Paire ve finále v Montpellier vyzve Gasqueta

9. 2. 2013, 19:28
Aktuality 10
Ve finále turnaje ATP v Montpellier se představí dva Francouzi. Své druhé finále v kariéře si zahraje Benoit Paire, který otočil zápas s Llodrou, s krajanem Richardem Gasquetem. Turnajová trojka v semifinále porazila 6-3 3-6 6-2 Fina Nieminena.
Richard Gasquet

První set úvodního semifinále ovládl mírně favorizovaný Llodra, který v pěti hrách na servisu prohrál jen čtyři míče. V sadě druhé se zlepšil osmý nasazený hráč turnaje Benoit Paire, využil jediný brejkbol setu a vynutil si rozhodující sadu.

V první hře rozhodující sady sice Paire nevyužil dva brejkboly, ale mrzet ho to dlouho nemuselo. V následujících dvaceti minutách totiž Paire získal všech šest hraných gamů a vítězstvím 6-1 si zajistil start ve svém druhém finále na okruhu ATP.

Také ve svém třetím vystoupení na turnaji musela turnajová trojka odehrát tři sety a stejně jako v předchozích duelech i dnes byl Richard Gasquet úspěšný.

Francouz v semifinálovém souboji s Nieminenem z Finska sice ztratil hned první servis, nakonec se však vítězstvím 6-3 dostal do vedení. Stejným poměrem pak srovnal ve druhém setu Fin. V rozhodující sadě byl úspěšnější domácí tenista, který zvítězil 6-2 a zařídil tím pro fanoušky ryze francouzské finále.

Benoit Paire se ve finále s krajanem Gasquetem utká vůbec poprvé v kariéře.

- ATP 250 MONTPELLIER -
(Francie, tv. povrch / hala, 467.800 eur)
sobotní výsledky (09. 02. 2013)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Paire (8-Fr.) - Llodra (Fr.) 4-6 6-3 6-1  
Gasquet (3-Fr.) - Nieminen (Fin.) 6-3 3-6 6-2

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Benoit Paire se zařadil do TOP3 mých nejoblíbenějších hráčů na okruhu. Je to borec:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já před sezonou říkal, že Paire to v sobě má.
Reagovat
gigin
Musím ti něco říct. Dnes mne na něj upozornil tvůj soukmenovec. Vůbec jsem Paireho předtím neznal. Fakt je to borec. Hraje super a BH podobnej Nolemu :))) Jsem rád, že mám nový objev. Děkuji ti Mutademe!! :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
A mě zase na něj upozornil tomasinho. Takže dík patří jemu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Pěkný řetězec. Já si jej všiml, když porazil Dolga ve Wimbledonu, tak jsem a něj pak trošku zaměřil. Na US Open hrál skvělý pětiseťák s Kohlschreiberem a zaujal mě. Celkem zábava ho sledovat, i proti Rogerovi vytáhl pěkné údery v 1. kole AO. Akorát občas nevyrovnaný a moc pálí od boku a hraje až příliš na riziko.
Reagovat
smazaný uživatel
V Rotterdamu 1. kolo Paire-Baghdatis. Tak na to se hodně těším. Teda jestli se Paire neodhlásí.
Reagovat
smazaný uživatel
A Dimitrov-Tomic, Del Potro-Monfils taky dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Sakriš, dobré zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak velka gratulace Richardovi připadámi že poslední dobou se dost zvedl a lepe zvlada těžké zapasy jako byly ty s Davydenke,Zemljou a nebo dnes s Nieminem.A samozřejmě dnes mě potěšil krasny jednoruční backhand!!
Reagovat
smazaný uživatel
Benoit Paire si zahraje o první titul !!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist