O titul na Australian Open si to rozdají sestry Williamsovy! Serena ztratila s Lučičovou-Baroniovou jen tři gamy

26. 1. 2017, 07:00
Aktuality 127
AUSTRALIAN OPEN - Tak to byl krátký proces. Serena Williamsová je nažhavená na sedmou trofej z Australian Open, celkově 23., čímž by překonala rekord Steffi Grafové, a post světové jedničky. Američanka v semifinále za 50 minut smetla 6-2 6-1 Mirjanu Lučičovou-Baroniovou a ve finále vyzve starší sestru Venus, která si poradila s Coco Vandewegheovou.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Kdo si myslel, že se Serena Williamsová po zranění ramene, kvůli kterému od loňského US Open nehrála, nedokáže vrátit, se mýlil. Američanka sice v Aucklandu vypadla překvapivě už v osmifinále, na Australian Open však válcuje jednu soupeřku za druhou.

Šestinásobnou vítězku úvodního grandslamového turnaje sezony nedokázala zastavit Bencicová, Šafářová ani Gibbsová. Šanci nedostala ani rozjetá Kontaová. Nejvíce světovou dvojku potrápila Barbora Strýcová.

To, že bude Mirjana Lučičová-Baroniová letos v Melbourne v semifinále asi nečekal nikdo. Chorvatka ale i ve 34 letech umí vítězit. Po cestě do svého prvního semifinále od roku 1999, kdy postoupila mezi nejlepší čtyři ve Wimbledonu, vyřadila dokonce dvě hráčky Top 10 Agnieszku Radwaňskou a naposledy ve čtvrtfinále Karolínu Plíškovou.

Statistiky zápasu
Lučičová-Baroniová - Williamsová
59% 1. servis do kurtu 68%
3 esa 3
6 dvojchyby 3
7 vítězné míče 11
17 nevynucené chyby 7
0/0 brejkboly 5/6
3/4 hra na síti 7/7
čas 0:50

Rodačka z německého Dortmundu se s legendární Williamsovou utkala dvakrát. Lučičová-Baroniová tak dostala třetí pokus Američanku poprvé porazit, a to po neuvěřitelných devatenácti letech. Naposledy se střetly ve Wimbledonu v roce 1998. Dnes však neměla sebemenší šanci uspět.

Williamsová toho v prvním setu ve výměnách nemusela moc předvést. Díky vynikajícímu servisu si své podání bez problémů držela a chybující Lučičovou-Baroniovou dvakrát brejkla. Chorvatka měla problém zejména na forhendu a úvodní sadu ve svém druhém kariérním semifinále rychle ztratila.

Američanka se odmítala na kurtu zdržovat. Ve druhém dějství na svou soupeřku vlétla neuvěřitelným způsobem. Trefovala jeden vítězný úder za druhým, perfektně servírovala a byla tentokrát mnohem agresivnější. Dnešnímu výkonu majitelky 22 grandslamových titulů nelze nic vytknout.

"Dnes mi konečně pořádně fungovalo podání. Mirjana rovněž solidně servíruje, proto jsem musela veškeré šance využívat co nejdříve," okomentovala zápas Williamsová.

"Mirjana je větší inspirací než já. Za svoje výkony si zaslouží obdiv. Moc jí gratuluju. Dnes se snažila, jak nejlépe uměla," ocenila neuvěřitelnou cestu turnajem Chorvatky.

Po osmi letech se tenisoví fanoušci dočkají bitvy sester Williamsových o grandslamový titul. Do finále totiž po výhře nad Coco Vandewegheovou postoupila i starší sestra Venus. Poprvé od Wimbledonu 2009 bude před finále jistou vítězkou hráčka s příjmením Williamsová.

"Zápas Venus jsem nesledovala, ale jsem za ni moc šťastná a jsem na ni hlavně pyšná. Má sestra pro mě znamená úplně všechno. Hrát spolu další finále byl náš sen, který se nám splnil. I ona je obrovskou inspirací," chválila svou sestru Serena.

Venus a Serena se spolu střetly už sedmadvacetkrát. Pokud Serena zvýší vedení ve vzájemné bilanci, stane se majitelkou nejvíce grandslamových titulů (23) v otevřené éře a vrátí se na post světové jedničky.

"Odehrály jsme proti sobě hromadu skvělých duelů. Ať vyhraju já, nebo ona, obě jsme vyhrály. Obě jsme toho hodně zažily a po tolika letech si proti sobě ve finále zahrajeme. Je to úžasné."

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 50,000.000 dolarů
čtvrteční výsledky (26. 1. 2017)
Dvouhra - semifinále
S. Williamsová (2-USA) - Lučičová-Baroniová (Chorv.) 6-2 6-1
V. Williamsová (13-USA) - Vandewegheová (USA) 6-7(3) 6-2 6-3
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

127
Přidat komentář
brixner
Jakej asi bude ten scénář při závěrečném hadicování:
1. Nejspíš poslední šance na GS titul+vůbec první na AO pro starou hadici?
2. Možnost odskočit Steffi pro mladou hadici?
3.SCR obou hadic pro lásku jedné ke druhé?
4.Třísetové "drama" a pak nějak černobílej fotr rozhodne?
Nebo?
Chtěl bych bejt nějaká ta australská vokřídlená breberka a zalítnout si k hadicím do šatny:
"Hele, woe, nech mi to, sem už stará...seberu šek a vodlítnu dom, Hector řek, že tu sázku na mě podá, já mu pak podržim, stejně ho má malýho a šábnem se, fotrovi koupím novou zrcadlovku, mámě ty naušnice vod Tifanyho...co?"

"Ses posrala, né, ségra? Steffi se nasere a přilítne do Paříže, víš, že na cihle jí to dycky šlo, blbá je na to dost! Mam ti jí zas jednu natáhnout, jak minule, dyž ses cukala?"

"Seš blbá? Tlama mi bolí eště teď, už i ty trotlové vod novin si všimli toho mojeho předkusu, nechci vypadat jako Merkury! Víš co? Sežer si to, já na to seru! Ale dáme to aspoň ve třech kouskách, né? Austrálcí to sežerou, neboj, Rod už je skoro slepej...se z toho taky neposere, né?"

"Hm, to by šlo...!"

Nebo??
Reagovat
Frick
Reagovat
brixner
Myslí si někdo, že stará hadice smí porazit mladou hadici??
Ahá?
Reagovat
Fandina
smět neznamená umět
Reagovat
FulnekUltras
teď už pár let nesmí - a jestli to náhodou poruší, nebude s ní ta nejstarší nejmíň týden mluvit... ;)
Reagovat
Fandina
a jak to víš, že to tak je? Byls u toho, nebo se jen domněnka, blížící se jistotě?
Reagovat
FulnekUltras
1+1=11
Reagovat
Fandina
No prave
Reagovat
horska.kraslice
O titulu rozhodne Oracene :-)
Reagovat
Krisboy
Richard.
Reagovat
FulnekUltras
Jen zmínku o "fungujícím servisu". Prznění WTA pod dohledem WADA pokračuje. Kladívka proti bucharu bez šance. Snad jedině Vee ve finále by se ještě mohla vzbouřit - byť její momentální rodinný úkol je bohužel jasný.
Reagovat
EllNino
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/ctyrhra-muze-byt-z-pozice-divaka-zajimavejsi-mini-safarova-ne-vsichni-ale-deblove-uspechy-ocenuji--1692488

Fricku, co si o tom myslíš ? :) Vynadáš Lucince ?
Reagovat
Frick
Dokud budou v deblu na špičce (resp. širší špičce), hráčky, co by na singl neměly ani pomyšlení, tak to pořád nebude ano.

A neargumentujte mi tim, že třeba Petra debly neumí. Neumí, protože je nehraje. Kdyby si řekla, že chce prorazit v deblech, tak by v nich prorazila.
Reagovat
VlS
Osobně se mi dobrej debl líbí moc, v singlu nikdy neuvidíš tolik akcí na síti, přestřelek na krátkou vzdálenost, nečekanejch variací a tak. Nemyslím, že má nějakej velkej smysl srovnávat singla a debla. Formuli 1 a rallye taky nikdo soudnej nesrovnává.
Reagovat
Frick
http://www.ceskatelevize.cz/sport/exkluzivne-na-ct-sport/podcasty/347705-biatlon-fokus-podcast-je-letosni-sezona-uspesna-a-jak-si-cesi-povedou-na-ms/

Ale nevim, spíš takový plácání. Osobně bych třeba ocenil, kdyby se tam třeba nějak víc do hloubky řešila 4. holka do štafety atp.
Reagovat
smazaný uživatel
Bezkonkurenční Frick
Reagovat
VlS
kdyby šel radši nějakou zplodit :-))
Reagovat
smazaný uživatel
hele myslis holku nebo myslenku?
oboji bych totiz na tvem miste moc neocekaval,
driv zplodi biatlonove vysvedceni...:)
...ktere tu dost chybi pro nasi orientaci,
jak to ktera behala a strilela atd.
Takze ocekavam model

Jmeno Biatlonistky:
Cislo Tydne nebo zavodu:
Predmety:
Mazani
Technika behu
Strileni v leze
Strileni ve stoje
Sukani v lese
(pro mimo slezske obcany prelozim: Orientace v zalesnenem terenu)

A doufam, ze nebudou chybet vyberovy predmety
Zpev
Vytvarne umeni
Modeling
Zpracovani plastu
Vareni
Reagovat
smazaný uživatel
:-DD
Reagovat
brixner
Myslí si někdo, že stará hadice může porazit mladou hadici?
Ha?
Reagovat
Frick
Pochybuju. 6:2 6:3 Serena za 70 minut.
Reagovat
Frick
Kurz na Serenu 1,20...
Reagovat
kada.tom
může
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že Serena letos plánuje svatbu, tak očekávám takové poslední "zívnutí" od Sereny a pak už dá snad prostor těm mladým kobylám. A nebo bude nadělovat dárečky a nechá si to na Wimbledon.
Reagovat
kada.tom
svatba přece není překážkou pro to, aby přestala hrát :-)
po WCh stejně Serena dlouho nehraje, tak si tam může dát veselku a na americké betony bude ready :-)

já bych Serenu ještě pár sezón sledovat chtěl, ale chápu, že jsem tu na TP jeden z mála ..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba budou chtít mít dítě, ne?
Reagovat
kada.tom
tak samozřejmě, ale na to má v dnešní době Serena ještě čas :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak letos bude mít 36 let, předstihne Steffi a po těch titulech se to snáz opouští. Viz Penetta. Dost by mě teda překvapila, kdyby hrála do 38.
Reagovat
kada.tom
tak Steffi je jedna věc, ale ona by chtěl překonat určitě i Margaret, což není nereálně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no, když myslíš :)
Reagovat
FulnekUltras
na Onaniana je větší spoleh, než na celou WADU... ;)
Reagovat
COMEON
pridavam sa, tiež ju chcem vidieť na tour čo najdlhšie :)
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/BPuxPaZjOwA/
Reagovat
kada.tom
V sobotu bude trofej předávat Hana Mandlíková!!!
Reagovat
tommr
dnešní debakl Lucicový v zápase se Serenou jasně ukázal, že její postup přes Karolínu byl jen náhodnej souběh jajího mimořádně dobrýho výkonu a mimořádně špatnýho výkonu Karolíny. Velká škoda, že k tomu muselo dojít zrovna v zápase, kterej byl pro další kariéru Karolíny tak důležitej ... :(
Reagovat
EllNino
spíš dneska Mirjana narazila na holku, která ji přetlačila, a bylo zle ... jinak Kája nehrála včera bůhvíjak špatně, ale nedokázala ji zatlačit, Serena to dneska od prvního míče dělala a bylo hned po zápase :) ... takže nejvíc vyčítám Káje pasivitu, ale to už od 3. kola ... jinak turnaj hodnotím pozitivně
Reagovat
tommr
Karolíně nefungovalo první podání, hrála pasívně až ustrašeně a v závěru za stavu 4:3 úplně psychicky zkolabovala = podala mimořádně špatnej výkon (na její poměry) ... :(
Jinak souhlasím, že letošní AO jako celek je z pohledu Karolíny možný hodnotit pozitivně. Karolína sice úplně nesplnila naděje do ní vkládaný, ale GS čtvrtfinále je pořád GS čtvrtfinále ... :)
Reagovat
Frick
S tim psychickou kolapsem naprostej souhlas - a s Kotyzou mají HODNĚ co řešit, jinak proti Karolíně budou pravidelně nastupovat hráčky, co něco tahá a který budou potřebovat v koncovce 2. nebo 3. setu bezodkladný ošetření s odchodem do šatny.
Reagovat
lars
Serina na zaklade informaci ze zapasu Karol-Lucic mohla zvolit lepsi taktiku do sveho zapasu.
Lucic mohla byt unavenejsi z predchoziho 3-setaku .
Reagovat
brixner
Pro mě skončilo.
Šau.
Reagovat
vrabejka
Snad nám to Rafa s Rogerem vynahradí :)
Reagovat
dunphy
Jako by snad Nadal už v tom finále byl, že?
Reagovat
brixner
Von se tam promlátí, neboj se nic!
Reagovat
vrabejka
I Grigor by byl parádní
Reagovat
dunphy
Pro mě, jakožto jeho velkého fanouška, třeba parádnější jak Nadal :D Ale asi jsem jediný na světě...všichni chcou vidět finále Fedal :D
Reagovat
Kozoroh
Wilander Fedala nechce, nečetl jsi článek?!
Reagovat
Fandina
Na Eurosportu 1 teď opakují zápas Serena Lucic a mám tedy dojem, že na kkurt nastoupia trochu jiná hráčka než v zápase s Kájou. Lucic je dost odevzdaná, Serena má zápas pevně pod kontrolou. S Kájou Lucic útočila, prala to hlava nehlava a teď Serena určuje tempo a Lucice spíš vrací. Škoda, že ty tři poslední game v zápase Lucic s Kájou byly tak jednoznačné. Do té doby sice Lucic hrála ostře, ale rozhodnuto nebylo.
Reagovat
Fandina
A shodou okolností na O2 teď opakují zápas Kája Lucic.
Reagovat
tmora
Kaja si musi vybudovat u hracek respekt. Bez emoci a bez stabilniho vykonu z ni TOP hracky respekt mit nebudou.
Reagovat
tommr
jj na příkladu diametrálně odlišných výkonů Lucicový ve čtvrtfinále a v semifinále se to dá názorně demonstrovat. Na Karolínu si věřila a podle toho taky v zápase hrála zatímco se Serenou prohrávala už předem v šatně a její výkon na kurtu tomu odpovídal ... :(
Karolína má sice před zápasem sebevědomí dost, ale musí ho ukázat taky na kurtu a na slabší hráčky musí vlítnout od prvního míčku a nesmí je nechat hrát jejich hru ...
Reagovat
Fandina
S tím souhlasím. Kája se mi zdála proti Lucic málo agresivní. Podle mě, kdyby do toho víc šla, útočila a s Lucic nevyměňovala, tak to mohlo dopadnout jinak.
Reagovat
horska.kraslice
Kája měla od začátku roku za sebou moc výher v řadě a dochházela jí už šťáva. Zápas s Ostapenko to naznačil, s Gavrilovou už to bylo patrnější, ale soupeřka jí naštěstí vítězství darovala. Pro zápas s Lucic Kája slibovala změnu, razanci a agresivitu, ale nestalo se. Už byla prostě vyšťavená.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Roger_Federer
Jak se ti pozdava letosni finale zen na AO ;), musis byt zeleny.
Reagovat
smazaný uživatel
Sak on je furt zeleny, jak znepokojena mamba uzkohlava;)
Reagovat
vrabejka
Tvl Kájo to si nemohla tu Lučičovou dát :(
Pak by nebylo tak ostudné semifinále.
Snad ji to Venus nenechá
Reagovat
kada.tom
jojo, Kerber si to měla uhrát sama a ne se spoléhat na ostatní, že jí Serena nesundá :-D (samozřejmě jí ještě nesundala)
Reagovat
misa
lékařským týmům rodiny Williamsových, zejména za zajištění všemožných terapeutických výjimek. Takhle můžou sestry oblažovat soupeřky svou přítomností ještě dalších 5 let. Serena titulem překoná Grafovou, proto o její výhře nemám pochyby.
Reagovat
PetaM
Kdo umí, umí. Kdo neumí, blbě kecá. :D
Reagovat
misa
Snad už se blíží doba, kdy se zase budou nazývat věci pravými jmény. V jisté části civilizovaného světa ta éra už začala...
Reagovat
PetaM
Promiň, ale o kterém světě teď mluvíš? :D :D Na Zemi není ani kousek civilizovanosti :D :D
Reagovat
misa
USA, Velká Británie. Další země v západní Evropě se budou postupně přidávat.
Reagovat
EllNino
Fulneku ?
Reagovat
misa
K Fulneku mám blízko :) Hezké město a rád jezdím na kole po okolních kopcích, zejména do Jestřabího.
Reagovat
PetaM
USA, no to jsi mě dostal :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte proč Mattek/Sands s Bryanem nenastoupili??
Reagovat
misa
Třeba chctějí oba ušetřit síly na finále deblů. Mix je zbytečnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to byla zbytečnost tak se do mixu nebudou přihlašovat..takovou blbost napsat...
Reagovat
EllNino
klasika, misa je poslední dobou čím dál zapšklejší
Reagovat
PetaM
Asi stárne.
Reagovat
Lunej..
Taky jsem si vsimla, ze mi zacina nekoho pripominat.:)
Reagovat
misa
Když víš, že si některý z americké dvojice přivodil zranění, proč se tak blbě ptáš?
Reagovat
dadaft
mnó, Mirjana ochutnala, jaké to je, když kosa narazí na kámen.....
Reagovat
Krisboy
Pěkně to zazvoní. Někdy až břinkne.
Reagovat
Fandina
To jsou věci. Nic jsem neviděla, ale z předešlého zápasu Sereny jsem viděla jak obrovskou má touhu vyhrát. A Venus jsem viděla s Nasťou a tam byla lepší v koncovkách a celkově se a mi zdála v pohod2. Takže naposledy finle na GS bylo ve Wimbledonu 2008 a 2009. Na to si pamatuji i jak jsem se dívala v telce. Nechám se překvapit, která vyhraje, ale tipuji Serenu.
Reagovat
safi1313
Zápas bude samozřejmě předem domluvený , Serena nechá ségru aby vyhrála...
Reagovat
svetova.dvojka
Největší radost z toho má jistě Donald Trump...
Reagovat
EllNino
Sam&Sam v semifinále mixa :)
Reagovat
kada.tom
paráda, Hingis OUT :-)
Reagovat
EllNino
proto jsem to fakt nepsal ...
Reagovat
janek_da
reakce jak od primitivního organismu, třeba octomilky
Reagovat
janek_da
... to nemyslím tebe, El
Reagovat
Lunej..
Samicce to moc preju, kdyz uz v singlu je zatim marna.:)
Reagovat
kada.tom
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/16142989_1350611458293861_5284723251258012832_n.jpg?oh=c899dd7e321e59ea3d539e11197f607c&oe=590D8215
Reagovat
Frick
Takové Dejá-vu o nějakých 15 let zpět. Nakonec teď koukám, že "nejmladší" WxW finále je staré "jen" 7,5 roku. No ale i tak - tehdy jsme ještě nevěděli, jak moc bude Petra dobrá a dost možná by tehdy řada lidí vkládala stále větší naděje do Nicole, věříce, že zase nahodí řetěz.

A Slavia byla mistr ligy! Takže se to zase vlastně nějak všechno vrací. Protože zase bude!

Zpět k tenisu - nemůžu si pomoci, ale přijde mi to jako strašná ostuda pro tu mladší generaci, přičemž mladší = věk ještě nezačíná trojkou. Ročníky 1980 a 1981, do toho semifinalistka 1982, jako to je fakt sííííla, lidi.

Je to tak nějak celkově debakl pro Mugu, Káju, Agu, Simonu, Angie nebo Dominiku. Budou se děvčata muset smířit s tím, že "tam pořád chce strašit"...
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavně Mugu, Kája, Cibule, Simona herně nic extra nehrajou.
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě nepředvádí nic extra, velký rozdíl oproti špičce v roce 2012 a 2013 Petra, Li Na, Masha, Vika to byla úplně jiná liga
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Vee ještě zbývá jeden zápas, teď nebo nikdy
Reagovat
janek_da
už teď můžu zodpovědně prohlásit, že finále AO neuvidím
Reagovat
Pedronegro
třeba to bude zajímavý - obě mají motivaci a zopakovat IW 2001 si snad nedovolí :)
Reagovat
EllNino
To by byla bomba, ale nevím nevím :/ ... budu věřit :)
Reagovat
PetaM
Venuše vyhraje, pohoda :D
Reagovat
kada.tom
Noo, tak Serena se svou soupeřkou naprosto zametla. Smršť dokonala za 52 minuty - úžasný! Ani jeden ztracený set na cestě do finále, těžký los do prvních dvou kol, ale nejvíc jí potrápila asi Bára.

Na sobotní finále s Venus se mimořádně těším, to bude opravdu chuťovka, budu fandit oběma a bude mi jedno, která z nich vyhraje, protože ať vyhraje ta nebo ta, bude se přepisovat historie! O něco víc mé srdce plane k Sereně, moc bych jí přál, aby se odpoutala od Němky v celkovém počtu GS a post světové jedničky by taky byl super! Ale zase triumf Venus by byl hodně opěvovaný, v jejím věku, po takové době. No, ten zápas nabídne hodně zajímavých souvislostí a statistických zajímavostí :-)

Mé vysněné finále poté, co na AO nestartovaly Petra a Vika :-)
Reagovat
VlS
sepisuje děkovnou řeč pro Angie, že jí zahřívala trůn, když si odskočila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona ji pochvali, jak to tam pekne ridila...nez ji CoCo zridila;D)
Tak v tech americkych skolach se to uci, si pripravit ty ruzne proslovy...
Reagovat
VlS
no právě
Reagovat
smazaný uživatel
Serene stacilo, aby postoupila do finale..
...nou koment;)))
Reagovat
PetaM
Však se chudák snažila už od 17. 1. dostat do finále, tak co kecáš :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Opravuji na - vyhrala SF a postoupila do finale;)
Reagovat
PetaM
:D :D :D
Reagovat
Krisboy
Vidíš, Kájo? Takhle se to dělá, nic na tom není.
Reagovat
Aussie
Bude to nuda a bude to nějak předem dohodnuté.
Reagovat
FulnekUltras
tak obě hráčky jsou natolik kvalitní, že to sehrají pro netenisové oko perfektně... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto bez šance, je to tam. Poprvé uvidím finále sester, nikdy jsem ho neviděla naživo nikdy. Tak to oslavíme https://www.youtube.com/watch?v=bek1y2uiQGA
Reagovat
kada.tom
Reagovat
letityfanousek
myslím Navrátilová. Staré kukuřice vyučují mladé "jednoduché mlátičky". Dobře jim tak
Reagovat
Krisboy
Máš to nějaký pomotaný. Do finále se dostaly mlátičky z největších.
Reagovat
kada.tom
"Sister Act" se blíží :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Komentatori na ES...
,,,se jim zda, ze Mirjana je dnes pomalejsi...:) Nevim, ja bych je asi snad poslal na kurt, aby na servu kdy daji supu 180, a jim prisla supa jako hrom, trochu vazili slova...a nejen pochopitelne ze servisu...nevim co si opravdu predstavuji...
Zatim drticka...

***
Ten povrch letos plus jine mice vytahl klasicky typ hracu nahoru, ale ve WTA to jen ukazuje, jak jsou monotonne trenovane holky a ty nove generace trenovane tatinkama, trenerama atd. se proste nechytaji vuci takovym hrackam jako Mirjana, Coco. Vsechno jen ulozene na agresivnim uderu.

A Jasne ze CoCo je mne lito, ze nevyhrala, uz kvuli tenisu...zase ti tatove a treneri si reknou, no jo W+W jina liga...a ta inspirace hlavne te mlade generace, kterou CoCo predstavuje proste zapadne...coz je strasna skoda...
...neni to o tom, ze Vee nebo Serene neco nepreji, ale o tom, ze si preji nejake uzdraveni WTA, jestli jde o styl hry, ze to neni jen o svihu, jednom FH, agresivnim uderu, ale o jednom prehledu na kurtu a vyuzivani saka k utocnemu a aktivnimu pojeti...hry. A to ze jednorucak ve WTA defacto umrel, ani radeji nemluvim...
Reagovat
VlS
Vlčku, Coco není pro mladý inspirace. Pamatuješ, nebo nepamatuješ 60 roky a heslo: nevěř nikomu, komu je víc jak 25?
Na sítích je neviditelná, dlabe na to, nestojí jí to za to. Není mediální hvězda, nevypadá jak modelka ani jak z hvězdnejch válek, o jejích sexuálních aférách nikdo neslyšel ....... , zblízka vypadá jak 35 letá teta z farmy, žádnej super příběh kterak z pekla na nebe vstoupila, ta nebude žádnou inspirací,
Reagovat
smazaný uživatel
No nepamatuji:) A po 29.min. si mi urval kridla nadeje:)))
no mas v tom urcite kus velkeee pravdy, dobre, pro lidi asi neee. To uznam...
Hele, ale treba by se nasel nejakej farmar, ktery by byl inspirovany, a dal by sve cerce raketu misto motyky, coz? Nasel trenera, a chtel by ji nechat trenovat ve stylu CoCo...nebo by se aspon nekteri treneri nejak zamysleli, ze to jde jinak...
Reagovat
VlS
Já mám Co o právě proto rád a kdybych měl dcerku, tak jasně :-).
Reagovat
baggik
Kdo se nechyta? Se povedl Lucic jeden turnaj za 18 let, gratuluji.
Reagovat
mikimaus321
Lucič hoď na sebe růženec a je to
Reagovat
kada.tom
Lucic-Baroni začala znovu klást tužší odpor, ale Serena ho překonala a sama zavelela k útoku. Potvrdit a mašírovat do finále!
Reagovat
smazaný uživatel
6-2 tohle už Serena nepustí
Reagovat
kada.tom
ještě bych počkal hele, Lucic-Baroni nebude mít ve 2. setu tuplem co ztratit
Reagovat
kada.tom
V 1. setu nebylo o čem. Serena jistě servíruje (po prvním podání vyhrála 100% míčků) a na returnu je taky dobrá. Nutno dodat, že Lucic-Baroni dost kazí a je viditelně nervózní.

Snad současné rozpoložení vydrží oběma i po 2. set.
Reagovat
kada.tom
Yes! Dva breaky, to už by Serena neměla pustit. Hlavně neposadit Chorvatku na koně ..
Reagovat
kada.tom
A servisem potvrdit!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pojď Serenko
Reagovat
Krisboy
Myslím, že Mirjana uhraje tak 5 gemů. Ale rád bych se mýlil.
Reagovat
kada.tom
Uff, tak jedna bitva za námi a teď je to na Sereně. Venus věří a já taky - že Serena do finále postoupí a opět po letech uvidíme "Sisters Act" :-)

Lucic-Baroni má levou nohu skoro celou ovázanou, to proti Karol neměla, ne? Jen tedy doufám, že se Serena dostatečně připravila a souepřku nepodcení. Chci vidět výkon jako proti Kontě.
Reagovat
kada.tom
Aha, tak i na pravém stehně něco má přelepenýho. Tím mi připomíná Agu, tak je čas od času taky celá ovázaná :-)
Reagovat
EllNino
má to od 3. kola
Reagovat
kada.tom
aha :-D to bude tím, že jsem neviděl ani jeden její zápas, no :-D
tak sorry za dezinformaci
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist