Ósakaová chce začít antukové jaro později, ze Stuttgartu se odhlásila

24. 3. 2021, 15:44
Aktuality 11
Organizátoři dubnového halového podniku v německém Stuttgartu oznámili, že se z jejich turnaje odhlásila Naomi Ósakaová. Světová dvojka si chce dát delší pauzu před přechodem na nejpomalejší tenisový povrch a do antukového jara vstoupí až v květnu.
Profily hráčů
Naomi Ósakaová (© AFP)

Ósakaová loni na antuce neodehrála jediný zápas a v letošní sezoně se zřejmě zaměří jen na největší turnaje v Madridu a Římě a grandslamové French Open. Stuttgartská akce, kde je jejím maximem předloňské semifinále, se do kalendáře vrací po dvou letech, loni se kvůli pandemii koronaviru neuskutečnila.

Po odhlášení Japonky má v plánu se v Porsche Areně představit sedm hráček Top 10 včetně posledních dvou vítězek Karolíny Plíškové a Petry Kvitové, dorazit by měla i světová jednička Ashleigh Bartyová. Hlavní soutěž je na programu od 19. do 25. dubna.

Třiadvacetiletá Ósakaová se na právě probíhajícím podniku v Miami představí poprvé od triumfu na Australian Open, kde získala svou čtvrtou grandslamovou trofej. Na Floridě se pokusí natáhnout svou aktuální vítěznou sérii čítající 21 zápasů, poslední porážku na turnajích zaznamenala na loňském Australian Open.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
FulnekUltras
patrně je ještě potřeba doladit zob
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak müsli je zdravésmile
Reagovat
FulnekUltras
ať pirátská pipina pozná co je stamina smile
Reagovat
paddy
dnes určitě slavíš, když zrzavá skončila smile
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
paddy
Nevím, jestli si mě pochopil, ale myslel jsem zrzavou z Letné smile
Reagovat
FulnekUltras
díky za info - tihle lizuchtiví prázdní chlapci to teď už holt budou mít jen čím dál těžší... a to je cajk smile
Reagovat
FulnekUltras
Soros s dalšími novosoudruhy z Bilderbergu teď už v Česku vrazí absolutně všechno do Pirátů a na ně navázané mediální chamradě - a musejí doufat, že jim to vyjde stejně jako na Slovensku s Čaputkou a "obyčajnými nezávislými". Do podzimu se jistě ještě něco stane - rozhodovat nakonec ale bude tak či tak obsah hlav českých voličů a míra zkorumpovatelnosti (vydíratelnosti) Českého statistického úřadu.

Stop novosvazáckému fašizoidnímu šmejdu !!!!!

smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A koho doporučujete volit, velebnosti?smile
Reagovat
blixa
No přeci velkého vůdce, koho jiného ? smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist