Peschkeová s Melicharovou v Brisbane zničily sestry Chanovy a mají třetí titul

5. 1. 2019, 03:07
Aktuality 16
WTA BRISBANE - Květa Peschkeová s Nicole Melicharovou předvedly v australském Brisbane parádní jízdu. Česko-americký tandem na turnaji neztratil jediný set a skvělou formu potvrdil i ve finále, v němž deklasoval sestry Hao-Ching a Latishu Chanovy. Peschkeová s Melicharovou získaly svůj třetí společný a vůbec nejcennější titul.
K. Peschkeová a N. Melicharová (© Jimmie48 Photography)

Květa Peschkeová s Nicole Melicharovou mají za sebou nejlepší možný vstup do letošní sezony. Česko-americká dvojice totiž v Brisbane ve čtyřech zápasech neztratila jediný set a po skalpu světových jedniček Krejčíkové a Siniakové ve finále nedaly šanci sestrám Chanovým.

Česká veteránka a Američanka s českými kořeny sice dvakrát v utkání ztratily podání, nicméně svým soupeřkám nedovolily uhájit servis ani jednou a za necelou hodinu hry zvítězily jasně 6-1 6-1.

Pro Peschkeovou a Melicharovou, které se daly dohromady na začátku loňské sezony, se jedná o třetí společný triumf a vůbec ten nejcennější. Loni nenašly přemožitelky v pražské Stromovce a v závěru roku v čínském Tianjinu, ve finále ve Stuttgartu ani ve Wimbledonu naopak neuspěly.

Třiačtyřicetiletá Peschkeová si dnes připsala už 32. titul, o 18 let mladší Melicharová slavila počtvrté.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

16
Přidat komentář
Nola
stvorhru velmi nesledujem, ale zarazilo ma, ze Peschke ma po styridsiatke a stale hra tenis, nema deti? priezvisko ceske nema, tak usudzujem, ze je vydata...
Reagovat
FulnekUltras
Nemecko rozené Hrdličkové i nadále umožňuje seberealizaci formou sedmé tenisové ligy, kterou lze na světové úrovni hrát do padesáti
Reagovat
rybicka
Květa klobouček, jen Melicharová by měla začít reprezentovat Česko. Američanek je stejně příliš a Česko je to , co holky, mimo tenis, spojuje. :-)
Reagovat
tommr
jj Američani nám stejně ještě dluží za Navrátilovou ... :)
Reagovat
rybicka
:-)
Reagovat
PetaM
Trochu nefér obchod, Melichar za Navrátilovou :D :D
Reagovat
tommr
lepší něco než nic ... :)
Reagovat
milik254
Myslím, že nikomu nikdo nic nedluží, spíše by měl svět děkovat, že se USA Martiny ujaly a poskytly jí daleko větší možnosti, než by tehdejší Československo ani kdy mohlo, kromě tedy centrálně řízeného dopingu Sovětským svazem. :-D Já osobně bych ČSFR také nereprezentoval.
Reagovat
EllNino
Fulnekův příval kydů za 3, 2, 1 ...
Reagovat
blixa
Stalinultras ještě určitě vyspává včerejší stakanovou smršť :D
Reagovat
FulnekUltras
příznačné, jak se pojem ČSSR za třicet let už podařilo kolaborantské havloidní a posthavloidní pakáži téměř úplně vygumovat zvláště mladším lidem z hlavy - ještě že na nelidské podstatě kapitalismu se ani nadále nic nemění, a tak si tento systém po přechodném postgorbačovském oživení, založeném na dočasném totálním zblbnutí širokých mas tupým pozlátkovým konzumem, splehlivě zadělává na svůj definitivní konec
Reagovat
FulnekUltras
ČSFR = krátkodobý havloidní státní útvar v letech 1990-92, směřující od likvidace socialismu k rozbití Československa zevnitř
Reagovat
blixa
Tvl, že těch stakanů muselo bejt, střízlivost stále nikde ... :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Potažmo za mladého Kordu, ale třeba budeme jednou rádi, že reprezentuje USA :))
Reagovat
EllNino
Korda, Damm, Kodat, Mandlikové, Suk - všichni hrají za USA :D
Reagovat
jirkaS
dobře Qěta :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist