Pardubickou juniorku vyhráli Šafránek a Krejčíková

17. 8. 2012, 17:14
Aktuality 0
Václav Šafránek a Barbora Krejčíková se stali vítězi 85. Pardubické juniorky, mistrovství republiky juniorů. Hráči prostějovského Agrofertu potvrdili na antukových kurtech role favoritů.
Václav Šafránek

Nejvýše nasazený Šafránek porazil v dramatickém finále Tomáše Papíka z pražské Sparty po boji 6-7 7-6 a 6-3 za dvě hodiny a 25 minut. Šafránek už měl triumf na dosah před rokem, ale ve finále prohrál z mečbolu s Adamem Pavláskem.

Krejčíková prošla soutěží juniorek suverénně. Ve finále zdolala Dominiku Paterovou, dceru olympijského vítěze z Nagana 1998 v hokeji Pavla Patery, 6-2 a 6-3.

Pardubickou juniorku v minulosti vyhráli Petra Kvitová (2006), Tomáš Berdych (2001), Petr Korda, Jana Novotná (shodně 1984) i Ivan Lendl (1976).

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist