Pennettaová nezaváhala, Voráčovou smetla za 55 minut

14. 7. 2010, 22:54
Aktuality 3
WTA PALERMO - Česká tenistka Renata Voráčová skončila na turnaji v Palermu ve 2. kole. Nestačila na nejvýše nasazenou Flavii Pennettaovou z Itálie, které podlehla za 55 minut 0-6 3-6.
Flavia Pennettaová

Renata Voráčová v úvodním kole smetla 6-0 6-3 Chorvatku Kostaničovou-Tošičovou, stejný výprask ale utrpěla dnes od turnajové jedničky Flavie Pennettaové.

České hráčce, která je v žebříčku WTA o 79 míst za svou dnešní soupeřkou, vůbec nešel servis. Při svém podání vyhrála jen 11 ze 42 míčů. I proto popáté za sebou neprošla přes 2. kolo.

Naopak Pennettaová pokračuje v cestě za obhajobou titulu. Nyní ji čeká španělská hráčka z kvalifikace Nuria Llagosteraová.

Dohrála už semifinalistka Wimbledonu Cvetana Pironkovová. Mladá Bulharka prohrála ve třech setech se zkušenou Američankou Jill Craybasovou.

- WTA INTERNATIONAL PALERMO (Itálie, antuka, 220.000 dolarů) -
středeční výsledky (14. 07. 2010)

Dvouhra - 2. kolo:
Pennettaová (1-It.) - Voráčová (ČR) 6-0 6-3
Craybasová (USA) - Pironkovová (4-Bulh.) 2-6 6-2 6-2
Görgesová (8-Něm.) - Dentoniová (It.) 6-4 6-3
Llagosteraová (Šp.) - Briantiová (9-It.) 7-6(6) 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
skott
Pironkova:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D
Reagovat
skott
tomu se rika zpatky do reality vsednich dni:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist