Největší favoritky na Bali nezaváhaly

9. 9. 2008, 17:21
Aktuality 0
Se svou soupeřkou i tropickým vedrem na Bali si dnes poradila ruská tenistka Nadia Petrovová. Turnajová čtyřka na indonéském ostrově ve dvou setech porazila Japonku Nakamuraovou a postoupila do druhého kola. Podobně si vedla i třetí nasazená Flavia Pennettaová.
Nadia Petrovová

Nadia Petrovová se na Bali představila po týdenní pauze, zapříčeněné porážkou ve třetím kole US Open. Jak řekla po vítězství 6-3 6-1 nad Aiko Nakamuraovou, trvalo jí několik dní, než si zvykla na počasí, v němž se na Bali hraje. "Teď už si věřím. Přizpůsobila jsem se podmínkám. Na kurtu jsem rychlejší a dobře se pohybuji. Úvodní kolo je pokaždé těžké a je důležité udělat ten první krok, abych si začala věřit," prohlásila Petrovová.

Set ve svém úvodním utkání neztratila ani Flavia Pennettaová, přemožitelka Petrovové na US Open a turnajová trojka. Italka zvládla dramatický závěr prvního setu, který vyhrála 9-7 v tie-breaku, a ve druhé sadě už své soupeřce povolila jediný game.

Nejvýše nasazenou tenistkou turnaje je Slovenka Daniela Hantuchová, která měla v úvodním kole volný los. O tom, kdo bude její první soupeřkou, se dnes rozhodlo v souboji mezi Ukrajinkou Olgou Savčukovovou a Allou Kudrjavcevovou. Savčukovová porazila Rusku 7-5 6-2 a nyní ji čeká úkol zabránit Hantuchové v obhajobě loňského finále.

Výsledky - Bali:
Dvouhra - 1. kolo:
Pennettaová (3-It.) - Kingová (USA) 7:6 (9:7), 6:1, Petrovová (4-Rus.) - Nakamuraová (Jap.) 6:3, 6:1, Erraniová (7-It.) - Grandinová (JAR) 6:2, 6:1, Craybasová (USA) - Wozniaková (8-Kan.) 3:6, 6:3, 6:2, Garbinová (It.) - Czinková (Maď.) 6:2, 7:6 (7:3), Rodionovová (Rus.) - Vakulenková (Ukr.) 6:2, 3:0 skreč, Chan Yung-Jan (Tchaj-wan) - Bardinová (Rus.) 6:2, 6:1, Savčuková (Ukr.) - Kudrjavcevová (Rus.) 7:5, 6:2.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist