Otec tenistky Dokičové byl zadržen kvůli hrozbě atentátem

6. 5. 2009, 21:51
Aktuality 0
Otec australské tenistky Jeleny Dokičové byl v Bělehradě zadržen policií. Podle srbského listu Blic vyhrožoval australskému velvyslanci, že odpálí jeho vůz bombou.
Profily hráčů
Damir Dokič

O zatčení Damira Dokiče v jeho domě ve Fruške Goře informoval srbský ministr vnitra Ivica Dačič s tím, že policie má právo reagovat na jakékoliv výhružky zahraničním diplomatům. Dokiče nyní čeká výslech před soudem.

Dokič výhrůžkami reagoval na rozhovor své dcery pro australský magazín Sport&Style, ve kterém srbská rodačka uvedla, že ji otec v minulosti bil. Podle Dokiče šlo o pokračování útoku proti jeho osobě. Bliku řekl, že "na světě není dítě, které by rodiče nikdy nebili. Včetně Jeleny".

Někdejší čtvrtá hráčka světa Dokičová se s despotickým otcem rozešla před šesti lety, kdy jí došla trpělivost s jeho neustálými excesy, kvůli nimž dostal zákaz vstupu na řadu turnajů. Od té doby se s ním šestadvacetiletá hráčka neviděla a teprve letos se dokázala po vleklých problémech vrátila na výsluní.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist