Peerová deset zápasů neztratila set a má titul i z Taškentu

27. 9. 2009, 20:57
Aktuality 2
WTA TAŠKENT - Tři roky čekala izraelská tenistka Shahar Peerová na turnajové vítězství na okruhu WTA a dnes získala druhý titul za sebou. Dvaadvacetiletá rodačka z Jeruzaléma vyhrála po turnaji v Guangzhou z minulého týdne i v Taškentu, kde ve finále porazila domácí Akgul Amanmuradovovou.
Profily hráčů
Shahar Peerová

Peerová rozhodující souboj turnaje s dotací 220.000 dolarů vyhrála 6-3 6-4 a zdolala nejlepší uzbeckou tenistku i v pátém vzájemném duelu. Získala celkem pátý titul na okruhu WTA, zato její pětadvacetiletá soupeřka neuspěla ve finále ve svém rodném městě podruhé v kariéře a na kontě jejích triumfů je stále nula.

"Celý týden jsem se mohla spolehnout nas forhend a servis, dnes mě ale nepodržel," naznačila důvod dnešní porážky Amanmuradová, jež v Taškentu vyřadila i pátou nasazenou Vögeleovou a jedničku Švedovovou. "Mrzí mě to (prohra), ale vím, že jsem podlehla dobré hráčce."

"Odehrála jsem deset zápasů v řadě a neztratila ani set, to je prostě úžasný pocit. Se svými výkony musím být spokojená," radovala se Peerová.

- WTA TAŠKENT (Uzbekistán, tv. povrch, 220.000 dolarů) -
nedělní výsledky (27. 09. 2009)

Dvouhra - finále:
Peerová (2-Izr.) - Amanmuradovová (Uzb.) 6-3 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
dobře.. fandím ti...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist