Nestor bude obhajovat šanghajský triumf proti bratrům Bryanovým

15. 11. 2008, 09:58
Aktuality 0
TURNAJ MISTRŮ / ČTYŘHRA - Kanadský tenista Daniel Nestor bude na Turnaji mistrů v Šanghaji obhajovat deblové prvenství. Zatímco loni vyhrál čtyřhru s Markem Knowlesem z Baham, letos se probojoval do finále spolu se Srbem Nenadem Zimonjičem. Jejich finálovými soupeři v neděli budou nejvýše nasazení Bob a Mike Bryanovi z USA, dvojnásobní vítězové turnaje z let 2003 a 2004.
Daniel Nestor a Nenad Zimonjič

Nestor a Zimonjič v dnešním semifinále přešli hladce ve dvou setech přes uruguaysko-peruánskou dvojici Pablo Cuevas, Luis Horna. Američtí bratři Bryanové pak porazili polský pár Mariusz Fyrstenberg, Marcin Matkowski dvakrát 6-4.

V semifinále dvouhry se dnes od 10:00 SEČ utkají Novak Djokovič s Gillesem Simonem, po nich na dvorec nastoupí Andy Murray a Nikolaj Davyděnko.

TURNAJ MISTRŮ ŠANGHAJ - sobotní výsledky:

Čtyřhra - semifinále:
Nestor/Zimonjič (Kan./Srb.) - Cuevas/Horna (Urug./Peru) 6-1 6-3
B. Bryan/M. Bryan (USA) - Fyrstenberg/Matkowski (Pol.) 6-4 6-4

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist