Pavlásek v Alicante skončil po více než tříhodinové bitvě

3. 4. 2019, 09:44
Aktuality 0
CHALLENGER ALICANTE - Adam Pavlásek skončil na antukovém challengeru ve španělském Alicante ve druhém kole. Po 3 hodinách a 12 minutách třísetového boje v něm podlehl domácímu Pedru Martínezovi.
Profily hráčů
Adam Pavlásek

Adam Pavlásek sice v Alicante ukončil sérii šesti antukových porážek a připsal si teprve čtvrtou letošní výhru, dalších už však přidat nedokázal.

Ve druhém kole čtyřiadvacetiletý Čech neuspěl proti 151. hráčo světa Pedru Martínezovi, kterému podlehl po více než třech hodinách boje 5-7 7-6 4-6. Ve druhém setu sice smazal manko brejku a v rozhodující sadě měl brejkbol na 4-2, šanci však nevyužil a přišel o možnost zabojovat o návrat do Top 200.


Další dva Čechy Jiřího Veselého a Lukáše Rosola, kteří měli na úvod jako nasazení volný los, čeká druhé kolo ve středu proti domácím soupeřům. Veselý se střetne s Mariem Vilellou, Rosol bude favoritem proti patnáctiletému Carlosi Alcarazovi.

• CHALLENGER ALICANTE •
Španělsko, antuka, 46.600 eur
úterní výsledky (02. 04. 2019)
• Dvouhra - 2. kolo •
P. Martínez (12-Šp.) - Pavlásek (ČR) 7-5 6-7(3) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist