Obhájce Čilič vyhrál bitvu s Tsongou, v semifinále ho čeká Djokovič

9. 9. 2015, 07:15
Aktuality 139
US OPEN - Marin Čilič na US Open vyhrál pětisetovou bitvu s Francouzem Tsongou a už jen dvě výhry ho dělí od obhájení loňského triumfu. V semifinále ho však čeká nejlepší tenista světa a šampion z roku 2011 Novak Djokovič, se kterým prohrál všech třináct střetnutí. Srbský tenista v nočním čtvrtfinále zdolal Španěla Feliciana Lópeze.
Marin Čilič

Marin Čilič si loni na US Open zahrál poprvé v grandslamovém finále a nakonec to dotáhl k až nečekanému triumfu. Jenže také začal mít problémy s ramenem a i když sezonu dohrál a startoval i na exhibici v Asii, začátek roku 2015 zmeškal.

Naplno se vrátil až v polovině dubna, ale od té doby ještě nebyl ve finále. Na turnajích ATP 250 ve Stuttgartu a ATP 500 ve Washingtonu si zahrál semifinále. Hráče Top 10 ještě neporazil.

Nyní však oprášil rok staré vzpomínky na US Open a na newyorském grandslamu postoupil už do semifinále. Po zvládnutí role favorita v prvních čtyřech kolech si ve čtvrtfinále poradil i s Jo-Wilfriedem Tsongou, který v průběhu turnaje neztratil ještě ani jedno podání.

Šestadvacetiletý Chorvat se ale mohl opřít o vzájemnou bilanci, neboť už ve třech duelech s o čtyři roky starším Francouzem neprohrál ani set. A pokračoval v tom i v New Yorku. Tsongu poprvé po 60 gamech obral o servis, v druhé sadě to zopakoval a ujal se vedení 2-0 na sety.

Tsonga, jenž usiloval o své první semifinále na US Open, si navíc nechal ošetřovat koleno a nezdál se být v ideální kondici. Přesto snížil a po odvrácení tří mečbolů ve čtvrté sadě si dokonce vynutil i pátý set. V něm se mu nepovedlo proměnit brejkbol na 3-1, vzápětí ztratil čistou hrou potřetí v utkání podání a nakonec po více než čtyřech hodinách prohrál 4-6 4-6 6-3 7-6 4-6.



"Škoda, že jsem ve čtvrtém setu nevyužil ty mečboly. Ale Jo při nich vytáhl skvělé údery a v tie-breaku jsem pak nepředváděl svůj nejlepší tenis," komentoval devátý nasazený Čilič. "Jsem na sebe hrdý, jak jsem se z toho dokázal oklepat a jak jsem zvládl pátý set. Je to pro mě úleva," dodal Chorvat, jenž vyhrál čtvrtý vzájemný zápas po sobě a v celkové bilanci tak vede už 5-3.

V boji o druhé grandslamové finále Čilič narazí na Novaka Djokoviče, kterého ve třinácti vzájemných duelech ještě ani jednou neporazil. Naposledy s ním prohrál 0-3 na sety ve čtvrtfinále letošního Wimbledonu, kde byl zároveň před rokem nejblíže první výhře, ale neudržel vedení 2-1 na sety.

Feliciano López a Novak DjokovičDjokovič ve svém čtvrtfinále, které skončilo až hodinu po půlnoci, zdolal 6-1 3-6 6-3 7-6 Feliciana Lópeze. Třiatřicetiletého Španěla, jenž hrál čtvrtfinále US Open poprvé v kariéře a usiloval o premiérové grandslamové semifinále, přehrál i v šestém vzájemném střetnutí.

"Díky lidi, že jste tu zůstali takhle dlouho. Ukázali jste, že tenis opravdu milujete," děkoval Djokovič publiku za podporu. "Letos mi přijde, že je povrch tady na centr kurtu rychlejší, takže pro mě bylo někdy hodně frustrující čelit jeho dělovým servisům. Jeho servis je opravdu skvělý. Navíc hned po něm se přesouvá k síti a je v tom vážně skvělý." hodnotil zápas.


"Snažil jsem se zůstávat soustředěný a čekal jsem na šance, když náhodou nějaká přijde. Ve čtvrtém setu to mohlo skončit opačně. Já na returnu neměl jedinou šanci, naopak on příležitosti na brejk měl. Takže jsem rád, že jsem pak zvládnul ten tie-break a postoupil jsem dál," dodal k vyrovnané čtvrté sadě. 



"Dnes to pro mě bylo hodně náročné. Ale mám před sebou dva dny volna, tak doufám, že si dobře odpočinu a zvládnu i příští zápas," uvedl osmadvacetiletý Srb.

Djokovič postoupil do semifinále US Open devátou sezonu po sobě. Už pětkrát byl ve finále, ale v titul proměnil pouze jedno v roce 2011. Z posledních 22 grandslamů chyběl v semifinále jen jednou.

Letos srbský tenista vyhrál Australian Open a Wimbledon, prohrál pouze finále Roland Garros s Wawrinkou. V New Yorku útočí na 10. grandslamový titul.

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 19.852.700 dolarů
úterní výsledky mužů (08. 09. 2015)
• Dvouhra - osmifinále •
Djokovič (1-Srb.) - F. López (18-Šp.) 6-1 3-6 6-3 7-6(2)
Čilič (9-Chorv.) - Tsonga (19-Fr.) 6-4 6-4 3-6 6-7(3) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

139
Přidat komentář
Roger_Federer
Musim konstatovat , ze zdejsi Nadalovci (nekteri), sesilely.
Forhend, Babolat, Ivanek...dalsi, dejte se hosi do kupy, tady nejde o zivot, nezvladate svoje emoce, jako by se Vas to primo osobne tykalo.
A to tady nikdo na Nadala ani neutoci.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem v klidu, naopak proti fanatismu bojuju a k tomu je třeba smýšlet racionálně-nemít mozek zaslepen emocemi. :)
Reagovat
Roger_Federer
No mozna si to myslis, opak je ale pravda.
Reagovat
Pe3k
No moc v klidu nejsi. Kdyby jsi byl v klidu, tak bys nebyl nucen zde ze dne na den začít psát desítky komentářů, tím se snažíš uvolnit svou frustraci...Z mého úhlu pohledu jste to vy, co vás unáší fanatismus a my fandové Federera jsme objektivní, nebo spíše objektivnější...Komu fandíš Wawrovi nebo Andersonovi a proč?
Reagovat
smazaný uživatel
Desítky komentářů zde píše hodně lidí, automaticky to svědčí o tom, že nejsou v pohodě? :)) Jo, zejména ty jsi úkaz objektivity, Petříku-dobrý vtip, co tam máš dál?

Nejsem nakloněn na ničí stranu v tomto duelu. Wáwrovi to přeju, protože bude mít větší šanci vyřadit Fedexe. Kevinovi to přeju, aby vytlačil z top ten psychouše Simona. :))
Reagovat
Pe3k
To já mám Simona celkem rád, proč by měl být psychouš? Já myslím, že je to úplně obyčejný, kvalitní tenista a sympaťák.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ti přijde normální několikrát za sebou ztratit vyhrané zápasy a z naprostého vrcholu se propadnout pod zem během pár minut, pak máš zvláštní představy o normálnosti a sympatičnosti. Simon v top ten nemá co dělat. :) Ten může s přehledem odehrát zápas leda tak proti Bedřichovi.
Reagovat
Pe3k
Už jednou se v minulosti probojoval na turnaj mistrů, myslím, že v roce 2007. V top 10 byl vícekrát, takže na to si má, ne? Že prohrává zápasy k vůli tomu bych ho nezatracoval.
Reagovat
smazaný uživatel
2007 je prales, už dýl není indikátorem hráče top 10. At si klidně zápasy prohrává, ale at prohrává ty, ve kterých je bez šance a ne, že bude polovnu zápasu drtit a pak mu přepne páčka v hlavě a vyteče nehorázným způsobem, za nějž by se nemusel stydět ani junior ze druhé tisícovky. :)
Reagovat
Pe3k
Nadal teď ztratil vedení 2:0 s hráčem číslo 32, takže je taky psychouš? Navíc prohrává i s hráči mimo top 100!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafovi se to stalo poprvé, Simon je tím známý. Navíc Fognini hrál diametrálně jinak než poslední dva Simonovi soupeři.
Reagovat
ipko
ttps://www.youtube.com/watch?v=YAv4WcMjwH8
Reagovat
Kozoroh
Výsledek zápasu mě nepřekvapil a jsem samozřejmě rád, že No1e postoupil dál. López hrál na letošním USO výborný tenis a povrch jeho hře vyhovoval. Dole jsou sice k čtení komenty, že No1e hrál špatně, není to ale pravda. López hrál výborně (až na první set) a dokázal Noldu potrápit, ale Djoker ví, jak výborně hrajícího soupeře přetlačit.
Dalším soupeřem Djoka bude Čilič, obhájce titulu. Vzájemné skóre duelů 13:0 pro Djka jasně ukazuje, že Novak na Marina umí zahrát. Marin nemá moc šancí nějakým způsobem Novaka zaskočit, obzvlášť na hardu, Djokerově výsostném povrchu. Marin podle mě uhraje max. set.
Reagovat
D@nny
Tady se zase pořádně válčí, jak koukám:D Skoro se mi chce přidat nějaké to své "kázání" jak spaniel vtipně poznamenal:) ale dám na jeho radu a přispěju raději s nějakým rozborem.

Wawrinka-Anderson 2:3
Wawrinka po vítězství na RG nepředvádí nijak oslnivé výkony a na amerických betonech tomu není jinak. Na US Open zatím prohrál jenom jeden set a strávil na kurtu dohromady 9h 43m, což se nejeví jako špatný výkon, ale pokud se podíváme na jeho soupeře: antukář Ramos(58), mladíček Chung(69), Bemelmans(107), Young(68), tak se bezmála 10h strávených na kurtu a 12 prohraných servisů po svém podání, už nejeví jako nejlepší výkon...
Na druhé straně Anderson se zdá být ve skvělé formě. Vítězství ve Winston-Salemu a žebříčkové maximum jsou toho důkazem. Pokud se podívám na USO, na kterém zatím nikdy nepřešel přes 3. kolo, tak letošní prozatímní ČF je dalším důkazem Andersonovy skvělé formy. V prvním kolem měl sice nečekané problémy s mladým kvalifikantem Rublevem(198) s nímž strávil na kurtu 3:18. Další dva zápasy už ale zvládl bez ztráty podání za 4h 07m. Nejtěžší zkouška přišla v osmifinále kdy po více než čtyřhodinové bitvě zdolal vítěze US Open z roku 2012 a aktuálně 3. hráče světa Murrayho.
Tento zápas bude velice vyrovnaný a myslím, že se dočkáme minimálně 2 tiebreaku, ale nakonec rozhodne aktuální forma Andersona a fakt, že v posledních 5 zápasech vyhrál Anderson čtyřikrát.

Federer-Gasquet 3:0
Tady se nemá cenu moc rozepisovat a ani se mi už nechce:) Federer hraje v opravdu skvělé formě, až je opravdu radost ho sledovat. To, jakým způsobem zvládl finále s fenoménem letošní sezony Djokovicem v Cincinnati, hovoří za vše. Když ještě připočtu fakt, že s Gasquetem od roku 2010 prohrál z 9 vzájemných utkání jediný set a to ještě na antuce, tak není podle mě co řešit.

Tak a teď mi to můžou ti které jsem kritizoval vrátit, jen do mně:)
Reagovat
Pe3k
Jeden koment nic neřeší, uvidíme co za půl roku...Ale jinak dobrý rozbor. Já myslím, že vyhraje Wawroš a Rýša uhraje set.
Reagovat
D@nny
Taky když nad tím teď přemýšlím, tak Gasquet na ten jeden set má, ale uvidíme...
Reagovat
spaniel
To valceni je divne v tuto dobu. Kdyby se treba utkali, ale takto? Myslim ze nekteri tu dlouhou mizerii uz nezvladaji.

Jinak souhlas, i kdyz Stan-Kevin muze dopadnout jakkoliv. Pokud budou TB, staci jedna haluz v kazdem a je to. Taky bych ale favorizoval Kevina, hraje ted lip. Sranda je, ze tzv "horsi Berdych" jej tentokrat zcela predcil. Kdovi jak by dopadl jejich zapas, asi by to tentokrat Kevin urval.
Reagovat
D@nny
Vy jako fanoušci Federera se můžete aspoň utěšovat tím, že pokud se tady v poslední době čím dál tím častěji objevují nenávistné komenty na Federera, tak je to jen kvůli tomu, že je zase v top formě. Když Nadal v roce 2014 vyhrál RG nebo během jeho skvělého roku 2013, tak to jsem četl samé El řiťualos sem a El řiťualos tam a co teď, skoro bych řekl, že mi to urážení Nadala až chybí, protože bych aspoň věděl, že je ve formě.
Reagovat
spaniel
Vidis a to je to zevseobecnovani. El ritual tady pouziva jediny clovek :)
Jinak taky myslim, ze je to tou mizerii, neni to lehke.
Reagovat
D@nny
V tom se teď pleteš, já nenapsal, že jsem to slyšel od všech fanoušku Federera, dokonce jsem nenapsal ani to, že jsem to slyšel jen od fanoušku Federera a to, že jsem napsal konkrétní urážku, tak jen proto, že mi nejvíc utkvěla v paměti a ani nevím kdo ji používá, i když tuším... Chtěl jsem prostě napsat, že tady v roce 2013-2014 hodně lidí uráželo Nadala, ale rozhodně bych neřekl, že to byli všichni zdejší federerovci...
Reagovat
spaniel
Vzdyt ani ted vsichni neurazi Nadala. Ono je to porad dokola. Jsou lidi co neurazi nikdy, lidi co obcas ano a lidi co jen urazi. Je to tak v pomeru 10-80-10.
Reagovat
D@nny
Já přece vím, že ne všichni. Napsal jsem snad někde v mém příspěvku, že všichni uráží Nadala? Nenapsal. Napsal jsem, že v roce 2013-2014, kdy byl Nadal ve formě, tak ho tady hodně lidí uráželo a za tím si stojím. Pokud chceš, tak si dám tu práci projdu si články o Nadalovi za roky 2013-2014 a věz, že najdu hodně lidí, kteří ho uráželi, to že tady už třeba nejsou a nebo ti co ho tehdy uráželi, ho teď neurážejí, to je věc jiná
Reagovat
babolat.cz
spaniel se vždycky chytí,brácha Fandiny
Reagovat
spaniel
Prvni kvalitni urazka :)
Reagovat
smazaný uživatel
spaniel je figurka, ale jakýmsi způsobem tu patří a byla by tu bez něj nuda :)
Reagovat
baggik
Tady všichni mlží a hledaj něco nevšedního, ale Federerovci by ve skutečnosti měli být přilepení u obrazovek a slintat. Vzhledem k hráčům, kteří tam zbyli, povrchu, formě...tohle je ten turnaj kdy může Rožér přidat ještě jeden GS. Když ne tady tak už nikdy.
Reagovat
Pe3k
Tohle tady čtu poslední 4 roky :D
Reagovat
vrabejka
QF takhle to dopadne
Kvitová 2-0 Pennetta
Azarenka 2:1 Halep
Wawrinka 3:2 Anderson
Gasquet 3:0 Federer
Reagovat
smazaný uživatel
fíha, to si teda Federera podcenila, ak by aj prehral, čo si nemyslím, tak 3:2. Richard je fajn, ale Fedex ho dá. Ostatné tipy beriem.
Reagovat
vrabejka
myslim samozřejmě Vitezství 3:0 pro Fedexe :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky mě to zarazilo :D
Reagovat
janek_da
škoda
Reagovat
mahycek
Velmi zajímavé zjištění. Už popáté dávají na Eurosport 1 i Eurosport 2 zápas Djokoviče s Lopezem. Myslím si , že tady něco smrdí. Velení v Paříži, kde se rozhoduje, který zápas či reklamu nám do české verze Eurosportu přepustí, tak nemají zájem, aby rodinná samozřejmě uhlazená fraška sester Venus a Sereny obcházela celý tenisový i netenisový svět. Pokusím se zeptat pánů Michala Šímu, Karla Janů, co si o tom myslí.
Reagovat
smazaný uživatel
Hledal jsem to nekde na YT, ale nasel jsem to jen ve slabe kvalite..
Pokud to neotevrete tady:

http://eurosport.onet.pl/tenis/us-open/pilka-isnera-jak-bumerang/x6zt07

Tak aspon takhle:)

https://www.youtube.com/watch?v=fUCRUKYi9Hc

No Fedex to jen tezko rozdychaval;) Ale zase si to vynahradil vitezstvim...

Tehle backspin pochopitelne neni ojedinely tenisu;)
Gonzales proti Potrovi primo ze servisu...
Opet Gonzales
Santoro
Ljubicic Nadala tim ovsem nedobehl...jen to potvrzuje, ze Rafa byl schopny proste dobehnout snad vsechno...
Bahramiho nema smysl komentovat:)
Kousek Taylora Denta podle mne patri uplne k tem nej...skoda kvality...
I holky dokazou tyhlety kousky v zapase....Gagliardi, nebo fenomenalni Conchita;)
A nechybi i BigMac, Llodra ci Rios

https://www.youtube.com/watch?v=-QNcly47JDQ
Reagovat
Vojtiik
Fernie Gonzales to delal na relativni pomery celkem "bezne" prave z toho returnu, kdy do toho často skočila podsekl to tam a ono to doletelo prave oblouckem za sit a pak zpatky k nemu :-)) si pamatuju ze v dorostu za ostravu hraval klucina s ultra zlatou rukou, ktery byl schopny zahrat takhle zhruba kazdy treti dropshot normalne v zapase :D nemeli jsme ho radi :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D) Se nedivim...hlavne ze servisu;D)
Reagovat
kada.tom
Kvitová >= Pennetta (7-6 6-3)
Azarenka >= Halep (7-5 7-5)
Wawrinka =< Anderson (6-7 4-6 6-3 6-7)
Gasquet >= Federer (6-3 2-6 7-6 4-6 7-6)
Reagovat
Vojtiik
¨to je tvoje zbožné přání Lojzo :D
Reagovat
Pe3k
Ty těm Švýcarům vyloženě přeješ, co? :D Já tě chápu jsi jako Zap Brinigan - u nepřítele alespoň víš, na jaké straně stojí, ale z těch neutrálů se ti zvedá žaludek :D
No neříkám, že to není možné, ale Roger podle mého minimálně do semíčka postoupí.
Reagovat
pockerface
Roger porazí Richarda ve 3.setech. Můj tip: 6:4,7:6,6:3
Reagovat
smazaný uživatel
Můj 6:2 6:1 6:3
Reagovat
mahycek
Zdravím všechny. Ještě se chci vrátit k sesterskému čtvrfinále. Neviděl jsem, šel jsem spát po Tsonga- Čilič, ale podívám se na to za chvíli. Přečetl jsem jen vaše komentáře a myslím si také, že to byla rodinná záležitost. Ten výsledek je dost divoký, připadá mi to , aby se vlk nažral atd. pro diváky. Ale podívám se, ale nevěřím, že by to mohlo dopadnout jinak. S tím nikdo nic dělat nemůže. Pozn. než začli, dal jsem za 100 kč na 3 sety a i u druhého zápasu Lopeze s Djokem a šel spát. A ejhle, ono to vyšlo. Ale, teď už přát Petře, byla by bomba kdyby Serenu ve finále porazila. Je to sen, ale....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja se v noci najedl, to je fakt;)
...a taky jsem odpadl behem pauzy, nez segry vysly na kurt.
Reagovat
dadaft
kurzy na WAWRINKU S aNDERSONEM ZHRUBA 1,60/2,35.
pochybuju, že to bude ve třech setech a spíš čekám, že to bude dlouho padesát na padesát.
Reagovat
dadaft
teď se dívám na čtvrtý set Djokoviče s Lopezem a celkem to oběma šlape a stadion se skvěle baví.
Feliciano ze sebe mačká to nejlepší, na co má.
Reagovat
dadaft
a tajbrejk si Novak pohlídal naprosto zkušeně.
tam už bylo jasné, že Lopez balancuje na hranicích svých možností, kdežto Djokovič by ještě plus 10% vyáhnout mohl.
v tajbrejku Lopeze přejel.
na rozdíl od Čiliče ho zvládl ve velkém stylu.
Reagovat
dadaft
škoda že vystřihli ze záznamu druhý set, který Djokovič projel.

ale suma sumárum -- pořád to vidím na Djokoviče.
Reagovat
Marduch
Bud rad, ze 2.set vystrihli, tam to byl od Novaka strasidelny výkon. Ten první treninkovy set ho totálně uspal. Od tretiho uz jsem nekoukal, ale celkove me Nole vubec nepresvedcil. Stále stejný slabiny, jak v Cinci a Montrealu.
Reagovat
dadaft
proti Bautistovi Agutovi hrál skvěle, to byl parádní zápas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no, uvidíme, na to, aby to vyhrál má, jestli se mu to povede,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ???
Reagovat
Marduch
Spis bych to formuloval, ze Bautista hral proti Nolemu skvele..on udělal ten zápas;-) Nole urcite nebyl ve vymenach od baseline lepsim hráčem a to je co říct... Az v závěru Bautista trosku povolil. Proti Marinovi to bude hodně zajímavý. Marin moc nekazi, umí winnery z plnyho behu, servis mu píše, tedy videl jsem jen druhy set proti Congicovi....
Reagovat
dadaft
nepřeháněj -- zvládl to ve čtyřech setech a od BL byl dobrý.
Reagovat
Marduch
Od baseline proti baselinerovi je hlavně v defenzivě naprosto famózní, i z nouzových pozic vrací krásně dlouhý plochý balony, hlavně z BH. Ale moc se mi nelíbí defenziva proti "síťařům". Prohozum se téměř vyhýbá, většinou se pokouší o lob s úspěšností cca 30-40% odhaduju, což mu spolu s neformou při hře po lajnách prohrálo posledí obě finále. Uvidíme, jestli mu to i tak bude stačit...
Reagovat
pockerface
Dotaz: V kolik hraje Roger, hned po zápase Kevin x Stan, nebo až někdy po 1 hod. ráno. Já jen, že dnes asi pokusím vstát, akorát nevím jak půjdu ráno v 5 hod.do práce :-(
Reagovat
smazaný uživatel
v 1:00 (našeho času) začne exhibice. Roger bude hrát po ní, ale ne před 2:00.
Reagovat
Pe3k
To se neumíš podívat do live výsledky a kliknout na zítřek? Lepší máš nejít spát vůbec, to je mi kolikrát líp než když spím jen 2 hodky...
Reagovat
pockerface
Na live koukám, ale klepnout na zítřek mě nenapadlo :-), asi mi dnes nefunguje mozek. No tak, jestli budu vstávat na 2 hod. tak asi samozřejmě nepůjdu spát.
Reagovat
dadaft
jinak zajímavou statistiku přidal ráno Mouratoglou ----- Kevin Anderson měl proti Murraymu na servisu jednoduchou taktiku - 2/3 výborných prvních servisů na téčko a pak může (což je ta paráda) hrát 87% druhých úderů v kurtu a drtivou většinu z forhendu ---- to mu samozřejumě přináší okamžitý tlak a jasnou výhodu do dalšího průběhu výměny.

ten zápas proti Můře vůbec nebyl tak nekvalitní, jak se tu rozčiloval zhrzený tommashino.

Wawroš se bude mít co otáčet, aby vyhrál a tohle bude zápas dne, si tipnu.
Reagovat
Pe3k
Hmm mě připadá zajímavější, že mezi posledních 8 hráčů letošním US open postoupili 4 hráči s jednoručním backhandem :)
Reagovat
Stan_Borowitz
To je dobrá zpráva, tak snad se koukají i trenéři mládeže...
Reagovat
Kozoroh
Těm to bude fuk... Je to smutné, ale je to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
vidíš, to jsem si vůbec nevšiml. Každopádně jsem rád, taky ho hraju.
Reagovat
dadaft
tak jsem si před night session jen tak zavřel oči, že to promyslím,,,,,,,,,,,,,,,,, a bylo ráno. ))

možná jsem o nic nepřišel.

je asi zajímavé, že Lopez vzal Djokovičovi druhý set a vzhledem k tajbrejku, který se může vždycky žvejknout, to s trochou štěstí mohl dotáhnout do pátého,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no, aby se nakonec nesmál Roger. ))))))))))

no a vyhrála Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mám pocit, že poslední dva měsíce s Nolem má každý formu :)))
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=ccJu8AMyUNY&feature=youtu.be

Podle titulku jsem čekal teda něco odvážnějšího, než že pošle OCHRANKU NA DĚTI :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Tohle už je asi vážně na doktora. Otázka akorát je, jestli na očního, nebo psychiatra...
Reagovat
Pe3k
Náhodou pěkné video, kdybych věděl, že se stačí rozbrečet a dostanu autogram od Federera tak bych to na tom Ostravském chalangeru zkusil :D
Reagovat
spaniel
A pak nehazej Nadalovce do jednoho pytle, kdyz z desiti je jich osm bIbu.
Reagovat
babolat.cz
na tebe demente nikdo nemá...
Reagovat
Pe3k
Hey blábolat.cz hod se do pohody ...
Reagovat
babolat.cz
ty jsi mluvčí spaniela? to opravdu dementi mají své mluvčí? no jistě, jak by se jinak vymáčkli...
Reagovat
Pe3k
Ne já jsem zde vždy byl a vždy budu jen sám za sebe, ale i tak se můžeš hodit do klidu, ne?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale je hezké, jak se babolat.cz disciplinovaně sám zařadil do jedné z těch dvou skupin navržených spanielem, ne?
Reagovat
spaniel
Jo, přihlásil se sám. Ale on ví, že je za čarou. Kdysi to přiznal a chvíli byl i v klidu, v poslední době ale nezvládá. Holt, těžké období.
Reagovat
babolat.cz
a když napíšu, že mezi federerovci vás jen 9 z 10 dementů, kam se zařadíš?
Reagovat
Stan_Borowitz
Nikam, protože to, cos napsal, nedává smysl a neumožňuje žádné zařazení, kromě zařazení autora takového příspěvku.
Reagovat
spaniel
Babolate, dej si udělat výplet, ať máš v té hlavě aspoň něco.
Reagovat
Pedronegro
špica :))
Reagovat
babolat.cz
akorát, že to už je tady na TP aspoň podesáté, ohraná písnička, spaniel je takovej papoušek (i když ty se k tomu cvičí), spíše nějakej autista, opakující několikrát to samé.
Reagovat
spaniel
Chces me urazit autistou? A opakovanim? Tva modla ma k tomu bliz, tak se jeste zamysli.
Reagovat
babolat.cz
nemám modlu, pouze mu fandím. to vy jste schopni svou bigotností zabíjet...
Reagovat
spaniel
Radeji nekoho prehnane uznavat nez nenavidet. To co tady predvadite je hnus.
Reagovat
Pedronegro
tož promiň, přišlo mi to vtipné a neznal jsem to ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné! :)
Reagovat
Amputace
:D Tohle bylo o strach.
Reagovat
smazaný uživatel
Kokos..Tak to je fakt moc..Odporné...

Ale myslím, ze Roger nevedel, ze tam sú kamery, to by sa s nimi aj vyfotil :)..
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky si vyber doktora, kterého potřebuješ víc...
Reagovat
Pe3k
Ty zase perlíš :D
"Ale myslím, ze Roger nevedel, ze tam sú kamery" ROFL krom toho, že tam desítky lidí drží v ruce mobil a natáčejí si ho, tak vedle Fedexe stojí kameraman a natáčí ho a po zápase, který snímá x kamer, Roger určitě netuší, že ho natáčejí...
Reagovat
Amputace
Tohle je prostě ukázka té mediální práce, která z Federera udělala toho dokonalého gentlemana. Toto video jasně odhaluje, že ono to není tak žhavé. Divím se, že tu první část někdo neustřihl a nenechal jen pasáž s dítětem. Federera mám docela rád, troufl bych si říct, že jako sportovce ho opravdu respektuji v nejvyšší možné míře, zvláště vzhledem k tomu, jak se vyrovnává s tenisovým stárnutím, to je impozantní, ale dojmu, že se strašně moc přetvařuje před kamerami, se prostě nemohu zbavit a toto video ten dojem ještě zesiluje.
Reagovat
Pe3k
No vidíš, krom toho, že je Roger nejlepší tenista, tak ještě dokáže být idolem a vzorem pro děti a všechny sportovce na světě i v tom, je zdaleka nejlepší v historii tenisu. Už párkrát na něj někdo z takového davu vyletěl, tak se mu nediv, že není štěstím bez sebe, když stojí u nekontrolovaného davu fanoušků.
Reagovat
babolat.cz
kdyby tam byl Tyson, tak by se také mohli přetrhnout a není to žádný vzor. ty voe...jak někdo může jetšě věřit těmhle uměle vytvořeným VIP
Reagovat
Pe3k
A jak tomu můžeš ty nevěřit? :D
Reagovat
Stan_Borowitz
to vám snad všem jeblo, hateři? Federer tam neudělal absolutně nic špatného, ochranka tam je stejně jako u všech jiných hráčů, a protože se lidi moc tlačí dopředu, snažej se je zatlačit zpátky. Federer na ty fanoušky gestikuluje, aby ustoupili, a ukazuje, že tam je někdo přimáčknutý dole.

Co je na tom proboha špatnýho?
Reagovat
spaniel
To je slepota z nenavisti. Vidi, co videt chteji. Jak jsem dal ten odkaz, jdu se podivat na tu hruzu a doted nechapu, co tam vidi.
Reagovat
Stan_Borowitz
Fakt některým lidem přestávám rozumět, kam až dokážou zajít ve své zaslepenosti...
Reagovat
Vojtiik
jsou uchýlní, ser na ně :D
Reagovat
Pedronegro
připojuji se, připomnělo mi to ty umačkané lidi na fotbale, RF zareagoval správně ...
Reagovat
pockerface
Taky si celou dobu říkám, že nikdo nevidí, že se to hrazení z reklam řítí k zemi, Roger gestikuluje, aby ustoupili , protože tam jsou děti. No a ochranka to dítě vytáhne ven, aby ho tam neumačkali. Antirogerovec vidí jen to co se mu hodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne..

Ale teraz očakávaj duchovného otca FFF sekty, že ťa nasmeruje k lekárovi, lebo len jeden a ten jeden názor je správny..
Reagovat
Roger_Federer
Podle sebe soudim ostatni?
Reagovat
Stan_Borowitz
Už jsem ti jednou před časem napsal, že je mi tě líto za to, jak hluboko dokážeš ve své nenávisti klesnout. Dnes jsi to možná ještě překonal.

A zase šlo o pomoc dětem, dnes tedy dítěti, to je trochu zvláštní shoda okolností.
Reagovat
Amputace
Uznávám, že v tomto jsem zmýlil. Federer neudělal nic špatného. Hleděl jsem na tu situaci asi zaujatě.
Reagovat
spaniel
Uz jsem o tobe pochyboval.
Reagovat
Stan_Borowitz
Díky a omlouvám se, že jsem tě šmahem zařadil mezi hatery. Jsem rád, že umíš uznat chybu, sám vím, jak to někdy bývá těžké.
Reagovat
babolat.cz
a kdyby měl kečup, tak ho napatlá na toho kluka, aby to víc drama. a pak kamera na brečící mirku s jeho dětmi...headnews of the day
Reagovat
Roger_Federer
docela ubohy pokus, pokud si nevidel, ze tam slo o toho maleho kluka, ktereho malem umackaly, ochranka ho vytahla ven.
Tvoje snaha upozornit zakazdou cenu na nejakou "aferu" u Rogera zavani uz posedlisti.
Reagovat
Mayo
Tak pozrel som si to teraz a fakt nevidím na tom nič strašné teda.
Reagovat
Pe3k
+1 no vidíš a to jsi tam u vás jediný...
Reagovat
Stan_Borowitz
Mayo je tak v pohodě, jako málokdo.
Reagovat
babolat.cz
nejhorší turnaj, který s tenisem nemá nic společného. Američani už nevědí jak ten povrch co nejvíc zmršit...
Reagovat
Stan_Borowitz
No, zapomněli to posypat drcenou cihlou, to je jasný. Ale ani to by moc nepomohlo, možná tak ještě jedno kolo třeba.
Reagovat
dadaft
jako že je pomalý?
no já nevím,,,,,,,,,,,,,,,,
Roger postupuje jako po másle, Kvitová je ve čtvrtfinále, Nadal je venku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Stan_Borowitz
Nee... myslím, že si stěžuje na to, že je moc rychlý...
Reagovat
smazaný uživatel
Ptz podkrabprdel nezvlada nebo proc?
Reagovat
babolat.cz
haluzář Ustašovec vyhrál, bože.
Reagovat
baggik
proč je Čilič haluzář a ustašovec?
Reagovat
Stan_Borowitz
Protože Nadal vypadl ve druhém nebo kterém kole přece.
Reagovat
dadaft
nó, Mats Wilander se v europorťácké snídani rozplýval, že Cilic hraje skvělý tenis a může obhájit titul.
je pravda, že Tsongu bolely nohy, takže to nebylo na 100%, a že Matsovi svítily očička a usmíval se jako sluníčko, takže nějaké kvalitní nápoje proběhly,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale on je přímo u toho a navíc má zkušeností na rozdávání, takže ...
Reagovat
Pe3k
No dle mých zkušeností Mats je většinou úplně mimo. Čilič sice hraje dobře, ale loni hrál špičkově a jen dobře nebude na Novaka stačit...Vzhledem k jeho kokainové minulosti, kdo ví z čeho mu svítily očička...
Reagovat
Stan_Borowitz
Uživatelé návykových látek holt musejí držet při sobě...
Reagovat
dadaft
ale ten "haluzář" je přece jenom moc -- Cilic včera špatně nehrál.
Tsongův forhend včera jednu dobu úřadoval, ale stejně měl šance to skončit ve čtyřech setech.
Reagovat
babolat.cz
kukuskin byl lepší, cilicovi vyhovje ten blbej povrch, jinak je tenisově nic moc, rozhodně ne mezi top10
Reagovat
dadaft
určitě nepatří do top5 je můj pocit.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak tam snad ani nikdy nebyl. No a mezi Top 10 byly i divnější typy.
Reagovat
dadaft
mně osobně dost mrzelo, že to loni nevyhrál Nišikori -- za tenis, co předváděl, by si to zasloužil, ale ve finále už byl tak dojebaný, že na Čiliče neměl...
Reagovat
spaniel
Loni hral Cilic tak, ze by na nej nemel ani pred finale si myslim b
Reagovat
Kozoroh
Mats se obvykle mýlí. Čilič zaprve nehraje tak skvěle jako loni a zadruhé v semifinále ho čeká světová jednička a král hardu No1e. Víc jak set podle mě Čilič neuhraje.
Reagovat
Kozoroh
Ty ani evidentně nevíš, kdo to byli Ustašovci, tak si nech ty kecy...
Reagovat
smazaný uživatel
Zdaleka jsem neviděl všechno, ale Djoko zatím hodně nepřesvědčivý. Boj o titul je naprosto otevřený, vyhrát může prakticky každý z té šestice, která je ještě ve hře. Nejmenší šanci má asi Gasquet, ale jinak je to hodně otevřené. Holt US Open opět nezklamalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak sa to vezme..Odhlásenie Sharapky a prepadák Nadala s Murraym na atraktivite turnaja moc nepridali...

Ale inak súhlas s Nolem..Výsledok ma prekvapil, nebol ďaleko od piatich setov..To je veľmi znepokojujúca informácia..
Reagovat
Pe3k
No Nadal s atraktivitou turnaje už moc nesouvisí, ale od Můry se toho určitě čekalo víc. Asi vypadnutí v semifinále s Federeram...Souhlas s Vencou, je to hodně otevřené, ale pravděpodobně vyhraje někdo kdo už gs titul má, takže bych ze hry předčasně vyřadil i Kevina. Vidím to takhle 30% Nole, 30% Roger, 25% Cilic, 15% Wawrinka. Raději bych kdyby vyhrál někdo ze Švícarska, třeba ten Federer nebo jak se menuje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych ani Andersona neodepisoval. Na Wimbledonu i teď proti Murraymu ukázal, že umí zahrát na BIG4. Problém pro něj je, pokud postoupí do semifinále a hrál by s Fedexem, na kterého neumí a který umí s podobným typem hráčů hrát. Ale před rokem bychom taky v semi neřekli, že Čilič zfoukne Feda ve třech. Takže na US Open je vše otevřené. Nezapomeňme, že tu za šest roků vyhrálo pět různých tenistů.
Reagovat
Marduch
Jo, udělat Murrayho na USO nebude jen tak samo sebou... pokud udrží tuhle formu, můžeme se letos dočkat zajímavého rozuzlení....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s Nadalem už se ani nepočítalo. Rozhodně ne za současné situace. Ten výpadek Murrayho není až takový problém, zas takovou popularitu nemá. Důležité pro pořadatele je, že se tam drží Fedex a Nole, takže jsou tam dva zástupci ze třech nejpopulárnějších hráčů. Pořadatelé se určitě modlí, aby aspoň jeden z nich byl ve finále a nejlíp Federer, pokud ne, pak by to bylo pro ně horší.
Reagovat
smazaný uživatel
Pre organizátorov je vždy lepšie štvrťfinále Djokovic Nadal a SF Federer Murray ako mať zápas s Lopezom, či Andersonom v tejto fáze turnaja..Počítalo, nepočítalo..To sa potom nepočíta ani s Federerom a už dlhodobo, keďže nie je schopný dojsť do finále dlhé roky..Ale organizátor vždy dúfa, že bude mat tie najvacsie hviezdy v posledných zápasoch..
Reagovat
Tuttovka
No já zase můžu říct, že jsem viděl zápas Lopéze s Raonicem, ve kterém jej naprosto vymazal a rozhodně nehrál špatně ani dnes. To samé se dát říci o Bautistovi. Takže je to hodně na vážkách jakou má kdo formu. Přestože nemám Djokovice úplně v oblibě bych mu dal víc než 30 %. Cilic ho musí porazit ve čtyřech setech v pěti nemá šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
To sice možná jo, ale na všech ostatních grandslamech by si Nole Bautistu i Lopeze namazal na chleba. Možná Lopez by něco uhrál na Wimbledonu, ale to je tak vše.
Reagovat
baggik
Tak ztratil set s Bautistou a Lopezem, Čiliče dá, v kolika setech je jedno. Finále je finále tam to bude bitva s jednim ze Švýcarů.
Reagovat
Kozoroh
"Nepřesvědčivý" byl i ve Wimbledonu, kde to roztočil ve finále:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bude jeste zajimave, damy a panove...tesme se :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist