Obhájce Kohlschreiber vyřadil Nadala. V Halle končí i Štěpánek a Berdych

15. 6. 2012, 16:26
Aktuality 244
Vítěz French Open Rafael Nadal na svém prvním letošním travnatém turnaji titul nezíská. Druhý tenista světa dnes v Halle nestačil na domácího Philippa Kohlschreibera, který největšího favorita turnaje porazil bez ztráty setu. Ze hry o titul už jsou také oba čeští tenisté; Radek Štěpánek padl v třísetovém boji s Rusem Južným, Tomáš Berdych po podobném průběhu nestačil na Haase.
Rafael Nadal

Zatímco Rafael Nadal včera v Halle vybojoval své vůbec první vítězství na zdejším turnaji, Philippu Kohlschreiberovi se na domácím podniku ATP pravidelně daří. Loni si německý tenista dokonce odvezl titul, a dnešní cenná výhra nad nasazenou jedničkou ho posunula k jeho obhajobě.

Kohlschreiberovi se podařilo Španěla zaskočit hned v úvodu zápasu, kdy sice nejprve promarnil dva brejkboly, ale příští využil a rychle se ujal vedení 3-0. V následující hře domácí tenista promarnil další dvě šance na brejk, ale mrzet ho to nemuselo: svůj servis si bezpečně hlídal a úvodní sadu vyhrál 6-3.

Problémy na servisu měl Rafael Nadal i na začátku dalšího setu, tentokrát ale dvojité nebezpečí odvrátil. Favorit utkání, který měl dosud s Kohlschreiberem bilanci 9-0, mohl jít do vedení ve čtvrtém gamu, kdy měl tři brejkboly v řadě. K radosti domácích diváků ale Philippa Kohlschreibera znovu podržel servis, který si za celý zápas nakonec neztratil ani jednou. Rozhodující hrou proto byla ta za stavu 3-3; Nadal nedotáhl vedení 40:15, podruhé přišel o podání a necelé hodině a půl odcházel z kurtu s porážkou 3-6 4-6.

"Proč jsem dnes prohrál? Je to jednoduché, on (Kohlschreiber) hrál lépe než já. Můj pohyb dnes nebyl na tolik dobrý, abych mohl uspět proti hráči, který trefuje každý míček velmi tvrdě a agresivně," chválil Nadal svého přemožitele. "Já potřebuju více času, abych si na povrch zvykl. Hrát tu druhý zápas proti Kohlschreiberovi po pár hodinách tréninku bylo velmi náročné," dodal Španěl, který pak večer nenastoupil k zápasu ve čtyřhře.



Trochu překvapivě ve čtvrtfinále dohrál také Tomáš Berdych, který mohl v dalším zápase vyzvat Nadalova přemožitele. O finále si ale v souboji domácích tenistů zahraje proti Kohlschreiberovi Tommy Haas, který nad českým tenistou vyhrál 6-4 3-6 7-5. 

Berdych sehrál s Haasem vyrovnaný duel, v němž v každém setu rozhodla jediná ztráta podání. V třetí sadě to zpočátku vypadalo, že český tenista zúročí po zisku druhého setu zvýšené sebevědomí, Haas ale všechny jeho šance na brejkbol odvrátil. 

V poslední hře pak sedmého hráče světa zradilo podání. Berdych zahrál dvě dvojchyby a usnadnil tak soupeři cestu k mečbolu. První sice ještě s pomocí pásky odvrátil, druhý už ale Haas využil a vyrovnal bilanci vzájemných zápasů na 2-2. 

"Myslím, že každý kdo zápas viděl tak ví, že důležité bylo si udržet podání. Myslím, že jsem podával dobře, ale ne tak dobře, jako on (Berdych)," mluvil o pocitech ze zápasu zkušený Haas. "Po jeho prvním servisu jsem nebyl schopný něco udělat. I když jsem ho vrátil, on reagoval forhendem a dostal mě pod tlak. Mým úkolem tak bylo držet si podání a to se mi hlavně ve třetím setu povedlo. Myslím, že shoda byla jen jednou. V posledním gamu, kdy už jsem myslel na tie-break, mi daroval dvě dvojchyby," dodal německý tenista.



Přes čtvrtfinále se v Halle nedostal ani Radek Štěpánek, který se své zdejší maximum pokoušel vylepšit v duelu s Michajlem Južným z Ruska. Třiatřicetiletý Štěpánek v prvním setu nevyužil výhodu, kterou získal hned v první hře prolomením podání o čtyři roky mladšího soupeře. V druhé sadě ale stejný scénář nepřipustil a rovněž po brejku z úvodního gamu tentokrát už při vlastním podání nezaváhal.

Jistý pak byl při svém servisu stejně jako soupeř až do desáté hry rozhodující sady, kdy nabídl Južnému mečbol. Při něm Rusův pokus o prohoz vrátil Štěpánek v akrobatické pozici do těsného autu. Prohrál tak čtvrtý ze šesti vzájemných zápasů, navíc druhý za sebou na trávě po porážce v třetím kole Wimbledonu v roce 2008.



Šanci na zisk šestého titulu v Halle dál živí Roger Federer. Druhý nasazený hráč dnes udolal ve třech setech Milose Raonice. , který se za celé utkání nedostal k jedinému brejkbolu.

Jednadvacetiletý Kanaďan se jako obvykle opíral o dělové podání a soupeři posílal míček často rychlostí přesahující 220 km/h, z čehož vytěžil 25 es. Švýcar ale hrál soustředěně a při svém servisu houževnatému soupeři nedal ani přičuchnout k šanci na brejk.  V zápase si bez problémů udržel všech 17 gamů na podání a nakonec vyhrál 6-7 6-4 7-6. Letos tak oslavil už třetí třísetové vítězství nad Raonicem.

"Bylo to už potřetí za poslední tři, nebo čtyři měsíce, co jsme se spolu utkali. Teď už se navzájem známe mnohem lépe. Dnes to bylo hodně těžké sebrat mu podání. Bylo to těsné, ale jsem rád, že jsem postoupil," řekl Federer, který letos na devíti z deseti turnajů postoupil minimálně do semifinále.



O páté letošní finále, ve kterých v této sezoně ještě neprohrál, se utká s oblíbenm soupeřem Južným. Toho porazil ve všech jedenácti duelech, včetně čtyř na trávě - z toho tří v letech 2002 až 2004 právě v Halle.

"Bude to spíše taktický zápaspodobně jako proti Mayerovi. Připravený jsem dobře," těší se Federer. "Loni ve Wimbledonu jsem proti Michajlovi odehrál dobrý zápas. Sehráli jsme čtyři těžké sety a bylo to velmi těsné. Zítra budu muset hrát velmi dobře,.! dodal Švýcar.

Výsledky - Halle (tráva, dotace 750.000 eur):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Haas (Něm.) - Berdych (3-ČR) 6-4 3-6 7-5
Južnyj (Rus.) - Štěpánek (ČR) 6-4 4-6 6-4
Kohlschreiber (8-Něm.) - Nadal (1-Šp.) 6-3 6-4
Federer (2-Švýc.) - Raonic (5-Kan.) 6-7(4) 6-4 7-6(3) 
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

244
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
HAAAAS!!!

Tohle je snovej týden, finále Federera s Tommym, ještě postup Dimitrova a snad mi nemůže Wimbledon zkazit chuť :))) v semifinále Halle 4 jednoruční bekhendy, to je nevídanej úkaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne, mam stejne pocity...a ty backhendy, jako za starych casu...:D
Reagovat
smazaný uživatel
pripojuju svoje nadseni, jsem taky moc zvedava na Dimitrova, ale od zacatku, co se sformovala ctyrka, preju Marinovi! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ano, ano, Brozi, ZFORMOVALA, ...... :-))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Ted jsem si vsiml tak trochu zajimave veci, do semi v Halle postoupili pouze hraci s jednorucnim backhendem...
Reagovat
smazaný uživatel
ale to uz tu perlil dopoledne spaniel... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vlastne jo, ja hlava derava...:D
Reagovat
smazaný uživatel
Federer vynikající výkon, prakticky žádný chyby, podání fungovalo, return solidní a nějaký údery byly jak z jinýho světa, hlavně brejk na 5-2. Každopádně Južný mu vždykcy seděl, takže to nejde moc brát.

Ale sympatický, takhle na RG nehrál v žádným zápase. Snad ten Wimbledon vyjde.
Reagovat
Mayo
Federror vyhral s prehľadom nad Južným
Reagovat
spaniel
Zajimave je, ze dole kritizujes bitku medzi fanousky a napises Federror.
Reagovat
smazaný uživatel
Tyvoe, co na tom, je to sice prostoduchý jako kdybys napsal místo Nadal Padal, ale co, přes to se snad dokážeš přenýst.
Reagovat
spaniel
Ale jo, v klidu. Jen nechapu, bud jsem za trotla co jde hodne dole a pise timto stylem, pak ale nemuzu poucovat ostatni. Nebo pisu jakztakz a nenapisu tohle. Dole psal normalne, tak mne to jen neslo do hlavy.
Reagovat
Mayo
omlúvam sa, ja som to napísal len zo srandy...proti Federerovi nemám nič aj z Rafu si viem spraviť srandu no
Reagovat
spaniel
V poho, mír :) Sam mam nekdy chut mu tak rikat, kdyz trefuje ty jeho ramy...az mam pocit, ze si vzal omylem squashovou raketu.
Reagovat
Mayo
preboha furt sa tu ten Rafa rieši...strašné, furt niečo proti nemu každý tu rieši :D ... len u neho sa spochybňujú tituly hlavne na W...spomalená tráva a bla bla...samé keby keby keby :D ... je to proste pán vyhral všetky GS...jasné, že je pomalšia aj tráva ale furt je to tráva proste...a pre každého sú rovnaké podmienky...odborníci mu neverili, že niekedy vyhrá W že nemá servis nato ale dokázal to dvakrát..ale jasné je to Nadal tak už sa hľadajú výhovorky...však klídek ne...to že rpehral v Halle vôbec ma netrápi on furt prehráva aj v Queense to je úplne jedno...priorita je Wimbledon...a teraz poďte do mňa :)
Reagovat
spaniel
Tak clanek ma v nadpisu Rafa, tak se tady resi Rafa - prekvapeni!!!
Prechazi se z antuky na travu, kdysi nejbrutalnejsi zmena povrchu a stylu hry, kde malokdo dokazal neco uhrat na RG i W, takze se to tady resi - prekvapeni!!!
Ale kdyby to bylo o cyklistice, taky bych se divil.
Reagovat
Mayo
no nepovedz já že sa tu rieši sumo :D ... já len , že tak jak sa tu kydá na Nadala, tak je to až neskutočné :D ... všetci sú super len Nadal má tituly ktoré sa spochybňujú ... keby keby keby a furt dookola...vypracoval sa na komplexného tenistu na akomkoľvek povrchu ...
Reagovat
spaniel
Ja je nespochybnuji, hraje se ted a veci se maji jak se maji. Jen me zarazila ta jeho prohra a vlazna reakce na ni. Ja bych podobny pristup od Rogera nesl tezce.
Reagovat
Mayo
ty si fanda Rogera? ... ja ako fanúšik Rafu, proste viem že on tieto prípravné turnaje rok čo rok okrem Queens 2008 čo tam vyhral furt takto skoro vypadáva...takže mňa to ani neprekvapilo nejako...pre mňa je dôležité aby na Wimbledone zase uhral pekný výsledok a tam to vie veru...KOhl neni zlý trávar a tak ho porazil aj rafa je len človek...
Reagovat
spaniel
Prohrat je v poradku, jde jen o to, zda do toho dal vsechno, nebo si jen dojel pro zapisne...
Reagovat
Mayo
nooo tak to ja teda neviem či hral naplno alebo čo...ale nemyslím si, že by sa tam šiel pretrhnúť skôr
Reagovat
a.magerova
v Halle hrají v hale :-)))
Reagovat
spaniel
Jinak ted jsem na vazkach ohledne Nadalovi prohry, jsou 2 varianty.

1) forehand tady psal, ze u Rafy je typicke, ze pred W prohraje. Co to o nem svedci, kdyz odehraje 1-2 zapasy, vezme penize a leti se domu opalovat? Jeste se i odhlasi z debla. A to presel z Queens do Halle kvuli danim...

2) v rozhovoru po prohre rekl, ze trava v Halle je jina nez ve W, ze micky skacou nizko a musi vsechny bekhendy slajsovat, protoze nema cas na normalni bekhend. Z toho plyne, ze muze byt velmi vdecny za novou travu ve W, kde se tenis prakticky nelisi od jinych povrchu.

Myslim ze ani jedna moznost neni moc lichotiva, tak by me zajimal vas nazor.
Reagovat
smazaný uživatel
1) Myslím, že na turnaj vôbec nemusel chodiť, oddychovať mohol už dávno a trénovať pred Wimbledonom celý týždeň na tráve.

2) To hovorí naozaj samo za seba.
Reagovat
Roger_Federer
neni to prvni rozhovor kdy Nadal přiznava sam, že mu trava na Wimbledonu proste sedi kvuli jejim vlastnostem a vysokym odskokum mičku je na ní uspešny se svoji antukovou hrou..
Jenom nekteři fanatici neposlouchaji ani svoji modlu a jedou si pořad svoje jak kdyby chteli prorazit hlavou zed..
Reagovat
tito
1) Logicky - když má ještě antuku na teniskách nemůže podat 100% výkon na odlišném povrchu. Gerry Weber s tím problém určitě nemá. Lepší, než kdyby vůbec nepřijel..:-))).
2) Že tráva je jiná řekl? Proč by to neřekl. To ostatní je již jen tvá interpretace. Copak slajs není na trávě účinný?
Co je na obojím nelichotivé? Přeci v případě 1) musí být každému nezaujatému fanouškovi tenisu jasné, že prioritou je Wimbledon a Halle a Queen´s pouze přípravné turnaje.
Reagovat
spaniel
1) to psal forehand, ze je to pro nej obvykle rychle prohrat a jet domu, ze se na to vyplaci sazet. Mne se proste nelibi ta predstava, ze nasazena jednicka to odflakne. Je mne lito divaku v Halle a jeho fanousky. Vzdycky chci, aby muj oblibenec hral naplno. Ty jsi napsal, ze se snazil a proste prohral, to bych akceptoval. Ae forehand psal neco jine...

2) slajs je ucinny, kdyz ho chces zahrat a zahrajes ho dobre. Ne kdyz musis pokazde. T druhou cast jsem mozna spatne napsal, W vyhraval zaslouzene, proste taka je doba. Koneckoncu Federer taky vyhraval W az po 2001, teda na novem povrchu. O to mne neslo. Ale Federer vyhrava i v Halle, na trave podobne te puvodni ve W, to je cele.
Reagovat
smazaný uživatel
Já byt Nadalem,tak nehraju ani v Halle ani v Queensu, ale zahraju si jeden dva zápasy exhibiční už ve Wimbledonu, jak to dělají Roddick či Nalbandian. A nechápu Johna Isnera, který v novinách prohlásil,že chce letos vyhrát Grandslam, myslím, že na trávě má velkou šanci,ale nevím proč si nezajede na nakej turnaj např.Queens.Kdybych byl hráč tak si zahraju jen dva exhibiční zápasy ve wimbledonu těsně před turnajem a hotovo.PŘ.Gilles Muller má žebříčkové postavení velmi dobré,tudíž se může kvalifikovat na všechny turnaje bez kvaldy,tak nevím proč hrál v Queensu a ted jede do Hertogenosche,když má stejně dobrej,ja tvrdím že i lepší turnaj v Estbourne,kde si zvykne na počasí atd.. a na klima některé tahy jsou zajímavé a nepochopitelné
Reagovat
spaniel
Tak zrovna na to se Nadala vcera ptali, tyden pred zadnym jinym GS nehraje, jediny Wimbledon je vyjimka. Rekl, ze to tak dela 8 let a fungovalo to, tak to nechce menit. On celkove zmeny nema rad, stezuje si nabity kalendar, ale rutina nepusti. Isnera a Mullera taky nechapu, to mas pravdu.
Reagovat
tito
Jasně beru. Odfláknutý to není, stačilo se dívat na včerejší zápas. Kohli byl lepší. Ale sázet se na to opravdu dá :-). Finále RG hraje pořád a příprava na trávu nulová.
Reagovat
Mayo
už vám šibe z tých Federer - Nadal "bitiek" :D obidvaja sú geniálni čo riešiť?...ja fandím RAfovi ale Roger je najlepší v histórií a podľa mňa ho nikto neprekoná a ak Rafa nevyhrá GS tak práve Rogerovi to prajem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Weber s rychlym vyrazenim Nadala urcite problem ma. Uz asi lituje, ze s nim podepsal smlouvu za astronomickou castku na pristi 3 roky....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já myslím, že každej fanoušek Nadala ví, že momentálně jsme asi v jediný éře tenisu, kdy by Nadal byl schopnej vyhrát kariérní GS. Nic to ale nemění na tom, že ho vyhrál a i kdybys o týhle věci přesvědčil celý TP, tak se to nezmění. Za 10 let to nikdo nebude řešit. Vždyť si vem, že se moc nezpochybňujou úspěchy tenistů z minulosti, kterým stačilo umět jeden povrch, nebo dokonce i úspěchy Lavera z doby, kdy dohromady hráli asi tři kvalitní tenisti. Takže je to sice hezký, máš pravdu, Nadal by dřív na trávě nevyhrával, opravdu se tenis staví pro hráče jeho ražení, ale nic to nemění. Roger 16-??, Rafa 11-??, na nic jinýho se nikdy nikdo ptát nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
mezi Halle a Wimbledonem je 1 tyden pauza, to jsi asi prehledl.
Reagovat
tito
Hele vím jen to, že se dokázal přizpůsobit jiným povrchům, což tenkrát každý zpochybňoval. Kdybych v 2005 napsal, že udělá karierní grand slam, tak by mne tu rozcupovali. A taky vím to, že na sobě stále pracuje. Dá se vyvrátit, že by krom hry od zadní lajny nezačlenil v případě rychlejší trávy servis volej? Co by mu k tomu chybělo? Podání? Zlepšil. Hra na síti? Šikovnou ruku má. Postřeh? Hru čte velmi dobře. Rychlost? To je to poslední. Prostě kdyby ho na trávě cupovali věřím, že by styl hry přizpůsobil.
Reagovat
Mayo
Rafa vs Roger chcem finále Wimbledonu, ale myslím si, že RF tento Wimblas konečne zaberie a čakám minimálne SF od neho, kde by mohol dať dole Djokoviča ak narazia na seba...už sa teším na turnaj každopádne
Reagovat
smazaný uživatel
s poslednim souvetim samozrejme principialne souhlasim, ale vis, ze bych "prekazku" videla treba v mentalite cloveka? Rafa je (v mych ocich) zalozenim vyckavac a prizpusobovac. Samozrejme utocit a hrat servis volej umi, ale jeho hra od srdce to neni. Vsimni se, ze jde dopredu nekdy naivne, protoze se rozhodne naslepo nebo pozde, neni to jeho prirozenost. Llodra napriklad, to je silenec, vykroci okamzite.. :-) V dobach drevenych raket s malou hlavou byla sit prakticka nutnost, jedina moznost jak zrychlit hru a jit driv do satny. Dneska si mohou hraci dovolit luxus a byt sami sebou... :-)
Reagovat
tito
díky za věcný komentář. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nic tady o hracich, (vse jen o diskutujicich), videl jste nekdo zapas Berdi? Necekala jsem, ze snadno vyhraje, ale v jeho "strojarnu" jsem na Tommyho prece jen doufala. Je mi divne, ze ho nenakopl asi celkem v pohode vyhrany druhy set.... ?
Reagovat
duhove_hovinko
Tommy hraje poslední dobou nad jeho nynější možnosti (věk,zranění). Asi trochu vzpomíná, jak mu to šlo dříve. Každopádně Tomáš šanci ve třetím měl, ale Tommy to ustál.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli to byl pekny zapas netusim, uz si ale asi umim sama odpovedet na prohru, propokoukla jsem i jinde a zrejme opravdu rozhodly "jen" ty DF. Skoda, prislo mi v posledni dobe, ze prave i tady je nova Berdova sila... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
s Tommym mas pravdu, taky se vsimam a jindy a na nekoho jineho mi to vubec, ale vubec nevadi. Tommy je sekac.. :-)
Reagovat
duhove_hovinko
Tak pokud si se propokoukla, tak tomu rozumím, že víš už vše. :). Sympatický novotvar :)
Reagovat
spaniel
V Halle je obvykle, ze v semifinale zustavaji hraci s jednorucnim bekhendem, povrch je tam rychlejsi nez ve Wimbledonu a nizsi odskoky, je to jako W pred 2001. A Tommymu to vcera fakt slo, bekhend kterym promenil setbol v prvnim setu byl neskutecny.
Reagovat
duhove_hovinko
Jj...to byl pěkný vinner. Jak pecka z forehandu.
Reagovat
smazaný uživatel
aa, skoda, nevidela jsem vcera zadny zapas... sama jsem hrala do tmy.. :-)

duha: prokoukla je moc a koukla malo, chapes, ne? :-))
Reagovat
duhove_hovinko
Už jo. Myslel jsem, že je to ještě víc než prokoukla. A ono je to mezi. No nic, je to tvůj novotvar, víš lépe kam patří.
Reagovat
Pe3k
Nadal zde nemá ani 1 objektivního fanouška, který by férově přiznal, že Nadal zahrál mizerně a zaslouženě prohrál. Nebo, že těží ze zpomalování povrchů, nebo že jeho hra je nudná a pořáád dookola stejná vrace vracet vracet a čekat na chybu.
Reagovat
smazaný uživatel
spomínaj a nekecaj
Reagovat
smazaný uživatel
pozor, pán "pleksikušn" má aj dnes prístup na internet
Reagovat
Lamps
Nudná? Víš co je nudný? Ty tvoje plky tady :)
Reagovat
Roger_Federer
Že zrovna ty se tady ohaniš vekem, když tvuj nejvetši spojenec je to same...24 je fanaticky a detinsky.....
K tematu, pokud by trava byla stejny povrh svymi vlastnosti jako v 90 letech,Rafa by nemel žadny Wimbledonsky titul...to je holy a strohy fakt.
Reagovat
TheRoyalBlue
http://sk.wikipedia.org/wiki/Fakt
Reagovat
Roger_Federer
Když už me chceš poučovat, davem sem aspon odkaz na českou wikipedii..je rozšiřenym omylem, že jsme povini čist ve slovenštine..Když jsem diskutoval na slovenskych forech tak me naši byvalí federalni bratři taky poslali z češtinou k šipku...
Reagovat
TheRoyalBlue
No to je mi naozaj ľúto. Napíš mi kontaktné údaje jedincov, ktorí to boli a ja ich vyhreším. =)
Reagovat
Roger_Federer
Soudruh Fico a Mečiar a soudružka Radičová...delej prosim co umiš a pomsti me.
Reagovat
duhove_hovinko
Roger_Federer - jsem fanoušek RF, ale co ty tu předvádíš je smutné.
Reagovat
smazaný uživatel
Slováci jsou už nebezpeční. Jsou již moc zpracováni Bruselem...
Reagovat
Roger_Federer
A co tady předvadim, definuj...??
Reagovat
spaniel
Co to placas? Pokud vim, oni se na rozdil od nas vzepreli zachranemu balicku pro Recko. Navic to sem vubec nepatri.
Reagovat
duhove_hovinko
¨K tematu, pokud by trava byla stejny povrh svymi vlastnosti jako v 90 letech,Rafa by nemel žadny Wimbledonsky titul...to je holy a strohy fakt¨ Je to pouze kdyby. Kdyby nebylo ono, bylo by nyní. Kdyby tenkrát bylo ono, nebylo by nyní. Žijeme pouze v jednom čase...a minulost je daná. Ať už hraje Nadal jakýkoli neatraktivní tenis, to co předvádí je hodné obdivu. Je to antukový fenomén, který se ale adaptoval i na jiné povrchy a i na nich poráží ty nejlepší. V Halle si přeju finále Federer X Haase. Variabilní tenis s vítězstvím pro Feďu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám zkušenosti jiné.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzoprela sa len jedna politická strana (SaS). SMER na čele s Ficom nehlasovali, lebo hlasovanie bolo spojené s dôverou vláde a oni chceli predčasné voľby - v druhom, nespojenom hlasovaní, už zázračne hlasovali za. Inak je celá vláda Slovenska čisto proeurópska, to len aby si bol v obraze. Máš pravdu, nepatrí to sem. :)
Reagovat
Roger_Federer
Nadal jako tenista si zaslouži uctu..!to nezmamena že ho musim mit rad.. Nevim v jake dobe žiješ ty..ale ja žiju už nekolik desetileti...Takže mam a znam minulost a budu videt i budoucnost tenisu...Nežiju v žadne jedne jedine eře Nadala a Federera...
Reagovat
spaniel
Mozna mate pravdu, zas tak do SK politiky nevidim. Ale stejne si myslim, ze nejsou vic proevropsti nez jakakoliv jina mala zeme. Asi to ted jinak nejde.
Reagovat
duhove_hovinko
Chlapče, já myslím, že ty žiješ v pozdní době železné.
Reagovat
Roger_Federer
Pozdni doba železna spada geologicky do holocenu ,což je až vlastne do dneška, takže ano žiju...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem to tady opět celé poctivě pročetl a mohu k tomu dodat jen jediné.Tenis hrají jen lidé a nejsou to stroje které jde nastavit na určitý druh procesu.A proto je to tak pěkné,čekat zda ten nebo onen obstojí.A ostatně co se týče fandění,někdy by trocha tolerance neuškodila,jak už píši na začátku jsou to jen lidé a ne stroje.
Reagovat
Tominoo
uz nebude hrat nadal ani djokovic :D

Federer neuvažuje o konci kariéry, chcel by hrať na OH 2016

Halle 15. júna (TASR) - Švajčiarsky tenista Roger Federer uvažuje o účasti na olympijských hrách 2016 v Rio de Janeiro a neuvažuje o ukončení kariéry.

Šestnásťnásobný grandslamový šampión sa zúčastní na OH 2012 a verí, že v kariére bude pokračovať aj ďalej. "Prečo by mal Londýn znamenať koniec? Prečo by som sa nemohol pozerať aj na Rio?" uviedol tridsaťjedenročný tenista. "To budem mať 35 rokov a v takom veku dokázali aj ďalší hráči veľké veci. Zoberte si Andreho Agassiho." Bývalý americký tenista vyhral Australian Open 2003 vo veku 32 rokov.
Reagovat
Sonja
No jo a v prosinci je konec světa, tak co řešíš...
Reagovat
Padme
:) Srdce mi po ránu zaplesalo:) Paráda! Dokud se mu bude dařit tak nemá smysl končit. Tenis ho baví a na tom přeci záleží:)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,1815724,00.html#ixzz1xtGVcSky

Tu je taký malý úryvok (preview) :
In 2001, Wimbledon tore out all its courts and planted a new variety of groundcover. The new grass was 100% perennial rye; the old courts had been a mix of 70% rye and 30% creeping red fescue. The new lawn was more durable, and allowed Wimbledon's groundsmen to keep the soil underneath drier and firmer. A firmer surface causes the ball to bounce higher. A high bounce is anathema to the serve-and-volley player, who relies on approach shots skidding low through the court. What's more, rye, unlike fescue, grows in tufts that stand straight up; these tufts slow a tennis ball down as it lands.

Tim Henman, a serve-and-volley player, made four Wimbledon semifinals, but says the new grass forced him to alter his natural game midcareer. "I remember sitting at a change-over in 2002 in utter frustration and thinking 'What on earth is going on here? I'm on a grass court and it's the slowest court I've played on this year.' " Veteran tour pro and former Wimbledon doubles champion Jonas Bjorkman says the slower grass courts have homogenized the professional game. "There is a danger that we will have only one type of player soon because everyone is growing up on courts that are roughly the same speed," he says. To underline the point: Federer's great rival, Rafael Nadal, is widely considered a clay-court specialist, but has still made the final at Wimbledon the last two years.

Nech sa páči, práve som niektorým otvoril oči :)
Reagovat
Matti
A co kdybys raději otevřel oči ty a přiznal si tu skutečnost, že Rafa zdolal Rogera na jeho dominantním povrchu, kdežto Roger Rafaela ne? Antuka , tráva bez jakýchkoliv příkras.
Reagovat
Matti
a nech sa páči
Reagovat
smazaný uživatel
A to akože záleží od môjho priznania, že sa to stalo ? :-))

Tu ide o vlastnosti toho povrchu, maličký. Zjavne ti to ušlo. Mať povrch tie vlastnosti ako ešte v roku 2001, tvoj Rafíto by mal o 2 GS menej. A nie kto koho kedy porazil :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Aj sa ti postavil?
Reagovat
Matti
Ale jdi ty brepto....
Reagovat
smazaný uživatel
Mrzí ma ak som ťa sklamal. Páči sa mi ako Nadalovi fanúšikovia reagujú na články o spomalovaní trávy :)

Tenisu totiž chýba variabilita, povrchy sú na malé výnimky dosť podobné a to je zlá cesta. Potom aj ten kariérny grandslam stráca na hodnote a to ma mrzí.

Ale tiež sa mi páčila tvoja reakcia, ktorá bola úplne od veci.
Reagovat
Roger_Federer
černé na bílém..legenda o Rafovi a trávě rozbita..
Reagovat
smazaný uživatel
ale ty snažilku - copak beton má drny a odskoky, nerovnosti.....?! Ja jen, ze prosazujes vyrovnavani povrchu. Ta odstraneni originality povrchů, je zpusobeno jenom a jenom podobnosti stylů hracu. Tečka
Reagovat
Tominoo
Da sa suhlasit jedine s rfeverom... tie povrchy cim dalej tym horsie... niekedy mam pocit ze sa divam na jeden turnaj celi rok xD
Reagovat
smazaný uživatel
pre teba tento článok nie je, tvoj mozog nedokáže absorbovať tolko informácii a navyše v angličtine, pán "rebandejs"
Reagovat
smazaný uživatel
proto Melivej Wošingtn hral final Wimblasu.....extremne utocnej hrac
Reagovat
smazaný uživatel
Je naozaj vidieť, že si ešte hodne mladý. Aspoň to ospravedlňuje tie tvoje preexponované infantilné príspevky. Verím, že keď dosiahneš ved dospelosti, tak pochopíš, že na "keby" sa nehrá. A možno postrehneš, že aj Federer má v kariére pár "keby"..A možno keby si sa viac zamyslel, tak pochopíš, že celá táto tvoja bezduchá vojna proti nikomu pri velebení wimbledonskej trávy z roku 2001 je zároveň samodeštrukciou. Veď Ako môžeš napísať, že ak by sa nezmenili podmienky, tak Rafa by bol bez titulu, ak zároveň po zmene podmienok vyhral Federer titulov 6?..To sú naozaj pozoruhodné myšlienkové pochody..
Reagovat
smazaný uživatel
je to banda pomatenejch fanatiků
Reagovat
smazaný uživatel
A príspevok "aj sa ti postavil" podľa teba nie je infantilný ?

Čo sa týka Federera, myslím, že jemu by neuškodil rýchly povrch, lebo je predsa len o niečo komplexnejší hráč ako Nadal. Ale nechcel som diskusiu zvrhávať na Fed-Rafa debatu.

Bola tu debata o celkovom spomalovaní povrchov a trávy tiež, a práve preto som sem daný článok pridal. Aby som niektorým zaslepeným fanúšikom otvoril oči, no ako sa hovorí, trafená hus zagágala - ako prví sa tu ozvali zarytí fanúšikovia Rafaela Nadala.

Debata mala byť o rýchlosti povrchov, a ja som chcel vniesť svetlo do hláv niektorých ľudí, čo si myslia, že sa nič nezmenilo a keby aj, aj tak by sa nič nezmenilo :)

Apropós, naozaj nechápem ako môžeš s mojich príspevkov vydedukovať vek :)) To, ako reagujem na 24/99.9, Mattiho a podobne inteligenčne nevyspelých ľudí je skôr taký výsmech, ako plnohodnotná debata.
Reagovat
smazaný uživatel
chlapče, z písma se da vycist - i treba ze jsi vrahem...a nejen věk
Reagovat
smazaný uživatel
Ak to je tak, nechci vedieť čo si potom ty. :)
Reagovat
spaniel
Ano, ale z pisma psaneho rukou, noumo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kamarát, to svetlo do hlavy sa ti snažíme vniesť celý deň a stále si ideš svoje...Okrem iného, medzi odvážlivcami boli aj fanúšikovia Federera, Nadala, Djokoviča a ostatných, stále si nedáš povedať a oháňaš sa tu drístami...To, že sa povrch spomalil je jasný fakt, ktorý ti potvrdili mnohí už v prvom vlákne, to že následkom Nadalových víťazstiev je bohapustá konštrukcia, za ktorú sa tak tvrdohlavo biješ do pŕs..Neviem, čo sa tu vlastne snažíš dokázať, táto téma baví už len teba, preto ma napadá nižší vek, keďže to nie je úplne prirodzené...A moja reakcia?...Prepáč, ale vzhľadom na vášeň s akou tu celý deň prezentuješ to isté, dokolečka ako vertlík to bolo prvé, čo ma napadlo..
Reagovat
smazaný uživatel
Vášeň je jedna z tých vecí, ktorú ľudia vidia, keď niekto použije caps-lock ... čo je toto za dobu
Reagovat
smazaný uživatel
Radek měl postoupit
Reagovat
Pe3k
ATP 2012 Queens Club R2 Murray vs Mahut Highlights (HD). Luxusní kvalita!

http://www.youtube.com/watch?v=KZ2x2l2InXw&feature=g-all-lik
Reagovat
Pe3k
Gerry Weber Open 2012 Philipp Kohlschreiber vs. Rafael Nadal. Kvalita solidní.

http://www.youtube.com/watch?v=Fht_A4T2KyA&feature=g-all-lik
Reagovat
Pe3k
Federer - Raonic neviděli mám už highlights :)

http://www.youtube.com/watch?v=7jS4F827n_Y&feature=g-all-u
Reagovat
Padme
Těch 25 Raonicových es nechci vidět znovu:D Ale asi se na to stejně mrknu;)
Reagovat
smazaný uživatel
chapu ze uz tohle jsou opravdu cene vyhry....
Reagovat
Heather_Fedex
roger dneska narozdil od rafaela vyhral, troubo ;//
Reagovat
a.magerova
WON:LOST 844:191 :-))
Reagovat
spaniel
Ty se nauc nejdriv psat. A kdyz uz v tom budes, tak i cist, protoze nikdo tady nepsal, ze je to cenna vyhra. A nezapomen prijit s nejakymi fakty, ktere nemas podlozene a jsou to vyslovene blbosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Když ona to cenná výhra je, trofej jako trofej, navíc potřebujeme trénovat na Wimbledon, na RG jsme moc nezapůsobili :) a porazili jsme hráče, kterej by moh na Wimbledonu zlobit.
Reagovat
Pe3k
Nic už sem raději nepiš. Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
ano kazda vyhra je cenna, a pokud se vyhraje ve tretim setu v tiebreaku, o to je ta vyhra cennejsi:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Chazy to jako jediny skutecne pochopil. Kdyt tomu tak je...a nikoho sem neponizoval bando fanaticka
Reagovat
smazaný uživatel
a jeste Soob. aspon neco a nekdo si zachovava rozum
Reagovat
Heather_Fedex
ty zadnej nemas....
Reagovat
tito
S tím nelze než souhlasit. Takže proč nepogratulovat,že? .
Pěkné :-)
Reagovat
spaniel
"Neco a nekdo si zachovava rozum"...tak chazy a soob, ktery z vas je neco?
Reagovat
Pe3k
Ty mě dneska bavíš :D
Reagovat
Heather_Fedex
ne jen dneska ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Heather musí bejt zdecimovaná, že dneska nemá možnost pofňukat si nad tím, jak je ten Roger horší jak Nole s Nadalem.
Reagovat
Heather_Fedex
a nerikej mi, ze tys nemel malou dusicku....a jestli ne, tak si suchar ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je rozdíl mít nervy a bát se o výsledek a neustále peskovat Federera za to, že něco dělá špatně, stěžovat si, jak tohle a tamto nejde, kritizovat výhry, že to nejsou dost dobrý výhry a furt mluvit o tom, jak jsou ti ostatní lepší a ten Roger špatnje.
Reagovat
Padme
:D Pěkně řečeno. Taky mi přijde, že jsme na něj občas trošku přísní.
Reagovat
Heather_Fedex
tak alespon je videt, ze jsem objektivni a dokazu priznat i negativa, co nekteri fanousci nedokazou a porad maji nasazene ruzove bryle. tenhle zapas jsem nevidela, takze rogera za hru hanit nemuzu ;) ale ted si dovolim rogera pochvalit: myslim, ze na turnaji v halle zatim neztratil zadny svuj servis ;) takze v tom vidim pozitivum
Reagovat
Padme
Jasné je dobré nemít růžové brýle:) Na druhou stranu za ty roky toho hodně dokázal, takže bychom o něm neměli pochybovat. A hlavně ne on o sobě:) Každopádně tu prohru s Djokovičem na US Open jsem brala hodně špatně a teď si říkám, že ho hodně nakopla a ty turnaje pak vyhrál díky tomu:) Vše zlé je k něčemu dobré:)
Reagovat
spaniel
Jedna vec je priznat negativa a druha byt prehnane kriticka. Vzdyt ty tu i pri lehkych zapasech stresujes uplne zbytecne.
Reagovat
Heather_Fedex
padme, ale uz by to chtelo i nejakou vyhru na gs, nemyslis?? ty dva borci nad nim, mam pocit, se posledni dobu soustredi jenom na gs...mensi turnaje maji u zadnice....zato roger jakoby uz na ne nemel hlavne po mentalni strance....letosni ao a rg mne v tom jenom utvrzuji....treba by to mohl na oblibene trave zlomit, ale porad za nima (novakem a rafaelem) zaostava
Reagovat
Padme
Taky mi přijde, že na těch GS je to u něj o hlavě:( Hlavně teď s tím Djokerem:( Chce to vymyslet taktiku, jak na ně. Bylo by fajn, kdyby mu je někdo odstranil z cesty. Doufám, že se Murray trochu probere. Nebo někdo další překvapí:)
Reagovat
Heather_Fedex
a ja si myslim, ze by mu hoooodne pomohlo, kdyby aspon jedneho z nich letos na gs porazil. na wimbledonu ma jedinecnou moznost, tam by mohl vyzrat i na nadala, i kdyz se tak naposled stalo pred 5 lety. doufam ve finale roger vs novak ;)
Reagovat
Padme
Já ve finále Roger - kdokoliv koho Roger porazí:)
Reagovat
smazaný uživatel
V tie-breaku se pravda ukázala.
Reagovat
smazaný uživatel
jak to probihalo ten tiebreak, az ted jsem se dostal domu:(
Reagovat
spaniel
Parada, tato vyhra se pred Wimbledonem vic nez hodi :) A jen potvrdil obe statistiky :)
Reagovat
a.magerova
Ale teda byla to léčba šokem !!! :-))))
Reagovat
Padme
:)) No toto... to zase bylo :D Nejvíc mě dostal titulek v prvním setu: Raonic max.speed 1st service: 235km/h, min 192km/h a average: 225 km/h :-O Možná si ty čísla nepamatuji přesně, ale jako masakr...
Reagovat
spaniel
Na tecko ta vyssi, ven z kurtu ta nizsi. A rozestup mezi podanim dovnitr a ven 7,2m.
Reagovat
Padme
Jinak dneska Rogerek jen 12 nevynucených chyb;) Ve 3 setech = 4 na set... Však to znáte: stupnice lži - malá lež, velká lež, statistika :)
Reagovat
Pe3k
Tak co říkáš na zápas? :D
Reagovat
Heather_Fedex
zapas jsem bohuzel nevidela....rikam bohuzel, protoze ted uz vim, ze to dopadlo dobre ;) kez by mel roger takovouhle psychiku i ve wimbledonu....
Reagovat
Pe3k
Snad nebude mít Raonice ve své části pavouka. Ho snad chytne Rafa :)
Reagovat
Padme
Mohl by ho chytit Nole:D
Reagovat
Heather_Fedex
no to jo....roger si od neho uzil letos az-az!
Reagovat
Padme
Mě taky přijde, ale zase je pravda, že Roger se letos dostával do posledních kol a tam prostě schytávat ty stejné ani nejde:)
Reagovat
spaniel
Spatne je, ze ted jde Raonicovi hodne dobre prvni servis, coz se mu do TB vic nez hodi...
Reagovat
spaniel
Jinak je zajimave ze dva najuspesnejsi hraci v TB jsou Federer a Nadal, daleko pred Isnerem i Raonicem a to jak momentalne, tak za celou karieru.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to tak šokující není. Isner je pro mě až překvapivě moc dobrej v TB.
Reagovat
spaniel
A stejne je i poradi vyhra po prohranem prvnim setu...
Reagovat
Berny
kde prosim te najdu statistiky ohledne tb ? kde je poradi kdo je nejlepsi v tb ? diky
Reagovat
spaniel
Na atpworldtour.com je FedEx reliability zone, kde jsou nektere statistiky.
Reagovat
misoSK
co ty prosim ta zas pozeras ked vidis Nadala pred Isnerom v tiebreakoch?
Reagovat
spaniel
http://www.atpworldtour.com/Reliability-Zone/Reliability-Tie-Breakers-Career-List.aspx

http://www.thetennisspace.com/opinion/why-federer-is-no-1-at-playing-tiebreaks/
Reagovat
spaniel
Sorry, Nadal samozrejme ne.
Reagovat
Heather_Fedex
3. sada, vstupuje do ni milos na servisu....stat se muze cokoliv....to, ze roger pokazde 3. set vyhral, nemusi nic znamenat....
Reagovat
Heather_Fedex
opravdu z toho nemam dobry pocit....ted je roger v nevyhode a musi hocha dotahovat....neprijemne
Reagovat
Heather_Fedex
radci si preventivne vezmu cesnek ;)
Reagovat
Pe3k
Už se přerušuje i fotbal :(
Reagovat
Heather_Fedex
nedohral nahodou pred nekolika hodinami lu 3- setovy zapas s tipsarevicem?? desny!
Reagovat
tommr
to snad ale byla jen dohrávka? A kondičku má Lu myslím docela dobrou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je klasika, když se moc odkládá kvůli dešti.
Reagovat
Heather_Fedex
jeste ze v all england clubu maji rozum a postavili tam halu ;) na rozdil od queens...
Reagovat
smazaný uživatel
DIMITROOOV :)) Další kvalitní výkon, osobně jsem mu proti Andersonovi prakticky vůbec nevěřil. Posun na 63. místo a další zápas proti Malissemu nebo Nalbandianovi.
Reagovat
Pe3k
Luxus. Byl to těžký soupeř a moc mě potěšilo, že to zvládl.

http://www.youtube.com/watch?v=F8YlfKRxbdQ
Reagovat
Heather_Fedex
servisem mi opravdu mistami pripominal fedexe, zejmena tim, jak dava tu raketu za chrbat a take backhandy provadi podobne jak svycar....uvidime, co se s klucina vyvine...
Reagovat
spaniel
No jo, jenze to jsme psali uz v 2009 po Rotterdamu, kde malem porazil Nadala a od te doby nic, zadny prulom.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, furt čeká na ten breakout, ale on to přijde.
Reagovat
spaniel
Vzhledem k tem krecim co dostal proti Gasquetovi bych rekl, ze mu zatim chybi fyzicka...a to by mohlo naznacovat, ze treninku moc nedava...
Reagovat
tommr
doufám, že s tou šancí nenaloží jako loni kdy se nechal rozhodit v semifinále rozhodčíma a neslavně vypad s Petzschnerem ... :)
Ted ještě aby Raonic porazil Federera a Tomáš bude rázem nejvýš nasazenej hráč na turnaji ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
tvarim se, ze jsem tu posledni vetu necetla ;))
Reagovat
tommr
no po prvním setu to s Rogerem nevypadá moc dobře. I když jak ted koukám na SB tak ve druhým už má Roger 1 brejk k dobru ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
takze roger hukl 1. set....
Reagovat
Pe3k
Nic se neboj, Roger už vede 2:0 a pravděpodobně uvidíme 3 set :)
Reagovat
Heather_Fedex
jenomze, bohuzel, vetsinou to tak byva, ze v 1. vyrovnanem setu se to vzdycky lame...vetsinou kdo vyhra 1. set, vyhra cely zapas....opravdu se jaksi do klidu nemuzu dat ;)
Reagovat
Pe3k
Hráli spolu jen 2 zápas a oba skončili 2:1 pro Federera a v obou vyhrál Raonic první set...
Reagovat
spaniel
Klid, v Madridu to bylo opacne jak s Raonice, tak Berdychem a vyhral. To same s Raonicem v IW.
Reagovat
Heather_Fedex
kazda serie jednou skonci ;///....
Reagovat
spaniel
Ty jsi Slovenka?
Reagovat
smazaný uživatel
Co to zas je tohle, v Madridu prohrál první set 2x a vyhrál turnaj, v IW taky a náhodou na obou těch turnajích prohrál první set s Raonicem.
Reagovat
Heather_Fedex
uvidime....
Reagovat
spaniel
Uvidime jestli jsi Slovenka? :D
Reagovat
Heather_Fedex
uvidime, jestli se rogerovi podari to, co v madridu a iw, nebo milos do tretice rogera porazi...
Reagovat
spaniel
A proc mne neodpovis? Uz se ptam tak 3 krat...
Reagovat
gigin
Heather je namíchaná. Otec Švýcar, matka Srbka .. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pre matematikov...Ak Raonic vyhrá turnaj, dostane sa do TOP 16?..znamenalo by to totiž, že skôr ako v 4. kole byť vyžrebovaný na W. nemôže..
Reagovat
spaniel
Myslim ze ne, chybelo by mu 20 bodu na 16teho Verdasca
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/

Evidentně ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potro je inak čudák..Mohol sa ísť zúčastniť kamkoľvek, aby tých 20 bodov na Tipsareviča urobil...Byť 9. alebo 8. je celkom podstatný rozdiel
Reagovat
smazaný uživatel
To koleno určitě nebylo stoprocentní, podle mě rozumný rozhodnutí.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to som pozavudol, asi máš pravdu..
Reagovat
a.magerova
někdo do diskuze napsal "ten ranhojič je výbornej" - tak to jsem teda zvědavá na jeho léčebné postupy bo mi vrazil dýku do srdce :-((
Reagovat
Pe3k
Ranhojič :D Miloš Rogera tluče hlava nehlava. Třeba to ještě otočí :)
Reagovat
spaniel
Asi sledujes jiny zapas. Ja vidim, ze araonic mel v prvnim setu snad 13 es a ze ve vymenach byl horsi. Celkem ocekavany prubeh, stat se muze cokoliv.
Reagovat
Pe3k
Já měl namysli, že ho tluče tím servisem...Jinak je samozřejmě Roger lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
NEch sa ti páči, dohľadal som si to. Rebound Ace iba mal byt rýchlejší, ale v skutočnosti sa stal pravý opak. Tu to máš :

Although Plexicushion was supposed to be slightly faster than the old Rebound Ace, players have complained that it is actually slower. The ball bounces higher than a normal hardcourt though and it is considered to be a medium speed hardcourt.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
spaniel
Me by zajimalo, jaky trotl si vezme na tenisovy zapas mimino? Zas plac.
Reagovat
Heather_Fedex
nepsal nekdo nahodou, ze turnaj v halle bude se bude vysolat na sport1?? porad tam vysilaji jenom ty kopalisty....
Reagovat
tommr
Halle se vysílá jen na Digi Sportu ... :)
Reagovat
spaniel
Sport 1 je oficialni partner GW, ale nedavaji to. Dava to ZDF a 2DF, ktere chyta ve stredni Evrope jen Broz.
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
Fandina
Halle líve je na satelitech kromě Digisportu ještě na německém Sport1(DSF), italském SuperTennis a arabském DubaiSports ...
Reagovat
smazaný uživatel
přesně podle očekávání, pro Nadala skončila po antuce prakticky sezóna a teď bude hrát zase tu svou tužku, dalši titul možná za rok
Reagovat
Pe3k
Kééž by to tak bylo :D
Reagovat
spaniel
Az na to, ze byl vzdycky ve finale a nebyl to Feda kdo ho tam zastavil.
Reagovat
Matti
Pes Filipes je mimo. Ale to není, žádná novina.
Reagovat
Roger_Federer
Teda takovy vybuch to jsem nečekal..
Reagovat
tito
? Já abych pravdu jsem to očekával po zkušenostech z minula. Věř nevěř.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal byl unaven. Jiný důvod nevidím. Pak ještě ten přechod na trávu.
Reagovat
spaniel
Mrtvi ozivajiiii :D
Reagovat
gigin
Klid. Není lepší se uklidit v pohodě za náma ? Dáme společný trénink .. jo ? Přijeď, čekáme :-))))
Reagovat
tito
Jsem v klidu kamaráde. Tepová frekvence zůstává beze změn. Už se na vás těšíme. :-)))
Reagovat
a.magerova
Chlapci klid oba.
Vy už jste si letos užili dosytosti, teď jsem na řadě já !!!
Reagovat
gigin
Mimochodem, pamatujete si na tu naši loňskou hecovačku s těma GS ?? :-D
Reagovat
tito
Pamatuji, zatím to vychází, ne? -DDD
Reagovat
a.magerova
No podle toho co si pamatuju já....
Tak hoši z cesty nejlépe až do 27.8.2012 !!!
Reagovat
gigin
Amagerka má tužku ořezanou do špičky a čeká, až si udělá první faječku :-DDDDD Je hrozně legrační :-)))
Reagovat
carolyn
Magerka není legrační, Magerka je jen na mrtvici, aby ten její ještě něco urval,že? :-D
Reagovat
a.magerova
No... je jedno kdo z vás má pravdu ....
Je ale víc než jisté - paměť mám jak slon a to by vás mělo děsit !!!
Reagovat
tito
Brrr! Zase na druhou stranu - přej, bude ti přáno. Ale někdy je to v zdejších podmínkách velmi ale opravdu velmi obtížné.....:-). Takže ještě naostřit tužtičku a jedéééém! -DDD
Reagovat
a.magerova
Komu jsem tady veřejně fandila ve finále FO 2012 ?! No ...
Takže čekám ... :-))
Reagovat
tito
A komu jsme fandili na RG 2011 a udělal nám nesmírnou radost? Ne? Dobrá. Chápu, že teď je řada na mně. Odložím atavismy zdejších spletitých vztahů a když se naskytne možnost, půjdu do toho!!!
:-)))
Reagovat
a.magerova
Jak, když se naskytne příležitost ?!!!
Máš na výběr - Wimbledon nebo OH - to abys viděl, že nejsem bestie, která jen přikazuje :-)))
Reagovat
tito
Tak tedy- OH? Ty vám chybí! Krom duelu s Rafou budu fandit o sto šest! Ať všichni pochopí, kdo je na kurtu virtuosem! A W jen když nebudu muset jít proti Giginovi. Kamarád. Chápeš. I Babolatku chtěl věnovat. -DDD
Reagovat
a.magerova
Takže když to klapne ... umím být vděčná :-)))
Reagovat
tito
:-)))).
Reagovat
Roger_Federer
jak se takovy vdek projevuje? chceš zaprodat duši dablovy z antuky??přesne tam te chce tito dostat....
Reagovat
a.magerova
Kvůli Rogerovi i duši zaprodám ďáblovi (tedy titovi), a nechám se překvapit kam mě chce tito dostat :-)))
Reagovat
tito
Mistra a Markétku mám nejradši a věř, že to s Tebou myslím dobře...:-). Ale budeš si muset vybrat.... už jsi nalomená.....Sympathy for the Devil jak zpívali kdysi dávno RS. Nene, zůstaň věrná Rogerovi.On si to zaslouží. A já Ti na OH pomůžu!:-).
Reagovat
a.magerova
Velkorysý návrh ... věděla jsem komu duši nabídnout :-)))
Reagovat
tito
Milé. Naivní. Svůdné. :-)))
Reagovat
a.magerova
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, či dnes prekvapí Rao Federera a Tommy Berdycha :)
Reagovat
Padme
Doufám, že ne:)
Reagovat
Pe3k
To jsi u mě teda klesl. Tvůj fanclub tady opěvuje tvojí dokonalou hru, tvůj perfektní servis, o který si několikrát přišel a ty takhle? To si mě teda sklamal.

Gratulace Philippovi.
Reagovat
Padme
Vklidu:) Raději běž držet palce Rogerovi. Raonic je nevyzpytatelný:(
Reagovat
rib
Rafa byl dnes slabota, prostě ani ten jeho strach z prohry, ani ři...í maz mu nepomohl :-))) Philipp hrál soustředěně a líp se pohyboval, výhru si zasloužil
Reagovat
Pe3k
No Miloš je jeden z mých oblíbenců a i když je Roger ten nej, tak přeju milošovi co nejlepší zápas a výsledek. Poslední zápas byl těsný a nyní navíc na trávě bude Raonic hodně těžký soupeř, každopádně kluci už se rozehrávají a dou na to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim si, ze Raonic dnes vyhra a predpokladam, ze v dvoch TB
Reagovat
smazaný uživatel
Slovy místního klasika (avšak přiznávám, krapet pozměněno), Nadal by dnes mohl vyhrát jedině v případě, že by se probral, konečně pořádně zahrabal ve své temné řiti a vytáhoval údery z řitě snů. Takhle by to šlo. Jinak ne. Němec vyhrál zaslouženě.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že nemáš pravdu. :-)
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
tito
Vy jste fakt dětinové. Je neuvěřitelné, jak vám výsledek tohohle okresního přeboru dělá radost. No možná když to Roger vyhraje, tak to bude povýšeno nad slam, že? -DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme fandim Rogerovi, ale ten Raonicov servis ma vedie k tomu nozoru :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulujem Kohlimu, stihol som len posledné dva gemy..Rafa hral ešte v pondelok GS Paríž, nie je ľahké preorientovať sa doslova za pár hodín..Každopádne teším sa na Wimbledon, konečne aj s osobnou účasťou..
Reagovat
spaniel
Mohl bys mne hodit do zpravy nejake detaily jak to chodi, kolik to kostuje atd?
Reagovat
rib
prostě koukni na www.wimbledon.com a tam najdeš "everything you need to know about tickets..." , jsou tam ceny, možnosti koupě atd. Jen počítej s tím, že na centr se poslední 4 dny je téměř nemožné dostat, ale třeba má Forehand nějaký tip, jak na to :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám :)..Posledné 4 dní už budem dávno doma v Bratislave..
Reagovat
smazaný uživatel
Žiadne prekvapenie, na rýchlej tráve v Halle, navyše v hale pod uzavretou strechou Nadal so svojim rýchlym tenisom nemá šancu uspieť.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme som myslel Nadal s rýchlym tenisom svojich súperov :)
Reagovat
rib
ono to není v hale, jen pokud prší, tak zatahujou střechu, jinak je to venku - takže jak to bylo?
Reagovat
Roger_Federer
doufejme že stejne rychle pošupajdi domu i z wimbledonu ..
Reagovat
smazaný uživatel
V zápase Štepánek-Youzhny začalo pršať a tak zatiahli strechu. Preto som povedal, že pod zatiahnutou strechou :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist