Nejúspěšnější deblisté historie Bob a Mike Bryanovi na příštím US Open ukončí kariéru

14. 11. 2019, 09:14
Aktuality 10
Jednačtyřicetiletá dvojčata Bob a Mike Bryanovi příští rok na US Open ukončí kariéru. Nejúspěšnější deblový pár historie se chce rozloučit před domácími fanoušky ve Flushing Meadows, kde si v roce 1995 odbyl svou premiéru.
Profily hráčů
Bob a Mike Bryanovi

Bryanové společně debutovali na US Open 1995 a až na pár momentů strávili většinu kariéry ve dvojici, která se nakonec stala tou nejúspěšnější v historii a jen těžko se bude překonávat.

Jednačtyřicetiletí Američané bok po boku získali rekordních 118 titulů, 16krát triumfovali na grandslamech, 39krát se radovali na podnicích série Masters a čtyřikrát ovládli prestižní Turnaj mistrů. Mike ještě slavil další dva grandslamové triumfy s krajanem Jackem Sockem, když se Bob zotavoval po operaci kyčle.

Navíc mají zlato z olympijských her v Londýně (2012) a před 12 lety v Davis Cupu pomohli Spojeným státům k zisku "salátové mísy". V čele deblového žebříčku strávili dohromady 438 týdnů a celkem 10 sezon zakončili na tenisovém trůnu.

"Rozhodli jsme se letošní sezonu ukončit už po US Open, přestože jsme se kvalifikovali na Turnaj mistrů. Chceme nabrat síly na naši poslední sezonu. Cítíme, že je ten správný čas. Chceme skončit, když jsme ještě pořád konkurenceschopní a zdraví. Byla to magická jízda."

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
kada.tom
Noo, na jejich zápasy vždy byla radost se dívat, přál bych jim v jejich poslední sezóně ještě nějaký pěkný trimuf(y) a samozřejmě rozlučka v New Yorku bude epická, očekávám, že budou dostávat zápasy na AAS :-)
Reagovat
Patik
čo ste sa dohodli šecia ? niečo sa blíži poďme všetci preč alebo čo..? fajn..choďte si..veď myyy vás aj tak neeepotreebujeemeee..:(
Reagovat
paprikovygulas1
Si sa riadne opustil
Reagovat
Patik
aaa len tak decentne..
Reagovat
ttopi
Fantastická kariera. Vypadá to nepřekonatelně, ale on se určitě zase někdo objeví. Když kralovali The Woodies, tak jsem si taky říkal, že už to lepší být asi nemůže, a pak začli Bryans.
Reagovat
Stan_Borowitz
The Feds je dají. Tituly začnou sbírat hned, jak taťka přestane.
Reagovat
Krisboy
A kteří? Kluci nebo holky?
Reagovat
Stan_Borowitz
Tohle středověké dělení bude tou dobou už dávno na smetišti dějin...
Reagovat
RF46
:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Bude to prostě "Federer 1 a Federer 2 porazili ve finále Federera 3 a Federera 4"
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist