Němky vyřadily Šarapovovu a Clijstersovou! Světovou jedničkou bude Azarenková, nebo Radwaňská

2. 7. 2012, 16:29
Aktuality 75
WIMBLEDON ŽENY - Loňská finalistka Maria Šarapovová končí na letošním Wimbledonu už ve 4. kole na Sabině Lisické a přijde o post světové jedničky. Tou bude Azarenková, teoretickou šanci má ale i Radwaňská. Úspěšný den německých tenistek dnes podtrhla Angelique Kerberová, jež rozdrtila Belgičanku Kim Clijstersovou.
Maria Šarapovová

Maria Šarapovová do Londýna přiletěla coby čerstvá vítězka French Open a držitelka všech čtyř grandslamových titulů a na ostrovech chtěla po deseti letech napodobit Američanku Serenu Williamsovou, jež v roce 2002 jako poslední vyhrála v jeden rok titul na pařížské antuce i v Londýně na trávě.

Pětadvacetiletá Ruska se dnes s 15 vítěznými zápasy v řadě v zádech utkala se Sabine Lisickou, kterou porazila ve všech třech vzájemných duelech. Počtvrté ale uspět nedokázala a musela před uměním své sokyně sklopit hlavu.

Sabine LisickáLisická, která vinou častých zranění dokonce uvažovala o ukončení kariéry, se se Šarapovovou utkala ve Wimbledonu už loni a tehdy ve svém premiérovém grandslamovém semifinále prohrála. Dnes se dočkala sladké odvety a navíc na slavném Centrálním kurtu. Dvaadvacetiletá Němka, jež před Wimbledonem prohrála pět zápasů v řadě a dnes jí z lóže fandil známý basketbalista Dirk Nowitzki, skvěle podávala, hrála agresivní tvrdé údery a duel po prvím setu přerušený deštěm zaslouženě vyhrála 6-4 6-3.

"To je neuvěřitelné. Už potřetí jsem tady porazila vítězku French Open," připomněla Lisická fakt, že v roce 2009 porazila v Londýně aktuální pařížskou šampionku Světlanu Kuzněcovovou a loni Číňanku Na Li.  "Pro body jsem si chodila. Od prvního úderu jsem se cítila skvěla. Tohle je můj oblíbený turnaj, miluju trávu," rozplývala se dvaadvacetiletá Němka.



Končí i Clijstersová
Lisická se o postup mezi nejlepší čtyři utká s krajankou a fedcupovou kolegyní Angelique Kerberovou, která se postarala o další překvapení. Semifinalistka loňského US Open doslova deklasovala Kim Clijstersovou. Belgičanku, jež chce po letošním US Open ukončit kariéru a ve Wimbledonu tak startovala naposledy, rozdrtila dvakrát 6-1. 

Světová osmička Kerberová před rokem vypadla už v 1. kole a díky letošnímu postupu do čtvrtfinále by měla vylepšit své maximum minimálně o jednu příčku. 

Světovou jedničkou bude Azarenková, nebo poprvé Radwaňská
Šarapovová vinou neobhájení bodů za loňské finále přijde o post světové jedničky. Viktoria Azarenková, která byla jedničkou po triumfu na Australian Open do konce Roland Garros, totiž dnes smetla 6-1 6-0 Srbku Anu Ivanovičovou a už má jistotu, že se před Rusku v příštím vydání žebříčku WTA dostane.

Šarapovovou může předstihnout i Agnieszka Radwaňská, která k tomu potřebuje postoupit alespoň do finále.

A polská tenistka má navíc i šanci stát se poprvé v kariéře světovou jedničkou. Do čela se posune v případě, když postoupí do finále a zároveň Azarenková skončí ve čtvrtfinále, nebo sama Wimbledon vyhraje a Běloruska zároveň nepostoupí do finále.

A z pohledu Azarenkové: Běloruska bude jedničkou ve chvíli, když Radwaňská nepostoupí do finále, nebo se do něj sama Azarenková dostane.

Radwaňská má na vrchol poměrně blízko, přestože dosud ani jednou nebyla v grandslamovém semifinále a jejím žebříčkovým maximem je současná třetí pozice. Ve Wimbledonu si o první semifinále zahraje již potřetí a na grandslamech celkově pošesté poté, co dnes porazila hladce 6-2 6-3 italské překvapení Camilu Giorgiovou a bez ztráty setu postoupila do čtvrtfinále.

V něm bude čelit 17. nasazené Marii Kirilenkové, jež zdolala 6-1 6-7 6-3 Číňanku Shuai Peng. Pětadvacetiletá Ruska je ve wimbledonském čtvrtfinále poprvé a vyrovnala své grandslamové maximum z Australian Open 2010. 

Tamira PaszekováAzarenková se ve čtvrtfinále střetne stejně jako před rokem s Tamirou Paszekovou. Jednadvacetiletá Rakušanka vyrovnala svůj nejlepší grandslamový výsledek po dnešní snadné výhře 6-2 6-2 nad Italkou Robertou Vinciovou

Paszeková se na trávě dostala do skvělé formy, i když předtím od začátku roku vyhrála jen 2 z 18 zápasů. Nyní je ale již 9 duelů neporažená, neboť ovládla slušně obsazenou wimbledonskou generálku v Eastbourne. 

První známou čtvrtfinálovou dvojicí vytvořily vítězky posledních dvou ročníků Petra Kvitová a Serena Williamsová.

- WIMBLEDON ženy -
(Velká Británie, tráva, 16.060.000 liber)
pondělní výsledky (02. 07. 2012)

Dvouhra - osmifinále:
Kvitová (4-ČR) - Schiavoneová (26-It.) 4-6 7-5 6-1
Lisická (15-Něm.) - Šarapovová (1-Rus.) 6-4 6-3
Azarenková (2-Běl.) - Ivanovičová (14-Srb.) 6-1 6-0
A. Radwaňská (3-Pol.) - Giorgiová (It.) 6-2 6-3
S. Williamsová (6-USA) - Švedovová (Kaz.) 6-1 2-6 7-5
Kerberová (8-Něm.) - Clijstersová (Belg.) 6-1 6-1
Kirilenková (17-Rus.) - Shuai Peng (30-Čína) 6-1 6-7(6) 6-3
Paszeková (Rak.) - Vinciová (21-It.) 6-2 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

75
Přidat komentář
smazaný uživatel
Sharapova totálně zklamala už minulý zápas hrála trapně a celkově na celém Wimbledonu .Od té doby co se stala světovou jedničkou tak začala hrát na h0vno .Z Lisickou si to prohrála svojí neschopnosti v první setu ze stavu5.4 40:15 pro Sharapovou a srovnání na 5.5 ještě si neschopně prohrát servis na to že je světová jednička je fakt moc. Pak se v dalším setu začalo pršet člověk si myslí že by ji to mohlo pomoct ta pauza aby se probrala ale zas h0vno ona ještě hrála trapněji než v prvním setu .Sharapová totálně zklamala vůbec si nezaslouží být na prvním místě po to celkovém výkonu na wimbledonu Sharapova se vrátila ke své hře kterou praktikovala dva roky zpátky to nebyla ta Sharapova co hrála v první polovině sezony .
Reagovat
smazaný uživatel
T
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra sem to nějak posral....
No chtěl sem říct, že jestli je tvůj 6. smysl stejně "neomylný" jako tvé tipy na tenis, tak je Masha ta nejpříjemnější holka na světě.
Reagovat
freeteepek
Jak dneska hýkala Schiavoneová, tak jsem občas myslel, že rozhodčí vykřikl out. bylo to trochu matoucí. Dobře, že už je taky pryč.
Reagovat
freeteepek
A nejvíc se mi líbilo to eso z druhého podání na téčko, kterým Sabine poslala uhekanou carevnu zpátky na Sibiř. Pardon. Na Floridu:-)
Máša má smůlu, že takto končí ve Wimbledonu už druhým rokem po sobě. A na pozici světové jedničky se ještě ani nestačila ohřát.
Jestli to nakonec celý vyhraje Aga, tak sním svůj klobouk:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale to už jsem řešil vedle. :D Včera jsem psal, že zápasy Mashy docela často končí esem, buď jejím nebo soupeřky. Za poslední rok vím nejméně o čtyřech. Její zápas ve 2. kole proti Tsvetaně skončil taky esem... Pro Mashu to není nic nového. Ona byla jedničkou už hodněkrát, ale vždycky na krátkou dobu. Jinak s tím "takto končí ve Wimbledonu už druhým rokem po sobě" asi narážíš na to eso, protože pokud vím, loni byla Masha ve finále. :)
Reagovat
freeteepek
Narážím na 3 esa. Na to Petřino z loňského finále. Na to, které jsi obdivně komentoval, v SF FO rovněž v zápase s Petrou a pak samozřejmě na to poslední, od Lisické:-)Jinak sorry, že to tady všechno nečtu. Nějak nestíhám...
Reagovat
Heather_Fedex
jenom mala oprava: maria proti tsvetane neukoncila zapas esem, ale viteznym forehandem ;) eso dala v zapase s rodionovou
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, spletl jsem se. Bylo to v 1. kole s Rodionovou. :)
Reagovat
Malda
Obrovská úleva, že ta "siréna" byla konečně vyřazena! To vřískání je prostě a jednoduše příšerné. A nemluvě o tom, jaké to musí být pro protihráčku. Jednoznačně bych byl pro zakázání takto extrémně hlasitých projevů. Ale je to asi nesmírně komplikovaná problematika, která nepůjde jednoduše řešit. Jisté ale je, že by se to mohla klidně odnaučit, řeči že to prostě nejde jsou nesmyslné. To samé platí i pro Viku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, že by se to jedna jako druhá mohly odnaučit. Ale proč by to dělaly, když to po nich nikdo nechce..
Reagovat
Malda
Jistě to je samozdřejmě pravda. Myslím, že je to spíš z toho důvodu, že bylo nesmírně komplikované ošetřit jaký výkřik je ještě povolen a jaký ne. A zakázat jakýkoliv zvukový projev je taky nesmysl. Srandovní, ale je jak jsou umravňování diváci mnohdy i při mírném šumu. A pak tam začne ječet hráčka a to už protihráčce vadit nemá.
Reagovat
hranol
Taky me pripada odmerena,ale ma okolo sebe tym lidi,kteri ji pripravuji na zapasy,pripada me to smesny nekdy to jeji soustredeni pri hre,je uz tak naucena asi...takze se chova jinak,nez vetsina hracek....takze,ze by byla namyslena krava si nemyslim...to jen reaguji na nize uvedene prispevky..taky bych chel zazit takovy sen....priletet s fotrem do USA z 800 dolary v kapse...mit 8 let a za 9 let vyhrat Wimbledon,prekonat vsechny ustrky od svych vrstevnic v tenisove akademii a stat se miliardarkou...bohuzel byl jsem blbej..proto jsem se stal popelarem a jsem v exekuci...asi tak...HOWGH
Reagovat
Fandina
Jinak co se týče snu, je to hezké, ale každý máme vlastně ten svůj taky nějaký, i ten tvůj je příběh, píšeš, že jsi popelář a v exekuci, to je samo nepříjemné, musíš to vyřešit a až se ti to povede, taky to bude splněný sen ... a jezdit v tryskáči, jde o jednou a pak je to stejné, jako v popelářském voze ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Letos na Wimbledonu,zápas proti T.Pironkove :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli se k postu jedničky fakt prohaluzí Aguš, ačkoliv ji mám jinak docela rád, tak by ten žebříček fakt radši měli zrušit..
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, jen jsem to tu nechtela psat jako prvni.. kvuli Vlkovi. :-)
Reagovat
pepin
Já si také myslím po tom co se zde dnes předvádělo za krásný a agresivní tenis, že naděje je pro ni spíše v oblasti SF. Nehraje špatně to určitě ne, ale pokud narazí na agresivní styl tak si myslím, že skončí.
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem určitě vyrovnanější zápas. Pro Anu je ten výsledek hodně krutý, protože si myslím, že si dneska zasloužila uhrát víc... Je fakt, že se Aně nedařilo a nepadalo jí to tam, ale na druhé straně, Vika hrála opravdu fantasticky. Rozhodně to byl zatím nejlepší výkon Viky na letošním Wimbledonu. Pokud budou s kvalitou soupeřek takhle stoupat i její výkony, tak se mám na co těšit. :) Jinak je zajímavé, že se opakuje historie. Vika se ve čtvrtfinále Wimbledonu utká stejně jako loni s Tamirou. Tak doufám, že Vika zase vytáhne nějaká kouzla...
http://www.youtube.com/watch?v=77cM11bGhPo (čas 9:00)

A taky mě v tom zápase pobavilo, jak tam padaly peříčka ze střechy. Trochu mi to připomnělo mou oblíbenou pohádku. :D
http://www.youtube.com/watch?v=3lkIFABZt18 (čas 2:40)
Reagovat
smazaný uživatel
Šarapova má hroznou povahu. Je to namyšlená kráva. Kdo by si vzal takovou krávu. Vzhled není to nejdůležitější protože pokud má baba hroznou povahu tak přes to nejede vlak.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak můžeš vědět jak se Maria chová v osobním životě? Neznamená že na kurtu je kamená tvář že je taková i v soukromí...
Reagovat
carolyn
Jak vím, tak už se někdo našel, kdo si jí chce vzít....
A přesně jak víš jakou má povahu?
Soudíš přes obrazovku z kurtu? A jak by se podle tebe měla při hře chovat? Dělat tam vtípky a být strašně fajn, když se má soustředit na svou práci?
Reagovat
a.magerova
Souhlasím !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas s carolyn....měla jsem to potěšení se s ní setkat,sice krátokou dobu,ale byla moc příjemnáa ochotná když mě dávala podpis...
Reagovat
Heather_Fedex
co je to za blbost???? to automaticky, kdo dobre vypada musi byt i namyslenej??? sledovals nedavno pohadku o pysne princezne??? a nebo jsi dostal po hlave nastrojem, jehoz nazev se nachazi v tvem nicku???
Reagovat
Fandina
Ještě aby nebyla příjemná při rozdávání podpisů ... :-), ale vážně taky souhlas s rekcemi na nick lopata je podle mě provokatér a chce vyvolávat hlavně negativní emoce ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Zavidim to setkání. Kde si se sní setkala, jestli se mužu zeptat? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mám 6. smysl a poznám povahu ženy podle obličeje.
Reagovat
smazaný uživatel
Pan lopata je známá firma, lepší nereagovat... Už jsem ho tady dlouho neviděl a teď zase vylezl se svými "rozumy". :D
Reagovat
smazaný uživatel
Letos na Wimbledonu,zápas proti T.Pironkove :)
Reagovat
Fandina
ty si myslíš že lopata je Pan ... určitě je to provokatér ... doufám že jsi nějak nezblb, když ho tak oslovuješ ... zatím jsem si myslela, že příspěvky píšeš vědomě ... úsměv
Reagovat
Fandina
a povahu muže poznáš podle čeho?
Reagovat
smazaný uživatel
nepoznám
Reagovat
Fandina
on lopata ... ledacos se dá poznat ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Taky sem si dřív myslel, že je to jen provokatér. Ale po tom jak tady především loni řádil mi už trochu přijde, že to fakt myslí vážně.
Reagovat
Fandina
Mutademus - nevím, některé lopatovy příspěvky mají filipa, takže proto ten dojem z provokatéra, který se tím navíc baví. Ale jestli to myslí vážně, jak říkáš, musí mít tedy hodně nízké IQ nebo mentální propad ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Smysl toho oslovení byl úplně jiný, nemůžeš brát všechno tak vážně. :) Je to prostě lopaťák. :D
Reagovat
Fandina
v poho ... tvoje Pan mě asociovalo k reakci a protože do hlavy nicků nevidím, hodil ses do krámu taky ... úsměv
Reagovat
steve79
Roger má na to aby vyhrál wimbledon, ale s těma zadáma nevím. Když vypadl Rafa Ten kterej před každým zápase si čuchá do prr.....tak má velkou šanci. Nadal už podle mě žádnej zápas nevyhraje když ho porazí Rosol.
Reagovat
Malda
To je blábol, źe Nadal už nic nevyhraje. Rosolovi to prostě extrémně sedlo a Nadalo to extrémně nesedlo. Nic víc bych v tom nehledal.
Reagovat
Heather_Fedex
myslim si, ze rafove skore vyrazeni nema vliv na to, jestli vyhra nebo nevyhra wimbledon. to by nejdriv musel nejdriv porazit novaka a ten se zda byt ve slusni forme, narozdil od rogera
Reagovat
smazaný uživatel
Clitoriska dostala poradne nafrak.. a mne je mizerne, jetse vcera vecer jsem usinal s tim, ze dnes dam za HODNE Tamiru, a pokud vyhraje, tak celou cistou vyhru dam hrde na Angeliku..., no jenze dnes nez jsem se rozkoukal a k PC dostal, bylo za 5minut "12".. a nakonec sem usoudil ze dnes dnes pro jistotu nechci prohrat.. a nedal to, a ted mam zkazeny cely pondelni vecer:( a mozna to bude doznivat i zitra rano:(
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jsi si nebyl jistý a nevsadils, tak je to z dlouhodobýho hlediska správnej postup.
Reagovat
smazaný uživatel
Celý Wimbledon TV streamem zdarma

http://lauflinx.de/TVstreamy
Reagovat
smazaný uživatel
To vypadá poněkud divně. TV streamy na internetu??? Je tam plných 576 řádků jako v SD televizním vysílání? Sotva, že ano.
Skutečné TV streamy každý rok přenáší BBC z několika kurtů současně do velké části Evropy GRATIS přes satelit Astra 2B.

http://www.ses.com/4627942/astra-2b
Odkaz na mapu pokrytí Evropy ze satelitu Astra 2B (+ kliknout na obrázek Southern Europe...)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělá práce, Sabine! Škoda, že narazí na Kerberovou. Mám rád obě.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju Adame, Sabine byla dneska lepší. Masha začala dobře, hned v prvním gemu získala brejk. Jenže pak jí ho Sabine vzápětí vrátila a najednou Masha prohrávala 1:4. Za stavu 2:4 Masha nevyužila brejkbol. Brejk se povedl v devátém gemu a když už se zdálo, že Masha zachrání první set, tak přišel asi rozhodující moment celého zápasu. Stav 4:5, Masha vedla při svém podání 40-15. První gembol Sabine odvrátila a na druhý Masha zahrála dvojchybu. Pak se Sabine dostala k setbolu, který využila... Hned na začátku druhého setu přišla pauza kvůli dešti. Bohužel, Mashe to asi moc nepomohlo. Po přestávce se jí nedařilo, brzy prohrávala 0:3 a od toho se odvíjel celý druhý set. Největší rozdíl byl hlavně na podání. Zatímco Mashe nefungoval servis, jak by měl, Sabine podávala výborně. Masha se s tím ještě pokoušela něco udělat, ale vzít Sabine podání bylo nad její síly. Masha odvrátila dva mečboly, ale nakonec to Sabine dotáhla a rozhodla esem... Určitě mě to mrzí, ale nic tak strašného se neděje. Masha hrála v poslední době výborně, takže to jednou přijít muselo. Vlastně od začátku antukové sezony měla Masha skvělou formu, která vygradovala titulem na RG. Ten přechod z antuky na trávu bývá vždycky složitý a málokomu se povede. Určitě se nedá říct, že by se Mashe vyloženě nepovedl, ale už to prostě nebylo takové jako na antuce. Přesto se Masha rozhodně nemá za co stydět a co já vím, třeba si ten úspěch na trávě schovává na olympiádu. :) Sabine zaslouží velkou gratulaci. Dneska hrála výborně a hlavně skvěle podávala. Její údery měly razanci, délku i přesnost. Navíc je to sympaťačka a nic na tom nemění ani fakt, že mě dneska trochu rozesmutnila. Jenom je trochu zvláštní, že s Bojanou vyhraje 8:6 ve třetím setu a Mashu porazí ve dvou. Ale takový už je tenis, každý zápas je jiný...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za gratulace :) Mashe to dneska holt moc nešlo, Sabine byla skvělá a servisem opět potvrdila svou hlavní zbraň. Jak říkáš, Masha měla výbornou antukovou sezonu a vyloženě ve Wimbledonu nepropadla.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda Marusky:(
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. A kolik utkání už ta trapka vyhrála jen díly řvaní, kterým soupeřky neustále deptá? Já si nedovedu představit, že bych se při tomto extrémním jekotu mohl soustředit na timing a údery a to jsem byl jen rekreační pinkálista.
Reagovat
smazaný uživatel
...jen díky řvaní...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď smešnej...
Reagovat
smazaný uživatel
*směšnej
Reagovat
Fandina
Nevysmívala bych se tvrzení, že řev Márie nebo Viky nepůsobí na soupeřku. Řvoucí určuje rytmus hry jako třeba ukolébavka houpy houpy. Rána řev soupeřka vrací a zase rána řev a tak dále ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
rikejte si co chcete, kdyz se vam nelibi hekani tak si stlumte televizi, nebo na to nekoukejte. Je to nejhezci tenistka na okruhu a hraje uzasnej agresivni tenis. Pravem se vratila na post svetovy jednicky. Skoda ze se ji na W nedarilo:(
Reagovat
Fandina
Každému se líbí něco jiného, podle mě Mária nejhezčí není, postavu má příliš hromskou hlavně nahoře ramena a tak nějak se mi už okoukala celkově. Ten její řev není o ztlumení televize ale o nepřirozeném řevu při tenise ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jj tenis nabízí hodne, tak at si kazdej vybere to svoje:), i kdyz je fakt a to musim uznat, ze u toho rve jako kraaaava, ale ja ji to odpustim, protoze jeji tenis a ona samotna, se mi zkratka libi:)
Reagovat
smazaný uživatel
hurrrrááááá !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trapná, nechutná a nesportovně se chovající ruská Marfuša dořvala.
Sabina se už natrápila dost, teď by mohla jít až do finále.
Reagovat
Heather_Fedex
to tezko ;) angie to prevalcuje vsechno.....
Reagovat
smazaný uživatel
Angie jede parádně, ale Sabine rozhodně nic nedá zadarmo a věřím ji :)
Reagovat
VlS
Angie nevěřím, nemá dost odvahy, aby v koncovkách uspěla proti silným soupeřkám, pokud nehrají špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Angeliky mi ve finále Eastbourne bylo moc líto, nebýt pár nešťastných míčů, vyhrála by třetí set a titul celkem snadno.
Reagovat
Heather_Fedex
tak ted ostava uz jen jedine: AJDE ANA!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Joo Agniezska na trůn :DD Myslím si,že se se tam vrátí Azarenka, ale Radwaňská má teď jednu z těch nejtěžších soupeřek venku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi z toho do breku :((( ale na druhou stranu Sabine hrála výborně...
Reagovat
Frick
Petře to určitě nevadí :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, i když na zápas Vika vs. Ana koukat nebudu, musí vyhrát Ana! Takže AIDE ANA!! Chci aby Masha na delší dobu byla světovou jedničkou!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak malý děcko jsem se rozbrečela!!! Moc gratuluju, Sabinko!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, nejen skvělý tenisový moment, ale ještě jsem i přestal na chvíli myslet na doznívání kocoviny. A ty její úsměvy při jestřábech :) i komentátory okouzlila :D
Reagovat
smazaný uživatel
Miluju její úsměv! :)) Kvůli němu jsem ji začala mít ráda
Reagovat
smazaný uživatel
Taky taky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím si to dát i tady.
Brečím s tebou Sabi! Neskutečná, úchvatná, fenomenální!!! Wimbledon je prostě její turnaj! A to eso z druhého servisu? Lépe to nešlo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, bude mi na turnaji chybět.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně teda vůbec, naopak sem rád, že je venku. Ten její ksicht a hekání rád oželim. Ještě Azarenková by mohla dostat
Reagovat
smazaný uživatel
Opět někdo nezná význam slov? Hekání je totéž co řvaní a ječení?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist