Paszeková porazila Hantuchovou a na Bali bude hrát o titul

13. 9. 2008, 16:38
Aktuality 1
Slovenská tenistka Daniela Hantuchová nezopakuje svou loňskou finálovou účast na Bali. Jedenáctou hráčku světa, která v Indonésii plnila roli nejvýše nasazené, porazila v dnešním dvouapůlhodinovém semifinále Rakušanka Tamira Paszeková. Ta se o titul utká se Švýcarkou Patty Schnyderovou, přemožitelkou Naďy Petrovové z Ruska.
Paszek Tamira

Sedmnáctiletá Paszeková nad favorizovanou Hantuchovou vyhrála 6:2, 5:7, 6:4 a druhou finálovou účast v kariéře se v neděli bude snažit přetavit v zisk druhého titulu. Svou první trofej vyzvedla 85. hráčka světa nad hlavu v roce 2006 ve slovinské Portoroži.

Ve finále se utká se Švýcarkou Patty Schnyderovou, která dnes v souboji turnajové dvojky a čtyřky vyřadila 7:5 a 6:1 Rusku Naďu Petrovovou.

WTA BALI (Indonésie, tvrdý p.) - výsledky:
Dvouhra - semifinále:
Paszeková (Rak.) - Hantuchová (1-SR) 6:2, 5:7, 6:4, Schnyderová (2-Švýc.) - Petrovová (4-Rus.) 7:5, 6:1.
TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Za to, co Hantuch letos na Australian Open provedla s vedením 6-0 a 2-0, by zasloužila na prdel. Tý uječený srbce darovala finále grandslamu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist