O titul z Casablanky se utkají Španělé Andújar a Ramos

15. 4. 2012, 10:15
Aktuality 0
ATP CASABLANCA - Španěl Albert Ramos-Viňolas si na antuce v Casablance zahraje ve 24 letech poprvé ve finále turnaje ATP. O titul svede souboj s krajanem a loňským šampionem Pablem Andújarem.
Albert Ramos-Viňolas

Albert Ramos-Viňolas se v Casablance dostal bez ztráty setu podruhé v kariéře do semifinále, ve kterém čelil Igoru Andrejevovi. A také ve třetím vzájemmném střetnutí se z výhry radoval čtyřiadvacetiletý Španěl. Ramos vyhrál po takřka dvouhodinovém boji 6-3 7-6 a poprvé v kariéře postoupil do finále turnaje ATP.

"Byl to obtížný a velmi těsný zápas. Musel jsem hodně běhat a těžké bylo také trefování úderů," komentoval Ramos. "Bude to mé první finále. Jsem šťastný a na zítřejšízápas se moc těším."

O premiérový titul se vítěz čtyř challengerů - všech na antuce - utká s o dva roky starším krajanem Pablem Andújarem, se kterým má bilanci 1-4 a v hlavních soutěžích turnajů ATP 0-2. Andújar v Maroku obhajuje loňský a svůj dosud jediný titul. Do svého celkově pátého finále se dostal po výhře 6-3 7-5 nad Italem Flaviem Cipollou, který v semifinále debutoval.  

Andújar v osmi zápasech na antukovém turnaji v Casablance ještě nenašel přemožitele.

- ATP 250 CASABLANCA -
(Maroko, antuka, 398.250 eur)
sobotní výsledky (14. 04. 2012)

Dvouhra - semifinále:
Andújar (3-Šp.) - Cipolla (It.) 6-3 7-5
Ramos (7-Šp.) - Andrejev (Rus.) 6-3 7-6(7)

Čtyřhra - finále:
Brown/Hanley (Něm./Austr.) - Bracciali/Fognini (4-It.) 7-5 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist