Obhajoba titulu na US Open? S uzdravením zápěstí to bude těsné, obává se Thiem

3. 7. 2021, 17:46
Aktuality 2
Zraněný obhájce titulu Dominic Thiem zpochybnil účast na US Open. V pravém zápěstí má natrženou šlachu, nejméně tři týdny ještě musí nosit ortézu a netuší, zda do New Yorku odletí. Pátý tenista světového žebříčku to přiznal v rozhovoru pro rakouskou televizi Sky Sports.
Profily hráčů
Dominic Thiem (© AFP)

"Určitě to do US Open bude velmi těsné. Nemůžu nic zaručit ani slíbit. Návrat do New Yorku by byl sen, který ale bude složité zrealizovat," řekl sedmadvacetiletý Thiem.

Pravé zápěstí si zranil před jedenácti dny na turnaji ATP Tour na Mallorce. Ruku bude mít pět týdnů v ortéze, teprve pak může ruku začít rozhýbávat a vrátit se pomalu k tréninku.

Rakouský tenista kvůli zranění přišel o probíhající Wimbledon, už dříve se vzdal startu na olympiádě. Poslední grandslam sezony, na kterém by měl obhajovat svůj jediný grandslamový titul, začne 30. srpna.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Dom.

Najhorší rok jeho kariéry je korunovaný nulovým záujmom o jeho osobu v podobe komentárov. A aj ten jediný je len mapovaním aktuálnej situácie.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist