Obhájce titulu Ramos v Estorilu postoupil do čtvrtfinále proti Verdascovi

28. 4. 2022, 11:14
Aktuality 0
ATP ESTORIL - Španěl Albert Ramos v Estorilu zdolal i svého druhého soka ve třech setech a dál může pomýšlet na premiérové obhájení titulu na turnaji ATP. Ve čtvrtfinále ho čeká derby s Fernandem Verdascem.
Albert Ramos

Albert Ramos už letos triumfoval v Córdobě, kde získal svou celkově čtvrtou trofej, a nyní v Estorilu má šanci poprvé vyhrát dva turnaje během jedné sezony a poprvé obhájit titul z předchozího roku.

34letý Španěl už úspěšně překročil dvě z pěti překážek. Oba soupeře zdolal ve třech setech, po Australanu Jordanu Thompsonovi si poradil i s Korejcem Soon-Woo Kwonem, kterého po obratu zdolal 5-7 6-1 6-2.

Ve čtvrtfinále se Ramos střetne s krajanem Fernandem Verdascem (
h2h 5-5). 38letý Španěl v Estorilu nastoupil jako lucky loser místo Diega Schwartzmana a po výhře 6-2 6-3 nad Uruguaycem Pablem Cuevasem ho dělí jediná výhra od prvního semifinále na okruhu ATP od října 2018.


Alejandro Davidovich si nedávno na Masters v Monte Carlu i díky skalpu světové jedničky Novaka Djokoviče senzačně zahrál své první finále na hlavním okruhu a v Estorilu má na dosah semifinálovou účast i při svém třetím startu. Španělský mladík v boji o čtvrtfinále porazil 6-3 7-6 krajana Bernabého Zapatu.


O vyrovnání výsledku z předchozích dvou ročníků si Davidovich zahraje s pátým nasazeným Francesem Tiafoem
(h2h 0-0). Americký finalista z roku 2018 zdolal 7-6 4-6 6-0 domácího Nuna Borgese a bude usilovat o první letošní semifinále.

• ATP 250 ESTORIL •
Portugalsko, antuka, 534.555 eur
středeční výsledky (27. 04. 2022)
• Dvouhra - 2. kolo •
Davidovich (4-Šp.) - Zapata (Šp.) 6-3 7-6(5)
Tiafoe (5-USA) - Borges (Portug.) 7-6(4) 4-6 6-0
Ramos (6-Šp.) - Soon-Woo Kwon (Korea) 5-7 6-1 6-2
Verdasco (Šp.) - Cuevas (Urug.) 6-2 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist