Paes dobývá Bollywood, natočil thriller

2. 2. 2010, 10:32
Aktuality 6
Jeden z nejslavnějších indických tenistů Leander Paes se rozhodl vstoupit do světa filmu. Šestinásobný grandslamový vítěz se divákům představí poprvé na konci roku v bollywoodském snímku, který nedávno dotočil.
Profily hráčů
Leander Paes

Paes, který loni s Lukášem Dlouhým vyhrál čtyřhru na US Open a Roland Garros a který letos na Australian Open uspěl po boku Cary Blackové ve smíšené čtyřhře, už má za sebou měsíc natáčení psychologického thrilleru.

"Až skončí s tenisem, chce se filmu věnovat naplno," řekl sekretář Bengálské tenisové asociace a Paesův přítel Hiranmoj Čatterdží listu Times of India. "Za poslední rok chodil na lekce do herecké školy a také se kvůli natáčení učil hindštinu," dodal na adresu tenisty, který se ve své zemi těší nesmírné popularitě.

Film s šestatřicetiletým Paesem by se měl v indických kinech objevit koncem roku. Další detaily Čatterdží odmítl prozradit. "Leander to tají dost dlouho a je jenom na něm a producentovi, aby všechno zveřejnili," uvedl.

Paes na okruhu ATP získal 42 titulů ve čtyřhře a jeden ve dvouhře. Vedle Dlouhého hrál v minulosti také s Martinem Dammem.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hlele ty ty nicky měníš jak ponožky , ty furt meleš ty své nesmysli že máš 100procentní tipy a jak si tu dal minule a před minule že máš 100procentní tip zdarma , tak je zajímavé že žes tu nedal tikety z toho předešlého cos měl domluvený ale furt tu strkáš ty samé. A další věc ty tvrdíš že jsou 100procentní a ty to osolíš pouze za také drobné už to říká že jsi podvodník co hledá svojí kořist.Přece když vím že to je 100procentní tak to natankují pořádně. Za 14dní tu dáš zase že máš tip zdarma ne? a zas ukážeš ty své tikety které si našel na internetu a říkáš že jsou jako tvoje , ty ko*kot tak tu nedávej pořád ty samé tikety a na intrnetu nejdeš lepší a z větší částkou . Ti tiket seženu na 400litrů na netu který vyšel a to pak můžeš tvrdit že je tvůj a že to byl 100procentní tip a že dáš další 100procentní tip , jenže ty jsi amatér který tu dává pořád stejný tikety a při tom si už tu dál několik nabídek z jiným nickem , Kaj máš ty tikety a cos si dal nedávno tipy ? že tu furt strkáš ty samé , neumíš hledat na netu co? Jsi podvodnický Amatér!
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím.
Mám na dnešní den domluvený zápas-fix.ed. Kurs je dnes cca kolem 3 .
Zápas je 100% jistý.
Pokud máte někdo zájem o tento fix.ed, tak ho dám dnes zdarma.
Můžete si vyzkoušet jak to funguje a udělat si i kapitál.
V případné další spolupráci už tyhle domluvené zápasy zdarma
nebudou.
Pokud tedy má někdo zájem o dnešní fix.ed zdarma, tak tel. kontakt
na mě je 739 252 027.

A tady se můžete podívat na něco z mé minulosti.

https://www.tipsport.cz/webtip-sandbox/ViewUsersTicketAction.do?idu=-69105098941&idb=-1&hash=yuqSmSXcBcwfVeIfeWTRFB3z4Sc%3D

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTA3ODY5MTExMTEwNTUzODps2nJ6AvoucAhX1%2BU%3D

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk4MDE5MzYxNDkwMTMwMDrdyMMhBOUfxNhb9sU%3D

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk4MDI5MzYyNzM4NTIwMToMqHLkx0y8iR%2F274Q%3D
Reagovat
lofas
To my je u prdele že dobývá Bollywood ad si jich dobývá třeba deset.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemělo by ti být ale jedno, že jseš vůl a neumíš ani psát.
Reagovat
smazaný uživatel
To je pokus o svahilštinu, mongolštinu nebo "vapetštinu"? :-O
Reagovat
smazaný uživatel
nejdřív se nauč psát, a pak tady teprve sračkuj :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist