Paes si posedmé zahraje na olympiádě. V Riu nastoupí s Bopannou

11. 6. 2016, 14:31
Aktuality 9
Indický tenisový veterán Leander Paes se může začít chystat na sedmý olympijský start. Dvaačtyřicetiletého vítěze 18 grandslamových titulů dnes nominoval do Ria de Janeiro indický svaz jako partnera Rohana Bopanny do čtyřhry.
Profily hráčů
Leander Paes

Bopanna, kterému patří ve světovém deblovém žebříčku 10. místo, si původně vybral do páru 125. hráče pořadí ATP Saketha Myneniho a zdálo se, že Paes může na účast na olympijských hrách zapomenout. Za zkušeného deblistu, který minulý týden ovládl společně s Martinou Hingisovou smíšenou čtyřhru na French Open, se ale postavili funkcionáři.

Podle nominačního výboru je pro Indii nejjistější sázkou na medaili právě dvojice Bopanna, Paes. Bopanna už oznámil, že bude rozhodnutí respektovat. Bronzového medailistu z OH 1996 v Atlantě prý osobně obdivuje, domníval se ale, že herním stylem si nebudou na kurtu vyhovovat.

V Riu de Janeiro se Bopanna s největší pravděpodobností představí i v mixu, kde vytvoří pár se světovou deblovou jedničkou Saniou Mirzaovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
Mantra
Bopanna diplomaticky: "herním stylem si nebudou na kurtu vyhovovat" :-D
Reagovat
skott
tak co má říct, ubrečenej špinavec Paes zase jednou dosáhl svého.
Reagovat
tenista1
Prečo píšeš "ubrečenej špinavec Paes", ja naopak Paesa ako hráča v 4-hre uznávam, veď aj s Radkom dosiahli veľa výborných výsledkov.
Reagovat
skott
to že je výborný tenista neznamená, že za něco stojí i jako člověk. Boppana a spol moc dobře vědí,proč s ním nechtějí hrát, že je to zákeřnej hajzl. v minulém olympijském cyklu chtěl o Londýn připravit Bhupathiho, i když ten se s Boppanou cíleně na OH připravoval, veřejně zesměšnil Vardhana, který pro něj nebyl dost dobrý. Když v Indii zakázali reprezentovat Armitrajovi, Rao nebo sestrám Uberoi byl jediný kdo se za ně nepostavil. O jeho provokování na kurtu ví také většsina deblistů své.
Reagovat
letityfanousek
Co na něho říká Radek? Když jde o $$ tak asi každej hraje i se šmejdem
Reagovat
FulnekUltras
Štěpec je taky podle potřeby bez dvou za osmnáct...
Reagovat
lars
Proc s nim hral Radek debla, kdyz mohl mit spatne reference na Paese od Dlouhyho ??
Cetl jsem, ze Paes je v Indii dost popularni
Reagovat
EllNino
Radek s Lukášem komunikují ?
Reagovat
lars
Dnes asi spolu nekomunikovali :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist