Odesnik vyhrál, jeho soupeř se zlobí

6. 4. 2010, 10:59
Aktuality 2
Kdyby se stejný zápas hrál před měsícem, Polák Jerzy Janowicz by svoji porážku 3-6 4-6 z rakety Waynea Odesnika určitě přijal klidněji. Američan ale mezitím dostal pokutu za držení nepovolených podpůrných látek a nyní čeká na případný distanc. Vůbec by tu neměl hrát, tvrdí Janowicz.
Profily hráčů
Wayne Odesnik

Pro Waynea Odesnika byl zápas s Jerzym Janowiczem prvním od té doby, co se přiznal k tomu, že převážel růstový hormon HGH do Austrálie. Zatím dostal jen pokutu zhruba 8.000 dolarů, přijít může ale i mnohem vážnější trest - zákaz startů na okruhu ATP až na dva roky.

Už před utkáním se na jeho hlavu snesla kritika od prvního soupeře, podle kterého Američan neměl v Houstonu vůbec nastoupit.

Dále čtěte:

Odesnikovi hrozí dvouletý trest
Roddick: Odesnik by měl zmizet z tenisu 

"Myslím, že něco takového je nefér," rozčiloval se Janowicz. "Je to nedorozumění, podle mě by tu teď neměl hrát. Měl by být potrestaný. Mám z toho špatný pocit, neměl by tu být a teď mě čeká zápas s ním. Hrát proti takovým lidem není jednoduché."

V utkání se to potom potvrdilo. Ačkoliv Polák Odesnikovi vzdoroval hodinu a tři čtvrtě, neuhrál proti němu ani set a po výsledku 3-6 4-6 se s turnajem rozloučil.

Odesnik, který v Texasu obhajuje loňské finále, odmítl svůj případ komentovat s tím, že se chce jen koncentrovat na tenis.

"Dělám teď jedinou věc, kterou můžu, a to je soustředit se na tenis. Hodně jsem dřel a těším se na antukovou sezonu, během ní se mi většinou daří," prohlásil Odesnik.

Výsledky - Houston (antuka, dotace 442.500 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Odesnik (USA) - Janowicz (Pol.) 6:3, 6:4, Sela (Izr.) - Levine (USA) 6:4, 7:6 (8:6), Kavčič (Slovin.) - Istomin (Uzb.) 6:3, 4:6, 6:3.

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hodně jsem dřel... hmm hodně jsem zobal...
Ma pravdu ten Polák, nikdy předtim jsem v tenise neslyšel, že by někoho chytli přimo takhle jaxe řika se všim v tašce... To byl jasny dukaz. I Gasquetovi hned stopli činnost za trošku koky. Takhle to vypada že zaplatil pokutu, sorry hoši, jen jsem to měl a jdu hrat dal..
Divne!
Reagovat
Martinac
Vypal, hajzle! Nemáš tam co dělat! Nejenom, že musíš skončit s tenisem, ale měl bys jít taky do lochu!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist