O titul na barcelonské antuce si zahrají Verdasco a Söderling

24. 4. 2010, 18:10
Aktuality 3
Španěl Fernando Verdasco a Švéd Robin Söderling si v neděli zahrají o titul na tenisovém turnaji v Barceloně. Pátý nasazený Verdasco v semifinále udolal svého krajana Davida Ferrera po setech 6-7 7-5 6-1. Turnajová dvojka Söderling měl s Nizozemcem Thiemem De Bakkerem méně práce a zvítězil 6-1 6-4.
Robin Söderling

Verdasco potvrzuje na začátku antukové sezony skvělou formu. Do finále se dostal už před týdnem v Monte Carlu, kde nestačil na suverénního Rafaela Nadala.

David Ferrer usiloval o třetí finále v Barceloně v řadě, Verdasco však byl nad jeho síly. "Když jsem se ve druhém setu dokázal udržet ve hře, zvedlo se mi sebevědomí," přiznal Verdasco. "Snad si do zítra stihnu odpočinout a dostat se do formy."

Zatímco Verdasco o postup bojoval více než dvě a půl hodiny, jeho finálový soupeř Robin Söderling si za pouhých 78 minut poradil s překvapením turnaje Thiemo De Bakerem.

Verdasco navíc z dosavadních pěti zápasů loňského finalistu Roland Garros Söderlinga porazil jen jednou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vzajomna bilancia 4:1, Dalej Soderling dneska vyradil De bakkera a vobec mu nesiel prvy servis- trafoval ho 42% a ziskane lopticky z neho tiez nic, cize tieto jeho statistiky uz horsie byt nemozou zajtra urcite bude mat ovela lepsi prvy servis ako dneska a vo vymenach je super, Verdasco hraje 2 tyzdne v kuse, 3setova bitka dnes predtym dlhy zapas s Gulbisom 3 sety s Melzerom neviem ale Verdasco by musel zahrat vyborne a vyhrat v 2 setoch, lebo v 3 si myslim ze urcite sily budu na strane Soderlinga. Myslim si ze Soderling ho porazi Verdasco bude doma pred publikom vsetci vieme ze je labilny no neviem podla mna to nezvladne a dostane, ak aj nedostane tak neuhr aani set tipujem dako 6:4 6:3 pre Soderlinga
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že Soderling vyhraje, protože je finalistou loňského RG a letos převedl pár slušných výsledků, ačkoliv byl počátkem sezony labilní.

Naopak Verdasco několikrát postoupil do semifinále, resp.finále, ale za celou svoji kariéru vyhrál pouze dva turnaje, což je na 9. hráče světa málo.
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl jsem říct předvedl. :DDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist