Pavlásek v Alicante ukončil sérii šesti antukových porážek

2. 4. 2019, 07:54
Aktuality 4
CHALLENGER ALICANTE - Adam Pavlásek na challengeru ve španělském Alicante porazil ve dvou setech domácího Davida Péreze a na druhý pokus si připsal první letošní výhru na antuce. Ve druhém kole ho čeká další Španěl Pedro Martínez.
Adam Pavlásek

Adam Pavlásek si na prvních šesti letošních akcích připsal pouze tři vítězné zápasy. Na antuce začal minulý týden ve španělské Marbelle, kde skončil po třísetovém boji v prvním kole. 

První výhru na antuce od loňského června si připsal až včera na dalším challengeru ve Španělsku v Alicante. Domácího Davida Péreze porazil 6-0 7-5 a ukončil sérii šesti antukových porážek. 

Kvůli dešti museli tenisté čekat zhruba tři hodiny na začátek zápasu a odložený start více prospěl českému tenistovi. Pavlásek v prvním setu ztratil jen tři míčky po svém podání a po deseti měsících soupeři nadělil kanára. 

Až za stavu 6-0 a 5-3 na servisu zaváhal a dovolil Španělovi vrátit se do zápasu, obrat mu však nepovolil a po sto minutách slavil čtvrtou letošní výhru.

O postup do osmifinále se Pavlásek utká s dalším domácím soupeřem Pedrem Martínezem. Jednadvacetiletý Španěl, který je 151. hráčem světa, minulý týden v Marbelle porazil Jiřího Veselého.

Právě Veselý v Alicante plní roli nasazené dvojky, což mu dalo privilegium postoupit do 2. kola na volný los. Stejně jako šestému nasazenému Lukáši Rosolovi. Oba na jméno svého prvního soupeře stále čekají.

• CHALLENGER ALICANTE •
Španělsko, antuka, 46.600 eur
pondělní výsledky (01. 04. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Pavlásek (ČR) - Pérez (Šp.) 6-0 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
1. antuková výhra od června 2018, mazec ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nedávno mi známý nabízel Pavláskovy boty, které dostal od sponzora a prodává je.
Reagovat
smazaný uživatel
a?
Reagovat
smazaný uživatel
No money, no funny :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist