Nišikori má test na Covid-19 negativní, na US Open se ale připravit nestihne

26. 8. 2020, 20:47
Aktuality 1
Japonec Kei Nišikori nebude navzdory tomu, že už měl negativní test na koronavirus, startovat na US Open. Finalista newyorského grandslamu z roku 2014 po předchozích pozitivních testech nabral tréninkové manko a na zápasy na tři vítězné sety se necítí.
Profily hráčů
Kei Nišikori (© AFP)

Třicetiletý Nišikori měl dva pozitivní výsledky na koronavirus minulý týden a nestartuje kvůli tomu na přípravném turnaji v New Yorku. Nyní už se Covidu-19 zbavil a je připraven pomalu se vrátit k tréninku, ne ale k zápasům.

"Je to zklamání, miluju US Open a mám z něj skvělé vzpomínky, ale budu hrát až na antuce," uvedl Nišikori.

US Open se bude konat od pondělí do 31. srpna, poté se koronavirem ovlivněná sezona přesune na antukovou část do Evropy s vrcholem na pařížském Roland Garros.

Bývalý čtvrtý hráč světa Nišikori je aktuálně na 31. místě žebříčku a na US Open by byl nasazen. V roce 2014 podlehl ve finále Marinu Čiličovi z Chorvatska, v letech 2016 a 2018 hrál ve Flushing Meadows semifinále.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Mantra
Stejně je zajímavé, že se ten moribundus dostane vpodstatě ze slumů kde se baští netopíři,vačice, opice, kočky, psi, myši, žáby, žížali, cvrčci, kobylky, lidi a další zajímavé kulinářské specialitky až k těm horním patrům lidské sebranky. V americe žijí tihle Nišikorijové v uzavřených resortech s ochrankou, vydesinfikovaný i vod smradu z kytek a stejně to tam někdo propašuje. Tipnul bych si, že skrze bílý prášek pro bohaté, přeci i ten chudák dealer musí pro produkt do nějakého skladu, do přístavu nebo na letiště žejo, a tam už pracujou pro kartely ti co přijdou do styku s těmi someliery exotických kalorií. smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist