Reagovat
Frick
Jenže pak je taky otázka, jak by si jiným manažerem pomohly ony samy. Jakej manažer je přisátej na polostátná firmy a 25 let se zná s budoucim premiérem, že jo...

I když samozřejmě by se mi líbilo, kdyby Venca lusknul prsty a Kellner začal lejt prachy do ČLTK.
Reagovat
blixa
A on je snad nějakým způsobem zajímá domácí trh ? Ten už je jim dávno u zadku.
Reagovat
Frick
Tak třeba Plíškovky uzavřely smlouvu s Pražskou Plynárenskou.

http://www.ppas.cz/aktuality/prazska-plynarenska-se-stala-jednim-z-oficialnich-partneru-tenistek-karoliny-pliskove
Reagovat
blixa
Protože mají Černoška a ten umí jen ČR. Mít zahraničního manažera tak mají zase jiné sponsory.
Reagovat
Frick
Pak ale důvodem k hledání jinýho manažera by nebylo naléhání na účast ve Fed Cupu, ale spíše neschopnost přitáhnout k sobě globální firmy.
Reagovat
blixa
Všechno má svoje. Bára asi není taková globální celebrita a ani nebude, tak jí Černošek může celkem vyhovovat. U Káji je to asi už na hraně, aby přešla pro zahraničí ven, jak to udělala Petra s IMG. Ale kdyby šel proti jejich zájmům, tak co s takovým manažerem ?
Reagovat
Frick
A je proti jejímu zájmu, aby za ní přišel s nabídkou několika milionů za Fed Cup v USA?
Reagovat
blixa
A proč by chodil ? A kde by ty miliony vzal ? To jako že se někde líhnou ? Seš pomatenej :D
Reagovat
Frick
Jako investici do zlatýho hrálu jménem "Finále v Praze".

Dost možná poslední finále v Praze.
Reagovat
Frick
*grálu
Reagovat
blixa
Jak vidíš, žádnej svatej grál to není. Na finále zapomeň a s obsesí běž k psychiatrovi ;-)
Reagovat
Fandina
A proč by měl někdo někomu nabízet miliony za hraní FEDu? Co by z toho měl?
Reagovat
Frick
A ty si myslíš, že to hrajou zadarmo?
Reagovat
Fandina
FED není výdělečná záležitost, takže není důvod do toho cpát prachy.
Reagovat
Fandina
Můžeš přijít ty a vyplatit je. Nabídni jim lepší podmínky a ony vypoví Černoškovi smlouvu.
Reagovat
FulnekUltras
O penězích by právě u tohohle zápasu FC neměla být vůbec řeč. Počítám, že jako první to jednoho dne vypadne z Barči.
Reagovat
blixa
No, další magor. Co taky čekat od zkroucenýho mozku ..
Reagovat
FulnekUltras
Kraus to už patrně ví - a taky nepoví... ;)))
Reagovat
Fandina
a co ví, jako ty všechno víš, ale v životě ses nestrefil v ničem
Reagovat
FulnekUltras
že teď v našem FC něco silně smrdí, vidí asi každý - druhá věc, zda je ochoten to říci nahlas
Reagovat
Frick
U Pála teda ta ochota více než nebyla.
Reagovat
Fandina
Pokud je pro tebe problém respektovat, že ta a ta se omluvila a nejede, ale hledáš v tom spiknutí a kdoví co ještě, tak pak to smrdí. Ale tak to v životě chodí, že není nic ideální. Kvůli tomu nebud tvrdit, že něco smrdí a druhý se o tom nechce bavit.
Reagovat
FulnekUltras
ještě jednou se na toho Pinďu podívám ;)
Reagovat
Fandina
Co bys tam chtěl vidět? Řekl, že se omluvily a že se těší, že pojede s mladým týmem.
Reagovat
FulnekUltras
Nemám z toho dobrý pocit. Faktem je, že holky toho v FC udělaly už hodně, ale v tomhle případě jakobychom měli odkudsi zakázáno USA porazit. U Zlouna se tomu nedivím, u Barči a Šafi opravdu hodně. Motivace českých sportovců obecně zdá se mi poslední dobou jaksi zvláštní. Takže zase až napřesrok s Petrou, no...
Reagovat
lars
No Kvitko s tim zaclo loni absenci v SF FC v Evrope
Reagovat
Frick
Začlo se s tím absencí v Kanadě 2015...
Reagovat
FulnekUltras
v zápasech, které se daly v mírném oslabení zvládnout - tentokrát jakoby kromě přirozené motivace porazit právě USA, chyběla někomu i (dobrá) vůle - no svět se z toho samozřejmě neposere...
Reagovat
Fandina
v Kanadě to nebylo mírné, tam hrály tři novicky a Hráďa jediná zkušená
Reagovat
FulnekUltras
ovšem bez Evži
Reagovat
Fandina
teď taky nehrají Willemsky a Keys.
Reagovat
FulnekUltras
dostaneme klepec 1:3 - bez šance
Reagovat
Fandina
a dostaly bychom ho tím spíš, kdyby hrály
Reagovat
FulnekUltras
to už se bohužel nedovíme
Reagovat
Frick
Ano, Kandada bez Evži (a Woznikak) byla na úrovni USA bez W+W a Keysový.
Reagovat
Fandina
To ne, současné složení USA je silnější než tehdy Dabrowski, Abanda atd..
Reagovat
FulnekUltras
sranduješ viď? ;)))
Reagovat
Frick
Jo, ale Fandina je tak hloupá, že si to nemyslí.
Reagovat
Fandina
Ne, to si opravdu nemyslím, že bys byl na takové úrovni, abys pochopil, co já si myslím. To máš pravdu.
Reagovat
Fandina
Omluvy byly vždycky nějaké. V roce 2011 v Belgii nehrála Šafi a to samé v roce 2012 první kolo Německo, vždycky bylo složení Petra, Iveta Benešová, Hráďa, Bára.
Reagovat
Frick
Tak VŽDYCKY nebyly. A nikdy nebyla tak masová. Až na tu neškodnou Kanadu.
Reagovat
Fandina
Vloni se taky Šafi omluvila do Francie, předtím nejela Petra do Švýcarska, takže vždycky ne, ale skoro vždycky. A do Kanady byly velké, něco podobného jako do USA.
Reagovat
Frick
Jenže Karolína už tehdy byla lepší než Katka nyní.
Reagovat
Frick
Jenže loni ty omluvenky nebyly faktickým oslabením. Petra tehdy celkem mimo herně a Lucka ve Francii by asi taky nebyla co k čemu.
Reagovat
Fandina
Nebyly, ale tentokrát se to sešlo.
Reagovat
Frick
Ano, právě proto, že se to sešlo se mělo více naléhat, případně silněji motivovat po finanční stránce.
Reagovat
Fandina
A proč by to měli dělat? Dostanou příležitost jiné. Prohrají a příští rok se jede nanovo. Nebo vyhrají a budou slavné a Pála taky. O nic nejde.
Reagovat
Frick
Prohrají a šance na domácí finále bude dost možná navždy ztracena. Pokud se prosadí ty změny.
Reagovat
blixa
Už aby se prosadily ...
Reagovat
Fandina
Tak nebude. Najdou se jiné příležitosti, jak se sejít u tenisu. Udělat akci, turnaj. Cokoli.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-jan-jaroch/299767/tolik-fedcupovych-omluvenek-najednou-neco-v-ceskem-tymu-zle-neklaplo.html

No ale že by fakt si třeba vjely do vlasů s Černoškem?

Spor o výše odměn za účast ve FC?
Reagovat
blixa
Bože ty seš dement !!!!
Reagovat
Frick
Ok, tak pokud tam "něco zle neklaplo", tak co to mohlo být?

Nebo je Jaroch taky dement?
Reagovat
blixa
Jaroch je žvanil kterej spekuluje a plete z hovna bič, a je za to placen. Ty seš dement, kterej za zcela prostýma skutečnostma a motivama hledá šílené konspirace.
Reagovat
Fandina
v prvním kole proti Kanadě nehrála Petra, Šafi, Bára ani Klárka, ty všechny byly zkušené FED cupové haarcovnice. Nominace byla Kája, Terka, Denča a k nim Hráďa, jediná zkušená a ta tam byla kvůli deblu. Ty tři první myslím měly úplně první nominaci a hned ostré zápasy. Kája udělala dva body a Terka jeden a bylo to. Samozřejmě Canada není USA, ale případ, že nejely topky tu je.
Reagovat
lars
Karol byla pred Barou i Klarou v zebriku
Reagovat
Fandina
To je možné, ale Petra s Šafi byly před ní a jak Bára, tak Klárka byly zkušenější než Terka s Denčou.
Reagovat
lars
Safar by se nestihla aklimatizovat z 30 na -25 stupnu behem par dnu , kdyz hrala finale na AO.
A Kvitko je choulostive na velkou zmenu podnebi.
Reagovat
Fandina
Já nic neříkám, jen, že ne vždycky jedou ty, které jsou nejvýš na žebříčku. Takže není potřeba hledat za omluvami nevím co. Vždycky se to všem nehodí. Nemoc, necítí se, atd..
Reagovat
FulnekUltras
Proti USA se Čecháček bohužel necítí dost často.
Reagovat
Fandina
Proč myslíš? Naopak, porazit nejlepší zemi světa je vždycky presstižná záležitost, to ty uvažuješ jako Čecháček. Já ne.
Reagovat
Fandina
prestižní ... úsměv

Čecháček, myšleno peorativně, malý ukřivděný, podlézavý, taková já nejsem a nikdy nebudu :-)).
Reagovat
FulnekUltras
totálně si odporuješ - ano, porazit USA u nich by prestižní bylo nesmírně - bohužel se tak nestane
Reagovat
Fandina
Odporuješ si ty, když podezíráš holky z Čecháčkovství, tedy z pocitu podlézavosti aniž víš, proč tam nejedou.
Reagovat
FulnekUltras
o podlézavosti není vůbec řeč - jen něco v zákulisí prasklo a správný Čecháček to napřímo a hned veřejně nesdělí nikdy - vše v utajení a taBU (Šmucler před budkou ;)))
Reagovat
Fandina
Tak to je Čecháček vysněný v tvé hlavě, v tvých představách, asi tak stejně, jako je funkční socialistické kolektivní hospodaření.
Reagovat
FulnekUltras
Prosím tě - takové zatajování "do krámu se nehodících" skutečnosti, jaké je u nás běžné po roce 1990, tady v čistě mimopolitických věcech nebylo snad nikdy.
Reagovat
Fandina
Žiješ v nějakém prapodivném světě, když tvrdíš, že se skutečnosti zatajují a říkáš, že tak to nikdy nebylo. Jak můžeš vědět, co se zatajuje, to co říkáš, to nemá vůbec logiku.
Reagovat
VlS
Tak co chčeme po Káje? Aby byla jednička, nebo aby si letěla udělat 2 násobnej jet leg?
Co chceme po Barči? Aby se udržela ve dvacítce, případně, aby ještě trochu poskočila, nebo aby si letěla udělat 2 násobnej jet leg?
A co chceme po Lucce? Aby se doléčila a postoupila nahoru do dvacítky, případně desítky, nebo aby si letěla udělat 2 násobnej jet leg a dorazit bolavou nohu?
Kris teď vypadá dobře, na Stutgart nemá ranking, Katka v principu to samý. Denise nerozumím, ale nemusím chápat vše. Markéta dostane šanci nasáknout atmosféru.
Prostě to tak situace zařídila.
Reagovat
FulnekUltras
Vzhledem k tomu, že se nehraje v Kalifornii ani na Havaji, jsou veškeré řeči o jetlegu zcela irelevantní. Pravý důvod se možná dozvíme až s odstupem času. Takovéhle šance se ani v převážně individuálním sportu prostě nepouští. Nebo už je opravdu "jiná" doba?
Reagovat
Fandina
Například tvoje oblíbené Rusko poslalo ne B ale nevím kolikátý tým na finále do Itálie. Co ty na to, když Rusko je tvým vzorem a modlou?
Reagovat
FulnekUltras
bavíme se o současném ženském FC týmu Česka
Reagovat
Fandina
bavíme se o tom, že Rusko poslalo na finále tým, který nebyl ani béčkový
Reagovat
FulnekUltras
my jsme zas předem zabalili letošní FC - a přiznej si, žes to taky absolutně nečekala
Reagovat
Fandina
Podívej, to, že holky nepojedou v nejsilnějším složení se povídalo od začátku roku. Takže žádné velké překvapení to není.
Reagovat
FulnekUltras
nic takového jsem tedy nezaznamenal
Reagovat
Fandina
To víš, musíš víc číst a všechno, nejen co se ti hodí.
Reagovat
FulnekUltras
spíš se čekalo, kdy vítězná série skončí - ale právě zápas v USA měl být k jejímu udržení motivací zcela výjimečnou
Reagovat
blixa
A to jako proč ? Přijet tam v nejsilnějším složení a zaříznout americký Béčko, to by fakt bylo něco "úžasnýho". Tobě to STB snad na tom mozku udělalo uzel, aby tě omylem nenapadlo myslet, viď ? :D
Reagovat
FulnekUltras
Jestli tam Siniakova s komparsem vyhraje, veřejně se jim tady omluvím. ;)
Reagovat
blixa
Asi nevyhraje a co ? Posereš se ? Se poser ! :D :D
Reagovat
lars
nikoliv jetlag je relevatni
Reagovat
VlS
Tak to jsi tedy na omylu, je to silně individuální, někdo se z toho sebere za tři dny, někdo za dva týdny, nikdo za den. Posun 6 hodin je citelnej. Vyzkoušej si to a uvidíš.
Reagovat
FulnekUltras
na západ je to horší - ale cestování 2-3 dny v předstihu mlaďoškám stačí - zpátky na východ pohoda - druhý den jsi po vyspání ok
Reagovat
fera
nejsem příznivcem konspiračních teorií, ale tady mě "něco" nesedí a myslím, že drobná nedoléčená zranění to nebudou...

Že by se zrovna tyhle holky Kája, Bára, Šafi event. Hráďa "vykašlaly" jen tak z ničeho nic na FC??? Vždyť zrovna ony jsou ukázkou FC nadšenkyň.

Nemůžu se prostě ubránit pocitu, že je za tím ještě něco jiného. Pála mi při tom nepřesvědčivém blekotání v TV také připadal že v tom víně co nám nalévá ještě něco plave.... :(
Mimochodem Bára ještě cca před týdnem mluvila o tom, jak je zvláštní, že Máša, na WC, nastupuje ve Stuttgartu až ve středu, když ona a ostatní holky začínají, po FC, už úterý a najednou "bolístky"?
Teď zrovna hraje v Bielu.

...to mi fakt všechno nějak nesedí... myslím si to sám?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, myslíš si to sám Fricku :-D
Reagovat
fera
Fricek všechny odsuzuje a kritizuje, hlavně všechny naše hráče.

Já právě nevěřím, že by se na to zrovna tyhle holky jen tak vykašlaly (a to všechny tři), aniž by to mělo nějaký jiný důvod... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Viz VIS nahoře :-)
Reagovat
fera
jo zní to zajímavě, ale v čem je teď ta situace jiná než ve všech kolech FC za posledních 6 let???

...a nikdy zatím všechny tři naše TOP hráčky neodřekly
Reagovat
lars
Hraje se FC v Americe, a pak premier v Evrope, kde zapasy 1 kola ve stredu budou blokovat Nemky a protekcni Marfusa
Reagovat
VlS
Prostě to tak situace zařídila :-). Co na tom chceš rozebírat?
Reagovat
blixa
Že by zednáři, ilumináti a Kaderka ? :D
Reagovat
fera
ještě UFO-ni :D ale fakt je to zvláštní
Reagovat
blixa
Nevím, nic bych za tím nehledal. Začíná antuková sezona, Lucka možná opravdu není 100% fit, Bára s Kájou by musely na otočku do USA, nic moc. Prostě se to nehodí. Jsme v semi, nikam nespadneme, to o co jde.
Reagovat
fera
to máš pravdu, ale nic takovýho se ještě zatím nestalo.

Lucka má sice to stehno, ale stejně by se jí asi týkal jeden zápas v deblu.
Reagovat
blixa
Všechno je jednou poprvé ;-)
Reagovat
VlS
A jak jsi na to přišel? Když se omluvila Kája s Barčou, tak by na Lucku byly 2 singly a debl.
Reagovat
Jan
Jde o případné finále. I ta první kola další rok jsou se silnými soupeři, nemusí být vždy posvícení. Takhle dopředu zahodit možné finále, nelíbí se mi to.
Reagovat
FulnekUltras
ještě jsme sice neprohráli, ale nějaký divný odér se nad tím vznáší rozhodně
Reagovat
Fandina
jj odér jmenem Rusko, stb, komunisti atd.. jak jinak, že
Reagovat
VlS
A zapomínáš na Klause, ten má prsty ve všem :-)
Reagovat
tommr
s tou Bárou je to opravdu nějaký divný. Třeba jí ale jen na poslední chvíli někdo zblbnul hlavu ...
Reagovat
FulnekUltras
Přesně řečeno. Místní maloměšťáčci ti to samozřejmě budou všemožně vyvracet - i když sami vědí a myslí si své...
Reagovat
Fandina
Místní maloměšťáci nemají důvod si myslet něco jiného, než tu píší. To jen ty žiješ v nějakém prapodivném světě, kde se člověk bojí napsat to co si myslí, proto z toho podezíráš i druhé.
Reagovat
Fandina
A koukám, hned je fotečka, aktuálně k nominaci :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
Podepisuju.
Trochu se to dalo čekat.
Sestup nehrozí. Série úctyhodná. Ať se mládí otrká :-)
Těším se na neokoukané tváře.
Od silnější sestavy by se postup očekával, takhle to může být překvapení.
I Denisa má své dny, kdy dokáže divy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
reakce na horska.kraslice 13:06
Reagovat
FulnekUltras
takto významné repre na náhodu rozhodně není můj šálek - ale holt vládnou dnes poněkud jiné hodnoty, než odhodlání vybojovat něco mimořádného právě proti USA
Reagovat
blixa
Co je mimořádného na tom, případně porazit stěží béčkový tým USA ? Zkroucení tvého mozku nezná hranic :D
Reagovat
FulnekUltras
CoCo, Davis, Rogers - kterákoliv za dané situace potřebné body udělá - a Beth to bude zkušeně kontrolovat z lavičky, kdyby náhodou musela zaskočit v singlu - našim holkám zoufale chybí FC zkušenosti - a sbírat je v zápase tohoto typu, to už je opravdu asi ten moderní trend "hlavně všechno jinak a nově, dokud se ještě dá něco fungujícího rozdrbat"
Reagovat
Fandina
Co se ti na tom nelíbí, je to po vzoru tvého milovaného Ruska. Ty to udělali na finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se stala českou jedničkou dřív, než bych čekal. :D Škoda, že teď zrovna není moc ve formě, ale určitě mě to bude zajímat mnohem víc, než kdyby tam byla jenom do počtu. Američanky jsou určitě favoritkami, ale taky zdaleka nejsou v tom nejsilnějším složení... Holt asi Fed Cup není pro hráčky úplně priorita, což je vcelku pochopitelné.

BTW: Dneska v rádiu překřtili Vondroušovou na Vondruškovou. :D
Reagovat
tommr
ale po odtajnění jejich sestavy už to pro nás nevypadá tak beznadějně. Žebříčkový postavení prvních dvou singlistek je u obou týmů jen nepatrně rozdílný a po tomhle týdnu se může ještě víc srovnat. A debla naše holky taky umějí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo jsi a co jsi udělal s tommer???!!! Opravdový tommr by už psal jak našim holkám dává šanci jedna ku miliardě a že nemáme šanci vyhrát. A že naše holky debla umí? Pravý tommr by napsal že náš debl nemá šanci protože USA mají Bethanie a Coco a my jen Katku takže náš debl je bez šance!!!!
Reagovat
blixa
Tem tommr je nějakej divnej ...
Reagovat
smazaný uživatel
Podezřelej, copak má asi za lubem?
Reagovat
Lunej..
tak mají šanci jiné naše hráčky, to je zase pláče. Nevím, proč by se nemohly hráčky jednou za uherský rok omluvit. Já když čtu tady některé komenty, tak bych tedy vůbec neměla chuť reprezentovat a o fandy typu "daří se, je to skvělý, nedaří se, jste k ničemu" bych vůbec nestála. Naštěstí holky mají svůj život, takže nově nominovaným držím palce a snad nějaký bod uhrajeme.
Reagovat
Hector21
no to víš děvče, tady je spousta reprezentantů, kteří by za reprezentaci padli být v kůži tenistek...
Reagovat
blixa
Třeba Frick s tommrem, že ? :D
Reagovat
Lunej..
Adeptu jsou mraky. co Cech, to doktor, psycholog, trener, věštec, proste samy borec....
Reagovat
tommr
co si mě bereš do huby ty blbečku? Řek jsem snad jediný křivý slovo na adresu holek co tentokrát odřekly repre?
Reagovat
blixa
Neřek, blbečku :D
Reagovat
tommr
ty budeš nejspíš už úplně vypatlanej ...
Reagovat
blixa
Tak řekl, blbečku ? :D
Reagovat
tommr
starej dědek jako si ty a chová se jako malý děcko ...
Reagovat
blixa
To víš, už dětinštím :D Tak řekl nebo neřekl ? ;-)
Reagovat
Frick
Maj šanci jiný a k tomu navíc horší tenistky...
Reagovat
Hector21
hmm, a bude chleba levnější nebo o co ti jde?

že jednou někdo dá přednost přípravě na důležitou část sezóny a doléčení zranění nebo odpočinku? jako by ty holky v reprezentaci nic nedokázaly...

upřímně je to logické a pochopitelné...
Reagovat
Frick
https://youtu.be/0NYUYI0tYb8?t=17s

Sorry, ale tohle mne silně vadí. Ta zbabělost sejmout to (podlě všeho ne úplně reálný) pozlátko, jak je všechno super, jak jsou holky nadšený do toho hrát Fed Cup atp. Takovýhle schovávání se za "anonymitu" davu. Měl na férovku říct, za jakýho důvopdu tak která hráčka nepojede. Nechce se ti jet na Floridu kvůli Stuttgartu - OK, ale veřejnost bude vědět, že je tenhle turnaj pro tebe více než reprezentace.

Mělo to být něco za něco. Prachy za (částečnou) ztrátu sympatií.
Reagovat
Fandina
O co ti jde. Omluvily se a tím to končí.
Reagovat
Frick
Aby se každá hráčka řekla vyjádřila, proč nejede. Zdá se, že u některejch jsou důvody proč nejede méně pochopitelné (FC se nehodí do programu) než u jiných (zdraví). Takhle se to smíchá dohromady, aby nikdo nevěděl konkrétní důvody u té či oné hráčky.

A tedy myslím si, že v součástí života profesionálního tenisty by mělo být i plné zdůvodnění ne zrovna populárního kroku.
Reagovat
bIbec
chlapče, kdyby tam byl ve vedení takový diktátor jako ty, tak se ti na to každá vysere. Pokud bys je donutil hrát, tak by se na to vysraly na kurtu.
Reagovat
Frick
Nutit je nikdo nemůže, ale kapitán se nemusí snažit to zaonačovat tak, aby se na ně nikdo nezlobil. Takhle je to tak, že si o každý můžeme říct, že třeba zraněná.
Reagovat
smazaný uživatel
Frickovi tohle silně vadí? Super, to potěší :-)
Nick Frick = vzorný reprezentant B.L.BOSTI. Vždy připraven k lejnoidním komentářům.
Reagovat
Hector21
Coco, Lauren, Shelby a Bethanie za Spojené státy
Reagovat
Hector21
což je vítězná sestava v tomto duelu, ale cenné zkušenosti pro české mládí
Reagovat
Fandina
Oficiálně?
Reagovat
Hector21
úplně ofiko http://www.fedcup.com/en/draws-results/tie.aspx?id=W-FC-2017-WG-M-CZE-USA-01
Reagovat
Fandina
Díky. :-)
Reagovat
tommr
Američanky budou v týhle sestavě samozřejmě favoritky, ale nejsou úplně nehratelný. Kdyby se našim poved první den tak by ještě mohly překvapit ... :)
Reagovat
Frick
Aby to nebyla sestava z kategorie "chtělo to jednu hráčku z top kvarteta a stačilo by to na ně"
Reagovat
Hector21
té poznámce nerozumím
Reagovat
Frick
Že kdyby hrála aspoň jedna z kvarteta Petra, Lucka, Kája, Bára, tak by to na ty Američanky už celkem dobře stačilo.
Reagovat
blixa
Která je, prosím tě ta čtvrtá z toho tebou zmiňovaného top kvarteta ? Já mám za to že čtvrtá je Kateřina ? Koho jsem přehlédl ?
Reagovat
Frick
Petra, Kája, Lucka, Bára. - kdo sis myslel?
Reagovat
blixa
Jak můžeš počítat Petru která je momentálně out ??? A je otázka zda bude někdy in. Čtyřka je Katka. Tečka.
Reagovat
Dobry-den
Je to Fryckova čtyřka. Nerozumíš tomu. Vykřičník!
Reagovat
blixa
Nerozumím tomu ;-)
Reagovat
Frick
Je to top čtyřka, která je teď bohužel ovlivněna jednou dlouhodobou absencí. Tu dokážeme vykrýt v pohodě. Dokázali bychom vykrýt i dvě absence a v akutální situaci snad i tři. Čtyři už ale je, zřejmě, značný problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Frickové všech zemí, přestaňte vykrejvat a https://www.youtube.com/watch?v=SzNC8jOYdyg
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem si že alespoň ta Lucka přijede, už je hodně dávno co naposledy hrála singla ve FC a kdo ví kdy přijde další šance, zvlášť jestli vypadnem. Jen aby zápas s Garcia ve FC 2015 nebyl její vůbec poslední singlový zápas ve FC v kariéře....
Reagovat
misa
Lucka má letos za sebou už 44 zápasů (singl + debl). Najdi mi hráčku, která jich letos odehrála víc. Navíc ji bolela minulý týden noha.
Reagovat
Frick
Minimálně v tom Charlestonu se na ten debl mohla vybodnout. Jasně, vyhrála tam tiul, ale deblovej titul ze "středního" turnaje mi pro "primárně singlistku", která vyhrává deblový GS jak na běžícím pásu, mi nepřijde jako nějaký echt terno.
Reagovat
Fandina
Proč by to dělala, vždyť když chce být na žebříčku nahoře, tak musí odehrát určitý počet turnajů a taky jde o peníze.
Reagovat
misa
Ale radost byla opět veliká:)

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17634720_1484464568285022_505283014084235036_n.jpg?oh=0b7a841909bef0db4123df6a3844a552&oe=59524176

Takovou v singlu ani nezažije. Ovšem zápasů je hodně. Proto je nutný odpočinek!
Reagovat
Frick
Ve FC ale jo.
Reagovat
misa
Už nemůže zvládat všechno... Pokud ji chceš vidět konkurenceschopnou v singlu, tak musí něco obětovat.
Reagovat
Frick
Debl.
Reagovat
tommr
proč by měla obětovat debl ve kterým je zdaleka nejúspěšnější? To sis zase našel po Monte Carlu nový téma na opruzování?
Reagovat
Frick
Debl na malym turnaji. GS + PM jí stačej.
Reagovat
VlS
Tobě by stačilo co? Klecový lůžko, nebo svěrací kazajka?
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
slacker
totalne prokaucovane, tekhle si deb-lne znicit serii
Reagovat
Frick
Není letos úplně poslední šance na domácí finále?!
Reagovat
fialka
Bude hrať za Slovensko. Zdalo sa, že hejterom zavrie hubu, ale nie. Nehrá, zle je, bude hrať zle je. Dôvod na nenávisť sa vždy nájde. Nechápem tú úbohosť.

http://sport.aktuality.sk/c/271373/dominika-cibulkova-zmenila-postoj-nastupi-proti-holandsku/
Reagovat
Frick
...a rázem jsme my Češi za ty, kterým se budou ostátním smát, že jim holky na to se.rou....
Reagovat
blixa
Proč by se nám smáli ? "Silný tým" nás poslal do bezpečné zóny a cokoliv dál už je jen nějaká třešinka, která nemusí být pořád.
Reagovat
fialka
Nikto sa nemôže smiať už len pre to, čo Češky vo FC dokázali. Nebuď paranoik. Tých, ktorí by sa smiali, môžeš mať na háku.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím že hodně lidem na Slovensku vadí její chování. Není moc sympatická a občas se chová arogantně, navíc po LOH 2012 prohlásila že ji nebaví reprezentovat. Já se vůbec nedivím, i kdyby byla Cibulková češkou tak ji v životě nefandím
Reagovat
fialka
Ty ju poznáš osobne, ak takto o nej píšeš?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne ale projevuje se tak, chování na kurtu otřesné. A jak prohlásila po AO 2014 že GS ještě vyhraje... většina slováků ji nesnáší a prostě se nedivím
Reagovat
fialka
Prejavovať sa tak môže na kurte, ale v súkromí môže byť iná. Tí, ktorí sa s ňou stretli osobne, hovoria v jej prospech.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako fanynka tenis ji hodnotím podle chování na kurtu a to je prostě otřesné. Chová se hrozně namyšleně a její hýkání je snad ještě horší než u Marii
Reagovat
Fandina
Mně se na Domče nelíbí to její povzbuzování se po dabláku protihráčky, vím, že je to bod, ale připadá mi to neslušné. Jinak se raduje po bodech, to chápu, povzbuzuje se a je živelná. Ale otřesným chováním bych to nenazvala.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-fed-cup/299738/omluvenky-nebude-to-trend-doufa-pala-vondrousova-hraje-jak-federer.html

Cítim tam od Pály nechuť říct věci natvrdo. Říct, že hráčky nechtějí hrát z důvodu přežrání se tituly a nechuť se hnát na Floridu.

No a hráčky nyní ukázaly, že chut reprezentovat u nich, navzdory četným proklamacím, není bezbřehá.
Reagovat
blixa
Kecy. FC je mrtvá záležitost, špičkových hráček v něm bude stále ubývat, buď se s tím něco udělá, nebo to bude ryze okrajová věc. Tenis a "reprezentace státu" je ptákovina. Tenis je ryze individuální sport kde hráči a hráčky reprezentují sami sebe. Nějaké kolektivní rouby jsou ptákovina, snad jen ty týmové exhibice jsou alespoň pro srandu a zábavu.
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty brebto, tenis hraný jinak než jen za sebe má svoje kouzlo. Ale taky větší zodpovědnost, protože když se jednotlivci nedaří tak to zasahne i ostatní a nejen sebe. Jsi úplně mimo.
Reagovat
blixa
Jsem a jsem mimo rád. Tenis mám rád mimo jiné právě proto, že toho "národovectví" je tam málo a jeho význam stále klesá ;-)
Reagovat
Fandina
Ono nejde o národovectví, to potřilo do předminulého století, ale o to, že se každý člověk někam patří a proto se lidi sdružují podle toho, kam patří, do města, do země, do Evropy. A mezi sebou soutěží. Je to jednodušší než tvořit skupinu jen tak podle toho, jak se kdo domluví. Má to svojí logiku.
Reagovat
Fandina
A samozřejmě, vždycky člověka potěší, když ta jeho skupina je úspěšná.
Reagovat
lars
Kdyz jsi v autu, tak tu radsi nepis :)
Reagovat
blixa
Víš co mi můžeš ? Víš ! Tak nepruď !
Reagovat
lars
Muzu ti dat 10 ran do tvy drzy huby. Bude to stacit na "vybouchani" toho sajrajtu, co mas asi v tele ? :)
Reagovat
blixa
Hmmm, já tě měl za mírumilovného autistu a pán je zatím těžkej bouchač. No, třeba budeš mít příležitost ;-)
Reagovat
misa
I autisté se občas naštvou :)
Reagovat
lars
nejen autiste
Reagovat
a.magerova
Já v tom vidím těžkej harassment.... :-P
Reagovat
misa
V Bruselu by z tebe měli radost.
Reagovat
blixa
Brusel je mi u prdele.
Reagovat
tommr
podobně jako Sobotkovi? :)
Reagovat
blixa
Neznám vztah nějakého Sobotky a Bruselu. Většina současných politiků mi splývá do jedné beztvaré sračkovité hmoty.
Reagovat
tommr
Sobotka je jen příklad politika, kterej se sice navenek tváří jako na EU nezávislej, ale ve skutečnosti plní horlivě všechny příkazy z Bruselu a to i ty, který by nemusel. Tvoje zuřivý antinárodovectví, kterým se tak rád chlubíš mi to hodně připomíná. Sice se zaklínáš jak je ti Brusel u prdele, ale tu jejich zvrácenou ideologii si už dávno převzal za vlastní a ani o tom nevíš. Vymývání mozků úspěšně pokračuje ... :)
Reagovat
blixa
Co to meleš za hovna ? Žádným "zuřivým" antinárodovectvím netrpím. Jen ho prostě nemusím. Myslím že to není povinné. Další hovna se snad ani nedají komentovat. Co dělá Brusel vůbec nesleduju, tudíž ani netuším jakou "zvrácenou" ideologií to podle tebe trpím. Nehledě na to, že ideologie v Evropě už dávno vymřely. Vymřela i politika a zbylo jen politikaření. A to je asi tak všechno co k tomu hodlám dodat. Za mě konec diskuze.
Reagovat
tommr
ty si tak blbej, že se na tebe člověk ani nemůže zlobit ... :)
Reagovat
blixa
Když mi tohle napíše jeden z nejblbějších místních kašparů, tak to přímo zahřeje na duši :D
Reagovat
FulnekUltras
ale jo, ta beztvará sračkovitá hmota je dosť vystižna ;)
Reagovat
bIbec
mmm, řekl bych, že oba zacházíte do zbytečných extrémů. Kdyby tomu tak bylo, tak na to naše holky serou furt. Tohle je pochopitelné a dalo se to čekat.
Frick třeba mluví o nějaké přežranosti a nechuti jet na Floridu.. ale vždyť to je snad každému jasné. Hrát v Evropě před evropskými turnaji je jiná věc jak na té Floridě. Tohle prostě většina lidí chápe, že je to teď komplikovanější. Osobně sem rád, že odřekly i ty ostatní. To by tady bylo, jaká je Kája fůrie atd. Přitom Petra taky párkrát vynechala, když se jí to nehodilo.
Naše holky sou prostě super a reprezentují rády. Není tam nikdo, kdo by odmítal (pravidelně) reprezentovat.
Reagovat
blixa
Nechci ti brát iluze, ale to je především záležitost Černoška, kterej má z domácích utkání slušnej business. Jinak by to asi vypadalo jako v jiných zemích, občas jo, občas ne.
Reagovat
bIbec
víš, můj názor je takový, že kdyby tam jezdily tzv "z donucení", tak by zdaleka nebyly tak úspěšné. Já to těm holkám věřím. Nevidím tohle tak "černě".
Reagovat
blixa
Z donucení by to asi vypadalo jinak. Prostě je umí motivovat, a nemyslím tím jen prachy. Abys měl něco rád, musí k tomu být i podmínky a prostředí. Ale mít to na starosti třeba Kaderka, tak bych to viděl bídně.
Reagovat
Frick
Jen ne ale dost možná hlavně... jako co my víme, jak a kolik těch prachů kolem Ćernoška teče.

Bylo někde aspoň naznačeno, kolik těch prachů holky za FC dostávaly? Nemívala Petra třeba miliony za jedno kolo?
Reagovat
blixa
Černošek kdysi něco naznačoval, a asi to moc nebylo. Miliony učitě ne.
Reagovat
VlS
A odkdy to je Černoškova odpovědnost.
Reagovat
Frick
Vždyť to kompletně zajišťuje ta jeho Ćeská sportovní. Jak domácí zápasy, tak výjezdy.
Reagovat
VlS
Ale nominaci dělá svaz, nebo se už rozpustil ? Konečně?
Reagovat
Frick
No, to nevim. Otázka, co/kdo formálně a co/kdo neformálně.

Ono možná už lecos napovídá to, že se TK před FC neproběla na Štvanici v sídle ČTS ale na spartě, kde je sídlo české Sportovní. To myslím, že je docela sigifikantní ukázka toho, že si Černošek "zprivatizoval" nároďák.
Reagovat
bIbec
jo, tak s tím souhlasím (teda nevím co Kaderka, to si netroufám říct).. ty lidi kolem holek a českého FC sou taky důležitý, není to jenom o těch holkách, to zase jo.
Dovedu si představit někoho, kdo je třeba do reprezentace zapálený, ale pak se kolem toho začne motat nějaký kopyto a ta zapálenost přejde. Pak taky někoho, kdo si tou reprezentací úplně není jistý, jestli je to to pravé ořechové a pak to prostě zkusí a tak nějak si to zamiluje.
Já bych i nepodceňoval ten faktor podpory lidí. Je to tak lidsky přirozené, že ty holky chtějí tu podporu cítit a v té reprezentaci to pociťují nejvíc.
Reagovat
bIbec
prostě když tě tlačí celá hala, to musí být super pocit.
Reagovat
tommr
jj a naše holky si to jinak na turnajích v cizině moc neužijou ... :)
Reagovat
Frick
No, tak zrovna Lucka Š. by jen počkala v Americe.

(relativně zdravá) Petra nehrála jen v Kanadě 2015 - extrémní zima, snadný soupeř (i v případě účasti Eugenie), přítomnost Káji (která už tehdy byla lepší než je teď Týna nebo Katka) a ve Švýcarsku, kdy paběrkovala.

Tohle je prostě jasně nejtěžší situace.
Reagovat
blixa
Petra nehrála ani ve Španělsku 2014, ale už si nepamatuju proč.
Reagovat
lars
nebyla fit
Reagovat
Frick
JJ, byla původně nominovaná a až pak se omluvila kvůli zdraví.
Reagovat
VlS
Protože jela hrát k Arabům. Lucka s Klárkou tam pak letěly rovnou ze Španělska a prakticky hned šly hrát, protože debl se dohrával v pondělí.
Reagovat
Frick
Další věc - zdá se, že omluvenka je vždy "na první pokus". Asi to tedy neni tak, že by třeba Pála zkoušel někoho ještě překecat z důvodu toho, že nejedou jiný.
Reagovat
blixa
Tohle určitě primárně řeší Černošek a Pála je postaven před hotovou věc.
Reagovat
Frick
Tak možná, že jsou tam i nějaký handly "Fed cup nebo turnaj v Praze"
Reagovat
Frick
Tj. že by třeba "Lucko, Bára i Kája taky nejedou, fakt bych tam potřeboval aspoň tebe, nechtěla by sis to ještě rozmyslet?" ...takhle to asi tedy nefunguje.
Reagovat
blixa
Možná funguje, ale tohle řeší Černošek, ne Pála.
Reagovat
Frick
Ok. Pak ale tedy holky dost Černoškovi snížili šance na vejvar z domácího finále.
Reagovat
blixa
Nemůžeš bejt vždycky vítěz :D
Reagovat
Fandina
To ne, ale můžeš se o to pokusit!
Reagovat
Frick
Nj, ale "poraženej" byl i loni. Losem.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukni na meil, Frick. Máš tam od Pály vzkaz. Prý potřebuje nějakýho odvážnýho mluvčího :-)
Reagovat
Kozoroh
I mně překvapilo, že nikdo z trojice Kája, Bára, Lucka Š. nebude FC hrát. Holt motivace rvát se za svou zem se vyčerpala. Mám za to, že Američanky postoupí, ikdyž Williamsky nebudou hrát, Coco dá dva body v singlu a Betka bude jistit debla.
Reagovat
freeteepek
Tojako že nepojede ani Kristýna, pokud by postoupila do finále? To je docela reálné.
Reagovat
tommr
pokud by Kristýna postoupila v Bielu až do finále (v což doufám) tak by jen neletěla s Pálou už v neděli, ale až později ... :)
Reagovat
Fandina
Proč by nejela? To stihne, když se hraje o dalším víkendu.
Reagovat
Fandina
Záleží na nominaci USA, pokud by to byla Coco, Rogers, Davis a Beth, tak sice naše holky nebudou favoritky, ale proč by nemohly vyhrát. Pokud by hrála Keys, tak se možnost pro naše holky snižuje a pokud Williams, tak se není o čem bavit.

Takže držím palce Katce a Týně, myslím, že pokud budou fit, tak je to na nich a to samé v deblu. Pojďte holky!!!
Reagovat
Frick
Jak to bere Černošek. Šance na případné domácí finále by byla velká.

A Černošek - neČernošek - na finále už by třeba nechyběl vůbec nikdo.
Reagovat
Frick
mne strašně zklamala. U ní jsem fakt čekal, že by ti motivaci mít mohla. Zahrát si po dvou letech ostrého singla, navíc tam být v jaké pozici team-leaderky. Navíc má z našich asi nejvíce zkušeností z "popela".

Nějak mi přijde, zda tento "bojkot" nebyl "rozpečen" už někdy po prvním kole. Tj. že už nějaký čas jsou holky s Pálou/Černoškem dohotnutý, že je do USA tahat nebude.

Fakt, že jsme venku zpravidla nemusely hrát mimo Evropu, asi trochu zkreslil míru ochoty reprezentovat. No a když se muselo do mrazivého Quebecu, tak to "vyřešila" Genie svou neúčastí (přesněji - ještě před úvopdním mačem, kdyby hrála, tak by si s ní Kája podle všeho beztak vytřela p*del) a naopak nominace "full sestavy", by připomínala lov zajíců pomocí kulometu, čili by byla nesmyslná. Docela zajímavá otázka, zda do Německa by taky byly omluvenky.

Šířka kádru je naší ohromnou výhodou. V tomto ohledu škoda, že se aspoň jednu členku "top kvarteta" nepodařilo překecat. Ale asi těžko šlo vyhandlovat, že by třeba Pála Lucku netahal do Ostravy a naopak dostal příslib na SF. Protože případná "nenominace" na domácí ČF by stejně neskýtala žádný uchopitelný "odpočinkový bonus".

Nevím tedy, zda je dobrý nápad nominace Maki. Ta cesta do USA by jí mohla dost rozhodit. A kvaldu do Wimbledonu ještě jistou tedy nemá. Z Prahy a Trnavy je tam obhajoba 30 + 19 bodů...
Reagovat
dadaft
" ,,,,,,,, a sme v pérdeli, pane hrábě"

ale ne, nepřehánějme.
Serena za Američanky nebude hrát tutově, jestli bude Venus, je to asi v pytli,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale bez Williamsek máme rozhodně šanci, je to tenis.
Reagovat
tommr
počítal jsem sice s tím, že některá naše top-hráčka nominaci odřekne, ale že nepojede ani jedna ze tří momentálně nejlepších jsem opravdu nečekal. Pokud se na to ale necítí tak je asi lepší když nejedou a dají šanci dalším. Jen se trochu divím, že Pála nevzal aspoň jednu zkušenou deblistku - bud Andreu Hlaváčkovou nebo Lucku Hradeckou ...
Šance naší "béčkový" sestavy ted závisí na nominaci Američanek. Pokud nebudou hrát Williamsky nebude to úplně beznadějný ani pro náš oslabenej tým ...
Reagovat
blixa
Lucka Hradecká se podle iDnesu rovněž omluvila.
Reagovat
smazaný uživatel
Američanky mají obrovské množství variant a zatím se můžeme jen dohadovat koho nomijují, ale docela pochybuji o účasti Williamsek
Reagovat
Lenca45
https://m.youtube.com/watch?v=gg7oQ-R3E9k
1:25, Pála mluví o Američankách...
Reagovat
FulnekUltras
video uživatelem TenisovySvet staženo - kurwa proč !!!???
Reagovat
dadaft
moje řeč
Reagovat
freeteepek
Marie Bouzková čili "Mery Buskova" v angličtině. Pořád nechápu, proč Angličani vynechávají ve jménech jako Bouzková, Koukalová to o. Někdo by jim měl říct, že by naopak měli vynechávat u:-)
Rozumím tomu, když někdo má problémy s ř, protože tuhle hlásku ve svém jazyce prostě nemá, ale pokud se jedná o zvuky, které v daném jazyce existují (jen se píší jinak), tak by se měli víc snažit:-)))
Reagovat
Astarin
Podle mě na "ou" aplikují francouzskou výslovnost, kdy "ou" se čte francouzsky "u".
Reagovat
freeteepek
Američanky zatím nic? Tipuju, že sestry W. se na to taky vybodnou a naše holky by nemusely být úplně bez šance. Kristýna dnes hrála fantasticky a mohla by zajistit 2 body v singlu eventuálně i ten ze 4hry společně s Katkou:-)
Reagovat
bIbec
tipuju Keys, Rogers, Bětku a pak možná Coco. Keys a Rogers by určitě měly hrát singla, protože sou obě na antuce silné. Náš tým je pěkný, ale asi to neklapne :-) Ale já bych řek, že by to neklaplo ani kdyby tam byla ta nejsilnější sestava.
Reagovat
tommr
možná, že budou hrát i McHaleová nebo Brengleová, kterým se proti našim daří. Výběr mají Američanky mnohem širší než my ...
Reagovat
bIbec
i Lauren Davis by mohla.. hmm, těžko říct. Musíme počkat.
Reagovat
tommr
jj Davisová je taky možná adeptka na nominaci a ani proti ní se našim moc nevede. jsem opravdu zvědavej s čím Američanky vyrukujou ...
Reagovat
Carloss
jednu chybu bych v tý jinak zajímavý nominaci viděl. místo hodně z formy hrající denisy, měl pála nominovat hradeckou. se siniakovou se za poslední dobu sehrály a jestli dojde na čtyřhru tak by její zkušenosti mohly chybět.
Reagovat
blixa
Hradecká se rovněž omluvila ;-)
Reagovat
tommr
tak měl vzít Andreu Hlaváčkovou, která by do debla byla ještě lepší ...
Reagovat
blixa
Tož zavolej mu ;-)
Reagovat
tommr
ted už je trochu pozdě a navíc já mu věřím, že pro tu nominaci udělal co šlo ... :)
Reagovat
lars
A Ty zavolej svoji Prdelce, kdyz nemas do ceho "pichnout" :)
Reagovat
blixa
??? Prdelka si včera zastřílela a nemám důvod ji otravovat ;-) Do čeho píchnout mám :D, ale nechce se mi s tím začít když vím že přijdou jiné priority ;-)
Reagovat
Empe
Tady se někdo dočetl, že má pověst otroka žebříčků... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Budu hádat Explorer? :)
Reagovat
Empe
Nee. Ještě drogy od zubaře. :( :D
Reagovat
Empe
Tady se někdo dočetl, že má pověst otroka žebříčků... :D
Reagovat
Empe
Tady se někdo dočetl, že má pověst otroka žebříčků... :D
Reagovat
mkubis17
proč nevzal Krejčíkovou místo Allertový rovnou? :-D ta teď dostala krásnej výprask v Santa Margheritě :D
Reagovat
horska.kraslice
Mně se ta zpráva líbí. 5 FC titulů za 6 let, hattrik, myslím, že všechny naše top hráčky věnovaly reprezentci svoje maximum a všem za to velký dík. Pro nominovanou sestavu to bude nádherná zkušenost, hrát hned proti USA, které mají největší zastoupení hráček ve stovce. Zodpovědnost naší druhé garnituře nemusí svazovat ruce, nikdo od nich nečeká výhru, já osobně budu spokojená za důstojné tj. bojovné představení.
A dovětek: koho Pála nominoval, to je jeho věc.
Reagovat
sprchon
Souhlas. ;)
Reagovat
blixa
+100
Reagovat
lars
a neni to treba opozdeny April ?
Reagovat
lars
:)
Reagovat
blixa
Ano, je třeba se smát vlastním vtipům. Nikdo to za nás neudělá, viď ;-)
Reagovat
lars
ten muj komentar byl doplnen o :)
pac tu nelze editovat vlastni komentare
Reagovat
Hector21
Ty seš dneska v ráži, čéče.
Reagovat
blixa
Čekám až mi přistane práce, nechci začít nic jinýho, tak se trošku nudím :D
Reagovat
Hector21
pfff, na pásovou výrobu s tebou, oni tě ty roupy přejdou...

kouknul jsem včera na tu tvou Kamilku, ale je to tedy pro silné povahy
...splašená kobylka to je
Reagovat
blixa
Buď rád že ses nedostal před její Smith & Wessony zavěšené proklatě nízko, ty kobylko :D
Reagovat
blixa
Jinak, co se pásu týče, jako brigádník v dobách studentských jsem dělal ledacos, ale u pásu teda ne. Asi budu této životní zkušenosti už ušetřen. Myslím, že to přežiju :D :D
Reagovat
Fandina
Já jsem u pásu jednou dělala, bylo to na chmelu a každý jsme jeden nebo dva dny pracovali na pásu :-)).
Reagovat
Kozoroh
Takový Petr Novotný si na tom postavil kariéru televizního baviče...
Reagovat
janek_da
Velká dubnová revoluce
Reagovat
smazaný uživatel
socialistická?
Reagovat
blixa
Zahlídl jsem Stalinultrase, jak někam běžel s rudou vlajkou a baťohem dlažebních kostek, tak možná :D
Reagovat
misa
Že by si zkusila kvalifikaci ve Stuttgartu? Zatím je 4. pod čarou, takže šanci na účast v hlavní soutěž má malou. Proč ne, je potřeba si před obhajobou Prahy vyzkoušet aspoń jeden zápas na červené antuce. Nebo si chce pořádně vyléčit nohu. Sám jsem zvědavý :)
Reagovat
sprchon
No, konečně změna, bude to zajímavý. ;)
Reagovat
George_Renel
Vzhledem k tomu, že USA určitě taky nebude mít nejsilnější sestavu, tak to bude zajímavé. A bude to velká zkušenost, které se snad v budoucnu zúročí.
Úplně chápu, že po 5 získaných FC je ta motivace jinde.
Jediné co bych zvážil, je nominace Allertové. Klidně místo ní Bouzkovou.
Reagovat
PetaM
Velké zklamání ... Čekal jsem aspoň jednu z velké trojky ... To už tam klidně nominujte i Petru. I se svou zničenou rukou by byla platnější než Plíšková s Denisou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně ten souboj s Češkama bude zajímavější.
Reagovat
lilly
No super, takže titul pro Američanky.
Reagovat
lars
A co kdyz za USA nebude hrat tenistka z top60 ?
Reagovat
PetaM
Za USA by měly nastoupit BMS, Keys a Coco ...
Reagovat
blixa
Nemůžeme furt vyhrávat, dyk je to trapný ... :D
Reagovat
PetaM
Tohle je ale pozitivní trapnost :D
Reagovat
horska.kraslice
+1
Reagovat
lars
Uz USA nominovali na FC?
Reagovat
blixa
Tvl. , umíš číst ??? :D
Reagovat
lars
Proc ?
Reagovat
blixa
Pro slepičí kvoč ! :D Ty si se dneska vzbudil jako prudič ?
Reagovat
lars
Aut :)
Ty mas asi dost alkoholu nebo drogy v tele :)
Reagovat
blixa
Ani jedno, ani druhé. Drogy neberu a červené víno si dávám až po večeři ;-)
Reagovat
janek_da
Večeřím kdy chci. Třeba dneska jsem večeřel už před třemi hodinami.
Reagovat
blixa
:D :D Ano, když je chuť, dá se večeřet kdykoliv ;-)
Reagovat
a.magerova
Co teď s načatým večerem.... ;-)
Reagovat
janek_da
bude dlouhá noc
Reagovat
a.magerova
Roger mi dal teď volno, takže.... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=z30_ElASsx8
Reagovat
blixa
Ten chlapec je tak benevolentní .... :D
Reagovat
a.magerova
Tož... dal mi jakési omezení... no... pokusím se vyhnout svodům Forehanda a jemu podobným a bude TO v cajku.... :-)))))

http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2014/05/roger-federer-celebrates-twins.gif
Reagovat
blixa
No úplně ho slyším .... jak říká .... magerová, magerová, ty zvíře !!! :D
Reagovat
janek_da
tak to je dobrý. Keys je v Race za Markétou
Reagovat
blixa
+1
Reagovat
blixa
Od pesimizmu je tu tommr, vy ostatní si ho strčte do pr.... ;-) :D
Reagovat
lars
Tato sestava na FC prekonala tommruv pesimismus nekolikrat :)
Reagovat
blixa
V poslední době je tommr nějakej slabej :D
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
lars
A proc tam neni Hrade ?
Reagovat
blixa
Lucka se též omluvila ;-)
Reagovat
lars
z jakeho duvodu ?
Reagovat
blixa
Asi jako všechny, nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že se jim nechce do Ameriky aby se pak vraceli do Stuttgartu.
Reagovat
lars
Co bude hrat Hrade ve Stuttgartu?
Reagovat
blixa
Ježíš tak jí zavolej a zeptej se a nepruď porád ! :D
Reagovat
r176
Taky se divím proč tam není Lucka :-( Byla by mnohem platnější než Allertová
Reagovat
kada.tom
takže W/O pro Američanky :-)
Reagovat
Serpens
To by mě zajímalo, proč všechny tři. Naše holky sice vždy bojují jako celek, ale tady už opravdu nevím, co by se muselo stát, aby vyhrály. Jen bych ještě Allertovou vyměnil za Bouzkovou, aby si zahrála s Vondroušovou čtyřhru.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže konec. S tímhle nemáme šanci.... ale alespoň je tu zkušenost pro holky, každopádně místo Denisy by bylo lepší postavit Martincovou
Reagovat
smazaný uživatel
No a teď koho do singla. Spíš bych byla pro Siniakovou a Vondroušovou. Allertová je letos marná a Plíšková + antuka... byť je zelená to není dobrá kobbinace
Reagovat
smazaný uživatel
kombinace
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist