Palicová na ITF v Antalyi vybojovala první titul

23. 1. 2022, 19:57
Aktuality 8
ITF W15 ANTALYA - Barbora Palicová si na antukovém turnaji ITF W15 v turecké Antalyi zahrála druhým týdnem po sobě finále a tentokrát už se titulu dočkala. Sedmnáctiletá Češka svůj premiérový triumf na profesionální tour slavila po vítězství 6-3 7-6(2) nad domácí Ilay Yorukovou.
Profily hráčů
Barbora Palicová

Palicová na dospělých turnajích debutovala po předloňské koronavirové pauze a postupně se zlepšuje. Zatímco ve zbytku sezony 2020 nevyhrála zápas hlavní soutěže, loni došla do svého prvního semifinále a letos má na kontě už dvě finálové účasti.

Sedmnáctiletá Češka na obě dosáhla na nejmenších akcích ITF W15 v turecké Antalyi. Před týdnem se premiérového triumfu na profesionální tour nedočkala, ale dnes už to vyšlo, v souboji o titul přehrála o tři roky starší domácí tenistku Ilay Yorukovou.

V žebříčku by si měla polepšit zhruba o 135 míst a dostat se do sedmé stovky.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
Frick
Taková Killnarová měla tyhle výsledky před 5 lety taky a od té doby se nikam neposunula, bohužel.
Reagovat
Antoninek
Gratulace Baře, ale samozrejme 15 žen jsou dost rekreační turnaje, a Killnarová rozhodně nikdy neměla profi uroveň. Nicméně slušelo ji to stejně jako Baře. smile
Reagovat
GaelM
Je trochu škoda, že nadějné juniorky dávají přednost usmoleným miniturnajům dospělých před účastí na juniorském grandslamu smile To nestačí že můžou hrát menší turnaje dospělých po zbylých 40 týdnů v roce?
Pochopím to ještě třeba u holek jako Kasintseva, Nosková, které už GS titul mají...
Reagovat
com
to je teda na palici ze smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ale zrovna AO je trochu dál než Antalya... A s těmi restrikcema plus vánoce, Silvestr. Budou další GS, antuka v Paříži na pohodusmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jen tak dál, tohle vždycky potěšísmilesmile
Reagovat
vladka
smilesmilesmile
Reagovat
Antoninek
Australie je sakra daleko, a všechny ty české holky co tam nejely, si spolu můžou zahrát v Paříži, bylo by pikantní kdyby si mezi sebou zahrály semi , a vubec nejsme daleko tomu, že v osmičce bude 6 češek držme palce .
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist