Nejspíš skončím s tenisem, připustil Caňas

14. 12. 2009, 17:05
Aktuality 0
Je mu 32 let a současné 191. místo ve světovém žebříčku je hodně vzdálené od osmé příčky, na které byl před čtyřmi lety. Celou letošní sezonu se Argentinec Guillermo Caňas trápil a nyní oznámil, že zřejmě pověsí raketu na hřebík. Na devadesát procent nezačnu v roce 2010 hrát, řekl Caňas.
Profily hráčů
Guillermo Caňas

Že uvažuje o konci kariéry, oznámil Guillermo Caňas o víkendu během exhibice v argentinském San Juanu, kde prohrál s krajanem Gastonem Gaudiem 5-7 4-6.

"Jsem na konci, pořád cítím bolesti, a kvůli tomu jsem ve složité situaci," konstatoval bývalý hráč světové desítky, kterého stále trápí zápěstí. "Dneska víc nehraju, než hraju. Na 90 % už v roce 2010 nezačnu hrát," dodal s tím, že jeho turnajem "na rozloučenou" by mohl být únorový podnik v Buenos Aires a že by se na okruh ATP mohl později vrátit jako trenér.

Caňas si už během své kariéry jeden odchod zažil, byť nedobrovolný. V roce 2005 byl kvůli dopingu potrestán dvouletým distancem, díky odvolání se pak na kurty vrátil po 15 měsících. I poté se mu dařilo, v roce 2007 přidal do sbírky sedmý turnajový titul a v Indian Wells ukončil sérii 41 vítězných zápasů Rogera Federera.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist