Očkujte se, vyzývá australský ministr sportu. Pravidla pro hráče s očkováním a bez budou výrazně rozdílná

1. 9. 2021, 12:57
Aktuality 117
Tenisté očkovaní proti koronaviru budou mít na Australian Open, které se uskuteční příští rok v lednu, volnější režim. Oznámil to ministr sportu státu Victoria Martin Pakula.

"Nevím, jestli budou pravidla tak přísná, že vás bez očkování nepustí do Austrálie," citovala Pakulu agentura AP. "Jedno vím ale jistě. A to, že pravidla pro hráče s očkováním a bez budou výrazně rozdílná," dodal.

Konkrétní opatření proti šíření nákazy Covid-19 zatím pořadatelé Australian Open neoznámili. "Už brzy o nich informujeme ATP i WTA. A myslím, že by bylo moudré, kdyby se hráči před cestou do Austrálie očkovali," uvedl Pakula.

Na probíhajícím US Open musí mít všichni návštěvníci starší dvanácti let za sebou alespoň jednu dávku vakcíny. Pro hráče a hráčky ale povinné očkování neplatí. Podle informací ATP a WTA počet očkovaných tenistů lehce přesahuje 50 procent.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

117
Přidat komentář
Andrew89
má volbu, poté ale musí nést následky jeho volby. Pokud má někdo relevantní důvody se neočkovat, prosím. Ale takových lidí je naprosté minimum....pro neočkované se budou logicky utahovat šrouby a je to jen a jen dobře. Každý stát má právo si určit podmínky jaký chce...když se rozhodne pouštět pouze očkované , prosím. Neočkovaní se bud přizpůsobí nebo smolík . S protilátkama souhlasím, nicméně tam se těžko stanoví nějaké jasná kritéria.smile
Reagovat
Andrew89
model Saudské Arábie je v tomto případě dle mého gustasmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
se tam prosímtě odstěhujsmile Určitě to tam budeš milovat.
Reagovat
Grape
smile
Reagovat
smazaný uživatel
jó soudruzi demokrati, důležité je hrát fér a proto jsme ve sportovní rubrice. Sportu zdar!!!!
Reagovat
Stan_Borowitz
Stížnosti se přijímají každý den od 23:59 do 0:00 na lampárně. Lampárna s pochopením zabliká a stížnost stráví.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/108589/virolozka-zelena-protilatky-jsou-srovnatelne-s-ockovanim-na-jejich-hladine-nezalezi-je-treba-je-uznavat.html
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak očkování proti nemoci COVID-19 je samozřejmě dobrovolné a je každém, aby se svobodně rozhodl, jestli se nechá očkovat nebo ne. Za své svobodné rozhodnutí pak samozřejmě musí nést odpovědnost, která je druhou stranou mince, na jejímž líci je svoboda. Společnost jako celek se demokratickými mechanismy nebo soukromé subjekty se pak v rámci svých svobod mohou rozhodnout k očkovaným a neočkovaným přistupovat rozdílně. Toť vše.
Reagovat
SwissMaestro
JAsně. Takže je úúplně v pořádku když jsou na světě lidé co se "svobodně" rozhodli nenechat si píchnou t tento jed do sebe a na oplátku dostali výpověď z práce :D
Reagovat
Grape
Pochopitelně. To je ta druhá strana mince. Ty vidíš jen ty, co se dobrovolně rozhodli neočkovat, ale na druhé straně jsou zde zaměstnanci, kteří mají právo na zdraví a kteří se logicky mohou cítit poškozeni, pokud s nimi na pracovišti bude někdo, kdo zvyšuje riziko šíření nákazy.
Je to přesně jak píše Stan. Každý by chtěl svobodu, ale nést za své rozhodnutí také odpovědnost, to už ne.
Reagovat
SwissMaestro
Tak od tebe nečekám jinou reakci, ty seš známej TP očkovací fanatik :D
Reagovat
Grape
Taky bych tě mohl nazvat protiočkovacím fanatikem...
Já mám jen stejný názor jako 90% odborníků a rád bych, aby toto covidové šílenství už skončilo. Lidi jako ty tomu ale usilovně brání.
Reagovat
SwissMaestro
Díky za pobavení. Docela dost věcí ti však uniklo. Toto nikdy neskončí, sám budeš muset v budoucnu na další dávky, vakcína nerovná se konec pandemie :)

Jo a jinak mám všechna možná očkování takže je trochu hloupé mě nazvat protiočkovacím fanatikem, ale snahu beru :)

P.S. Neměl bys číst jen ty odborníky co ti vyhovují :)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Grape
Jak to můžeš vědět? Španělská chřipka taky skončila. Covid možná neskončí úplně, ale časem může oslabit na úroveň chřipky.
Ten "protiočkovací fanatik" byl jen reakcí na to, jak jsi nazval mě, já žádný fanatik nejsem, jsem jen zastáncem očkování, nemůžu za to, že lidi jako ty hází každého kdo se nechá očkovat do jednoho pytle.
P.S. Tohle mě pobavilo. smile Věř, že by mi vážně nejvíc vyhovovalo, kdyby covid byl vymyšlený, všechna opatření zbytečná, očkování škodlivé a všechno to byla jedna velká lež. Bohužel mi však rozum nedovoluje těmto věcem věřit. Informace čerpám z různých stran, porovnávám si je a na základě toho, co pokládám za nejpravděpodobnější si pak tvořím celkový názor.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.mc-praha.cz/mcp/sars-cov-2-mechanismy-imunitni-odpovedi-po-infekci-vakcinaci/
Reagovat
Ivoch
Momentálně nejvíce roznášejí nákazu očkovaní. Když je neočkovanému špatně, zůstane doma, protože mu je blbě. Očkovaný necítí příznaky a vesele šíří nákazu dál. Takže tyhle argumenty možná platí na babičku, ne na normálně uvažující lidi.
Reagovat
Grape
Nesmysl. I spousta neočkovaných necítí příznaky a "vesele roznáší nákazu dál", navíc je to u nich mnohem pravděpodobnější než u očkovaných.
Reagovat
Andrew89
ukaž mi na tehle blábol nějaký relevatní zdroj. Tyhle výmysly a hoaxy jsi nech od cesty
Reagovat
Tomas_Smid_fan
https://www.theguardian.com/world/2021/aug/19/jabbed-adults-infected-with-delta-can-match-virus-levels-of-unvaccinated
by Oxfordsmile
Reagovat
Stan_Borowitz
Četl jsi ten článek? Ta studie samozřejmě nic takového neříká. Jejím závěrem není vůbec tvrzení, že by snad očkovaní nejvíc roznášeli nákazu, ale to, že ochrana neočkovaných tím, že se naočkuje dostatečně vysoké procento populace, není možná tak vysoká, aby to zajistilo kolektivní imunitu. Takže očkovaní neočkované neohrožují, jen jim nezajišťují takovou ochranu, jako se čekalo. To je ovšem něco úplně jiného, že, a taky to vrhá trochu jiné světlo na otázku rozdílných podmínek pro očkované a neočkované...

Navíc ohledně možného přenosu varianty Delta z očkovaných na neočkované je ta studie plná výrazů jako "možná", "potenciálně", "ještě nevíme", "nejisté důsledky" Kromě toho zatím neprošla peer review.

Takže validita argumentace tímto článkem je v této situaci nulová až záporná.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kde píšu nebo tvrdím, že očkovaní neočkované ohrožují? No pokud se netestují (na rozdíl od neočkovaných) na příjezdu ze zahraničí nebo jindy, kdy je velká pravděpodobnost přenosu, pak ano.
Studie jsou různé a většinu je třeba brát s určitým nadhledem. Vědci se neshodují, tak jak se máme shodnout my?smile
Např:
První data z květnových studií reálné účinnosti očkování ve Spojeném království dokládají, že dvě dávky vakcíny Pfizer/BioNTech z 88 procent chrání před symptomatickou nákazou mutací delta. O měsíc později skotští výzkumníci údaj revidovali na 79.
Čtvrtá studie, kterou provedlo izraelské ministerstvo zdravotnictví a jejíž prvotní závěry byly zveřejněny tento týden, naznačuje, že vakcína Pfizer/BioNTech před symptomatickou nákazou variantou delta chrání z 64 procent. Společnost Pfizer a izraelští zdravotničtí činitelé nicméně rychle poukázali na metodologické nedostatky s tím, že jde o předběžné poznatky z vysoce specifických míst.smile
A po půl roce... A třetí dávka?
Zkušeností z okolí mám víc, ale i v rodině - máma (je už starší) dostala Modernu (tu z těch nej podle současných výsledků). Po 2.dávce celkové zhoršení zdravotního stavu, leccos si hned s vakcínou nedala do souvislosti. Že jí dala zabrat dokládá i to, že s předstihem řekla, že na 3.už nepůjde.
To, že má s vakcínami problémy jen zlomek lidí, jsou kecy a mediální masáž. S kdekým jsem mluvil, znal někoho, co problémy měl (ano, byli i ti bez problémů), a ať mi nikdo neříká, že jsem výjimka. Očkování se neštítím, měl jsem jich pár kvůli cestování a taky mi bylo třeba den šoufl - to byly ovšem jiné vakcíny.
Je to prostě booster imunity a jako každý booster může napáchat škody a účinnost? Klesá po 6měs! pod 40% a od Delty dál nejistota účinnosti roste, dat je nedostatek. A 3.booster má udělat co a hlavně na jak dlouho?
Jakkoli, mediální masáž je snad srovnatelná jen s titulní stranou Rudého Práva před 40lety.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ivoch výše píše "Momentálně nejvíce roznášejí nákazu očkovaní", na to reagoval Andrew89 výzvou "ukaž mi na tehle blábol nějaký relevatní zdroj" a na něj jsi reagoval zase ty odkazem na tu studii. Tak si myslím, že můj závěr byl docela logický, když jsem předpokládal, že tím chceš potvrdit to, co tvrdí Ivoch.

Jinak samozřejmě jsou to všechno zatím v podstatě experimentální vakcíny a ano, jistě mají nějaké vedlejší účinky. Tím spíš by měli být dobrovolníci účastnící se této klinické studie prováděné v celosvětovém měřítku nějak odměněni, ne? Proč by měli být znevýhodněni vůči jiným účastníkům klinických studií? Když se tu tak někteří ohánějí spravedlností a právy... smile
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby hráli fér tak uznají protilátky.
"Jak již bylo uvedeno, stimulace a paměť imunitního systému po prodělání onemocnění COVID-19 se jeví komplexnější než po vakcinaci, imunitní systém člověka má širší repertoár ?zbraní? proti jednotlivým částem viru SARS-CoV-2, včetně T-lymfocytů namířených proti mnoha úlomkům všech virových proteinů. Proto lze předpokládat, že účinnost imunity po prodělání onemocnění COVID-19 nebude mutacemi tolik ovlivněna jako účinnost imunity získané po očkování výše uvedenými typy vakcín."
Reagovat
Grape
S protilátkami souhlas.
Jen je problém, že hladina prolilátek se u lidí dost liší a muselo by patrně po nějaké době docházet k přetestování na protilátky (dejme tomu jednou za měsíc)
Reagovat
smazaný uživatel
a protilátky neuznávají a perou to hlava nehlava do každého kdo nastaví rámě? To je ten odpovědný demokratický přístup? A nebo hlad po zisku. U většiny zdravích lidí si s tím imunitní systém poradí. Vidím to u nás v paneláku. Příznaky neměl téměř nikdo. Kdyby se otestovaly protilátky měli by je všichni. Je to přístupu, důslednosti, ale také o hladu.
Reagovat
Grape
Ale vždyť já píšu, že ignorování protilátek nepovažuji za správné.
Reagovat
smazaný uživatel
a já, že to není fér. Taková malá podpásovka co docela zabolí.
Reagovat
Stan_Borowitz
Kolik ti je let, že jsi ještě nezjistil, že život není skoro nikdy v ničem fér? Deset?
Reagovat
smazaný uživatel
Hlad žene vlky vpřed. A proto je potřeba nasytit hladové. Samozřejmě humornými a věcnými příspěvky.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A co když přijde horší virus nebo něco podobného. Budem kolem každého takovýhle cirkus? Rozumní doktoři se tomu smějí, protože kolem sebe vidí závažnější problémy a v covidu tak maximálně šikovně rozpoutanou hysterii.
Není to neškodný virus, ale reakce většiny států je neadekvátní.
Ptejme se také, proč se ho některé státy tolik nebojí - jsou plné hlupáků? Dánsko apod.
Reagovat
Fandina
Ty mi připadáš jak malý Jarda. Objeví se nemoc, šíří se, je nová, je logické, že je potřeba se s ní poprat. Zkoumá se, je potřeba, aby vědci našli lék, vyvinuli vakcinu a blbečkové to nazývají cirkus.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
odpusť jim neboť nevědí, co činí...
Reagovat
smazaný uživatel
Láska nezná odpuštění, bere člověka takového jaký je.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak to ti přeju s Fandinou hodně štěstísmile
Reagovat
Ivoch
Já myslím, že s ní je to marné. Blahoslavení chudí....
Reagovat
smazaný uživatel
smile a se mnou taky
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jó smile
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak většina lidí to zvládne. Ti co to nezvládli, umřeli před vakcínou. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile mluvíš z cesty
Reagovat
smazaný uživatel
pokud by byly uznány protilátky tak snad, ale takto je to jednoznačná záležitost. Až si po měsíci necháte zkontrolovat protilátky a budete mít 2800 jednotek, budete mile překvapen.
Reagovat
SwissMaestro
Celou dobu se mě zde ptáte kde mám ty lidi s následky po očkování. Vím o dvou fórech v angličtině a jednom v češtině. Jedno z nich sem dám:

https://vestibular.org/forum/dizziness/covid-19-vaccine-side-effects/
Reagovat
smazaný uživatel
jó vedlejší účinky - motá se hlava, závratě. A musí do práce a živit rodinu. Co pak? Rozeběhne se mu to po těle, má bouřlivější imunitní reakci, následně se ucpou kapiláry krevní sraženinou a invalida neschopný práce je tu.
Reagovat
SwissMaestro
Je třeba to podojit dokud to jde. On se lid brzy vzbouřísmile
Reagovat
smazaný uživatel
Na to už mají vycvičený ochránce.
Reagovat
Fandina
Kdo je má vycvičené? To by mě zajímalo.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslel že už spíte.smile Tak dobrou. Ono prší tak to přerušili.
Reagovat
smazaný uživatel
smile dobrou plameni smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Hoří jasným plamenem.
Reagovat
smazaný uživatel
to je nádherný. Bije se za správnou věc a mi takysmile zábava.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace!!!!smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak covid nemusí pořád vyhledávat. Jsou i jiné nemoci. Naši odborníci na covid.smile
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že je spoustu nemocí, které jsou nakažlivé a očkuje se proti nim povinně. I u nás.
Reagovat
Fandina
Bohužel. Kdyby nakažlivé nemoci nebyly, nemuselo by být očkování.
Reagovat
smazaný uživatel
ale alespoň by si mohli ověřit kdo to skutečně potřebuje a ne aby někdo měl 2860 jednotek a a byl v pořadníku na další dávku. Kdyby se o to sám nezajímal, tak to do něj odborníci v centru naperou a nazdar. Kolik takových lidí bude co si to nechají zkontrolovat a zaplatí.? Nemůžu si pomoct, ale řídí to opravdoví odborníci. Vůbec se nepočítá s tím že by někdo měl nějaký imunitní systém.
Reagovat
Fandina
Je to nová nemoc, musí se to prozkoumat, léky, vakciny. Nic není dané. Všechno je potřeba zjistit.
Reagovat
smazaný uživatel
když má někdo 2860 jednotek protilátek tak je to to bordel
Reagovat
smazaný uživatel
"Prof. Žaloudík: Covidový bizár pokračuje. Není důležité jaká opatření se dělají, o medicínu tu nejde" https://www.youtube.com/watch?v=Ub8vgdQbKbU
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že jde o medicínu, jako u každé nemoci. To, že se najde spoustu těch, kteří to budou zpochybňovat, je jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
celá covid akce je podvod milá Fandino.smile
Reagovat
Fandina
Jsi směšný.
Reagovat
Fandina
PS ... všichni si ty potíže a problémy s tím vymysleli, je ty jsi rádio.
Reagovat
smazaný uživatel
smile to chce klid, čas nám ukáže. Každopádně mě žádný amatér očkovat nebude. Jsou to šašci počmáraný.smile
Reagovat
Fandina
Očkování není povinné, kdyby bylo, nikdo by se tě neptal.
Reagovat
SwissMaestro
Ty ze sebe potřebuješ dělat větší a větší píču, Fandino, viď? Ono nikdo nemá právo nutit dospělého člověka k vpravení látky do jeho těla aniž by s tím on sám plně souhlasil.
Reagovat
Fandina
To jsi tak hloupý nebo to hraješ? Víš, co je to povinné očkování, které se i u nás aplikuje? To je povinnost člověka nechat se oočkovat, aby se předešlo šíření nakažlivých chorob.
Reagovat
smazaný uživatel
ty šamani co to píchaj v těch jejich centrech to je teda clasa. A ty šamani co to říděj to je taky clasasmile
Reagovat
Fandina
To je ale trapné vyjádření, po celém světě očkují normální zdravotníci, jako každé jiné očkování. A že jich jsou miliony. Co tím pán chtěl říci. To samé o vakcinách. Zabývají se tím vědci po celém světě. Pán asi žije mimo realitu.
Reagovat
smazaný uživatel
a dáma? Co taková dáma?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ano, ale to tě nechytí a nenaočkují. Jen když odmítneš, zaplatíš 10000Kč. Nevím, ale žiješ v divném světě...
Reagovat
Fandina
A co to je za hrdinství, že se lidi nechtějí nechat oočkovat, když se jedná o nakažlivou nemoc a vakciny se kvůli tomu vyvíjejí, aby se lidi mohli nemocem bránit. Po mě potopa?
Reagovat
smazaný uživatel
smile je mi to až líto jak se prezentuje. Škoda, ale nevadí.smile
Reagovat
Ivoch
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
jo neptal. Zatím je to jen pokus.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
směšný není. Jde o problém, ale nafouknutý a jestli ti to nestačí od p. Prof. Žaloudíka, tak já to mám taky přímo od doktora. Můžeš si mezi nimi udělat průzkum, kolik se jich nechalo naočkovat z vlastního přesvědčení.smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Fandina
Směšný je vyjádřením, že covid je vymyšlená akce.

Jinak samozřejmě je covid problém a že se na vakcinu různí názory, to ví každý.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
uhýbáš, píšeš, že názory na vakcíny se různí, předtím, že vakciny se kvůli tomu vyvíjejí, aby se lidi mohli nemocem bránit. Po mě potopa? A že se nechtějí očkovat ani někteří Dr. to už nekomentuješ. To jsou asi všechno ti hloupí doktoři...
Reagovat
Fandina
Většina doktorů se očkovat dala. To, že vakcina proti covidu je ve vývinu, je také jasné. A to je důvod, proč se na ní názory různí, protože je to nemoc neověřená a pořád se měnící.
Reagovat
smazaný uživatel
vakcíny se vyvíjejí a na lidech to zkouší. Proč tak masově očkovat lidi co s covidem nemají problém.
Reagovat
Fandina
Dosud nepublikovaný výzkum ukázal, že lidé mají mylné představy o názorech odborníků na očkování proti covidu-19. Devět z deseti lékařů přitom o vakcínu stojí a doporučili by ji i svým pacientům.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vakcinam-proti-covidu-neveri-ani-lekari-mysli-si-lide-je-to-ale-presne-naopak-148549
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jestli toto považuješ za relevantní informaci, pak věřím že věříš čemukoli.
Každá statistika se dá přizpůsobit tak, aby vyhovovala zadavateli.
Kubek je loutka bez odbornosti jak v epidemiologii tak virologii, ale nakazuje: O to důležitější je, aby lékaři informovali své pacienty o tom, že registrované vakcíny jsou účinné a bezpečné.? Čím mají argumentovat pro bezpečnost jim už ovšem jistě neřekl...
A jakou skupinu je nejdůležitější proočkovat? - no logicky přesně tu, která je proočkovaná nejméněsmile Přitom nesmysl o kolektivní imunitě již byl dávno vyvrácen.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/kolektivni-imunita-u-delty-nedosazitelny-mytus-tvrdi-oxfordsky-vakcinolog-40368742
A jinak kolektivní imunita znamená, že se vir přestane šířit, nenakazí se neočkovaní - takže hlavně kvůli nim jde o kolektivní imunitu, ne kvůli těm naočkovaným...
Reagovat
Fandina
Ano, věřím tomu, že vakcina je vyvinutá tak, aby se co nejvíc zabránilo šíření nemoci. A že nic není dokonalé, ví každý. A je mi líto lidí, kteří jako ty hledají všechny možné výmluvy a důvody, proč se očkovat nenechat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já o tvoji lítost nestojímsmile
Reagovat
tommr
v Austrálii prudce roste počet nakažených a tamní vlády přiznávají, že jejich strategie nulového počtu kovidových případů selhala. To jim ale nebrání v tom aby si vymýšleli další buzerace ... smile
Reagovat
Ivoch
Říkalo se, že svět po 11.září už nebude stejný. Rozdíl před a po nebyl propastný, dalo se s tím žít. Svět po covidu nebude už nikdy stejný. Občané se rozdělí do dvou kategorií, jak to bylo v USA v první polovině minulého století. Černí ( mám na mysli neočkované ) nebudeme moci nikam jet a nic dělat. A to pro chamtivost mocipánů, kteří potřebují z každé vakcíny a z každého prodělaného testu pár drobných do svých bezedných kapes. Za mých mladých let se dalo alespoň z komunistánu emigrovat na západ. Teď je to všude stejné a člověk nevidí zdravý rozum nikde ve světě.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Snad nebude tak zle, ale jinak souhlassmile
Reagovat
JanITCZ
Ale je a bude hur!
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
snad mají imunitní systém jako my. Včera ve výtahu jsem se dozvěděl: já už covid měla 2x a dobrý - úsměv.
Reagovat
Andrew89
správné rozhodnutí...takovýto přístup by měli mít všichnismilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
všichni rudá mávátka do ruky a šup na Letnousmile Že bouchnul Černobyl, ale jděte, sem to vítr nefouknesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Správně. Zítra se bude tančit všude.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Sakra, vono se eště nesmí?smile Já tancoval předevčírem. Někde jsem zaslech, že je dobrý se po tancování pošťourat v nose, že to prej jako něčemu nebo někomu pomáhá. Já teda přitom vohmatal kdeco, tak se mi prstem moc nechtělo a nechal jsem to radši na pěkný slečince v pláštěnce. Strčila mi tam ňákou tyčinku a poslala mi certifikát, že jsem se protancoval k negativitě, tak já nevím, ale cejtil sem se celkem fajnsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Takže povinně.
Reagovat
smazaný uživatel
Paní je jí 74 let. Před očkováním měla protilátky (něco málo), ale nechala se naočkovat a znovu protilátky 2860 jednotek. Lékař jí řekl, to máte na rok dost. A teď na slepo si může zajít klidně na třetí dávku. To je už trochu moc. Nebo? Čeho se to vlastně ti odpírači tolik bojí? Takovéto očkování na slepo. Protilátky nikoho nezajímají. Hlavně do vás vrazí jehlu.
Reagovat
brixner
Hele, Jirko, mě se zdá, že už jsi taky docela zblblej! Jací "ODPÍRAČI????" To jako, že když nepiju alkohol, jsem odpírač alkoholu? Je to moje svobodný rozhodnutí, stejně tak těch, co se nechají nebo nenechají opíchat! Jsem na tohle slovo už fakt strašně alergickejsmile
Tenhle zasranej covid nerozesral celej svět zdravotně, ale morálně!
Reagovat
blixa
On už morálně rozesranej byl. Teď se to jen ukázalo v plný nahotě ...
Reagovat
SwissMaestro
Podepisuji
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
někteří se díví lidem co se nechtějí očkovat (odpírači) patřím mezi ně. Ale důvod je prostý. Než budou očkovat měly by je zajímat protilátky a ne když má pani 2860 jednotek a klidně si muže přijít na třetí dávku a nikoho to nebude vůbec zajímat. Paní si to nechala o své vlastní vůli otestovat a musela si testy zaplatit. Kolik lidí to takto udělá? A do všech to naperou a je to. Maximálněně se dozvím od pani co dělá smuteční vazbu zas jeden po očkování. Takže asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
"Prof. Žaloudík: Covidový bizár pokračuje. Není důležité jaká opatření se dělají, o medicínu tu nejde" https://www.youtube.com/watch?v=Ub8vgdQbKbU
Reagovat
RFanousek
otřesné rozhodnutí. Takový přístup by neměl mít nikdo
Reagovat
smazaný uživatel
neměl, snad v absolutistické monarchii, nebo otrokář. No, stejně je to středověk.smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Grape
smile
Reagovat
Mayo
Injekcia je sloboda.
Reagovat
JanITCZ
Ty mas slusne vymeteno.
Reagovat
gigin
No právě, že nemá. Říká to dobře. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
RFanousek
Ať jdou do háje.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
do háje chci taky, takže ať jdou radši do...
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to to dopadlo. Ať žije KSČsmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist