Oudinová jde na operaci srdce

6. 11. 2014, 10:19
Aktuality 5
Americká tenistka Melanie Oudinová se musí podrobit operaci srdce. Čtvrtfinalistka US Open 2009 má poslední rok problémy se srdečním rytmem, především během zápasů a bezprostředně po nich.
Profily hráčů
Melanie Oudinová

"Bohužel musím zítra ráno na operaci. Jsem trochu nervózní, protože to bude pro mě poprvé. Snad všechno dopadne dobře," napsala ve středu na twitteru Oudinová.

Vítězka smíšené čtyřhry na US Open 2011, která má za sebou nepovedenou sezonu a v žebříčku klesla až na 165. příčku, by se na kurty měla vrátit během několika týdnů. Agentuře AP Oudinová řekla, že se musí ještě zotavit po zákroku kvůli výrůstku v oku.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Mohli by jí udělat rovnou i operaci mozku.
Reagovat
George_Renel
je operační zákrok v odborných kardiocentrech neinvazivní a i když je ablace trochu nepříjemná a chvilku (dle rozsahu) trvá, má až 90% účinnost po prvním zásahu. Takže věřím, že bude brzy zpět na kurtech.
Reagovat
Frick
Tak to je asi fajn i pro ní. V dekoltu nějakou 10 cm svislou jizvu, to by asi zrovna hoklu moc nepotěšilo.
Reagovat
VlS
Jsem přesvědčenej, že když jde principiálně o zdraví, tak nějakou jizvu nikdo normální neřeší.
Reagovat
George_Renel
Divil by ses. Pamatuji jednu spolupacientku po TS, která jizvu na hrudi nesla velmi těžce. Absolutně jsem to nedokázal pochopit....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist