Ocenění WTA: Hráčkou roku je Bartyová, nominované Češky zůstaly bez ceny

11. 12. 2019, 17:41
Aktuality 31
Světová jednička Ashleigh Bartyová z Austrálie se stala Hráčkou roku ženské asociace WTA. Ani jedna z tria nominovaných Češek ve svých kategoriích neuspěla.
Ashleigh Bartyová

Letošní vítězka antukového Roland Garros i Turnaje mistryň Ashleigh Bartyová ovládla hlavní kategorii podle očekávání. Světová dvojka Karolína Plíšková v hlasování o hráčku roku neuspěla podobně jako v letech 2016 a 2017. Ocenění získala z českých tenistek naposledy Petra Kvitová v roce 2011.

Karolína Muchová byla adeptkou na Nováčka roku, ale přednost dostala královna US Open Bianca Andreescuová z Kanady.

Naprázdno vyšla i světová deblová jednička Barbora Strýcová. Spolu se Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu aspirovaly na nejlepší deblový pár, čímž by navázaly na Barboru Krejčíkovou a Kateřinu Siniakovou, které získaly ocenění loni. Cenu ale tentokrát obdržely Maďarka Timea Babosová s Kristinou Mladenovicovou z Francie.

Hráčkou s největším zlepšením, která ukončila rok v Top 50, se stala Američanka Sofia Keninová. Cenu za návrat roku má Švýcarka Belinda Bencicová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

31
Přidat komentář
Frick
https://www.idnes.cz/brno/zpravy/petra-kvitova-radim-zondra-soud.A191211_192441_domaci_jum&h=2A8BC848CDD248FBF2882D9F257B04B1
Reagovat
Frick
jestli to fakt neudělal, tak jak s tim Petra může žít...
Reagovat
FulnekUltras
jestli ho s čistým svědomím identifikovala, tak úplně v pohodě
Reagovat
misa
To si teda počtem, v sekci Premium :(
Reagovat
misa
Teše ještě dívám na začátek článku: ROMAN Žondra, muž odsouzený... To je žurnalistika jak prase. Za to by ještě chtěli platit?
Reagovat
FulnekUltras
mediální žumpa už má dneska dost - pokrytecké špinění prezidenta a premiéra nejenže vůbec nezabírá, ale má přesně opačný efekt, a lidi už za podobně "nezávislé" k0kotiny odmítají dokonce i platit
Reagovat
blixa
Žumpa rozhodně, taky je to žumpa vlastněná Babišem a využívaná v jeho mediální prospěch. Jen těžko tedy "nezávislá" a špinící obraz premiéra a prezidenta :D :D :D Máš už to hodně pomotaný, chasníčku, ten tvůj ptačí mozeček je čím dál zkroucenější ...
Reagovat
FulnekUltras
tak chápu, že definitivní vystřízlivění z posametové kocoviny, z níž zbyla už jen čirá nenávist, dává zabrat ;-))) do dobře vytopeného vestibulu Hlavního nádraží se naštěstí vejdete ;-)))
Reagovat
FulnekUltras
a jinak je mi úplně jedno, kdo které médium vlastní - většina "nezávislých" žump se tam chová pořád stejně, a u jiných (jako třeba tetovaný pošuk Doležal v Reflexu) mě náramně baví, jak v nové, náhle "nejisté" situaci začínají kličkovat jako králíčci na odstřel... ;-))) každé servilní publicistické howno se tak aspoň dokonale odhalí
Reagovat
Frick
Je to odemčený, stačí hodit nějakej mejl a můžeš číst.
Reagovat
jirkaS
nějaký dobrák? hoďte to sem
Reagovat
Frick
Máte to odemčený.
Reagovat
jirkaS
prokousal jsem se, dík
myslel jsem že je třeba registrace
(hodil jsem tam mail ze spamu, zmačkl
Pokračovat ve čtení a je to :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsi to odemcel?
Reagovat
Frick
Problém je, že ten čin, podle toho, jak se měl seběhnout, nemá logiku.

Jeho chování neodpovídá tomu, že by si vyhlídnul, kde Petra bydlí, rozhodl se jí přepadnout a následně vybrat. Nic si nevzal, ani, dle dostupných zdrojů vč. soudího spisu, není patrno, že by se po něčem sháněl.

Pokud jí chtěl fyzicky ublížit, tak tomu jeho chování též neodpovídá - sama Petra vypověděla, že jí dal pachatel najevo, že neměl zájem ji fyzicky ublížit. Z tohoto pohledu jsou i nelogické Petřiny vzkazky o tom, jak "už mohla být na hřbitově".

Pro obě varianty samozřejmě dále platí to, že je opravdu divné, aby si on, jako prostřelej kriminálník, počínal hloupě, že by si ani nechránil totožnost, resp. že by si neuvědomil, že pokud přepadne tak slavnou osobnost, tak to bude "haló"...
Reagovat
smazaný uživatel
Eurosport 2 dneyka vysila Diriyah exhibici od 14 hod.
Reagovat
misa
Gratulace!
Reagovat
FulnekUltras
takže OK a grats do klokanova.
Reagovat
smazaný uživatel
Baghdatis trener Svitoliny :D
Reagovat
FulnekUltras
tam už teď kámen šuká cihlu
Reagovat
Frick
Pánové, pokud by se tohle stalo nějaký vám oblíbený hráčce - podívali byste se nebo byste v sobě našli tolik cti, že ne?
Reagovat
FulnekUltras
veď prečo by aj nie - z prachu jsme vzešli a když tomu okolnosti budou přát, jako prach taky jednou skončíme... ;-)
Reagovat
Frick
https://sport24.pluska.sk/tenis/ostatne/znama-tenistka-bude-chodit-kanaloch-hackeri-jej-mobilu-vykradli-divoke-foto

Když už si dělá tyhle snímky, tak má bejt člověk opatrnej.
Reagovat
Frick
Pořád přemýšlím, zda obdařená žena se spíše ukaže topless, bo se chce předvdést a nebo to udělá právě někdo jak Carina protože "no co, stejně na mne neni nic moc k vidění"
Reagovat
FulnekUltras
vždyť je to nádhera... ;-)
Reagovat
blixa
Co ty, seš opatrnej ? :-D
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
PetaM
Nevím, proč by měla chodit kanálama. Má dva prsa, jako každá jiná. Jó, neřeknu, kdyby měla jedno, tři, deset, to už by asi bylo zajímavé, ale takhle ... Nemá se za co stydět :)
Reagovat
blixa
Jen dementní bulvární žvásty ....
Reagovat
janek_da
tady zafungovala novinarova psychologicka projekce
Reagovat
misa
A to je všechno?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist